antreaslam Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια,μια διαπιστωση μονο,για να δειτε ποσο αδικοι εισαστε καποιες φορες... φανταστειτε σας παρακαλω τα παρακατω! 1)μετα απο μια 4αρα στο τσου λου, παιζουν οφη-παο. 2)ατμοσφαιρα διολου εχθρικη 3)ο παναθηναικος σερνεται,κ ο οφη κανει το 1-0 4)χανει ο οφη 3-4 κλασσικες ευκαιριες,ενω ο παο συνεχιζει κ σερνεται 5)στο 60τοσο, μετα απο σεντρα,παιρνει παραμαζωμα ο εκι τον αμυντικο κ σκοραρει με κεφαλια 6)ο διαιτητης δινει τα κουκουτσια απο το καρπουζι στον παναθηναικο 7)στο 90,κ ενω αποδεικνυεται οτι ο παναθηναικος ΔΕ μπορει,πολυ κακο γυρισμα αμυντικου του οφη προς τον σηφακη,λαθος κοντρολ του σηφακη που στρωνει την μπαλα στον σαλπιγγιδη,κ ο επερχομενος παπαδοπουλος γραφει το 1-2... ελατε κ πειτε μου τωρα...σημερα,ΠΟΙΕΣ φυλλαδες κ ποιοι απο εσας δε θα ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ για στημενο,για τις γνωστες σχεσεις παο-οφη κλπ???και ποιοι απο εσας,αν ο παο περασει απο την κρητη,δε θα εισαστε απο αυτους που θα ειρωνευτουν παλι το τελικο αποτελεσμα?
Arxon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια,μια διαπιστωση μονο,για να δειτε ποσο αδικοι εισαστε καποιες φορες...φανταστειτε σας παρακαλω τα παρακατω! 1)μετα απο μια 4αρα στο τσου λου, παιζουν οφη-παο. 2)ατμοσφαιρα διολου εχθρικη 3)ο παναθηναικος σερνεται,κ ο οφη κανει το 1-0 4)χανει ο οφη 3-4 κλασσικες ευκαιριες,ενω ο παο συνεχιζει κ σερνεται 5)στο 60τοσο, μετα απο σεντρα,παιρνει παραμαζωμα ο εκι τον αμυντικο κ σκοραρει με κεφαλια 6)ο διαιτητης δινει τα κουκουτσια απο το καρπουζι στον παναθηναικο 7)στο 90,κ ενω αποδεικνυεται οτι ο παναθηναικος ΔΕ μπορει,πολυ κακο γυρισμα αμυντικου του οφη προς τον σηφακη,λαθος κοντρολ του σηφακη που στρωνει την μπαλα στον σαλπιγγιδη,κ ο επερχομενος παπαδοπουλος γραφει το 1-2... ελατε κ πειτε μου τωρα...σημερα,ΠΟΙΕΣ φυλλαδες κ ποιοι απο εσας δε θα ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ για στημενο,για τις γνωστες σχεσεις παο-οφη κλπ???και ποιοι απο εσας,αν ο παο περασει απο την κρητη,δε θα εισαστε απο αυτους που θα ειρωνευτουν παλι το τελικο αποτελεσμα? δεν παιζεσαι ρε φιλε τελικα. καθησες δηλαδη και ειδες τον αγωνα του Θρύλου για να γραψεις αυτα??? Στο πρωτο ημιχρονο ο Ολυμπιακος σερνοταν. Παρολα αυτα μια φαση εκανε ο Οφη και σκοραρε. Στο δευτερο τους παιζαμε στο μισο γηπεδο χωρις να πιασουμε καμια σουπερ αποδοση. Ο Οφη καθε φορα σκυλιαζει με τον Ολυμπιακο και με εσας καθεται. Δεν λεω εχουμε και εμεις παραρτηματα αλλα μην μας λες κιολας οτι ο Οφη δεν ειναι παραρτημα του Παναθηναϊκου...Ελεος
Kandinsky Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Tζόνι τράβα στην τρύπα σου να το παίξεις προπονητής άσχετε. Τράβα δες ποιός κέρδισε ποιόν στις 2 αγωνιστικές του C.L. και στο ΟΥΕΦΑ και τί μπάτζετ είχε. Έχουμε γεμίσει μυαλοπώληδες και χαϊβάνια που χάφτουν ότι πει ο Πέτρος Κόκκαλης.
