Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, το μπάτζετ είναι μικρότερο. Αυτό το ξέραμε, δεν έγινε μικρότερο χθες ούτε σήμερα. Όταν ο Ολυμπιακός μάζευε πόντους κι έκανε το 3 στα 3, είχε μεγαλύτερο μπάτζετ, ή μήπως οι ομάδες που αντιμετώπιζε ψώνιζαν από το Dia;

Σάκος του μποξ γίνεται αυτός που δεν έχει αίσθηση των δυνατοτήτων του.

Σάκος του μποξ γίνεται έχει αυτός που επειδή κερδίζει τη 2η θέση στο Σκοτσέζικο πρωτάθλημα από κάτι κουλά αποτελέσματα και άγριο ξυλίκι νομίζει ότι κάτι έγινε και στην ευρώπη παραξενεύεται που χάνει εντός έδρας και οι ξυλοκόποι παίκτες του αποβάλλονται.

Σάκος του μποξ γίνεται αυτός που μετά από τρεις ήττες-διασυρμούς συνεχίζει να λέει για την ατυχία, διανθίζοντας τις δικαιολογίες του με αναφορές στις αποκρούσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Σάκος του μποξ γίνεται αυτός που δεν αντιλαμβάνεται ότι αλλιώς παίζεις απέναντι στον Αγροτικό Κωλοπετινίτσας και αλλιώς απέναντι στη Βαλένθια.

Για να μην το κουράζουμε, σάκος του μποξ γίνεται αυτός που του φταίνε τα πάντα εκτός από τις επιλογές του.

Α, όσο για την καραμέλα του "ανταγωνιστικού πρωταθλήματος", τα είπαμε πιο πάνω. Το κακό ελληνικό πρωτάθλημα φταίει που κοιμόταν ο Ευρωπαίος;

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ερωστηση ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΡΙΤΣ καλα ρε σολιντ εδω εγω το καταλαβα οτι ηθελε το μαριτσ το παιχνιδι εσυ τι εκανε εκξινε τα @@.......

όχι ρε συ... έγραφε στο βιβλιαράκι του και δεν το πρόσεξε...ούτε πρόσεξε που η Βαλένθια στο πρώτο ημίχρονο έκανε επιθέσεις μόνο από αριστερά... ούτε πρόσεξε ότι ο Ουαντού δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του... ούτε ότι ο Ανατολάκης κρατούσε την άμυνα (τα δύο τελευταία τέρματα τα φάγαμε αφού βγήκε). Ευρωπαϊκός προπονητής για σφαλιάρες... Αυτός ούτε μια ομάδα της αλάνας δεν μπορεί να προπονήσει θα προπονήσει τον Ολυμπιακό. Αυτά να τα δεί ο "γίγαντας" της αντικειμενικής δημοσιογραφίας "Πρωταθλητής" και οι "δημοσιογράφοι" (του κώλου) του μάτζικ που φαγώθηκαν να φύγει ο πιο επιτυχημένος προπονητής του Ολυμπιακού. Ενώ για τον Σόλιντ τουμπεκί ψιλοκομμένο.

Δημοσ.

Παιδια μια παρενθεση απο ενα βαζελο σαν κι εμενα!

Αυτο με το μπατζετ ειναι λιγακι μυθος...Δηλαδη,το 2001 (νομιζω) που ο Παο ειχε παει στους 8 ειχε σοβαρο μπατζετ?Εγω λεω μικροτερο απο του φετινου Ολυμπιακου ειχε..Δε χρειαζεται να εχεις τρελο μπατζετ για να κοντραρεις μια μεγαλη ομαδα,απλα χρειαζεται τακτικη,πολυ καλη αμυνα,και καποια τυχη βεβαια.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να πας εκει που φτανει ο ισκιος σου.

Καποτε βγαζαμε 3 ομαδες ΤΛ.Ειμασταν για 3 ομαδες;ΟΧΙ.Ομως σιγα μην επενδυσει ο Τζιγγερ,σου λεει και 3ος να βγω Ευρωπη παω

Για να δουμε απο του χρονου που θα παιζουν και οι 2προκριματικα και ΜΑΚΑΡΙ,ΜΑΚΑΡΙ,ΜΑΚΑΡΙ απο του ΠΑΡΑχρονου που θα παιζει ΕΝΑΣ στο ΤΛ

Δημοσ.

