Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά έκανες και τον έβριζες και καλά θα κάνεις να συνεχίσεις. Στο 84' αποφάσισε να φρεσκάρει τα πράγματα; Και στην τελική γιατί ακριβώς να του πούμε μπράβο του προπονηταρά μας; Που κοιμήθηκε ο Θεός, έκανε λάθος ο Σηφάκης κι έδωσε έτοιμο γκολ ο Κωνσταντίνου στο Μπόρχα;

Απαράδεκτοι...χάλια μαύρα. Ούτε μπαλιά δεν μπορούσε να σταυρώσει η κόκκινη αρμάδα στο δεύτερο χρόνο του Σόλιντ στον πάγκο. Πάλι η ψυχολογία μας χάλασε; Άι στο διάτανο με το τελειωμένο μας ποδόσφαιρο και με τα λαμόγια που μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Όπως συνηθιζεται να λέγεται, "κρατάμε τους 3 βαθμούς". (Και την εμφάνιση τη βουτυρώνουμε και την χώνουμε βαθιά στον πάτο μας).

Τελικά το "ξύπνα ύπνε" πρεπει να ξανακουστεί λίαν συντόμως.

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Ευτυχώς εσείς γλιτώσατε απ' τον καραγκιόζη σας και μείναμε εμείς να βλέπουμε το υπέροχο ποδοσφαιρο του 4-3-3 και της φουλ επίθεσης που βασίζεται μόνο σε ατομικές ενέργειες του Ριβάλντο, του Καστίγιο και όποιου πάρει μπάλα.

Μιλάμε για μεγάλο προπονητή.

Δημοσ.

"Ξύπνα ύπνε"?! Τι...επέστρεψε ο Βάτραχος?! :D

Γιατί το λες αυτό. Ετούτος εδώ είναι επιστήμονας εγκεκριμένος κι από τη Θύρα 7, που ξέρει από καλό ελαιόλαδο και προπονητές. Δηλαδή δεν έχεις λατρέψει ακόμα τη μπαλάρα που παίζουμε με Σόλιντ, μετά από 1 και βάλε χρόνο ανάληψης καθηκόντων κι επιβολής των επιλογών του; Τόση πια αχαριστία!?

Κι εντάξει...η ευρωπαϊκή υπέρβαση αναβάλλεται για τις ελληνικές καλένδες...οι εξαιρετικοί αυτοματισμοί, το πλούσιο θέαμα, το πάθος κι η οργανωτική μαεστρία που βιώσαμε απέναντι στην υπερομάδα του ΟΦΗ σήμερα, δε σε θάμπωσε; Δεν είσαι πανευτυχής που ο προπονητής μας έχει δώσει απτά δείγματα μεγάλης ομάδας; :P

Edit: Δε θέλω καν να διανοηθώ τι θα είχε γίνει αν ο Κουάξ βρισκόταν ακόμα στο τιμόνι της ομάδας και έβγαζε Καστίγιο και Ριβάλντο λίγο πριν λήξει. Τι anti-latin θα είχαμε ακούσει τώρα από τους έμμισθους οπαδούς...τι συλλαλήτήρια θα είχαν γίνει...τι εκπομπές. :D

Δημοσ.

Είμαστε πρώτοι, με 4x4, με τους καλύτερους εν Ελλάδι παίκτες και ένα προπονητή ο οποίος γνωρίζει μπάλα και αρχίζετε τις μουρμούρες...

Επειδή τον ήπιαμε με τη Βαλένθια; Λογικό δεν είναι; Καλύτερη ομάδα είναι, βρέθηκε σε καλή μέρα και η άμυνα μας ήταν για κλάματα. Αμέσως να πέσουμε να φάμε τον Σόλιντ! Γι απείτε μου ρε φωστήρες, ποιόν καλύτερο θα μπορέσουμε να βρούμε μεσούσης της περιόδου; Μήπως τον Μπάκε που έμεινε άνεργος;; :twisted:

Δημοσ.
Άνεργος ο Μπάκε? Αυτός ο ογκόλιθος της προπονητικής? Γρήγορα, καπαρώστε τον!