antreaslam Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 δεν παιζεσαι ρε φιλε τελικα. καθησες δηλαδη και ειδες τον αγωνα του Θρύλου για να γραψεις αυτα???Στο πρωτο ημιχρονο ο Ολυμπιακος σερνοταν. Παρολα αυτα μια φαση εκανε ο Οφη και σκοραρε. Στο δευτερο τους παιζαμε στο μισο γηπεδο χωρις να πιασουμε καμια σουπερ αποδοση. Ο Οφη καθε φορα σκυλιαζει με τον Ολυμπιακο και με εσας καθεται. Δεν λεω εχουμε και εμεις παραρτηματα αλλα μην μας λες κιολας οτι ο Οφη δεν ειναι παραρτημα του Παναθηναϊκου...Ελεος εγω αλλο ρωτησα φιλε arxon,εσυ αλλο απαντησες! σου επαναλαμβανω,ΑΝ ο σηφακης ειχε κανει το λαθος αυτο στο 90,με ενα παναθηναικο να ΣΕΡΝΕΤΑΙ,θα τον ειχατε κρεμασει στο καραισκακη τωρα,ως προδοτη,ναι ,ή οχι?θα ουρλιαζατε για στημενο,ναι ή οχι? θα ειχε κανει ο πρωταθλητης 168 πρωτοσελιδα κραζοντας,ναι ή οχι? απλα σου λεω ποσο αδικοι μπορει να γινεται καποιες φορες! δε μπορεις να το δεχτεις αυτο?οκ,πασο, δικαιωμα σου!
Γηρυόνης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Και ακόμα μια φορά με τον ΟΦΗ δείξαμε το ευρωπαϊκού επιπέδου ποδόσφαιρο που μας δίδαξες ο γίγαντας Τροντ Σόλιντ. Ρε πετάξε τέ τον έξω κλωτσηδών τον μαλάκα που έχει καταστρέψει τον Ολυμπιακό. Αυτόν και τα τσιράκια της 7. blueviper ο επιστημονας της κερκιδαςαυτους εχουμε, αυτοι ειμαστε, ετσι παιζουμε αν δεσαρεσει αλλαξε ομαδα Γιατί λέει κάτι λάθος ο blueviper; Φωνάζετε για τις 5άρες που φάγαμε με τον Μπάγεβιτς έξω ενώ τις 4άρες που τρώμε με τον Σόλιντ μέσα δε σας πειράζει;
Critter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν μια ομάδα χτίζεται γύρω από έναν παίχτη, δεν είναι για μεγάλα πράγματα, εκτός αν αυτός ο παίχτης τυγχάνει να λέγεται Μιχαλάκης, Άρβιντας, Νικ κτλ... Αν λεγεται νοβιτσκι? Γιατι τυχαια ειδα εναν παιχτη να οδηγει τη Γερμανια στον τελικο του Eurobasket. Και σκεψου οτι ο Νοβιτσκι δεν ητανε ενας παικτης που χτιζοτανε η ομαδα γυρω απο αυτον, αλλα ενας παικτης ο οποιος αποτελουσε ολη την ομαδα μονος του. Σκεψου λοιπον τι διαφορα θα εκανε ο Ματσε οταν χτιζεται μια ομαδα γυρω του αλλα ταυτοχρονα οι μοναδες του χτισιματος ειναι πολυ πιο αξιολογες συγκριτικα με αυτες της Γερμανιας που προειπα. Ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα ομαδων που στηριζονται σε ενα παικτη και κανουν μεγαλά πραγματα.Παρολα αυτα δεν λεω οτι ο ολυμπιακος εχει μονο ενα παικτη.
Kandinsky Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Με την ίδια λογική Αντρέα μου, αν είχαμε πάρει πέναλτι στο 86' εμείς και στο 90' δεν έδινε στον αντίπαλο ένα που ζήτησε, τί θα λέγατε εσείς και η Derby? Δεν εξετάζω αν ήταν ή δεν ήταν και ποιό απ' τα δύο ήταν ή και τα δύο όπως και στις δικές μας περιπτώσεις κανείς δεν το εξετάζει αυτό αλλά λένε ελαφρά τη καρδία "α, πήρε πέναλτι ο Ολυμπιακός άρα απατεωνιά".
