Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2)Δεν υπάρχει κανένας διασυρμός. Χάνεις από μια πολύ ισχυρότερη ομάδα 2-4. Δεν είδα κανένα διασυρμό. Δεν καταλαβαίνω τη σιγουριά σου για το Μπάγεβιτς. Μοιάζει να θες απλά μια αλλαγή στον πάγκο, σαν τους ψηφοφόρους που μετά από καιρό δεν είναι ευχαριστημένοι και απλά αναζητούν την "αλλαγή" ξαναφέρνοντας στην κυβέρνηση αυτούς που πριν από καιρό είχαν σουτάρει. Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Άσε τον άνθρωπο να δούμε αν μπορεί να φτιάξει την ομάδα που θέλει. Βαρέθηκα να αλλάζουμε προπονητές.

3) Τώρα με προσβάλλεις!

Ποιός τον σούταρε τον Μπάγεβιτς; Ο Πρωταθλητής και τα καλόπαιδα του Μάτζικ. Κανένας υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν ήθελε να φύγει. Γιατί κάνουνε τουμπεκί ψιλοκομμένο τώρα οι "Πρωταθλητές" και οι Τσουκαλάδες; Μα γιατί φαγώθηκαν να φύγει ο Μπάγεβιτς και τώρα δεν μπορούνε να μιλήσουνε. Προπονητή "εγνωσμένης" αξίας θέλανε; Πάρτε τώρα το Σόλιντ (μαζί με τις 4άρες και τις 3άρες -από τη Ρόζενμποργκ παρακαλώ- και την τρύπια άμυνα) και τσιμουδιά πουλάκια μου. Αν ο ποιο επιτυχημένος προπονητής του Ολυμπιακού είχε την υποστήριξη που έχει ο "πολύς" Σόλιντ από την 7 και τον Κόκκαλη τώρα θα είμασταν υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη. Και καλά να τρώμε 4 από την Βαλένθια και τη Λυών (ενώ με Μπάγεβιτς κερδίζαμε κάτι πρωταθλήτριες Ευρώπης) όταν θα τρώμε 4 από τη Σαχτιόρ να δούμε τι θα λένε τα φερέφωνα της 7.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ενταξει μωρε τωρα θυμηθηκαμε το Μπαγεβιτς

τι να τον κανουμε κι αυτον

να μου μαζεψει το ασκερι απο τη σερβια μαζι με τον τσαρτα και τον ρεζιτς?

και να μου παιζει αμυνα με τον Λεβαδειακο στο 1-0?

ενταξει ηταν κοτα και δεν ξεφτυλιζομασταν εντος εδρας

εκτος ομως η ξεφτυλα πηγαινε συννεφο?

τωρα ξεφτυλιζομαστε εντος και παιζουμε καλυτερα εκτος

Ναι... Ενώ ο Ουαντού (που δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του), ο Ντάνι, ο Μπουλούτ και ο Λέμενς που τους έφερε ο Σόλιντ έ.... τι να λέμε... παίχτες κλάσεως. Ψψψψψ... Εκατομμύρια μας δίνει η Μίλαν και η Μπαρτσελόνα για να τους πάρουνε.

Δημοσ.
Αν ο ποιο επιτυχημένος προπονητής του Ολυμπιακού είχε την υποστήριξη που έχει ο "πολύς" Σόλιντ από την 7 και τον Κόκκαλη τώρα θα είμασταν υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη. Και καλά να τρώμε 4 από την Βαλένθια και τη Λυών (ενώ με Μπάγεβιτς κερδίζαμε κάτι πρωταθλήτριες Ευρώπης) όταν θα τρώμε 4 από τη Σαχτιόρ να δούμε τι θα λένε τα φερέφωνα της 7.

Aυτό που λες έχει αποτελέσει αφορμή για άπειρες συζητήσεις μου με πολύ κόσμο. Υποστηρίζουν πολλοί ότι πέρυσι το πήρε περπατώντας ο Σόλιντ το πρωτάθλημα ενώ πρόπερσι δυσκολεύτηκε ο Μπάγεβιτς και το πήρε στο νήμα (ορισμένοι προχωρούν και παραπέρα κάνοντας σύγκριση λέγοντας ότι ο Σόλιντ έφτασε τον Μπάγεβιτς σε επιτυχιες στην Ελλάδα).