Παιδια αν και παοκτσης ημουν χθες στο γηπεδο και αντικειμενικα εχω να πω τα εξης:

1.H major διαφορα ηταν η ταχυτητα μαγκες...Απλα Θυμηθειτε τα εξης...

α)Ο επιθετικος εβγαινε παντα πριν τον Ουαντου

β)Ο Τζορτζεβιτς στις κουρσες του παντα τον σταματουσανε...για θυμηθειτε..πριν 2-3 χρονια αν τον σταματουσε κανεις...σαν γαζελα πηγαινε..

γ)Ο Ντομι(που τουλαχιστον προσπαθουσε) για να κανει κοντρολ εκανε 2-3 κινησεις

δ)Στολτιδης(καταπληκτικος,αποτελεσματικος,φιλοτιμος,καλος στα 60') αλλα αργος (τα αμυντικα χαφ πρεπει να εινα μηχανακια)

ε) Ριβαλντο επισης (ευτυχως εχει την τεχνικη και αλλαζει τα δεδομενα)

στ)Ανατολακης(φιλοτιμος...κτλ...) αργος

ζ)Ζεβλακοφ(ενας φιλος μου Πολωνος μου το ειπε...οταν ηρθε..Πολυ καλος παικτης με πασα , με σεντρα...αλλα αργος..)

Ποιος ηταν ο γρηγορος...? Ο Νερι κανεις αλλος...

Σκεφτειτε την Βαλενθια τωρα...Πασες με την μια , Ταχυτητα ...κοντρολ με την μια...

Η ταχυτητα κυριοι ειναι ο παραγοντας που παιζει το μεγαλυτερο ρολο στο σημερινο ποδοσφαιρο..

2.Πρωτη φορα πηγα σε ματς Ολυμπιακου...Πολυ καλη ατμοσφαιρα..ολα μια χαρα...ομως...Ξεκινα το 2ο Ημιχρονο...χανεις 1-2 μπαινουν οι ομαδες...και δεν φωναζεις? Γιατι? Γιατι ? Δεν το καταλαβα αυτο ...? Ποιος ο ρολος του κοσμου...δηλαδη..?.μεγα λαθος...Απογοητευτηκαν δεν λεω...αλλα αυτος ειναι ο ρολος του κοσμου....ευτυχως με την ισσοφαριση ξανα πηραν τα πανω τους...

3.Σολιντ...Δεν ειναι κακος προπονητης...κανεις δεν μπορει να το πει αυτο...αλλα...ειμαι κατα των προπονητων....που δεν κανουν και τις 3 αλλαγες...δηλαδη κερδιζες...5-0 και δεν εκανες 3η αλλαγη? Ποτε μου δεν το καταλαβα....ασε που αφησε την ομαδα εκτεθειμενη...γιατι αυτο το διδυμο με Σεζαρ - Ουαντου στην αμυνα επαιζε 1η φορα σε επισημο παιχνιδι....

4.Η προεδραρα...Πριν απο το ματς ημουν στο Ledra Mariot και επινα καφε με τον Σαββα Θεοδωριδη...ναι αληθεια ειναι...μιλουσαμε για τα εσοδα...τα εξοδα...40 εκ.ευρω ...εσοδα...και εκανε 5 εκ μεταγραφες....και πουλησε και τον Τουρε...Πλακα μας κανεις προεδραρα...Ετσι ειναι ....Για να φτιαξεις το δικτυο της Forthnet...Χρειαζεται λεφτα...

Η ΛΥΣΗ

Δεν ξερω αν ειδατε την Sporting...Lisbon χθες...9 Πορτογαλοι πιτσιρικια...και 2 Βραζιλιανοι ...Και το ριξανε το παστελακι στην Ιντερ...(με 55 εκ Ευρω μπατζετ)....ΝΕΑ παιδια...και ακαδημιες ...αυτη ειναι η λυση....και 2-3 ξενους(ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ) ετσι πας μπροστα...

Οτι παραθετω πιο πανω , οπως ειδατε ειναι αντικειμενικο...και χωρις εμπαθεια και πειραγματα οπως τα παρακουλουθησα χθες

Δημοσ.

Ω ρε πούστη μου, πάλι για Μπάγεβιτς ακούω.

