sniper_206 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 4 μήνες από ιατρικής άποψης. Μέχρι να είναι οκ για να παίξει βάλε κανά εξάμηνο...
Σκύμνος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 σημερα,ΠΟΙΕΣ φυλλαδες κ ποιοι απο εσας δε θα ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ για στημενο,για τις γνωστες σχεσεις παο-οφη κλπ???και ποιοι απο εσας,αν ο παο περασει απο την κρητη,δε θα εισαστε απο αυτους που θα ειρωνευτουν παλι το τελικο αποτελεσμα? Παρόλο που είμαι πράσινος φίλαθλος, φίλε antreaslam, εν τούτοις θα διαφωνήσω μαζί σου στο εξής: Οι καλές σχέσεις ΠΑΟ-ΟΦΗ δεν υφίστανται τόσο στο αγωνιστικό επίπεδο (αν θυμάμαι καλά μας είχε κόψει την Ευρώπη κάποια χρονιά) αλλά σε άλλα επίπεδα. Π.χ. στο μετεγγραφικό επίπεδο. Ο ΠΑΟ χρειαζόταν έναν κεντρικό αμυντικό τον οποίο δεν έβρισκε...Τελευταίες ώρες των μεταγραφών πέφτει το γνωστό τηλέφωνο και με συνοπτικές διαδικασίες "ανεβαίνει" στην Παιανία ο Κυργιάκος. Κάτι τέτοια γεγονότα καταδεικνύουν ότι οι σχέσεις των σωματείων αυτών είναι κάτι παραπάνω από φιλικές. Και δυστυχώς δίνουν τροφή για σχόλια... Δεν νομίζω ότι η ομάδα μας το είχε/έχει ανάγκη αυτό. Αποτελούσε και αποτελεί ( δε, άλλο ένα λάθος της διοίκησης των πρασίνων...
KaizerSoze Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Σκυμνο μην τους δινει τροφη προπαγανδας(ατιμα ΜΜΕ) Ο Κυριακος επαιζε στον Αγιο Νικολαο και πηγε στον ΟΦΗ δανεικος απο εμας.Το αν ειναι σωστο και τιμιο να χαλαει ετσι ενας δανεισμος ειναι αλλο θεμα αλλα νομικα ημασταν μια χαρα,δικος μας ειναι οτι θελαμε τον καναμε (παρεπιπτοντως μου ετυχε παρομοιο στο Μανατζερ και ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι το ιδιο αλλα υπο τετοιες συνθηκες ειλικρινα το τελευταιο που σκεφτεσαι ειναι τι θα κανει ο αλλος)
revil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Αληθεια ρε καιζερ στο μανατζερ πεθαινεις? Δε το εχω φτασει τοσο μακρια για να ξερω
Σκύμνος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Σκυμνο μην τους δινει τροφη προπαγανδας(ατιμα ΜΜΕ) Ο Κυριακος επαιζε στον Αγιο Νικολαο και πηγε στον ΟΦΗ δανεικος απο εμας.Το αν ειναι σωστο και τιμιο να χαλαει ετσι ενας δανεισμος ειναι αλλο θεμα αλλα νομικα ημασταν μια χαρα,δικος μας ειναι οτι θελαμε τον καναμε (παρεπιπτοντως μου ετυχε παρομοιο στο Μανατζερ και ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι το ιδιο αλλα υπο τετοιες συνθηκες ειλικρινα το τελευταιο που σκεφτεσαι ειναι τι θα κανει ο αλλος) Αν ήταν δανεικός στον Άγιο Νικόλαο από εμάς, τότε βάζω την ουρά στα σκέλια και ζητώ ταπεινά συγνώμη κάνοντάς την με μικρά πηδηματάκια... Αλλά αν το παράδειγμά μου είναι άστοχο, η τοποθέτησή μου δεν νομίζω να είναι λαθεμένη, με την έννοια ότι ισχύει για άλλους... edit: πάντως στην ίδια την ιστοσελίδα του Κυργιάκου (http://www.kyrgiakos.gr/default.asp?what=cv) λέει ανάμεσα στα άλλα: "...Την χρονιά 1999-2000 ντύνεται στα χρώματα του Αγίου Νικολάου, απολαμβάνοντας τον σεβασμό του Λάμπρου Μάρη, τον οποίο και θεωρεί δεύτερο του πατέρα. Στα γήπεδα της Βʼ εθνικής θα παραμείνει για δύο χρόνια και το καλοκαίρι του 2001 θα παρακολουθήσει μέρος της προετοιμασίας του ΟΦΗ. Ωστόσο οι τραυματισμοί βασικών κεντρικών αμυντικών του Παναθηναϊκού παραμονές των προκριματικών αγώνων για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Σλάβια Πράγας, θα του δώσουν το εισιτήριο της επιστροφής στον Παναθηναϊκού και μάλιστα απευθείας με το χρίσμα του βασικού!..."