Παραγνωρίζεται δλδ ένας βασικότατος παράγοντας ομαλής λειτουργίας μιας ομάδας : Το ήρεμο κλίμα. Θυμάμαι ότι πριν καν πατήσει το πόδι του στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για δεύτερη φορά ο πρίγκηψ, είχαν αρχίσει οι εκπομπές και η πολεμική ατμόσφαιρα για τον κλικαδόρο, τον μεσάζοντα, που έχει τους δημοσιογράφους μαζί του, κλπ. Δε φταίνε μόνον αυτοί : Φταίει αυτός που τους είχε υποσχεθεί γαλλικά μοντέλα και ανανεώσεις και δεν το έκανε.

Όπως και νά'χει, το να δουλεύεις σε μια ομάδα όπου υπολογίσιμη μερίδα οπαδών σε βρίζει απ' την αρχή έως το τέλος του αγώνα και σε διαβάλλει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ενώ η διοίκηση δεν σε στηρίζει και κρατά ουδέτερη στάση χαιδεύοντας τα "παιδιά", οδηγεί σε αρρωστημένες καταστάσεις. Πρώτα απ' όλα οι ίδιοι οι παίκτες εισπράττουν ότι στην ουσία είσαι αναλώσιμος και με ημερομηνία λήξης κάτι πολύ σημαντικό για το θέμα του πόσο είναι διατεθειμένοι να σε ακολουθήσουν ότι κι αν κάνεις.

Πέρυσι, παρόλα τα αγγούρια στο C.L. δεν ακούστηκε τσιμουδιά. Μόνο ο Λούβαρης τα άκουσε λες και φταίει αυτός. Φέτος τα ίδια, στάση αναμονής. Να με συγχωρειτε παιδιά αλλά προπονητής που προετοιμάζεται 9 μήνες για να φτιάξει ομάδα αξιόμαχη στο C.L. και η ομάδα που φτιάχνει αποδίδει την εικόνα που είδαμε, είναι απλώς για γέλια. Το να χάσεις από καλύτερη ομάδα δεν είναι κακό, κακό είναι να έχεις κατέβει σαν παιδική χαρά χωρίς να έχεις διαβάσει στο ελάχιστο τον αγώνα και τις απαιτήσεις του.

Ο καλύτερος αποδεικνύεται στο γήπεδο. Αν έπαιζαν ρόλο μόνο τα λεφτά, τότε (όπως ειπε κάποιος στο ράδιο) κάθε Μάη θα δίναμε το τρόπαιο στον Αμπράμοβιτς και θα τελείωνε η υπόθεση. Δείτε μόνο πόσοι "μικροί" τα πήγαν πάρα πολύ καλά απέναντι σε μεγάλους. Δείτε επίσης παρακαλώ πόσες ομάδες που μετέχουν 10 χρόνια στον θεσμό συνεχίζουν να μετράνε διασυρμούς και μάλιστα πλέον μέσα στην έδρα τους. Ας γυρίσουμε μετά απ' το άλλο πλευρό και ας συνεχίσουνε να βλέπουμε το όνειρο της αισιοδοξίας οτι θα πατήσουμε τους Ουκρανούς κι ότι θα τα πάμε καλά με Ρόμα.

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν διαβάσατε σήμερα στην sportday τι λέγεται να είπε ο Σόλιντ στους συνεργάτες του περί Ουαντού και Ζεβλάκωφ. Ειλικρινά δηλαδή αν ο άνθρωπος όντως είπε τέτοια πράγματα (τους λόγους για τους οποίους δεν αντικατέστησε τον Ουαντού και ξεκίνησε τον Ζεβλάκωφ) τότε είναι για 100 σφαλιάρες στο σβέρκο από κάθε φίλαθλο του Ολυμπιακού. Αρχίζω και πιστεύω πως η πρόσκληση του στους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης ήταν αστειάκι της UEFA, ένα ανέκδοτο ( σε κάθε ανέκδοτο υπάρχει και ένας πόντιος…..). Επιπλέον ο χαρακτηρισμός του στησίματος του Ολυμπιακού ως άναρχο από μερίδα παιχτών της Βαλένθια και η έκπληξη τους για τους ρόλους των παιχτών εντός του γηπέδου είναι ένας έμμεσος τρόπος να πει κανείς “Πω πω τι προπονητάρα έχει στο πάγκο…….. “. Στο μπλοκάκι του ο τυπάς λογικά πρέπει να γράφει “πρέπει να μάθω να κοουτσάρω”. Που θα πάει όταν συμπληρώσει και το δισεκατομμυριοστό μπλοκάκι ίσως να μάθει.

Δημοσ.

Δέν μπορεί να φταίει μόνο ένας...Όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης τους άλλοσ περισσότερο άλλος λιγότερο...