Σοβαρα??Πσο κοστολογειται ο προπονηταρας?? :)

Δημοσ.
Είμαστε πρώτοι, με 4x4, με τους καλύτερους εν Ελλάδι παίκτες και ένα προπονητή ο οποίος γνωρίζει μπάλα και αρχίζετε τις μουρμούρες...

Άσ' το sniper...την παραμύθα την έφαγα την πρώτη χρονιά, όπου έδωσα και πίστωση χρόνου για να δω τι κουμάσι ακριβώς είναι αυτό ο νέος "ευρωπαίος" προπονητής που θα μας οδηγούσε στα σαλώνια απ' τ' αλώνια. Κατακτήσαμε το νταμπλ, ρίχνοντάς το στο ρελαντί στο τέλος (προφανώς αλλάξαμε νοοτροπία και γίναμε επαγγελματική ομάδα που χτυπάει κάθε παιχνίδι! :P ) και κατεβάσαμε πάλι τα παντελονάκια μας στην Ευρώπη, δεχόμενοι διασυρμούς κι εντός της έδρας, όπου κάποτε αποτελούσε απόρθητο οχυρό. Κομμάτια να γίνει, είπα...υπομονή και θα τον δούμε, όταν η ομάδα θα είναι δημιούργημά του!

Φέτος λοιπόν το δυσθεώρητο προπονητικό κεφάλαιο που λέγεται Σόλιντ, έφτιαξε την ομάδα λίγο πολύ στα μέτρα του. Τέρμα οι δικαιολογίες τύπου "παρέλαβα χάος...η ομάδα ήταν απροπόνητη...μπλα μπλα μπλα". Κρίνεται και θα κρίνεται ως ο κύριος υπεύθυνος της οργανωτικής δράσης του Ολυμπιακού για φέτος, μια κι αυτός τη σχεδίασε κι αυτός τη φέρνει εις πέρας. Τι είδαμε λοιπόν ως τώρα:

Όμορφα παιχνίδια στα φιλικά, που ούτε άγχος υπάρχει, ούτε πίεση και στα σημαντικά κατάρρευση και στο ίδιο έργο θεατές. Τρεμάμενα πόδια στην άμυνα (10 χρόνια θα έχουμε "κορυφαίο" τον Ανατολάκη...ήμαρτον!), ανυπαρξία ανασταλτικού κέντρου με έναν Ιεροκλή να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ελάχιστοι αυτοματισμοί κι από Ευρώπη; Έχε χάρη που σέβομαι το IQ των υπολοίπων, αλλιώς θα τα λέγαμε καλά και για τη Βαλένθια. Η καραμέλα των επιπόλαιων γκολ μετά το 85΄, τα βουντού, η ατυχία κλπ κλπ καλά κρατάνε. Την ανικανότητα των υπευθύνων να δω πότε θα συνυπολογίσουμε στους παράγοντες της αποτυχίας.

Αμέσως να πέσουμε να φάμε τον Σόλιντ! Γι απείτε μου ρε φωστήρες, ποιόν καλύτερο θα μπορέσουμε να βρούμε μεσούσης της περιόδου; Μήπως τον Μπάκε που έμεινε άνεργος;; :twisted:

Τα φωστήρες κράτα τα για την πάρτη σου αν θες. Η κριτική, όταν είναι εμπεριστατωμένη, δεν απαιτεί επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, αλλά απλή αξιολόγηση των δεδομένων που έχουμε στα χέρια μας. Αν εσένα λοιπόν αυτό το σκιάχτρο που έπαιξε σήμερα και η γενικότερη εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα (ομάδα; ή μήπως μιλάμε για ατομικές εξάρσεις και πάλι;) σε καλύπτει, να το χαίρεσαι, γιατί προσωπικά όχι μόνο δεν το λιμπίζομαι, αλλά με απωθεί ολοκληρωτικά. Κι ο Ολυμπιακός της περιόδου 2006-2007 είναι σχεδιασμός Σόλιντ...ούτε του Ρούκουνα, ούτε του Φούφουτου, ούτε του Αλέφαντου, ούτε του Βάτραχου. Όπως λοιπόν τα άκουσαν άπαντες τα σχολιανά τους, θα τ' ακούσει κι ο συγκεκριμένος. Εκτός κι αν μιλάμε για καμιά προπονητική αυθεντία, που επειδή μας τον μόστραρε ο Πρόεδρος και τον αγκάλιασε σαν μοναχοπαίδι της η Θύρα 7, πρέπει όλοι να πέσουμε στα 4 και ν' αρχίσουμε τις τεμενάδες.

