Kandinsky Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτά είναι λεπτομέρειες. Πάμε στα ωραία τώρα : Zήτησε λέει ο Σόλιντ απ' τον Γκεό να το ξανασκεφτεί και να μην σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι. Ρε ΠΑΟ κάντε κάτι, προπονητή θέλετε, προπονητή δε θέλουμε, κάπου θα τα βρούμε δεν μπορεί!
blueviper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή για να καταλάβω...το μεγαθήριο προπονητικής κάλεσε το αμυντικό μεγαθήριο και πλέον μοιρογνωμόνιο στις σέντρες, να μεταλλαχθεί σε Ζωζώ Σαπουντζάκη του ποδοσφαίρου; Μια χαρά βαδίζει η ανανέωση της ομάδας...ό,τι πρέπει για να παίζουμε στην 1η εθνική των ΚΑΠΗ. Αλλά ξέχασα...αυτούς έχουμε, αυτούς θέλουμε, ας τους ταριχεύσουμε/μουμιοποιήσουμε κι όλας, για να τους χαιρόμαστε για τα επόμενα 50 χρόνια.
tzinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 αφού το νούμερο στο μπλοκάκι εχει τον ντομι και τον μπορχα και τον ντανι και τον λεμενς... ε ο γεοργατος του φαίνεται ρομπερτο καρλος! Και μην μου πείτε οτι ζήτησε και παίχτες επιπέδου σιμουνιτς,ζουαν... διοτι οι περιπτώσεις τελείως αμπαλον 2ρον επιλογών που εχει φέρει τα επισκιάζουν όλα (λεμενς, μπορχα φτάνουν), εκτός αν τους πήρε από εκδίκηση στον κοκαλλη (αρχίζω και το πιστεύω λολ)
revil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Καλα αλλα ολα θα ηταν διαφορετικα αν ειχαμε παρει πολγκα σιμουνιτς και τον πιτσιρικα επιθετικο της ρεαλ που γυριζει καθε χρονο δανεικος και δε θυμαμαι το ονομα του (λολ)
Σκύμνος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 ΥΓ:Ο κυργιακος ηταν δανεικος,ο οφη μας εχει κοψει ενα πρωταθλημα κ ενα ουεφα.αυτα ειναι δεδομενα σκυμνος. απο κει κ περα,φυσικα κ υπαρχουν φιλικες σχεσεις,ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ (ειμαι απο αυτους που θελουν να πεσει ο οφη),αλλα ομως,δεν θεωρω οτι υπαρχουν εντος αγωνιστικου χωρου...και επαναλαμβανω για Ν-οστη φορα....σκεψου να εκανε αυτο το λαθος ο σηφακης με εμας!!!!!! (ακομα πιο αρρωστημενο...επειδη ειναι καλος τερματοφυλακας,κ επειδη ο γκαλινοβιτς τραυματιστηκε,να τον παιρναμε τον γεναρη)!!!!!! Απο κρητη μεχρι αλεξανδρουπολη θα εκραζαν για στημενο! Δεν ξέρω αν τελικά ήταν δανεικός και στον ΟΦΗ ο Κυργιάκος (δες παραπάνω το μύνημα #1134), αλλά στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!
Critter Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 @andreaslam Δεν διαβαζω πρωταθλητη. Αν σκεφτεσαι να αλλαξεις ομαδα ξεκινα απο ΦΩΣ καλυτερα. Μην μπαινεις κατευθειαν στα βαθια. Δεν ξερω τι φωτογραφια εχει ο πρωταθλητης. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις και αυτο τα λεει ολα. Το ξερεις πολυ καλα οτι ακομα και για τα ανυπαρκτα διαμαρτυρονται. Επομενως... Ειμαι σιγουρος οτι θα λες για την καταληξη του ριβαλντο ΑΦΟΥ η μπαλα εχει φυγει απο το κεφαλι του προς το τερμα που ακομα και αυτη δεν εχει κατι το μεμπτον.
geovard Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 ΥΓ:Ο κυργιακος ηταν δανεικος,ο οφη μας εχει κοψει ενα πρωταθλημα κ ενα ουεφα.αυτα ειναι δεδομενα σκυμνος. απο κει κ περα,φυσικα κ υπαρχουν φιλικες σχεσεις,ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ (ειμαι απο αυτους που θελουν να πεσει ο οφη) Δεν κατάλαβα γιατί θες να πέσει ο ΟΦΗ εξηγείς καλύτερα?