konnak Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παμε καλα??? ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ο Ματσε ΔΕΝ ειναι Πεντζα ΔΕΝ ειναι Ντιρκ και ΔΕΝ ειναι Πο. ΑΛΛΑ δε θα μου τον βγάλεις και αγνωστο!!! ο Ματσε ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ειναι αυτη τη στιγμη απο τους καλυτερους σουτερ που παιζουν Ευρωπη. Απλα τα πραγματα. Και ΝΑΙ φιλε μου ήξερα το Μασιγιαουσκας πριν μου τον πλασαρουν ως αιρ ματσε γιατι τυχαινει να βλεπω λιγο λιθουανια και να ξερω ποιοι ήταν οι ηγετες της. ΑΥΤΑ edit : konnak απο την τσεπη σου τα εβαλες?? edit2 : sorry για το υφος μου μαγκες δεν εχω τπτ με σας αλλα μολις ειδα οτι θα μεινει τελικα 4 μηνες εξω και μου εχουν γυρισει τα ματια αναποδα revil, ομολογώ ότι είναι από τις πιο ακραίες αντιδράσεις που έχω δει από την πλευρά σου. Επειδή παρεξήγησες το ύφος των λεγόμενών μου, θα σου προτείνω να δεις τις προηγούμενες σελίδες που έλεγα μεταξύ άλλων ότι είναι κρίμα για τον παίκτη που γύρισε στην Ευρώπη να ξαναδώσει πνοή στην καριέρα του. Λοιπόν, αυτό που λέω είναι ότι εγώ τον ήξερα, και χαίρομαι που και εσύ τον ήξερες. Όμως, επειδή δεν είναι όνομα (και παίκτης) μεγέθους Νοβίτσκι, δεν ήταν τόσο γνωστός σαν ο Ευρωπαίος σούπερσταρ, το φόβητρο της Λιθουανίας. Ανήκε σε μια γενιά που μετακόμισε στο NBA, αλλά αντίθετα με τους συνομίληκούς του δεν έπιασε. Ήταν ένας από τους καλύτερους σουτέρ στην Ευρώπη, αλλά το ίδιο ήταν και ο Ερντογάν ξέρω 'γω. Το αν είναι τώρα ο καλύτερος σουτέρ στην Ευρώπη δεν μπορείς να το πεις γιατί αφ' ενός ποτέ δεν ήταν ο καλύτερος (αλλά ανάμεσα στους καλύτερους), αφετέρου δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι τώρα. Στο Μουντομπάσκετ ήταν πολύ κακός, τόσο σαν σουτέρ, αλλά το κυριότερο σαν ηγέτης. Ίσως δεν θα ήταν φρόνιμο να χτίσετε μια ομάδα γύρω του. Δεν τον θεωρώ ποσότητα μεγαλύτερη ενός Σισκάουσκας ή ενός Κουτλουάι. Και δεν νομίζω ότι και κανείς άλλος τον θεωρεί. Όσο για τα χρήματα, όχι, δεν τα έβαλα από την τσέπη μου, αλλά ρε συ, δεν θεωρείς ότι είναι λίγο υπερβολικό το ποσό, γι' αυτόν τον παίκτη; Τέτοια χρήματα θα ήταν λογικά για παίκτη σαν τον Στογιάκοβιτς, που είναι πολύ πετυχημένος στο NBA, όχι για έναν παίκτη που γυάλιζε τον πάγκο και παίζει να έπαιξε λιγότερο και από τον Φώτση εκεί. Πάντως επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ μεγάλη ατυχία, κυρίως για τον ίδιο τον παίκτη. Από εκεί και πέρα, μάλλον σας λείπει πολύ ο Έντνι που τόσο αβίαστα ξεφορτωθήκατε φέτος, ενώ πέρυσι ήταν ο καλύτερός σας παίκτης.
revil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 konnak να σου ξαναπω ρε φιλε μου οτι σημερα με αυτα που εχω ακουσει(4 μηνες εξω)δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου οποτε σορρυ για καποιες ακραιες αντιδρασεις. Απο κει και περα τα λεφτα που δωσαμε για τον Ματσε,αν τα διναμε του Πεντζα απλα θα πεθαινε στα γελια,δε νομιζεις? Δεν ειπα ποτε οτι ο Μασιγιαουσκας ειναι ο καλυτερος σουτερ στην Ευρωπη αλλα οτι ειναι ΑΠΟ τους καλυτερους.Να στο πω και αλλιως ειναι ενας παιχτης που οταν βρει την φορμα του μπορεις να βασιστεις στο σουτ του. Τελος,για τον Εντνι,ηταν μεγαλος ρε συ 33 φετος και εκτος αυτου ηταν Αμερικανος.Κατσε να δουμε και τον ασσο που πηραμε φετος και βλεπουμε. Αυτα
KaizerSoze Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Αληθεια ρε καιζερ στο μανατζερ πεθαινεις?Δε το εχω φτασει τοσο μακρια για να ξερω Τι να σου πω' date='αυτη την στιγμη ειμαι στο μακροβιοτερο σημειο με 14 σεζον και ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εγινα 1ος στο Hall of Fame θα του δώσουν το εισιτήριο της επιστροφής στον Παναθηναϊκού Λεξη-κλειδι
Arxon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 πεθανα στα γελια διαβαζωντας οτι πηγε ο Θεοδωριδης και εκανε την παρατηρηση στον Οφορικουε που εβαλε το γκολ...χαχα. Του απαντησαν απτην αντιπερα οχθη και τι ηθελες να κανει να μην παιξει και να κοιταει?Και ο κορυφαιος Σαββας ειπε "οχι αλλα να παιζετε με ολους οπως παιζετε με εμας!"