Αν φταίνε οι παίχτες, ας έπαιρνε άλλους. Λες κι οι επιλογές του δε ζεσταίνουν τον πάγκο μια χαρά. Αν πάλι τον πήραμε για να διασκεδάζουμε με την αυταπάτη ενός 4x4 στο ανυπόληπτο τοπικό μας πρωτάθλημα, που κάλλιστα σήμερα θα μπορούσε να είναι και 3x4, αν ο Άγιος Σηφάκης δε μας το πρόσφερε στο πιάτο, λυπάμαι αλλά δε θα πάρω. Έχω βαρεθεί να βαυκαλίζομαι ή να μοστράρω την τοπική μου υπεροχή, επικαλούμενους τους μονόφθαλμους που βασιλεύουν στους τυφλούς. Σόρι που συνεχίζω να αξιώνω να βλέπω και με το άλλο μάτι, όταν κάποιοι άλλοι αρκούνται με την πλακίτσα προς τους πράσινους, τους κίτρινους και τους μπλε, που καλή κι άγια, αλλά κάποτε πρέπει να δούμε και την ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο με συνέπεια και συνέχεια. Γιατί από εκλάμψεις και συγκυριακή σύγκλιση υψηλών βιορυθμών χόρτασα...ειδικά σήμερα μόνο που δεν κατουρήθηκα από τη χαρά μου, για το θέαμα που μου πρόσφεραν.

Δημοσ.

blueviper ο επιστημονας της κερκιδας

αυτους εχουμε, αυτοι ειμαστε, ετσι παιζουμε

αν δεσαρεσει αλλαξε ομαδα

στην τελικη στην ελλαδα ζουμε και τα κυπελλα και πρωταθληματα που περνουμε μενουν...

αν δε πεσει σοβαρο χρημα στην ευρωπη δε θα δεις τπτ αξιολογο...

οριστε η ομαδα που θελουμε να παει και τελικο..

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίκτης Προηγούμενη Ομάδα Κατάσταση Λεφτά

Τόμισλαβ Μπούτινα Μπριζ Ελεύθερος -

Μίχαλ Ζεβλάκοφ Άντερλεχτ Ελεύθερος -

Αμπντεσλάμ Ουαντού Ρεν Ελεύθερος -

Φέλιξ Μπόρχα Ελ Νασιονάλ Μεταγραφή 1,5 εκ. ευρώ

Ζούλιο Σέζαρ Τίγκρες Ελεύθερος -

Μάρκο Νε Μπέβερεν Ελεύθερος -

Ντιντιέ Ντομί Εσπανιόλ Ελεύθερος -

παρτε και της Βαλενθια και καντε συγκρισεις

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Παίκτης Προηγούμενη Ομάδα Κατάσταση Λεφτά

Φερνάντο Μοριέντες Λίβερπουλ Μεταγραφή 4,5 εκ. ευρώ

Χοακίν Μπέτις Μεταγραφή 25 εκ. ευρώ

Φραντσέσκο Ταβάνο Έμπολι Μεταγραφή 10 εκ. ευρώ

Ασιέρ Ντελ Όρνο Τσέλσι Μεταγραφή 7 εκ. ευρώ

Ούγκο Βιάνα * Βαλένθια Μεταγραφή 1,5 εκ. ευρώ

Δημοσ.
ΟΛοι οι βαζελοι με το χαμογελο ειναι σημερα. Τουλαχιστον οι γνωστοι μου που αντι για καλημερα το πρωτο πραγμα που μου ειπαν με ενα χαμογελο ως τα αφτια ήταν "Τα εμαθες?Τραυματιστηκε ο μασιγιαουσκας".

Τυχερος ο βαζελος. Τη Γλυτωσε για φετος μιας και κακα τα ψεματα, ολη ομαδα καλως η κακως χτιστηκε γυρω απο τον ματσε και οταν λειπει ο παιχτης ηγετης τοτε ειναι δυσκολα τα πραγματα.

Και προκειται για δικαιολογια. Ειναι παικτης που περιμενεις βασιμα 20 ποντους σε καθε παιχνιδι.