Συμφωνώ με τον Παίχτη, το είπαμε, η μεγάλη διαφορά ήταν η ταχύτητα. Το χθεσινό ματς δεν ήταν ένα ματς που θα πρεπε να ντρέπεται κανείς, επιμένω. Ο Ολυμπιακός είχε δύο πρόσωπα ήταν φανερό. Δεν μου αρκεί δυστυχώς αυτό γιατί τα καλά διαστήματα ήταν εκείνα που δίνεις και την ψυχή σου και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια. Κλατάρει η ομάδα. Τρως 2 τεμάχια πέφτει κατακόρυφα η ψυχολογία σου, το ξαναπαλεύεις, το κάκιστο γήπεδο σε βοηθάει, αγγίζεις και το 3-2 (αντί να έχεις φάει 4 πιο πριν) αλλά δεν πίνεις νερό από την πηγή. Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί και δεν θέλω πια η ομάδα μου να βαδίζει με βάση την τύχη, την "καρδιά του πρωταθλητή", την ελληνική ψυχή και βάρκα την ελπίδα. Θέλω να ταξιδεύω με βάρκα τη σιγουριά και τη σταθερότητα. Η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, η άμυνα θέλει παιχνίδια. Ας τους δώσουμε, λοιπόν, το χρόνο που χρειάζονται. Τόπο στα νιάτα! Και ΟΧΙ άλλη μπαγεβιτσολογία. Ήμαρτον.

Δημοσ.

Πραγματικά πολύ μεγάλη η διαφορά σε ταχύτητα!Πάντως αρκετά καλό παιχνίδι έκανε ο Καστίγιο ο οποίος πέρα από το γκολ ήταν αρκέτα απειλητικός και σίγουρα με τέτοιες εμφανίσεις του αξίζει να ξεκινάει βασικός ,καμιά σχέση με οκκά , ήταν σαν να παίζεις PES και να παίζει με πατημένο το turbo συνέχεια ( όπως και ο villa όμως )

Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή του Σόλιντ να μην κάνει αλλαγή , ο δε Καφές φάνηκε ελάχιστα κα ιδεν πιστεύω οτι πχ ο Μάριτς μπορούσε να παίξει χειρότερα απ'οτι ο Καφές χθες , αν και φάνηκε η γύμνια του πάγκου αφου είχε μόνο Οκκά για αλλαγή επίθεση...

Τραγικό αυτό που δήλωσε ο Σόλιντ οτι ("συνολικά οι Ισπανοί ξόδεψαν 43εκ ευρώ για μεταγραφές και εμείς 1,5") μετά από ήττα βέβαια όπως αντίστοιχα πέρσι ""ήμαστε η πιο γερασμένη ομαδα στο chl.league" (και μετά ξανάνιωσαν...) .Συνεχίζω να πιστεύω αυτό που έγραψα παλιότερα οτι ο Σόλιντ θα τον κάνει τον Ολυμπιακό σαν την Brugge - Βασιλεία - θα βάζει 1-2 με καλή μπαλίτσα μπροστά αλλά θα τρώει και ΄2-3 γκολ .Τουλάχιστον υπάρχει περίπτωση να πάρεις εκτός έδρας νίκη κάποτε αλλά αν είναι να μαζέψεισ 4-5 βαθμούς το ίδιο μου κάνει...

Πάντως το να κατεβαίνει με Βαλένθια με το ίδιο σύστημα και επιθετικογενείς παίκτες όπως πχ με τον Πανιώνιο δείχνει είτε οτι πιστεύει πολύ τους παίκτες του είτε οτι ο άνθρωπος δεν έχει συναίσθηση...

Επίσης απαράδεκτη η ζώνη στην άμυνα και μάλιστα τόσο ψηλά ,μου θύμισε το φιάσκο του ΠΑΟ στην Βαρκελώνη (αλλά η Valencia δεν είχε eto μπροστά να τα γράφει τόσο άνετα ,ούτε χαφ που να βγάζουν με τοση ευκολία πάσες σαν την Barca)

Δημοσ.

