bujinkan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ε,ε, αδικία! Υπάρχουμε κι εμείς! καλα ντε μη βαρας απλως ετυχε να προσηλωθω στα τελευταια του posts και γιαυτο εγραψα αλλα αν το λες εσυ τοτε και για σενα τα ιδια
andrip Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 σε σχέση με τους υπόλοιπους παίχτες του ολυμπιακού ήταν λίγο καλύτερος. Τώρα το παίξει δε παίξει λίγη σημασία είχε. Παλι ο ολυμπιακός είναι κάτω απο τον παναθηναικό και πάνω απο τους υπόλοιπους. Ακριβώς όπως θα ήταν κι αν έπαιζε. Πολύ κακό για το τίποτα ο Μασιγιάουσκας και πόσο μάλλον για 4ετές (ή 5ετες δε θυμάμαι) συμβόλαιο
konnak Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 ...και πόσο μάλλον για 2,2 εκατομμύρια...
revil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ήξερες το όνομα Μασιγιάουσκας πριν στον πλασάρουν ως υβρίδιο Τζόρνταν-Μάτζικ; Ρε παμε καλα??? ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ο Ματσε ΔΕΝ ειναι Πεντζα ΔΕΝ ειναι Ντιρκ και ΔΕΝ ειναι Πο. ΑΛΛΑ δε θα μου τον βγάλεις και αγνωστο!!! ο Ματσε ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ειναι αυτη τη στιγμη απο τους καλυτερους σουτερ που παιζουν Ευρωπη. Απλα τα πραγματα. Και ΝΑΙ φιλε μου ήξερα το Μασιγιαουσκας πριν μου τον πλασαρουν ως αιρ ματσε γιατι τυχαινει να βλεπω λιγο λιθουανια και να ξερω ποιοι ήταν οι ηγετες της. ΑΥΤΑ edit : konnak απο την τσεπη σου τα εβαλες?? edit2 : sorry για το υφος μου μαγκες δεν εχω τπτ με σας αλλα μολις ειδα οτι θα μεινει τελικα 4 μηνες εξω και μου εχουν γυρισει τα ματια αναποδα
strassenmeister Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παμε καλα??? ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ο Ματσε ΔΕΝ ειναι Πεντζα ΔΕΝ ειναι Ντιρκ και ΔΕΝ ειναι Πο. ΑΛΛΑ δε θα μου τον βγάλεις και αγνωστο!!! ο Ματσε ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ειναι αυτη τη στιγμη απο τους καλυτερους σουτερ που παιζουν Ευρωπη. Απλα τα πραγματα. Και ΝΑΙ φιλε μου ήξερα το Μασιγιαουσκας πριν μου τον πλασαρουν ως αιρ ματσε γιατι τυχαινει να βλεπω λιγο λιθουανια και να ξερω ποιοι ήταν οι ηγετες της. ΑΥΤΑ Aν ηταν τοσο καλος οσο θες να πιστευεις δε θα ειχε αυτη τη πορεια στο NBA. Παρολα αυτα,ΟΛΟΙ κρινονται στο γηπεδο.Στο Μουντομπασκετ στο κρισιμοτερο παιχνιδι της Λιθουανιας,με την Ισπανια,ο ηγετης Ματσε ειχε 0 ποντους.
andrip Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 ελα ηρεμία παιχτάρας ο ματσε αλλα ποτέ δεν ήταν ηγέτης στη Λιθουανία
revil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Aν ηταν τοσο καλος οσο θες να πιστευεις δε θα ειχε αυτη τη πορεια στο NBA. Δηλαδη συγνωμη ρε φιλε μου ερωτηση τωρα. Διαφωνεις οτι ο Μασιγιαουσκας ειναι απο τους καλυτερους σουτερ στην Ευρωπη?
andrip Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Απο τους καλύτερους ίσως είναι (όταν έφυγε απο Ευρώπη ήταν σίγουρα, τώρα δε νομιζω αλλα θα δούμε). Και η ερώτηση του strassenmeister ήταν αν ήταν τόσο καλός γενικά. Καλός σουτέρ είμαι κι εγώ (αλλα δε με εχουν ανακαλύψει ακομα) αυτό δε σημαίνει οτι είμαι καλός μπασκετμπολίστας
Kandinsky Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ότι έγινε έγινε. Προχωράμε και ίσως αυτή ειναι μια ευκαιρία ώστε να αποφύγουμε τη νοοτροπία "δώσε τη μπάλα στον Γκάλη να καθαρίσει".