Mika Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 εγω παντως θελω να πεσει ο Οφη διοτι: - να σταματησουν να μας πρηζουν οι γαυροαεκοκλπ. καθε χρονια οταν παιζουμε. - οι οπαδοι του μας εχουν ζαλισει τα φρυδια με το κομπλεξ τους απεναντι μας
geovard Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 εγω παντως θελω να πεσει ο Οφη διοτι:- να σταματησουν να μας πρηζουν οι γαυροαεκοκλπ. καθε χρονια οταν παιζουμε. - οι οπαδοι του μας εχουν ζαλισει τα φρυδια με το κομπλεξ τους απεναντι μας Δεν τα λες καλά.Αν κάποιοι είναι δυσαρεστημένοι αυτοί είναι οι οπαδοί τού ΟΦΗ,γιατί υπολογίζουν κάθε χρόνο έξι χαμένους βαθμούς.Κόμπλεξ δεν υπάρχει κανένα αν παίζεται το παιχνίδι τίμια.Άμα θέλετε να φύγουν ομάδες με την Ιστορία τού ΟΦΗ να αποψιλωθεί καί άλλο το γελοίο πρωτάθλημα, ε τότε ας τρώνε οι ομάδες τα μούτρα τους στην Ευρώπη. Προσέξτε τώρα την νοοτροπία πού επικρατεί.Στήν επόμενη αγωνιστική παίζουν Εργοτέλης-ΟΦΗ.Το γήπεδο φυσικά θα είναι γεμάτο από οπαδούς των δύο μεγάλων ομάδων.Θεωρείται δηλαδή περίπου αυτονόητο ότι οι Ολυμπιακοί παρέπει να είναι Εργοτέλης καί ας μην ξέρουν κατά πού πέφτει το Μαρτινένγκο.Ενώ δηλαδή η πόλη έχει τη δυναμική να στηρίξει στην Α' Εθνική (Αφήστε τη σούπερ λίγκα,τί μλκίες είναι αυτές.Με αλλλαγή τού ονόματος ο χαρακτήρας δεν αλλάζει!), δύο ομάδες πού πάντα ήταν φιλικές,φοβούμαι ότι θα δημιουργηθεί εχθρότητα. Αλήθεια τι θα έλεγαν οι φίλοι μου Ολυμπιακοί αν ήξεραν ότι ο Εργοτέλης είναι στον κοτσαδόρο τού άρματος Κόκκαλη?Τότε θα ήταν όλα όμορφα ενώ τώρα με τον ΟΦΗ καί τον Παναθηναικό όχι ε? Καί να σας πω?Είναι τρομερά δύσκολο να απεγκλωβιστεί ο ΟΦΗ από τον Παναθηναικό γιατί ακριβώς ο ΟΦΗ είναι της οικογένειας Βαρδινογιάννη.Δεν μπορεί Ηρακλειώτης να αγοράσει τον ΟΦΗ ακόμη καί αν πουλιέται.Οι Βαρδινογιάννηδες έχουν ρίξει όλα αυτά τα χρόνια πολλά χρήματα,Βλέπε Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο,Γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης καί δεν βλέπω ποιός ιδιώτης μπορεί να πληρώσει τόσα γιά να αλλάξει επιτέλους ιδιοκτησία.