Ας κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα και τους κρίνουμε αργότερα...

Δημοσ.

To ποιός ειναι ο κύριος φταίχτης για τους ευρωπαϊκούς διασυρμούς είναι γνωστό : Ο ίδιος που πιστώνεται τα 9 πρωταθλήματα μέσα στην τελευταία δεκαετία.

Δημοσ.
Ποιός τον σούταρε τον Μπάγεβιτς; Ο Πρωταθλητής και τα καλόπαιδα του Μάτζικ. Κανένας υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν ήθελε να φύγει. Γιατί κάνουνε τουμπεκί ψιλοκομμένο τώρα οι "Πρωταθλητές" και οι Τσουκαλάδες; Μα γιατί φαγώθηκαν να φύγει ο Μπάγεβιτς και τώρα δεν μπορούνε να μιλήσουνε. Προπονητή "εγνωσμένης" αξίας θέλανε; Πάρτε τώρα το Σόλιντ (μαζί με τις 4άρες και τις 3άρες -από τη Ρόζενμποργκ παρακαλώ- και την τρύπια άμυνα) και τσιμουδιά πουλάκια μου. Αν ο ποιο επιτυχημένος προπονητής του Ολυμπιακού είχε την υποστήριξη που έχει ο "πολύς" Σόλιντ από την 7 και τον Κόκκαλη τώρα θα είμασταν υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη. Και καλά να τρώμε 4 από την Βαλένθια και τη Λυών (ενώ με Μπάγεβιτς κερδίζαμε κάτι πρωταθλήτριες Ευρώπης) όταν θα τρώμε 4 από τη Σαχτιόρ να δούμε τι θα λένε τα φερέφωνα της 7.

Κανένα μάτζικ δεν τον έδιωξε. Ο πρόεδρος φέρνει, ο πρόεδρος διώχνει. Τον Μπάγεβιτς τον είχαμε, ξέρουμε τα καλά του και τα κακά του και απλά τον αναπολούμε τώρα που έχει περάσει στο μύθο κυρίως για το ότι είχαμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις στην ευρώπη. Ε και; Πόσες φορές βγήκε ευρώπη και τι έκανε; Η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Και στο κάτω κάτω, γιατί αυτό λες, ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ κρύβονται πίσω από την παραμονή του Σόλιντ στον Ολυμπιακό; Παίζεται κάτι και δεν το ξέρουμε; Θες να το μοιραστείς μαζί μας; Ποιος θέλει ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να μείνει ο Σόλιντ αντί να έρθει ο "σωτήρας" να μας οδηγήσει ...στην κορυφή της ευρώπης; Αν κάποιος έχει λαμόγια να τον γλύφουν και να προετοιμάζουν το έδαφος για τον ερχομό του αυτός είναι...άλλος! Άρα δεν στέκει κατά τη γνώμη αυτό που υπονοείς. Είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε βεβιασμένη κίνηση. Μου αρέσει επιθετικά ο Ολυμπιακός, θέλω να τον δω να παίζει 4-3-3 με ισχυρό νεανικό κέντρο και ανανεωμένη άμυνα, δεν θέλω να τον βλέπω να παίζει κακομοίρικο 4-4-2 αλλά παραδέχομαι ότι αυτή τη στιγμή ένα 3-5-2 θα ήταν πιο ρεαλιστικό για την ευρώπη. Ο προπονητής ξέρει, δεν θα κατακτήσουμε φέτο την κούπα οπότε ας τον αφήσουμε να στήσει την ομάδα όπως θέλει. Βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μισό. Ο πρόεδρος, δε ζει σε γυάλα. Επιρρεάζεται και επιρρεάζει. Και το Μάτζικ δεν είναι πειρατικό ραδιόφωνο. Δεν μπορεί να πάει ο καθένας εκεί να πάρει εκπομπή και να λέει ό,τι του καπνίζει. Άρα, όσα ειπώνονται, κάποιου την έγκριση ή τουλάχιστον την ανοχή έχουν.

Δεν το περίμενα ποτέ ότι η φράση "κάναμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις στην Ευρώπη" θα ακολουθούνταν από την επωδό "ε, και;". Σωστά. Τι είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση απέναντι στους κορυφαίους; Εύχομαι μην φτάσει η ημέρα που θα λέμε "αρπάξαμε το τρίτο το μακρύτερο. Ε, και;" Στην Ευρώπη ο Μπάγεβιτς μάζεψε πόντους, κράτησε φρούριο την έδρα, πέρασε και στο δεύτερο γύρο, αποκλείστηκε με 12 πόντους. Ας τα κάνει αυτά άλλος, και μετά να πούμε, "ε, και."