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι πως ο Κόκκαλης χρησιμοποίησε τον Ολυμπιακό και τον λαό του για να αποκτήσει πολιτική επιρροή και να χώσει τις Ιντρακάτι εταιρίες του παντού.Έφτιαξε και ένα γήπεδο μισοτιμής για να το νοικιάζει τα επόμενα 50-100 χρόνια και να τα τσεπώνει και απο εκεί. Και ύστερα από όλα αυτά περιμένετε να βάλει το χέρι στην τσέπη να φτιαχτεί ομάδα? Όποιος πιστεύει πως ο Κόκκαλης βλέπει τον Ολυμπιακό σαν οπαδός και θέλει το καλύτερο για την ομάδα είναι αφελής. Από την στιγμή που ξέρει πως με ένα χ ποσό θα είναι αρχηγός στην Ελλάδα και θα έχει και τον κόσμο μαζί του, σιγά μην αρχίσει να σκάει τα 10πλάσια για να φτιάξει το επιτελείο και τις υποδομές που χρειάζονται ώστε να παρουσιάσει μια σωστή ομάδα.

Τώρα για την ομάδα, υπομονή χρειάζεται. Δεν είναι σωστό να τους κρεμάτε όλους για ένα παιγνίδι. Ας παίξουνε και άλλα 2 παιγνίδια στο CL και μετά κάνουμε τον απολογισμό.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά, δε θεωρώ ότι η επιστροφή Μπάγεβιτς θα προσέφερε το παραμικρό.

Το ερώτημά μου, όμως, είναι το εξής: λέγοντας, "τόπο στα νιάτα", τι εννοούμε;

Ενδεικτικά:

Νικοπολίδης, 34 (κλείνει τα 35 σε ένα μήνα και μία ημέρα)

Στολτίδης, 31

Τζόρτζεβιτς, 34

Ανατολάκης, 32

Καφές, 28

Πάντος, 30

Ριβάλντο, 34

Κωνσταντίνου, 28

Ζεβλάκοφ, 30

Δε βάζω μέσα Γεωργάτο (34) και Μπουλούτ (31) γιατί αυτούς τους πάνε για επίτιμη αποστρατία.

Κι αν ο Πάντος έπαιξε αλλαγή, οι άλλοι είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στην παρούσα φάση. Οπότε, με μέσο όρο τα 31,2 χρόνια (για τα κλεισμένα μιλάμε, όχι για αυτά που "περπατάνε"), για ποια νιάτα να συζητήσουμε;

Αυτή τη στιγμή, παίκτης 11ας με προοπτική ετών είναι μονάχα ο Καστίγιο, που έστρωσε ως εκ θαύματος και γλίτωσε κι αυτός, σώθηκαν και οι άλλοι που έβγαλαν "μεταγραφή" από το πουθενά.

Να μπει ο Παππάς να παίξει, ο Νε, ο Μπόρχα, να το συζητήσουμε.

Δημοσ.
Ω ρε πούστη μου, πάλι για Μπάγεβιτς ακούω.

Ναι ρε φίλε και θα το ακούς συνέχεια, μέχρι να σταματήσουμε να ξεφτιλιζόμαστε και να παίξουμε τη μπάλα που παίζαμε με Μπάγεβιτς. Με την άμυνα περάσαμε στους 8, με την άμυνα μαζέψαμε 10 βαθμούς και περάσαμε ουέφα, με την άμυνα κερδίσαμε το ευρωπαϊκό. Αν εσύ θέλεις να βάζουμε 2 και να δεχόμαστε 4 καλά κάνεις. Εγώ θέλω να βάζουμε ένα και με το ζόρι και να μη δεχόμαστε κανένα.

Δημοσ.

ανεκδοτο για να πανε κατω τα φαρμακια "τι κανει ενας ελληνας φιλλαθλος (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ....) οταν η ομαδα του παει καλα στην ευρωπη?????"

"ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ PLAYSTASION!!!!!!!!!"

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι επειδή τα νιάτα με έβαλαν σε σκέψεις, έκανα μια βόλτα από το επίσημο site του Ολυμπιακού για να δω το ρόστερ της ομάδας.

Στην επαγγελματική ομάδα περιλαμβάνονται τα ονόματα 31 παικτών. Στα νούμερα που ακολουθούν δε συνυπολογίζονται οι ηλικίες των Κ. Μενδρινού (αναφέρεται ημερομηνία γέννησης η 1/1/1999, υποθέτω ότι εννοούν 89 αλλά...) και του Γιαννούλη Φακίνου, που δεν έχει καν λάθος ημερομηνία, αγέννητος.