Mika Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 μονο και μονο που υπολογιζουν καθε χρονο 6 χαμενους βαθμους δειχνει ποσο κομπλεξ εχουν. εδω εχουν βγαλει συνθημα για τον αλλο που μας εβαλε το γκολ και μας πεταξε εκτος ευρωπης (λες και ο οφη κερδισε κατι απο την νικη αυτη) + το ξαναλεω: μονο κ μονο για να σταματησει επιτελους αυτη η πιπιλα με τα ματς Παο - οφη θελω να πεσουν
geovard Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 μονο και μονο που υπολογιζουν καθε χρονο 6 χαμενους βαθμους δειχνει ποσο κομπλεξ εχουν Μα τώρα φίλε μου ξέρεις τι λες?Θες καί τα λες ή σού ξεφεύγουν? Αφού άλλοι κανονίζουν καημένε, πίνοντας έτσι τον ιδρώτα των παιχτών.Έπρεπε να παιζόταν στα ίσια καί θα σού έλεγα εγώ ποιός έχει το κόμπλεξ.Να μην σού θυμίσω προΒαρδινογιάννη παιχνίδια να δείς τη στενοχώρια σου.
Mika Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 ωραια ας δεχτω οτι αλλοι κανονιζουν και δεν αφηνουν τους παιχτες να παιξουν (λες και με τις αλλες ομαδες που τους αφηνουν παιζουν κ τιποτα τεσπα) η μονη λυση που βλεπω σε αυτο προκειμενου να φυγει η ρετσινια απο την ομαδα μου ειναι να πεσει ο οφη. προεδρους αλλαξαν, ξαναλλαξαν και ακομα τα ιδια ακουγονται. εσυ που εισαι Παναθηναικος προτιμας να ειναι καθαρη η ομαδα σου ή να διατηρηθει μια ομαδα στην Α επειδη ειναι ιστορικη οπως λες?
geovard Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 ωραια ας δεχτω οτι αλλοι κανονιζουν και δεν αφηνουν τους παιχτες να παιξουν (λες και με τις αλλες ομαδες που τους αφηνουν παιζουν κ τιποτα τεσπα) η μονη λυση που βλεπω σε αυτο προκειμενου να φυγει η ρετσινια απο την ομαδα μου ειναι να πεσει ο οφη. προεδρους αλλαξαν, ξαναλλαξαν και ακομα τα ιδια ακουγονται. εσυ που εισαι Παναθηναικος προτιμας να ειναι καθαρη η ομαδα σου ή να διατηρηθει μια ομαδα στην Α επειδη ειναι ιστορικη οπως λες? Σίγουρα μού αρέσουν οι καθαρές δουλειές καί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.Τα παιχνίδια κάποτε παιζόταν στα ίσια όταν στην προεδρία ήταν ο αείμνηστος Θόδωρος πού είχε διαχωρίσει τη θέση τού από την υπόλοιπη οικογένεια.Αν ρωτήσεις στο Ηράκλειο ποιός είναι ο Ιστορικός καί αξέχαστος πρόεδρος όλοι θα πούν ο Θ.Β Μετά τον θάνατό του ο ΟΦΗ αγκιστρώθηκε στον ΠΑΟ γιατί ακριβώς δεν υπήρχαν ισχυροί ντόπιοι παράγοντες. Καί στην τελική, νομίζω όλους συμφέρει να παίζονται τίμια καί δυνατά οι αγώνες διότι αναγκάζεσαι να δυναμώσεις με καλές μεταγραφές.Έπειτα τι κατά φερε τα τελευταί χρόνια ο Παναθηναικός ακόμη καί αν δεχτούμε ότι είχε εξασφαλίσει έξι βαθμούς?Ένα μόνο πρωτάθλημα στα δέκα χρόνια.Δεν είναι πίκρα αυτό? Καί πιστεύεις ότι αν πέσει ο ΟΦΗ θα σταματήει το σύνθημα πού ακούγεται εδώ 'έξω οι τσάτσοι τού Βαρδινιογιάννη?' Μπα δεν το πιστεύω.Τόσα χρόνια έχει γίνει σαν το τραγούδι Συννεφιασμένη Κυριακή!
revil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 όλοι θα πούν ο Θ.Β Φαλακρος πρακτωρ 000. Ποτε ειχατε προεδρο το Βέγγο?
Mika Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 geovard αλλα αντ αλλων μου απαντας. προφανως κι εγω προτιμω ενα καθαρο πρωταθλημα. δε γινεται ομως. οποτε προκειμενου να φυγει η ρετσινια απο την ομαδα μου δεν εχω προβλημα να πεσει ο Οφη. αυτο λεω τοση ωρα και σε ρωτησα εσυ τι προτιμας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.