Ποιος έχει συμφέρον να κρατάει έναν άβουλο ανθρωπάκο προπονητή, ο οποίος εκτοξεύει ξεδιάντροπα δικαιολογίες του ανδρικού μορίου ας το απαντήσει άλλος. Ας αναρωτηθούν αυτοί που τα βλέπουν όλα ωραία, τι θα γινόταν αν τολμούσε να πει ο Λεμονής, ο Μπιγκόν, ο Μπάγεβιτς ή ο Θεϊκός Αλέφας ότι του φταίει ο αντίπαλος τερματοφύλακας που έπιασε πολλά σουτ.

Ποιος μιλάει για βεβιασμένες κινήσεις; Αλλά, αν δεν μιλήσεις τώρα, που σε περνάνε για γίδι και σου λένε για μπάτζετ, κακό πρωτάθλημα και άλλα τέτοια γραφικά, πότε θα μιλήσεις; Το Δεκέμβρη, μαζί με τους πάνσοφους δημοσιογράφους; Άμα Σιορ Πέτρο το πρωτάθλημα είναι χαμηλού επιπέδου, να αρνηθείς να παραλάβεις την κούπα και να τη χαρίσεις στην Καλαμαριά που σου ρίχνει το επίπεδο.

Κι εμένα μου αρέσει το επιθετικό 4-3-3. Αλλά για ποιο νεανικό κέντρο μιλάμε; Ο 34 ετών Τζόλε βάρεσε μπιέλες μετά το Μουντιάλ, δεν έχει πάρει ανάσα, ο Ρίμπο πάει σπίτι του να πιει Μοχίτο, ο Νο1 Παντελής...άσε μην πω, και ο Ιερό στην τρυφερή ηλικία των 31 ετών έτρεχε μόνος του και παρακάλαγε τους άλλους να γυρίσουν να τον βοηθήσουν.

Ο προπονητής στήνει ομάδα; Είμαστε σε μεταβατική περίοδο; Η ομάδα έχει μέσο όρο ηλικίας 29,6 και ας είναι καλά ο αναμορφωμένος Νέρι αλλιώς ήταν χαλαρά πάνω από 30. Ποια μεταβατική περίοδο; Σέζαρ, Ντομί και Ουαντού είναι 28 ετών, ένα συμβόλαιο τους μένει ακόμη, και είναι οι ΝΕΟΙ στην ομάδα.

Η νεανική τριπλέτα κέντρου έχει μ.ο. ηλικίας τα 31 χρόνια.

...

Δημοσ.
Κανένα μάτζικ δεν τον έδιωξε. Ο πρόεδρος φέρνει, ο πρόεδρος διώχνει. Τον Μπάγεβιτς τον είχαμε, ξέρουμε τα καλά του και τα κακά του και απλά τον αναπολούμε τώρα που έχει περάσει στο μύθο κυρίως για το ότι είχαμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις στην ευρώπη. Ε και; Πόσες φορές βγήκε ευρώπη και τι έκανε; Η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Και στο κάτω κάτω, γιατί αυτό λες, ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ κρύβονται πίσω από την παραμονή του Σόλιντ στον Ολυμπιακό; Παίζεται κάτι και δεν το ξέρουμε; Θες να το μοιραστείς μαζί μας; Ποιος θέλει ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να μείνει ο Σόλιντ αντί να έρθει ο "σωτήρας" να μας οδηγήσει ...στην κορυφή της ευρώπης; Αν κάποιος έχει λαμόγια να τον γλύφουν και να προετοιμάζουν το έδαφος για τον ερχομό του αυτός είναι...άλλος! Άρα δεν στέκει κατά τη γνώμη αυτό που υπονοείς. Είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε βεβιασμένη κίνηση. Μου αρέσει επιθετικά ο Ολυμπιακός, θέλω να τον δω να παίζει 4-3-3 με ισχυρό νεανικό κέντρο και ανανεωμένη άμυνα, δεν θέλω να τον βλέπω να παίζει κακομοίρικο 4-4-2 αλλά παραδέχομαι ότι αυτή τη στιγμή ένα 3-5-2 θα ήταν πιο ρεαλιστικό για την ευρώπη. Ο προπονητής ξέρει, δεν θα κατακτήσουμε φέτο την κούπα οπότε ας τον αφήσουμε να στήσει την ομάδα όπως θέλει. Βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο.

Εδώ και 20 χρόνια που ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό σε μεταβατικό στάδιο βρισκόμαστε.