Critter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Πάμε πάλι: ΔΕΝ λέγεται Νοβίτσκι, λέγεται Μασιγιάουσκας. Για να σε προλάβω, δεν λέγεται ούτε Γιασικεβίτσιους, ούτε Στογιάκοβιτς, ούτε Γκασόλ, ούτε Τζινόμπιλι, ούτε καν Μποντιρόγκα. Ήξερες το όνομα Μασιγιάουσκας πριν στον πλασάρουν ως υβρίδιο Τζόρνταν-Μάτζικ; Επίσης, ΔΕΝ είναι ο παίκτης που μια ομάδα θα χτιστεί γύρω του. Είδες νομίζω πόσο το πέτυχε αυτό η Λιθουανία στην Ιαπωνία, και πόσο ανταποκρίθηκε ο πολύς Μάτσε. Τόσο που ο προπονητής του τον έθαβε μετά από κάθε αγώνα. Ακόμα και ο Κουτλουάι (και ακόμα και τώρα) είναι καλύτερος στον ρόλο του ηγέτη από τον Μάτσε. Παμε παλι : Εγω απαντησα στον KWSN που ειπε οτι "Όταν μια ομάδα χτίζεται γύρω από έναν παίχτη, δεν είναι για μεγάλα πράγματα, εκτός αν αυτός ο παίχτης τυγχάνει να λέγεται Μιχαλάκης, Άρβιντας, Νικ κτλ..." Σε απλα ελληνικα αυτη η διατυπωση του KWSN δεν κανει εξαιρεσεις για το πως λεγεται ο παιχτης και λεει οτι γενικα δεν ειναι για μεγαλα πραγματα μια ομαδα χτισμενη γυρω απο ενα παικτη.Οκ? Απεδειξα λοιπον οτι παραδειγματα υπαρχουν.Παει αυτο. Παμε και στο δευτερο του θεματος το οποιο και αυτο το εγραψα στο ποστ μου .Κανω copy paste "ο ματσε με λιγους αγωνες και προπονησεις στα ποδια του θα ηταν ο Magic Air όπως ητανε και στην ΤΑΟΥ και δεν θα ειχε καμμια σχεση με το μουντομπασκετ" Το ερμηνευω κιολας. Ο Ματσε ειχε μεσο ορο 17,9 και 19,5 ποντους με την ΤΑΟΥ τις 2 χρονιες που επαιξε. Ένας τετοιος παιχτης που θα βαλει τοσους ποντους σε καθε παιχνιδι θες να μου πεις οτι δε θα λειψει και οτι δεν ειναι ηγέτης? Ειδικα οταν εκτος των αλλων δινει ταχυτητα στην επιθεση, εχει 91,5% ποσοστο στις βολες(για τις κρισιμες στιγμες) και βγαζει και αρκετες ασιστ***? Ενταξει ρε παιδια οτι και να πω ειναι λιγο.Μηδενιστε τα ολα. Οσο για τις λεξεις MAGIC AIR εσεις τις αναφερατε, οχι εγω (μονο για πλακα σε αυτον που το αναφερε) και κανενας ολυμπιακος. Εγω τα απλα και λογικα λεω. Οτι ηταν να ειναι και τωρα. Τιποτα παραπανω. ***Ποσο ευκολο θεωρειτε αληθεια να βρει ο ολυμπιακος εναν παικτη σαν αντικαταστατη του Ματσε που να βαζει τοσους ποντους? Προφανως και μαλιστα τετοιο καιρο δεν θα βρει τιποτα. Εστω λοιπον οτι βρει εναν που θα βαζει 10 ποντους σε καθε παιχνιδι. Οι υπολοιποι 8-9 που λειπουνε ομως ειναι καταστροφη.
revil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 μπα κριττερ διαφωνω φιλε. Πιστευω οτι στην τελικη η ελλειψη ματσε δε θα μας κανει τοοοοσο πολυ μεγαλο κακο. Εκτος του οτι τωρα υπαρχει το αλλοθι(χασαμε γιατι ελλειπε ο ματσε)που σημαινει περισοτερο θαρρος υπαρχει και η συσπειρωση που θα δημιουργηθει με την ελλειψη του. Θεωρω τον Γκερσον γατο και πιστευω οτι θα το διαχειριστει σωστα.
SCidER Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 ""Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό σκέφτονται ήδη την ενίσχυσή τους και γι' αυτό κοιτούν προς τη μεριά του Αλέξη Κυρίτση. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πρόταση στον Έλληνα παίκτη και περιμένουν να δουν και τη στάση Αμαρουσίου, η οποία φέρεται να είναι θετική σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο Έλληνας γκαρντ, που ήταν από τους κορυφαίους σκόρερ της περασμένης χρονιάς, με 13,7 πόντους μ.ο, θεωρείται ιδανική λύση για να καλύψει το κενό του Λιθουανού, ενώ και ο Γκέρσον πιστεύει ότι ο παίκτης είναι εγγύηση για το μέλλον. Το Μαρούσι, είναι θετικό στο να διαπραγματευτεί την μεταγραφή και εξελίξεις αναμένονται προσεχώς.""
Critter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 @revil Κοιτα, εγω μιλαω με λογικη 1+1 κανουν 2. Απο εκει και περα,πολλα μπορουν να συμβουν. Ξερεις πολυ καλα οτι τετοιες καταστασεις μπορει να φερουν ακραια αντιδραση. Απο τη χειροτερη μεχρι την καλυτερη. Ας ελπισουμε να τη δουμε και εμεις Ισπανια. Εγω παντως προτιμω ολα να πηγαινουν βαση σχεδιασμου και οχι βαση ακρων. Αρα για μενα δεν ειναι καλυτερα που εγινε αυτο. Το μονο θετικο που ισως να προκυψει ειναι οτι μπορει να παρουμε τον κυριτση ο οποιος ειναι μια καλη επενδυση και για το μελλον. Μακαρι!
revil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι ρε συ ενοειτε πως και γω ηθελα να ειναι οκ ο ματσε αυτο εννοειτε.Λεω ομως πια μπορει να ειναι η αντιδραση της ομαδας εφοσων αυτη διαθετει ικανο προπονητη. Ο κυριτσης είναι πολη καλη λυση αντε να δουμε
KWSN_Men Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 sorry για το υφος μου μαγκες δεν εχω τπτ με σας αλλα μολις ειδα οτι θα μεινει τελικα 4 μηνες εξω και μου εχουν γυρισει τα ματια αναποδα Μόνο 4; Τυχερός ήταν μάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.