vlachaquito Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Epeidh h karamela me to budget thn exoun kanei...ypotheto ego gia to budget ksero posa pairnei 1 omada kai posa dinei...Kai me apla mathimatika: Ert: 7,5 ek mono to protathlima C.L. 5,5 ek mono h symmetoxh Toure: 4,5 ek. Dld KATHARA kerdh thn feteinh xronia 17 ek. (ta misa sas ta xarizo). Kai prosekste, den vazo mesa diafhmiseis faneles eisitiria apo protathlima champions klp giati ayta as ta valoume san eksoda misthon kai genika eksoda ths omadas.. Tora kathiste eseis kai peite mou gia ta 4 gol, otan o julio cezar htan h 5h epilogh tou solid kai eno fonaze gia amyntiko haf meiname me ton...kafe sto xeri.. Kai oso gia to poso elleiph einai h omada sthn eyroph (ellada makran kalyterh apo ton deytero),skefteite ti tha ginei tou xronou pou ribo tha leipei kai o tzole-anatolakhs-georgatos me mpoukales...
KaizerSoze Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Τι μπατζετ εχει η Σπορτινγκ,τι μπατζετ εχει η Ιντερ,ποσο ηρθε το ματς... ΑΝ παιζαμε με τα μπατζετ ΜΟΝΟ(παιζουν ρολο,οχι τοσο οσο λενε) δεν θα παιζαν οι παικτες,θα παιζαν οι λογιστες
KaizerSoze Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Βαλε ένα 2ρο αμυντικό χαφ ΠΟΙΟΝ??? Αν αρχισετε και σεις τις βαφτισεις "Ο Καφες ειναι αμ.χαφ,ο Πατσατζογλου ειναι αμ.χαφ,ο Νε ειναι αμ.χαφ" θα γινεται σαν και μας που ο Βυντρα βαφτιστηκε δεξι μπακ και ο Παπ αριστερος μεσος Τι διαολο ρε πουστη,με τοσες βαφτισεις μηπως δεν θελουμε προπονητη αλλα παπα? ΥΓ. Ο ευρων την απαντηση στο προ-αιωνιο ερωτημα "ΠΟΥ στον πουτσο ειναι η πραγματικη θεση του Παντελη Καφε" κερδιζει απειρη εκτιμηση και ταξιδι στην Χωρα της Φαντασιας
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Αν πιστέψουμε το επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού, δίπλα ακριβώς στη φυσική θέση του ύψους 1.88 Ταραλίδη: καθαρός μέσος. Τα εισιτήρια παρακαλώ όπως αποσταλλούν στη διεύθυνση Ευρώπης 2-4 Τ.Κ 10122224 υπόψη κυρίου Τροντ Σόλιντ
KaizerSoze Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Αν πιστέψουμε το επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού, δίπλα ακριβώς στη φυσική θέση του ύψους 1.88 Ταραλίδη: καθαρός μέσος. α. Τι ειναι ενας "καθαρος" μεσος? β. Εγω σαν βαζελος ΜΑΚΑΡΙ να παιζετε με Ταραλιδη αλλα τοτε και μεις παμε γαματα απο αμυντικα χαφ,εχουμε τον Αντριτς
kirileman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι ρε φίλε και θα το ακούς συνέχεια, μέχρι να σταματήσουμε να ξεφτιλιζόμαστε και να παίξουμε τη μπάλα που παίζαμε με Μπάγεβιτς. Με την άμυνα περάσαμε στους 8, με την άμυνα μαζέψαμε 10 βαθμούς και περάσαμε ουέφα, με την άμυνα κερδίσαμε το ευρωπαϊκό. Αν εσύ θέλεις να βάζουμε 2 και να δεχόμαστε 4 καλά κάνεις. Εγώ θέλω να βάζουμε ένα και με το ζόρι και να μη δεχόμαστε κανένα. 1) Εϊναι δυνατόν να θέλω να δεχόμαστε 4; 2) Είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσουμε την ομάδα που θέλουμε ΜΟΝΟ με τον Μπάγεβιτς; Ομαδάρα είχαμε τότε, δεν λέω, δε νομίζω ότι θα κάνει κάτι αν ξανάρθει. Πόσες φορές θα ξαναζεστάνουμε το ίδιο φαγητό; Έχουμε προπονητή, μην κάνουμε το ίδιο λάθος με τους βάζελους που έδιωξαν τον Μαλέ. Αρκεί να ρίξει τον εγωισμό του, να ξεχάσει τις μελέτες για το 4-3-3 που έχει κάνει και να παίξει στην ευρώπη ένα 3-5-2, ΑΦΟΥ ο πρόεδρος δεν του παίρνει τους παίχτες που θέλει. 3) Κόψε τον ΣΠΟΡΦΜ