Δεν ξέρω τι συμφέροντα παίζονται με τον μίστερ "είμαι-και-πολύ-σούπερ-ντούπερ-ουάου-προπονητάρας" Σόλιντ αλλά τώρα είναι η μοναδική φορά που οι εγκάθετοι της 7 (όχι όλοι, οι γνωστοί άγνωστοι) και τα φερέφωνα του μάτζικ δεν μπορούνε να γκρινιάξουνε. Γιατί; Μα γιατί φαγωθήκανε να φύγει ο "βάτραχος" (όπως και οι ομοϊδεάτες τους στην ΑΕΚ. Τελικά όλοι οι κολλημένοι το ίδιο είναι) και ζητούσανε προπονητή "εγνωσμένης" αξίας. Τώρα δεν μπορούνε να πούνε "δε μας κάνει αυτός φέρτε άλλον" γιατί υποτίθεται ότι ο "είμαι-και-πολύ-προπονηταράς" Σόλιντ είναι ευρωπαίος (από την Κωλοπετινίτσα). Βεβαίως η πλύση εγκεφάλου του "αντικειμενικότατου" Πρωταθλητή και των ακόμα πιο "αντικειμενικών και αμερόληπτων" Τσουκαλάδων και λοιπόν δεν είναι αρκετή για κάθε σκεπτόμενο φίλο του Ολυμπιακού ώστε να ξεχάσει ότι τις μεγαλύτερες πορείες στην Ευρώπη τις κάναμε με τον πρίγκηπα.

Όσο για τον σωτήρα που λες ότι θα μας οδηγήσει στην Ευρώπη, αυτός δε θα έλθει ποτέ. Όσο και να πάρει. Γιατί αν έλθει θα ζητήσει και μεταγραφές, τις οποίες ο Κόκκαλης δεν είναι διατεθειμένος να κάνει. Business είναι ο Ολυμπιακός γι' αυτόν, και ας είναι για μας ιδέα. Οπότε ας αρκεστούμε σε αυτά που έχουμε.

Δημοσ.

ρε παιδιά ο προπονηταράς εκείνος ο παλιός της λυών που τον ήθελαν τόσες ομάδαρες και καλα, κι αναμεσά τους ο ολυμπιακός πέρσι και τελικά πήρε το σολιντ που είναι; και μας είχαν πρήξει τα ραδιόφωνα. ούτε θυμάμαι πως τον λέγαν. Υπάρχει αυτός ο προπονηταρας;

Δημοσ.

Για τον Πολ ΛεΓκεν λες,δεν εχω ιδεα τι ρολο βαραει πλεον...

Για μπατζετ και πρωταθληματα και κοσμο και μικρη Ελλαδα...

ΓΑΜΩ τα πρωταθληματα εχει η Πορτογαλι,και γαμω τους πληθυσμους,και γαμω τα μπατζετ και γαμω τις οικονομιες.Τι να σας πω...αστερι...ετη φωτος μπροστα...

ΟΜΩΣ η Πορτο πηρε ΤΛ.ΝΑΙ,της βγηκε,ναι ηταν και τυχερη και την βοηθησαν οι συγκιριες.Ειχε ομως και προγραμματισμο,εφτιαξε και συνολο για να σε βοηθησουν οι συγκιριες...Οταν εσας (και μας) μας φταιει ποτε ο αερας του Κοντε,ποτε η διαιτησια στο Λυων(λες και αμα ειχατε ριξει 3-1 στο 1ο δεν θα περναγατε),ποτε η Μολντε,ποτε οι Εβραιοι της Μακαμπι, ε χεσε μας ρε φιλε!ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΙ!!!Δηλαδη τι περιμενατε,να ανοιξει τα ποδια η Βαλενθια??

Φτιαξε το συνολακι σου,1,2,3,δεν μπορει καποια στιγμη θα ερθει και η τυχη.Ναι ο θεος αλλη δουλεια δεν ειχε,να γκαντεμιαζει τον γαυρο

Δημοσ.
ρε παιδιά ο προπονηταράς εκείνος ο παλιός της λυών που τον ήθελαν τόσες ομάδαρες και καλα, κι αναμεσά τους ο ολυμπιακός πέρσι και τελικά πήρε το σολιντ που είναι; και μας είχαν πρήξει τα ραδιόφωνα. ούτε θυμάμαι πως τον λέγαν. Υπάρχει αυτός ο προπονηταρας;

Mάλλον τον Λεγκεν λες. Απ' όσο θυμάμαι είχε πάει στη Σκωτία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...