Kandinsky Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Προφανώς υπάρχει σχέδιο της διοίκησης για rotation ώστε ότι γραφικός υπάρχει να περάσει απ' το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Arxon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 στο μονο που ειχε δικιο ειναι οτι οντως θα επρεπε να παιζουν με ολους οπως με εμας
antreaslam Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 παιδες,αυτο θα το πω μονο κ μονο,γιατι αρκετοι απο εσας,ηρθαν στο πρασινο τοπικ,να γκρινιαξουν για το πεναλτυ σαλπιγγιδη (που δεν ηταν,συμφωνω,αλλα που την 1η φορα που το ειδα,μου φανηκε καθαρο πεναλτυ)! το 1ο γκολ του ριβαλντο,ειναι καθαρο επιθετικο φαουλ. δε με ενδιαφερει,κ ουτε θα στεκομουν σε αυτο,αν δεν προ-υπηρχε η αναλογη γκρινια απο εσας . ΥΓ:Ο κυργιακος ηταν δανεικος,ο οφη μας εχει κοψει ενα πρωταθλημα κ ενα ουεφα.αυτα ειναι δεδομενα σκυμνος. απο κει κ περα,φυσικα κ υπαρχουν φιλικες σχεσεις,ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ (ειμαι απο αυτους που θελουν να πεσει ο οφη),αλλα ομως,δεν θεωρω οτι υπαρχουν εντος αγωνιστικου χωρου...και επαναλαμβανω για Ν-οστη φορα....σκεψου να εκανε αυτο το λαθος ο σηφακης με εμας!!!!!! (ακομα πιο αρρωστημενο...επειδη ειναι καλος τερματοφυλακας,κ επειδη ο γκαλινοβιτς τραυματιστηκε,να τον παιρναμε τον γεναρη)!!!!!! Απο κρητη μεχρι αλεξανδρουπολη θα εκραζαν για στημενο!
EKTELESTES Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 δε πάμε καλά... (!) το πέναλτυ δε το είδα, οπότε δεν έχω άποψη, άλλα το γκολ του Ριβάλντο, ΟΥΤΕ 1 ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ δεν ήταν επιθετικό φάουλ !!.. έχει πάρει θέση, πηδάει ψηλότερα απ' όλους, παίρνει την κεφαλιά κ καθώς κατεβαίνει στο έδαφος πέφτει στον αμυντικό μπροστά του που δεν πρόλαβε καν να σηκωθεί!! ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΟΥΛ!
Critter Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 παιδες,αυτο θα το πω μονο κ μονο,γιατι αρκετοι απο εσας,ηρθαν στο πρασινο τοπικ,να γκρινιαξουν για το πεναλτυ σαλπιγγιδη (που δεν ηταν,συμφωνω,αλλα που την 1η φορα που το ειδα,μου φανηκε καθαρο πεναλτυ)!το 1ο γκολ του ριβαλντο,ειναι καθαρο επιθετικο φαουλ. δε με ενδιαφερει,κ ουτε θα στεκομουν σε αυτο,αν δεν προ-υπηρχε η αναλογη γκρινια απο εσας Η φαση του ριβαλντο ειναι η πιο καθαρη φαση του πρωταθληματος.Καμμια σχεση με επιθετικο φαουλ. Τα χερια τα εχει δεμενα πισω και ειναι οριζοντιομενος με το εδαφος. Κανενας παικτης του ΟΦΗ δεν διαμαρτυρεται. Απλα και ξαστερα.
antreaslam Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Οποιος απο εσας εχει τον χθεσινο πρωταθλητη (σελιδα 25 νομιζω),κ το γκολ (τελευταια σελιδα),τον παρακαλω-προκαλω να δει τη φωτογραφια,κ να μου πει αν ειναι φαουλ ή οχι! το ενα του χερι ειναι ΠΑΝΩ στον ωμο του αμυντικου,κ το αλλο στην πλατη του αμυντικου! Ειναι καθαρο φαουλ,που απλα χρειαζετε πολλα ριπλει για να το δεις,οπως κ στο πεναλτι του σαλπιγγιδη. ΥΓ:ξεχασα να αναφερω κ το κομμενο τετ α τετ του οφορικουε! ΥΓ2: φυσικα τα χερια δεν τα εχει δεμενα πισω...κ φυσικα,ο αμυντικος δεν σηκωνεται απο το εδαφος γιατι τον εχει καθηλωσει εκει ο ριβαλντο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.