Όταν μια ομάδα χτίζεται γύρω από έναν παίχτη, δεν είναι για μεγάλα πράγματα, εκτός αν αυτός ο παίχτης τυγχάνει να λέγεται Μιχαλάκης, Άρβιντας, Νικ κτλ...

Δημοσ.
blueviper ο επιστημονας της κερκιδας

Ώπα ρε μαγκάκο. Σκάσανε μύτη κι οι σοβαροί οπαδοί, χάρη στους οποίους έχουμε πληρώσει το μάρμαρο ουκ ολίγες φορές για να την πουν στους πουθενάδες, καναπεδάτους, επιστήμονες; Κουλάρησε, γιατί το υπέρμετρο οπαδιλίκη κι οι φονταμενταλιστικές εμμονές δε χωνεύονται ούτε με σόδα. Αρκετή Ολυμπιακοφροσύνη μας έχουν πουλήσει ως σήμερα διάφοροι.

αυτους εχουμε, αυτοι ειμαστε, ετσι παιζουμε

Πάρε λοιπόν την 7αρα σου, τις 5αρες σου και τις 4αρες σου να τις έχεις για εικόνισμα, γιατί με το μυαλό που κουβαλάς, όχι μόνο τις αξίζεις, αλλά θα συνεχίσεις και να τις έχεις κι όλας. Σε χαλάει που σου περιγράφω μια πραγματικότητα 10 χρόνων ή μήπως δεν έχουμε γίνει η εκδιδόμενη της Ευρώπης με τον έναν ή τον άλλο τρόπο; Θες να είσαι επ' άπειρον πρώτος στο χωριό και να σε διακορεύουν εις την πόλη; Μαγκιά σου...να με συμπαθάς, αλλά εμένα τα οπίσθιά μου δεν αντέχουν άλλη βαζελίνη και συγγνώμη που ωρύομαι κι όλας, επιθυμώντας μια αλλαγή πλεύσης.

Ντάξει...να διαφωνεί κανείς δεν τρέχει και τίποτα. Να μου πασάρει όμως και ως επιχείρημα το "αυτοί είμαστε και σ' όποιον αρέσουμε" δεν το περίμενα. Επειδή όμως δε σου ανήκει τίποτα περισσότερο από ό,τι ανήκει σε μένα και στον οποιονδήποτε άλλο οπαδό/φίλαθλο, έχω τη σύνεση να μη σου πω "πάρε τα χάλια αυτά που γουστάρεις και τρίψτα στην κασίδα σου". Να θεωρήσεις πως δεν το είπα ποτέ.

αν δεσαρεσει αλλαξε ομαδα

Αυτό μου θυμίζει την επωδό που χρησιμοποιούν πολλοί όταν τους κατονομάσεις τα στραβά κι ανάποδα της καθημερινότητάς σου: "Αν δε σ' αρέσει η Ελλάδα, να πας να ζήσεις αλλού". Χεχεχε...δε θα μάθουμε ποτέ ρε γαμώτο. Έρμαια της ψωρο-υπερηφάνιας μας...μη μας θίξουν τα ιερά κι όσια, αμέσως να τους φάμε και το λαρύγγι και να τους διώξουμε από τους κόλπους μας τους ασεβείς. Βρε μήπως είσαι κανένας έμμισθος οπαδός κι ανησυχείς για το μετερίζι σου; :P

στην τελικη στην ελλαδα ζουμε και τα κυπελλα και πρωταθληματα που περνουμε μενουν...

Επειδή όμως ταυτόχρονα είμαστε και στην Ευρώπη (να δω μέχρι πότε!) και μένουν επίσης κι οι διασυρμοί που δεχόμαστε κατά κόρον, θα ήταν χρήσιμο προφανώς να αλλάξουμε νοοτροπία και να γίνουμε λίγο πιο αποτελεσματικοί. Ξέρω πως είναι λίγο δύσκολο να συγκεράσεις τον χαρακτηρισμό "master of Greece" με "whore of Europe", αλλά οι οπαδοί, πλειοψηφικά, έχουν και την ομάδα που τους αξίζει. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχουμε απαιτήσεις υπέρβασης κι αρκούμαστε με τα τοπικά μας μεγαλεία, προετοιμάσου για διαιώνιση της ευρωπαϊκής διακόρευσης. Γιατί πολύ απλά, όπως κάποτε ο Πρόεδρας είπε "αυτούς τους οπαδούς έχουμε κι αυτούς θέλουμε" για να κολακεύσει το προσωπικό του στράτευμα-ασπίδα, πιστεύω κι ο ίδιος πως "αυτήν την ομάδα έχουμε, αυτά τα αποτελέσματα παίρνουμε". Όλα καλώς καμωμένα δηλαδή κι ακριβοδίκαια.

