geovard Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 geovard αλλα αντ αλλων μου απαντας. προφανως κι εγω προτιμω ενα καθαρο πρωταθλημα. δε γινεται ομως. οποτε προκειμενου να φυγει η ρετσινια απο την ομαδα μου δεν εχω προβλημα να πεσει ο Οφη. αυτο λεω τοση ωρα και σε ρωτησα εσυ τι προτιμας Προφανώς να μην πέσει ο ΟΦΗ ούτε ο Εργοτέλης καί να έχει η πόλη μου δύο ομάδες στην Α Εθνική καί να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Μιλάς επανειλημένα γιά ρετσινιά αλλά μάλλον τη ρετσινιά την έχει ο ΟΦΗ τόσα χρόνια.Όταν συνεχώς ακούς το σύνθημα 'Έξω οι τσάτσοι τού Βαρδινογιάννη' νομίζω ότι η ντροπή είναι στον ΟΦΗ.Γιά τούς Κρητικούς πού χαρακτηρίζονται από μιά περηφάνεια,αυτό είναι αίσχος όταν στο φωνάζουν αντίπαλοι φίλαθλοι μέσα στο γήπεδό σου. edit: (offtopic) Αυτό πού θα πω μην το πάρεις προσωπικά ε?Δεν είναι γιά σένα. Σε μιά συζήτηση πού είχα με ένα παιδί το μεσημέρι, μού είπε ότι ένας Κρητικός τον είπε γρόθο.Μού λέει γιατί με είπε έτσι.Τού λέω ότι στην Κρήτη γρόθο λέμε τον μ@λ@κ@.Το λέω γιά να ξέρετε καί να φυλάγεστε.Γρόθος(=από τη γροθιά σχήμα πού παίρνει το χέρι κατά τον αυνανισμό!) Καί πάλι τονίζω δεν αφορά εσένα, αλλά δεν ήθελα να ανοίξω άλλο τόπικ γιά μιά λέξη.Κανονικά έπρεπε να πάω εκεί πού μιλάνε γιά τις άγνωστες λέξεις.:oops:
antreaslam Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 @andreaslamΔεν ξερω τι φωτογραφια εχει ο πρωταθλητης. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις και αυτο τα λεει ολα. Το ξερεις πολυ καλα οτι ακομα και για τα ανυπαρκτα διαμαρτυρονται. Επομενως... Ειμαι σιγουρος οτι θα λες για την καταληξη του ριβαλντο ΑΦΟΥ η μπαλα εχει φυγει απο το κεφαλι του προς το τερμα που ακομα και αυτη δεν εχει κατι το μεμπτον. critter,να σου εξηγησω οτι: το ΦΑΟΥΛ του ριβαλντο γινεται,οταν η μπαλα ΕΡΧΕΤΑΙ απο αριστερα του,που φαινεται καθαρα στην φωτογραφια και των 2 εφημεριδων,κατι που σημαινει πολυ απλα οτι γινεται ΠΡΙΝ να παρει την κεφαλια!!!!! ΥΓ:αυτο ακριβως ειπα στο 1ο μου μηνυμα ...ουτε για το πεναλτυ με την ξανθη διαμαρτυρηθηκε κανεις (ολοι φωναζαν για οφσαιντ που ΔΕΝ ηταν),αλλα εσεις κραξατε εκ των υστερων,σωστα? κ μαλιστα,οταν σας ζηταω να ΔΕΙΤΕ το ντοκουμεντο,οσοι μου επιτεθηκαν αλαζονικα,σταματησαν να μιλανε,κ εσυ μου απαντας οτι ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ειναι στην καταλαηξη της φασης...ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑ σε παρακαλω...
Founes Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 κανενα φάουλ... σκαμνάκι κάνει ο παίκτης του ΟΦΗ!
KWSN_Men Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 κανενα φάουλ... σκαμνάκι κάνει ο παίκτης του ΟΦΗ! Οπότε αν είχε χάσει την κεφαλιά έπρεπε να έχει πεναλτυ ε; :mrgreen:
antreaslam Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 καλα,τωρα το χεσαμε τελειως...μηπως επρεπε να αποβληθει κιολας,γιατι τολμησε να σταθει μπροστα στον ριβαλντο? ΥΓ: απορω,ΟΥΤΕ ενας εδω μεσα δεν αγοραζει γκολ κ πρωταθλητη εδω μεσα απο τους ολυμπιακους,να δει την φοτο? (μου ειπαν οτι την ειχε κ στο ντερμπυ,κνομιζω στη σπορταιμ,αλλα εγω μονο στη γκολ την ειδα,που την ειχε παρει ενας συναδελφος)! ΥΓ2: τωρα καταλαβα τι εννοεις...επειδη πραγματι ο ριβαλντο ειναι ενα τεραστιο ονομα για την ελλαδα,ο παιχτης του οφη,προφανως σεβομενος οτι ο ριμπο δεν εχει καλο αλμα,εκανε σκαμνακι,ωστε να στηριχτει ο ριβαλντο να φτασει πιο ψηλα για να παρει την κεφαλια!!!!
