Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εγω το εχω διαβασει αυτο για το Γιαννακη-πιθανον σε καποιο παλιο "τριποντο".αλλα λεπτομερειες δε θυμαμαι ουτε εγω. οποιος θυμαται να ριξει λιγο φως.

ο στογιακοβιτς αν θυμαμαι καλα ειχε παθει καταγμα κνημης-περονης και νομιζω ειχε μεινει εξω αρκετα πανω απο 8μηνο.

πιο χαρακτηριστικο δειγμα μπασκετμπολιστα με διαλυμενους αχιλλειους ειναι ο σαμπονις. ολη του την καριερα ταλαιπωρηθηκε.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Γιαννάκης είχε πάθει στην αρχή της καριέρας του ολική ρήξη χιαστών. Οι γιατροί του είχαν πει ότι δεν μπορεί να ξαναπαίξει μπάσκετ.

Ο Γιαννάκης γάμησε.

Είχα διαβάσει ένα αναλυτικό άρθρο του Σκουντή, θα ψάξω μήπως το βρω.

Δημοσ.

το ειχε παθει οταν ηταν σε κολλεγιο στην αμερικη και ηταν ετοιμος για nba. αλλα τοτε, ευρωπαιος χωρις χιαστους και nba δεν ταιριαζε.

Δημοσ.
Απ' την άλλη, άσε μας ρε Critter που την γλίτωσε ο ΠΑΟ φέτος από τον Άρβιντας "Air" "Magic" Μασιγιάουσκας, που είναι τρία μέτρα ψηλός, βάζει καλάθια από τα 20 μέτρα και βγάζει fireballs από τον πισινό. Έλεος πια. Εγώ σας ήθελα ΜΕ Μάτσε, να μην έχετε δικαιολογία, και μετά τις 27 Σεπτέμβρη να απαξιώνετε πάλι το μπασκετάκι, μαζί με την επιστροφή του kirileman με "Μια ωδή στην εμπάθεια". Give us a break που τη γλιτώσαμε κιόλας, ήμαρτον.

Δεν ειναι παραλογο να μην καταλαβαινεις απο μπασκετ ωστε να αντιλαμβανεσαι οτι ο ρολος του παιχτη ηγετη ειναι πολυ πιο σημαντικος απο οποιοδηποτε αλλο ομαδικο αθλημα. Και επισης αν ξερεις απο αθλητισμο γενικα, ξερεις οτι ενας παικτης που ειναι παικταρας με τα ολα του, αν ειναι 1 χρονο εκτος δρασης χανει τη φορμα του. Επομενως ΝΑΙ ο ματσε με λιγους αγωνες και προπονησεις στα ποδια του θα ηταν ο Magic Air όπως ητανε και στην ΤΑΟΥ και δεν θα ειχε καμμια σχεση με το μουντομπασκετ.

Τελος πολλα λετε και απλα να σου θυμησω οτι με τη χειροτερη ομαδα των τελευταιων χρονων, προπερσυ στο ΣΕΦ σας κερδισαμε. Επομενως λιγο σεβασμο ιδιαιτερα στη φετινη ομαδα γιατι αμα χασετε (που πλεον δε το πιστευω) θα φατε τρελο καζο.

Δημοσ.

Κι εγω γαύρος είμαι αλλά χαίρομαι που ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από την μαλακίαση που χαρακτηρίζει τις άλλες ομάδες που αλλάζουν προπονητές για πλάκα!! Και η μεγαλύτερη μαλακία είναι να το κάνεις στη μέση της χρονιάς!!

Μια χαρά είναι ο Sollied εκεί που είναι!! Έτσι κι αλλιώς ποιος σοβαρός άνθρωπος νοιάζεται ακόμα για το πρωτάθλημα??

Δημοσ.

πανω που εβριζα τον Σολιντ που εβγαλε τους μονους 2 που βαζουν γκολ και εβαλε αυτον που δε βαζει με τιποτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Καλά έκανες και τον έβριζες και καλά θα κάνεις να συνεχίσεις. Στο 84' αποφάσισε να φρεσκάρει τα πράγματα; Και στην τελική γιατί ακριβώς να του πούμε μπράβο του προπονηταρά μας; Που κοιμήθηκε ο Θεός, έκανε λάθος ο Σηφάκης κι έδωσε έτοιμο γκολ ο Κωνσταντίνου στο Μπόρχα;

Απαράδεκτοι...χάλια μαύρα. Ούτε μπαλιά δεν μπορούσε να σταυρώσει η κόκκινη αρμάδα στο δεύτερο χρόνο του Σόλιντ στον πάγκο. Πάλι η ψυχολογία μας χάλασε; Άι στο διάτανο με το τελειωμένο μας ποδόσφαιρο και με τα λαμόγια που μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...