Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορει πλακα μας κανουν.

Τελικα ειμαστε απιστευτα γκαντεμηδες ετσι??

Ο Ματσιγιαουσκας τραυματιστηκε και θα ληψει στην χειροτερη 6 μηνες!!!!Ελεος ρε γμτ τι αλλο θα δουν τα ματακια μας με αυτη την ομαδα

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος πως στενοχωρέθηκα κι όλας (έξω από την υγεία του ανθρώπου). Οι επιδόσεις του στο Mundo ήταν ανάλογες "παλτού" του οίκου μόδας Βερσάτσε.

Δημοσ.

Ποτε ξανα Λιθουανοι στο θρυλο!!!:D:D:D

Τωρα αν θελει να ερθει ο Σαρουνας ενταξει ισως του κανουμε το χατιρι :D:D:D

Δημοσ.

Περα απο την πλακα πιστευω οτι ειναι μεγαλο πληγμα για τον ολυμπιακο.Ασχημος τραυματισμος.Ατυχια.Τον ηθελα στα μεταξυ μας παιχνιδια.Χαχα. :)

Δημοσ.

ΟΛοι οι βαζελοι με το χαμογελο ειναι σημερα. Τουλαχιστον οι γνωστοι μου που αντι για καλημερα το πρωτο πραγμα που μου ειπαν με ενα χαμογελο ως τα αφτια ήταν "Τα εμαθες?Τραυματιστηκε ο μασιγιαουσκας".

Τυχερος ο βαζελος. Τη Γλυτωσε για φετος μιας και κακα τα ψεματα, ολη ομαδα καλως η κακως χτιστηκε γυρω απο τον ματσε και οταν λειπει ο παιχτης ηγετης τοτε ειναι δυσκολα τα πραγματα.

Και προκειται για δικαιολογια. Ειναι παικτης που περιμενεις βασιμα 20 ποντους σε καθε παιχνιδι.

Δημοσ.

Αν οι Παναθηναϊκοί φίλοι σου χάρηκαν που ένας άνθρωπος έπαθε τέτοια χοντρή ζημιά, δεν είναι λόγω του ότι είναι Παναθηναϊκοί, αλλά λόγω του ότι είναι κρετίνοι. Αν είναι δυνατόν να βάλω ένα γαμημένο παιχνίδι πάνω από την υγεία ενός ανθρώπου και να χαίρομαι με την κακοτυχία του.

Απ' την άλλη, άσε μας ρε Critter που την γλίτωσε ο ΠΑΟ φέτος από τον Άρβιντας "Air" "Magic" Μασιγιάουσκας, που είναι τρία μέτρα ψηλός, βάζει καλάθια από τα 20 μέτρα και βγάζει fireballs από τον πισινό. Έλεος πια. Εγώ σας ήθελα ΜΕ Μάτσε, να μην έχετε δικαιολογία, και μετά τις 27 Σεπτέμβρη να απαξιώνετε πάλι το μπασκετάκι, μαζί με την επιστροφή του kirileman με "Μια ωδή στην εμπάθεια". Give us a break που τη γλιτώσαμε κιόλας, ήμαρτον.

Τέλος πάντων, κρίμα για τον άνθρωπο, είναι πολύ χοντρή ζημιά, που δεν θα επηρεάσει μόνο την μπασκετική του καριέρα αλλά όλη του τη ζωή ουσιαστικά, λίγοι επανέρχονται πλήρως μετά από ρήξη (αχίλειου ή άλλου) τένοντα.

Δημοσ.
δεν θα επηρεάσει μόνο την μπασκετική του καριέρα αλλά όλη του τη ζωή ουσιαστικά, λίγοι επανέρχονται πλήρως μετά από ρήξη (αχίλειου ή άλλου) τένοντα.

Ειναι τοσο πολυ χοντρο ρε συ?

Δημοσ.

Το είχε πάθει ένας φίλος μου, όχι αθλητής. Είχε τρεχάματα για ένα χρόνο, και ουσιαστικά είναι κάτι που θα κουβαλά σε όλη του τη ζωή. Ποτέ δεν θα γίνει όπως πριν. Βέβαια, εξαρτάται και από το πόση ζημιά έχει γίνει (αν είναι ολική ή μερική ρήξη, π.χ.) και από πολλά άλλα. Σίγουρα, επειδή ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας ίσως να επανέλθει πολύ γρήγορα και σε μεγάλο ποσοστό να ξεπεράσει το πρόβλημα. Αλλά είναι πολύ σοβαρή ζημιά.

Απ' την άλλη βέβαια ο Γιαννάκης έπαιζε χωρίς χιαστούς όλη του τη ζωή, οπότε...

Δημοσ.
Τέλος πάντων, κρίμα για τον άνθρωπο, είναι πολύ χοντρή ζημιά, που δεν θα επηρεάσει μόνο την μπασκετική του καριέρα αλλά όλη του τη ζωή ουσιαστικά, λίγοι επανέρχονται πλήρως μετά από ρήξη (αχίλειου ή άλλου) τένοντα.
Το είχε πάθει και ο Πέτζα όταν ήταν στον ΠΑΟΚ σε ηλικία περιπου 19-20 ετών και είχε μείνει 6-8 μήνες έξω... Πολύ άτυχος στο ξεκίνημα της καριέρας του αλλά μετά ξέφυγε.... Μακάρι και ο Ματσε να επιστρέψει σύντομα και με τις ελάχιστες απώλειες....

Κρίμα γιατί φέτος προμηνυοταν μια δυνατή χρονιά στη κόντρα για το πρωτάθλημα

Απ' την άλλη βέβαια ο Γιαννάκης έπαιζε χωρίς χιαστούς όλη του τη ζωή, οπότε...
Τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει "έπαιζε χωρίς χιαστούς" ? δε θυμάμαι τπτ σχετικό για το Γιαννάκη

Αν, κούφια η ώρα, ο Μάτσε μείνει 6 μήνες εκτός αγώνων θα πληρώνεται κανονικά το συμβόλαιό του?

είναι πολλά τα λεφτά Σωκράτη...

Δημοσ.

Κι εγώ το ξέρω αυτό για το Γιαννάκη. Χωρίς χιαστούς έπαιζε και δεν είχε πρόβλημα!

Όσο για το Μάτσε αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για ολική ρήξη αχιλλείου να υπενθυμίσω πολύ απλά ότι το ίδιο είχε πάθει πριν 3-4 χρόνια ο Χρηστάρας ο Πατσατζόγλου..... Ξέρετε όλοι πότε ξαναέπειξε μπάλα....

Δημοσ.

Δλδ γεννήθηκε χωρίς χιαστούς ή τους αφαίρεσε ?!?!?!?!?!?!

θα με τρελάνετε... οποιος ξέρει λεπτομέρειες ας μας πει

Πάντως, άλλο η ρήξη χιαστών συνδέσμων και άλλο η ρήξη αχίλλειου τένοντα.... εξίσου σοβαρά αλλά διαφορετικά....

και εδώ όποιος ξέρει λεπτομέρειες ας μας διαφωτίσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...