christos_0b Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 εγω αλλο ρωτησα φιλε arxon,εσυ αλλο απαντησες! σου επαναλαμβανω,ΑΝ ο σηφακης ειχε κανει το λαθος αυτο στο 90,με ενα παναθηναικο να ΣΕΡΝΕΤΑΙ,θα τον ειχατε κρεμασει στο καραισκακη τωρα,ως προδοτη,ναι ,ή οχι?θα ουρλιαζατε για στημενο,ναι ή οχι? θα ειχε κανει ο πρωταθλητης 168 πρωτοσελιδα κραζοντας,ναι ή οχι? απλα σου λεω ποσο αδικοι μπορει να γινεται καποιες φορες! δε μπορεις να το δεχτεις αυτο?οκ,πασο, δικαιωμα σου! Βγαλτε την ουρα σας εξω ευρωπαιοι... Οτι "ειμαστε" εμεις ειστε και εσεις και ακομα χειροτερα γιατι υπαρχει και ενα complex κατωτεροτητας στην μεση... Btw ο Ολυμπιακος και χαλια να παιξει ξερεις οτι το ποιο πιθανο ειναι να το παρει το αποτελεσμα,μπορεις να το πεις και για την ομαδα σου αυτο ετσι με καποια αυτοπεποιθηση? Συγνωμη για το υφος του ποστ αλλα επειδη ειδα κατι βαζελους να πανηγυριζουν ενω απο την πεμπτη δεν τους εχω ξανασυντησει(που να κρυβοντε αραγε?) εχω και καποια νευρα
Arxon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 εγω αλλο ρωτησα φιλε arxon,εσυ αλλο απαντησες! σου επαναλαμβανω,ΑΝ ο σηφακης ειχε κανει το λαθος αυτο στο 90,με ενα παναθηναικο να ΣΕΡΝΕΤΑΙ,θα τον ειχατε κρεμασει στο καραισκακη τωρα,ως προδοτη,ναι ,ή οχι?θα ουρλιαζατε για στημενο,ναι ή οχι? θα ειχε κανει ο πρωταθλητης 168 πρωτοσελιδα κραζοντας,ναι ή οχι? απλα σου λεω ποσο αδικοι μπορει να γινεται καποιες φορες! δε μπορεις να το δεχτεις αυτο?οκ,πασο, δικαιωμα σου! οκ man αποψεις του καθενος...απλα εχω βαρεθει να ακουω συζητησεις για τα διαφορα παραρτηματα που εχουν οι 2 ομαδες. Ριξε μια ματια στις φυλλαδες σας και τα ξαναλεμε για το τι γραφουν σημερα για το ματς στην Κρητη
antreaslam Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Kandinsky ,κατα βαση δε διαφωνω μαζι σου. εχεις δει σε παλαιοτερα ποστ μου οτι θεωρω οτι πραγματι εχετε ευνοηθει κατα κορον απο τη διαιτησια,αλλα εχει υπαρξει μια χρονια (δε θυμαμαι ποια),στην οποια ειχατε παρει καμια 12αρια πεναλτι,κ ολοι (συμπεριλαμβανομενων κ των φυλλαδων μας) σας εκραζαν για τα πολλα κερδισμενα πεναλτυ,ενω στην πραγματικοτητα ειναι ζητημα αν ενα εξ αυτων ηταν μαιμου! κ δε μιλαω τοσο για τις φυλλαδες,οσο για τις μεταξυ μας συζητησεις...Κ φαινεται ακομα κ εδω ρε φιλε καντισκυ! κανεις δεν απανταει σε αυτο που ρωτησα,τι θα συνεβαινε αν ηταν εκει ο παναθηναικος...ολοι μου απαντησαν,ειτε "εχετε κ εσεις παραρτηματα οπως κ εμεις","εχετε κομπλεξ κατωτεροτητας,εμεις πιστευουμε οτι θα νικησουμε" κλπ! καλως ή κακως,ο οφη,ανηκει στις μικρομεσαιες ομαδες,που παντα κανουν ζημια το πολυ σε εναν απο τους 3 μεγαλους! ταιριαζει ισως περισσοτερο το στυλ του ολυμπιακου στον οφη ωστε να γκελαρει εκει πιο συχνα ο ολυμπιακος! αντιστοιχα, ο παναθηναικος ειχε παντα τεραστια προβληματα με ιωνικο,παναχαικη,κ ξανθη. δε σημαινει οτι ειναι παραρτηματα του ολυμπιακου το οτι ο ολυμπιακος περναει εδω κ 10 χρονια μονο με νικες απο τη νικαια,ενω ο παναθηναικος γκελαρει 1 φορα καθε 2 χρονια!!!!ουτε σημαινει οτι ο ιωνικος σας ανοιγει τα ποδια!!!(δεν λεω οτι καποτε δεν ηταν παραρτημα,αλλα πλεον,αν δεις αντικειμενικα τα παιχνιδια του οφη με εμας,παιζουν το ιδιο οπως παιζουν κ με εσας...)