revil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 ξυλώνοντας τις κωλομπασκέτες που κατέκλυσαν την ελλάδα dude τι λες???
KWSN_Men Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Που να δείτε τι λέει ο στόμας του στο Mundobasket Από εκεί εμπνεύστηκα και την υπογραφή μου... :mrgreen:
KaizerSoze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω λεω να ξηλωσουμε και τις πισινες γιατι φταιει καπως και το πολο. ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ειναι ο Ελληνας,τρωμε την ΠΟΥΤΣΑ(σορρυ ρε μοντς αλλα ετσι λεγεται) και μας φταιει το μπασκετ....Λες και δεν υπαρχουν αρκετα Μουντιαλιτο,λες και οσοι θελουμε μπασκετ δεν μαζευομαστε πια σε 4 μπασκετες 50 ατομα. Στην χωρα που φταιει ο αερας και τοφαγε ο Ελε και στην χωρα που ο Τζιγγερ εχει 10,000 διαρκειας και ο Παυλος 4,000 ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ οχι 16η αλλα 116η θεση το γαμωποδοσφαιρο...αφου για εκει ειμαστε...Στο φιναλε πως οι Αγγλοι μαζεψαν τις ομαδες τους για την βια(μετα το Χεηζελ καμια ΟΥΕΦΑ δεν τους απεκλεισε,μονοι τους μαζεψαν τις ομαδες τους) να τις μαζεψουμε και εμεις και σε 20 χρονια να ξαναβγουμε.ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ο Θεος στην Πορτογαλια και ξαφνικα ομορφος κοσμος το πρωι...
Kandinsky Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Tην καλύτερη δουλειά την έκανε ο Σαμαράς που πήρε το γιο του και έφυγε και είδε άσπρη μέρα. Όχι, να καθόταν εδώ να καταλήξει είτε συμπαίκτης του Δάρλα είτε ακόμα χειρότερα στον πάγκο του Ολυμπιακού να περιμένει τη σειρά του.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Tην καλύτερη δουλειά την έκανε ο Σαμαράς που πήρε το γιο του και έφυγε και είδε άσπρη μέρα. Όχι, να καθόταν εδώ να καταλήξει είτε συμπαίκτης του Δάρλα είτε ακόμα χειρότερα στον πάγκο του Ολυμπιακού να περιμένει τη σειρά του. Ακριβώωωως. Μια χαρά παχτάκι ο Σαμαράς, μια χαρά και ο Αμανατίδης. Γιατί; Γιατί εχουν ξεφύγει από την αρρωστημένη κατάσταση...
revil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Παντως και για να πω και γω τη μλκια μου ειναι πραγματικα πολυ αστειο. Τους 2 καλυτερους παιχτες στο εξωτερικο τους εχει δωσει ο Οφη. Τον Σαμαρα από Ελληνες και τον Ντιαρρα απο ξενους. Απορω πως δε πηγε σε κανα βαζελο ο Ντιαρρα. Καιζερ λεγεται και ανδρικο μοριο,πεος κλπ κλπ λοοοολ
andrip Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 εντάξει πάντως δεν είναι τόσο λάθος αυτό που λέει για τις μπασκέτες... πόσες φορές σας αφήναν στο σχολείο να παίξετε μπάλα με πέτρες για δοκάρια; εμάς τουλάχιστον καμία. 4 μπασκέτες όμως τις είχαμε... δεν είπε ο ανθρωπος οτι φταίει το μπάσκετ. Αλλα οτι δε σου δίνεται ένα κίνητρο. Σαμαράς κι αμανατίδης χαζοί είναι να κοιτάξουν ελλάδα; ρε δε κάθονται εκει ολοι τους τη ζωή; EDIT: Στους παίχτες του εξωτερικού βάλε και τον Αναστασίου που στην Ολλανδία έχει χτίσει μια χαρά καρριέρα, ΟΦΗ κι αυτος χαχα
revil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 andrip μπαλιτσα ετσι και αλλιως δε θα σαφηναν γιατι ειναι και καλα πιο βιαιο αθλημα και φοβοντουσαν μη χτυπησεις.εμεις καναμε κομμα με το γυμναστη και παιζαμε ενω αυτος φυλαγε τσιλιες μπας και ερθει καμια λυκειαρχης λολ
andrip Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 ε αυτό λέω ντε κι εγώ κι εμείς μόνο 3η λυκείου παίζαμε μπάλλα που ήταν τρελιάρης ο γυμναστής κι έπαιζε κι αυτος, γούσταρε απλά ετσι όπως έχει γίνει τώρα, αν δεν αφήνεις στο σχολείο λίγη μπαλίτσα (γιατί αλλάνες γιοκ, πλατείες γιοκ) ε λογικό είναι να μην υπάρχει τόσος κόσμος στο ποδοσφαιρο. Ενώ μπασκετούλα βάζεις μια στον κήπο σου και κάνεις δουλειά
Kandinsky Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Χωροταξικά και μόνον, θες πολύ μεγαλύτερο χώρο για το ποδόσφαιρο απ' ότι για το μπάσκετ. Είναι μεγάλη η συζήτηση και σχετίζεται με την ανάπτυξη της παιδείας και την γενικότερη χωροταξία των μεγάλων πόλεων μας. Πολλά σχολεία δεν έχουν καν αυλές, δεν υπάρχουν χώροι και αλάνες να παίξουν τα παιδιά μπάλα. Καλό θα ήταν κάθε σχολείο να έχει από ένα γήπεδο μπάσκετ, βόλευ, χαντμπολ και ένα 5Χ5. Αν τα 3 πρώτα βολεύονται σε ένα, το τέταρτο καλό θα ήταν να είναι με το γρασιδάκι του ώστε να μαθαίνουν τα παιδιά να κάνουν περίτεχνες ενέργειες χωρίς το φόβο του να πέσουν και να τσακιστούν στο τσιμέντο (ή την άσφαλτο) που πολύ κακώς έχουν όλα τα σχολεία. Αλλά τί ψάχνεις να βρεις....
Sinclair Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Τι εγινε ρε παιδια παλι στο μπασκετακι ; Ανακαλυψαν λεει οτι εγινε λαθος διατυπωση στην αποφαση για την εφεση που ειχε γινει και οτι η μειωση ηταν τελικα απο 3 σε 2 (και οχι 1) αγωνιστικες. Αντε και καλη χρονια....
johnnyestia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε μάγκες, ωραία αυτά που λέτε να γίνουν γήπεδα ποδοσφαίρου παντού, αλλά ξεκολλάτε και λίγο. Σιγά μην κάνουμε και όλα τα λύκεια αθλητικά για να κερδίζουμε τους Ευρωπαίους στην μπάλα.Το να έχει το κάθε πιτσιρίκι την δυνατότητα να αθληθεί, με οποιοδήποτε άθλημα, εμένα μου φτάνει. Στα @@ μου ο πρωταθλητισμός.
john1987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια,εγω ειμαι 19 χρονων και θυμαμαι οτι μονιμα παιζαμε μπαλα...Ακομα και αν δε υπηρχε μπαλα,περναμε εστω και του βολευ και παιζαμε.Μπασκετ δεν επαιζε κανεις...Και μιλαω για δημοτικο-γυμνασιο-λυκειο ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.