KWSN_Men Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 καλα,τωρα το χεσαμε τελειως...μηπως επρεπε να αποβληθει κιολας,γιατι τολμησε να σταθει μπροστα στον ριβαλντο? ΥΓ: απορω,ΟΥΤΕ ενας εδω μεσα δεν αγοραζει γκολ κ πρωταθλητη εδω μεσα απο τους ολυμπιακους,να δει την φοτο? (μου ειπαν οτι την ειχε κ στο ντερμπυ,κνομιζω στη σπορταιμ,αλλα εγω μονο στη γκολ την ειδα,που την ειχε παρει ενας συναδελφος)! ΥΓ2: τωρα καταλαβα τι εννοεις...επειδη πραγματι ο ριβαλντο ειναι ενα τεραστιο ονομα για την ελλαδα,ο παιχτης του οφη,προφανως σεβομενος οτι ο ριμπο δεν εχει καλο αλμα,εκανε σκαμνακι,ωστε να στηριχτει ο ριβαλντο να φτασει πιο ψηλα για να παρει την κεφαλια!!!! Εγώ μάλλον ειρωνικά το είπα... Δεν έχει ειρωνικό smily όμως...
zaxoys Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν το θυμάμαι καλά (δεν το ξαναείδα σε ριπλέι ούτε σε φωτο - μόνο την στιγμή που μπήκε )αλλα΄δεν νομίζω να είναι φάουλ ,απλώς είναι αυτό που λέμε τον έβαλε στα δίχτυα όπως ο μοριέντες έναν αμυντικό του θρύλου πρόσφατα ή το θρυλικό 7-0 που ήταν νομίζω ο Ζαλαγιέτα στον Καρεμπέ .Imo αυτά ΔΕΝ πρέπει να δίνονται φάουλ
antreaslam Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 KWSN_Men , τη δικη σου ειρωνεια την καταλαβα,η απαντηση μου πηγαινε στο οτι εκανε σκαμνακι ο αμυντικος! ζαχους, αν το δεις σε φωτο,θα δεις οτι ΠΡΙΝ να φτασει η μπαλα στον ριβαλντο, εκεινος στηριζεται πανω στον αμυντικο,γιαυτο κ οταν φτανει η μπαλα σε αυτον,τον παιρνει παραμαζωμα τον αμυντικο,που δεν ειχε καταφερει να σηκωθει... γιαυτο επιμενω να προκαλω,να μιλησει καποιος φιλος γαβρος που να το εχει δει σε φωτο!
adi32 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 4η μερα που μας απασχολει αυτο το μεγαλο προβλημα
crach13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 4η μερα που μας απασχολει αυτο το μεγαλο προβλημα ελα ντε.Κατα τη γνωμη μου αυτα στο τελος.Ταμειο για τη διαιτησια θα κανουμε μολις τελειωσει το πρωταθλημα.
antreaslam Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 4η μερα πηγε ε?κ ακομα καποιος φιλος γαβρος να αναφερει οτι "ναι ρε παιδια,ειδα τη φωτο,πραγματι κανει φαουλ"! (θα μπορουσα στο πεναλτι του σαλπιγγιδη να κανω κ εγω την παπια,αλλα τι νοημα θα ειχε?η ειλικρινεια ειναι προτερημα)! Ποσοι απο εσας ειχατε ερθει στο δικο μας τοπικ για κραξιμο?αρκετοι! ποσοι απο εμας παραδεχθηκαν οτι δεν ηταν πεναλτυ?πολλοι! ποσοι απο εσας παραδεχθηκαν οτι ηταν φαουλ του ριβαλντο?ΚΑΝΕΝΑΣ!
KWSN_Men Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 4η μερα που μας απασχολει αυτο το μεγαλο προβλημα Δίκιο έχεις, εξάλλου ήταν άνετη η νίκη οπότε τι σημασία έχει 1 γκολ αν μετρούσε ή όχι; Σωστά; Εγώ λέω το εξής. Βγάλε τις κόκκινες φανέλες και βάλε πράσινες. Αν θες βγάλε και τον ΟΦΗ και βάλε το άλλη ομάδα. Θα είχε γίνει πανικός για για το πέτσινο γκολ με κεφαλιά και το στημμένο γκολ από το λάθος του τερματοφύλακα.
revil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 εκτος αυτου ο κλασσικος ελληνας μια ζωη θα κοιταει τη διαιτησια των αντιπαλων του.ΕΛΕΟΣ
adi32 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 απο οτι βλεπω για λιγο μονο συνηρθαν μερικοι αλλα βλεπω ξαναρχισαμε τις ιδιες καραμελες με τις παραγκες και τα ρεστα
KWSN_Men Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 απο οτι βλεπω για λιγο μονο συνηρθαν μερικοι αλλα βλεπω ξαναρχισαμε τις ιδιες καραμελες με τις παραγκες και τα ρεστα Έχεις δίκιο. Μου το είπε και ο Δούρος στο τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.