αν δε πεσει σοβαρο χρημα στην ευρωπη δε θα δεις τπτ αξιολογο...

οριστε η ομαδα που θελουμε να παει και τελικο..

500 φορές τα έχουμε πει αυτά. Ο παράγοντας χρήμα είναι μονάχα μια παράμετρος του συστήματος. Ως ιστορικό προηγούμενο, υπάρχουν ομάδες που υπερκέρασαν την ένδεια και κατέκτησαν και τίτλους. Τα κατάφεραν όμως ΚΑΙ επειδή είχαν ομάδα και δεν αποτελούσαν ένα συνονθύλευμα σαν αυτό που είδαμε σήμερα, που δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.

Δημοσ.

αντε ρε με το καλο να γινεις προεδρος ναγορασεις την θρυλαρα και να μας κανεις τους αφεντες της ευρωπης...

παρε και μπολικες σοδες, θα σου χρειαστουν

:)

Δημοσ.

I have a dream!...που είπε κι ο μεγάλος. Κάτσε να σου πω και το ουτοπικό πρόγραμμα δράσης που θα ακολουθήσω, όταν με το καλό καταλάβω τον προεδρικό θώκο:

Θα πετάξω όξω (πούστη απ' την παράγκα) το συρφετό της οπαδικής ρεμούλας που δημιούργησα ως μπράβο γύρω μου, για να με στηρίζουν στα δύσκολα. Τα φιρμάνια, οι απειλές κι οι ανακοινώσεις-προειδοποιήσεις θα γράφονται εις τον δεξιό όρχη, γιατί ο αριστερός θα έχει γεμίσει από τη λίστα με ψώνια που θα κάνω (έχω ξεχάσει το Καμπά άπειρες φορές).

Καταργούνται οι εκπομπές έμμισθων οπαδών που συμμετέχουν σε πολλά μετερίζια και το παίζουν ανεξάρτητοι κι ωραίοι. Αρκετά καταβαραθρώθηκε το γόητρο του μέσου Ολυμπιακού από τις καρικατούρες και τους γραφικούς.

Απομακρύνονται οι αυλοκόλακες (ΑΕΚτζήδες εν προκειμένω) που το παίζουν ολυμπιακότεροι του Ολυμπιακού κι έχουν αναλάβει εκδοτικά ηνία πρωκταθλητών, για να μου χαϊδεύουν τ' αυτιά και να με βγάζουν λάδι στα πλήθη των οπαδών. Πρωτοσέλιδα που ρίχνουν στάχτη στα μάτια, φανατίζουν και πολώνουν δε θα υπάρχουν με τις ευλογίες μου.

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα προσθέσω κι έναν θάλαμο βασανιστηρίων, ώστε να συνετίζονται οι απείθαρχοι οπαδοί που έχουν την τάση να τα κάνουν μαντάρα, με αποτέλεσμα να την πληρώνει, κυριολεκτικά, η επιχείρησή μου.

Κομμένες οι πομφόλυγες κι οι μαλακίες που λέω για να τρέφω τα πάθη των αφελών. Αν ξαναπώ καμιά @@ριά του τύπου "του χρόνου τελικός CL σπίτι μας", θα κάτσω να με ευνουχίσουν και θα τα δωρίσω στο Μουσείο Ανθρωπολογίας. Χαμηλοί τόνοι, ταπεινότητα, συνείδηση της πραγματικότητας, σταθερά ανοδικά βήματα, επιλογή προσώπων αξιοκρατική, δουλειά και συνέπεια.

...και κάπου εκεί θα ξυπνήσω στη ζοφερή ρεαλιστική κατάσταση που βιώνω κάθε μέρα και θα επισκφτώ την τουαλέτα για να εκφραστώ καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...