! ομως,οι αναλυσεις για το λαθος πχ του κολιτσιδακη να μην προλαβει τον ολισαντεμπε (λες κ θα μπορουσε να τον προλαβει),ηταν οτι ειναι στημενος,παναθηναικος κλπ! το αυτογκολ του αμανατιδη με την κερκυρα υπερ του ολυμπιακου,ηταν απλα ενα λαθος ομως!!! το οτι κερδισαμε τον παοκ (τη μοναδικη χρονια που πηραμε πρωταθλημα) στο 90φευγα, ηταν ΕΠΙΤΗΔΕΣ λαθος απο το βοκολο,που τον αφησε μονο του... προπερσι,που ο παοκ σκυλιασε κ μας πηρε το Χ,κοβοντας το πρωταθλημα,ηταν "επιτελους επαιξε για την ιστορια του"! αυτο εννοω οταν μιλαω για αδικιες! ΥΓ:φιλε christos_0b , σε παρακαλω,μη μου μιλας για κομπλεξ κατωτεροτητας! δεν ειμαι εγω η ομαδα που ανοιξε τα ποδια στο αεκ, για να μην παρει πρωταθλημα ο αιωνιος αντιπαλος! αντιθετα,εγω ειμαι εκεινος που κερδισε τη λαρισα ,δινοντας το πρωταθλημα στον αιωνιο!εκεινος,που εριξε τη φιλα προσκειμενη ομαδα του εθνικου αστερα,για να σωθει η παναχαικη,με το περιφημο μπονους των 500 εκατ για να κοψει βαθμους απο τον παο...εμενα, αυτο,μαλλον σαν....κομπλεξ ανωτεροτητας μου φαινεται....
adi32 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια χασαμε την ουσια παλι και γυρισαμε στα παλια τριβουν τα χερια οι προεδροι
bujinkan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 @ blueviper δεν ξερω τι να πω εισαι ο πρωτος ολυμπιακος που γνωριζω(ειτε προσωπικα ειτε απο μακρια=forum) που βλεπει τα της ομαδας του τοσο αντικειμενικα και σωστα χωρις να βλεπει με κοκκινα γυαλια (και δεν εννοω την πλακα και καζουρα που ολοι κανουμε) και πιστευω ακραδαντα οτι αν το 50% των φιλαθλων του ολυμπιακου σκεφτονταν οπως εσυ τοτε σιγουρα ο ολυμπιακος σημερα θα ηταν αλλου(ως προς την ευρωπαικη του ταυτοτητα μιλω) πραγματικα μπραβο σου
antreaslam Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 συμφωνω για τον βαιπερ,αλλα εχει δικιο που διαμαρτυρεται ο καντισκυ!!!!!!
konnak Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Αν λεγεται νοβιτσκι? Γιατι τυχαια ειδα εναν παιχτη να οδηγει τη Γερμανια στον τελικο του Eurobasket. Και σκεψου οτι ο Νοβιτσκι δεν ητανε ενας παικτης που χτιζοτανε η ομαδα γυρω απο αυτον, αλλα ενας παικτης ο οποιος αποτελουσε ολη την ομαδα μονος του. Σκεψου λοιπον τι διαφορα θα εκανε ο Ματσε οταν χτιζεται μια ομαδα γυρω του αλλα ταυτοχρονα οι μοναδες του χτισιματος ειναι πολυ πιο αξιολογες συγκριτικα με αυτες της Γερμανιας που προειπα.Ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα ομαδων που στηριζονται σε ενα παικτη και κανουν μεγαλά πραγματα.Παρολα αυτα δεν λεω οτι ο ολυμπιακος εχει μονο ενα παικτη. Πάμε πάλι: ΔΕΝ λέγεται Νοβίτσκι, λέγεται Μασιγιάουσκας. Για να σε προλάβω, δεν λέγεται ούτε Γιασικεβίτσιους, ούτε Στογιάκοβιτς, ούτε Γκασόλ, ούτε Τζινόμπιλι, ούτε καν Μποντιρόγκα. Ήξερες το όνομα Μασιγιάουσκας πριν στον πλασάρουν ως υβρίδιο Τζόρνταν-Μάτζικ; Επίσης, ΔΕΝ είναι ο παίκτης που μια ομάδα θα χτιστεί γύρω του. Είδες νομίζω πόσο το πέτυχε αυτό η Λιθουανία στην Ιαπωνία, και πόσο ανταποκρίθηκε ο πολύς Μάτσε. Τόσο που ο προπονητής του τον έθαβε μετά από κάθε αγώνα. Ακόμα και ο Κουτλουάι (και ακόμα και τώρα) είναι καλύτερος στον ρόλο του ηγέτη από τον Μάτσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.