Kandinsky Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 ΠΟΙΟΝ??? Αν αρχισετε και σεις τις βαφτισεις "Ο Καφες ειναι αμ.χαφ,ο Πατσατζογλου ειναι αμ.χαφ,ο Νε ειναι αμ.χαφ" θα γινεται σαν και μας που ο Βυντρα βαφτιστηκε δεξι μπακ και ο Παπ αριστερος μεσος Τι διαολο ρε πουστη,με τοσες βαφτισεις μηπως δεν θελουμε προπονητη αλλα παπα? ΥΓ. Ο ευρων την απαντηση στο προ-αιωνιο ερωτημα "ΠΟΥ στον πουτσο ειναι η πραγματικη θεση του Παντελη Καφε" κερδιζει απειρη εκτιμηση και ταξιδι στην Χωρα της Φαντασιας Έχεις απόλυτο δίκιο. Κανείς απ' αυτούς δεν είναι αμυντικό χαφ. Ίσως ο Πατσα κάτι μπορεί να κάνει αλλά και πάλι δεν είναι αυτή η θέση του. Ίσως ο Ταραλίδης αλλά όταν δεν τον βάζεις ποτέ, τώρα θα τον βάλεις? Ο Ζε Ρομπέρτο (που και αυτού δεν είναι αυτή η θέση αλλά έσκιζε σε ανάλογο ρόλο στο Μουντιάλ) δεν έκανε στον Σόλιντ (αυτός μόνο ξέρει γιατί) και στον Κόκκαλη (για τα μπικικίνια). Τί να σου κάνει κι ο φουκαράς ο Στολτίδης? Που παρεμπιπτόντως, ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑ 50,000 ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!!!
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 ο πατσα δε νομιζω οτι ειναι ετοιμος ακομα ο Ταραλιδης πιστευω πως μπορει να δωσει πολλα
vlachaquito Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 β. Εγω σαν βαζελος ΜΑΚΑΡΙ να παιζετε με Ταραλιδη αλλα τοτε και μεις παμε γαματα απο αμυντικα χαφ,εχουμε τον Αντριτς Pou parepiptontos einai pio eykolo na kaneis ntriples ala ronaldinho para na peis to onoma tou..strdratrdan...
Critter Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Διαλειμμα! Ο Ματσε 21 σημερα στο φιλικο με Μαρουσι και μαζι με βασιλοπουλο και σχορτσιανιτη ηταν οι καλυτεροι. Μπορειτε να συνεχισετε το κραξιμο. Εγω εχω σταματησει να κραζω τον ολυμπιακο. Οποιος θελει τη γνωμη μου μπορει να ανατρεξει σε ποστς μου των προηγουμενων ετων, δεν νομιζω να αλλαζει κατι. Μονο τα ονοματα ορισμενων παικτων.
Arxon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Epeidh h karamela me to budget thn exoun kanei...ypotheto ego gia to budget ksero posa pairnei 1 omada kai posa dinei...Kai me apla mathimatika:Ert: 7,5 ek mono to protathlima C.L. 5,5 ek mono h symmetoxh Toure: 4,5 ek. Dld KATHARA kerdh thn feteinh xronia 17 ek. (ta misa sas ta xarizo). Kai prosekste, den vazo mesa diafhmiseis faneles eisitiria apo protathlima champions klp giati ayta as ta valoume san eksoda misthon kai genika eksoda ths omadas.. Tora kathiste eseis kai peite mou gia ta 4 gol, otan o julio cezar htan h 5h epilogh tou solid kai eno fonaze gia amyntiko haf meiname me ton...kafe sto xeri.. Kai oso gia to poso elleiph einai h omada sthn eyroph (ellada makran kalyterh apo ton deytero),skefteite ti tha ginei tou xronou pou ribo tha leipei kai o tzole-anatolakhs-georgatos me mpoukales... ξεχασες κατι πολυ σημαντικο που ισχυει απο φετος. Οι ομαδες στο CL παιρνουνε χρηματα μονο απο την συμμετοχη τους σε κάθε αγωνα. Περα απο τα λεφτα που εχουνε για νικη η ισοπαλια. Μονο και μονο για να παιξουνε!!!!Για βαλε αρα εκτος απο τα 5,5 και για καθε αγωνα αλλο ενα ποσο. Δεν πα να φανε 10 γκολ οι προεδροι θα τα παρουνε τα λεφτα.Γιατι τρωγονται οι Ελληνικες ομαδες να παιξουν στο CL και δινουν ολα τα bonus για αυτο???Τα πραγματα ειναι απλα και οι μονοι που στεναχωριουνται ειναι οι φιλαθλοι και ορισμενοι παικτες...Κριμα. Για μενα επειδη χασαμε απο την Βαλενθια δεν εχει τελειωσει τιποτα. Αυτο που δειχνει οτι πανε να τελειωσουνε ειναι ο τροπος που χανουμε... Υπαρχει βεβαια και παντα η περιπτωση να μην παρουμε ουτε ενα βαθμο απο τους "15" που μεινανε. Και οχι τιποτα αλλο θα πεταχτει και ο Σελουκ και θα αρχισει τα ειχα δικιο....
Γηρυόνης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 1) Εϊναι δυνατόν να θέλω να δεχόμαστε 4;2) Είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσουμε την ομάδα που θέλουμε ΜΟΝΟ με τον Μπάγεβιτς; Ομαδάρα είχαμε τότε, δεν λέω, δε νομίζω ότι θα κάνει κάτι αν ξανάρθει. Πόσες φορές θα ξαναζεστάνουμε το ίδιο φαγητό; Έχουμε προπονητή, μην κάνουμε το ίδιο λάθος με τους βάζελους που έδιωξαν τον Μαλέ. Αρκεί να ρίξει τον εγωισμό του, να ξεχάσει τις μελέτες για το 4-3-3 που έχει κάνει και να παίξει στην ευρώπη ένα 3-5-2, ΑΦΟΥ ο πρόεδρος δεν του παίρνει τους παίχτες που θέλει. 3) Κόψε τον ΣΠΟΡΦΜ 1) Δεν ξέρω τι θέλεις, εγώ βλέπω τι γίνεται με το βλάκα τον Σόλιντ. Μας υποσχέθηκε και cl σε δύο(!!!!) χρόνια ο καραάσχετος. 2) Ναι. Πολλοί βασικοί παίχτες μέχρι πριν δύο χρόνια ήτανε από το βασικό κορμό που είχε δημιουργήσει ο Μπάγεβιτς πριν δέκα χρόνια. Δε χρειάζεται να έχουμε παίχτες-ονόματα. Πολλές ομάδες δεν έχουνε παίχτες-ονόματα και δε διασύρονται έτσι. 3) Δεν ακούω σπορφμ. Εσύ καλύτερα να κόψεις τον "Πρωταθλητή" και τα τσιράκια του "Μάτζικ".
kirileman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 1) Δεν ξέρω τι θέλεις, εγώ βλέπω τι γίνεται με το βλάκα τον Σόλιντ. Μας υποσχέθηκε και cl σε δύο(!!!!) χρόνια ο καραάσχετος.2) Ναι. Πολλοί βασικοί παίχτες μέχρι πριν δύο χρόνια ήτανε από το βασικό κορμό που είχε δημιουργήσει ο Μπάγεβιτς πριν δέκα χρόνια. Δε χρειάζεται να έχουμε παίχτες-ονόματα. Πολλές ομάδες δεν έχουνε παίχτες-ονόματα και δε διασύρονται έτσι. 3) Δεν ακούω σπορφμ. Εσύ καλύτερα να κόψεις τον "Πρωταθλητή" και τα τσιράκια του "Μάτζικ". 2)Δεν υπάρχει κανένας διασυρμός. Χάνεις από μια πολύ ισχυρότερη ομάδα 2-4. Δεν είδα κανένα διασυρμό. Δεν καταλαβαίνω τη σιγουριά σου για το Μπάγεβιτς. Μοιάζει να θες απλά μια αλλαγή στον πάγκο, σαν τους ψηφοφόρους που μετά από καιρό δεν είναι ευχαριστημένοι και απλά αναζητούν την "αλλαγή" ξαναφέρνοντας στην κυβέρνηση αυτούς που πριν από καιρό είχαν σουτάρει. Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Άσε τον άνθρωπο να δούμε αν μπορεί να φτιάξει την ομάδα που θέλει. Βαρέθηκα να αλλάζουμε προπονητές. 3) Τώρα με προσβάλλεις!
adi32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 ενταξει μωρε τωρα θυμηθηκαμε το Μπαγεβιτς τι να τον κανουμε κι αυτον να μου μαζεψει το ασκερι απο τη σερβια μαζι με τον τσαρτα και τον ρεζιτς? και να μου παιζει αμυνα με τον Λεβαδειακο στο 1-0? ενταξει ηταν κοτα και δεν ξεφτυλιζομασταν εντος εδρας εκτος ομως η ξεφτυλα πηγαινε συννεφο? τωρα ξεφτυλιζομαστε εντος και παιζουμε καλυτερα εκτος το θεμα ειναι ο προεδρος τι θελει που δεν βλεπω να θελει να ριξει χρημα το πρωταθλημα και η απλη συμμετοχη στο cl του αρκει Μας βγαλανε τον Τουρε αλητη και μας κανανε να λεμε πουλα τον και τι πηραμε ?
Kandinsky Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Aυτό που φάνηκε ξεκάθαρα κύριοι απ' τις δύο αγωνιστικές του C.L. είναι ότι αυτά περί μπάτζετ είναι για τους κάφρους. Εννοείται ότι να φτιάξεις ομάδα χωρίς φράγκο δεν γίνεται. Αλλά όχι κι ότι αν έχεις δώκει λιγότερα από άλλον είσαι καταδικασμένος. Πολλά τα παραδείγματα δυστυχώς για τον Πετράκη και ας πάρει δορυφορική να βλέπει τί γίνεται στον κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.