Οι υπολοιπόμενοι 29 παίκτες έχουν άθροισμα 816 χρονάκια, ήτοι μέσος όρος 28,1. Τον μέσο όρο, για όποιον βιαστεί να πει ότι δεν είναι και άσχημα, τον σώζει ο συνυπολογισμός παικτών όπως: ο 5ος τερματοφύλακας Λεωνίδας Παναγόπουλος, 19 ετών, ο Αρούνα Μπαμπαγκίτα, 24 ετών που είναι στο μένω-φεύγω, καθώς και η καλή μου διάθεση να χαρίσω χρόνια σε όσους έχουν γενέθλια μέσα στους επόμενους 1-4 μήνες.

Μέσους όρους ανά θέση παίκτη έχω αλλά δε θα τους γράψω, βασικά γιατί δεν καταλαβαίνω με ποια λογική ο Καστίγιο και ο Ταραλίδης είναι μέσοι, λ.χ., όπως αναφέρονται στο site.

Για να δούμε, όμως, τι συμβαίνει επί της ουσίας: η 11αδα με Βαλένθια και οι δύο αλλαγές (σε παρένθεση αν πλησιάζουν οριακά στα επόμενα γενέθλιά τους):

Νικοπολίδης 34 ( 35 )

Ζεβλάκοφ 30

Πάντος 30

Ουαντού 27 ( 28 )

Ανατολάκης 32

Σέζαρ 27 ( 28 )

Ντομί 28

Καφές 28

Στολτίδης 31

Ριβάλντο 34

Καστίγιο 22

Τζόρτζεβιτς 34

Κωνσταντίνου 28

Μέσος όρος: 29,6

Δεν το συζητάω καν τι θα γινόταν αν ο Καστίγιο συνέχιζε τα κόλπα και στη θέση του έμπαινε ο 29χρονος (ουσιαστικά 30χρονος) Οκκάς.

Και για να προλάβω αντιρρήσεις του στυλ πόσο χρονών είναι ο Κανιθάρες που στέρησε τη νίκη από τον Ολυμπιακό γιατί δεν έφαγε γκολ όλα τα σουτ που πήγαν προς το τέρμα του, να τονίσω ότι δεν πιστεύω ότι τα χρόνια παίζουν μπάλα, αλλά σίγουρα δε γίνεται να μιλάμε για "σχεδιασμό", "προοπτική", "τόπο στα νιάτα" και άλλα τέτοια με ομάδα που φλερτάρει σε μέσο όρο με τα 30 χρόνια.

Να συζητήσουμε μήπως για το ότι οι τέσσερις μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες της ομάδας (μ.ο. 33,25 χρόνια) είναι τα βαρόμετρά της και ότι ο ένας αποσύρρεται στο τέλος της χρονιάς; Ότι παίζεις 4-3-3 με τριπλέτα κεντρική άνω των 30;

Άντε, πάλι, σεντόνι άπλωσα, χαρά στο κουράγιο σας αν καθίσατε να διαβάσετε ως εδώ.

Δημοσ.
Μην τα λες τόσο απότομα και παραλίγο να κατουρηθώ.

Για να μην το κουράζουμε, http://www.sport24.gr/html/ent/750/ent.138750.asp

Mάγεψε τα πλήθη ο παίκτης. Και εννοείται ότι ειδικά για την Ευρώπη χρειαζόμαστε αυτόν που μας πηρε στις πλάτες του όποτε χρειάστηκε στο C.L....:mrgreen:

Καλα αυτο δε το περιμενα!! Ενας παικτης τετοιας κλασης στον εθνικο; Αδυνατω να το πιστεψω.. Ειχε λαμπρο μελλον μπροστα του. Τουλαχιστον τον ευχαριστω για ολες αυτες τις συγκινησεις που μου προσφερε..
Δημοσ.

Τη λυση την ειπε παραπανω ενας παοκτσης.

Τα πρωταθληματα πλεον εμενα δε μου κανουν αισθηση.Τι 34 τι 37 τι 39.

Διωχνεις Τζολε Ριμπο(που φευγει ετσι και αλλιως για να μη παρεξηγηθουμε)περνεις 10 πιτσιρικια απο 17 μεχρι 20 χρονων ειτε απο ακαδημιες είτε από τον Ασσο Κορινθιας τους κολλάς μαζι με τους παλιούς Στολτιδιδες Καστιγιους κλπ κλπ τους δινεις ευκαιριες,έχεις τα αντερα να χασεις 1-2 πρωταθληματα και μετα παρουσιαζεις μια υγιή και μικρη ηλικιακά ομάδα.

ps - για να γινουν ολα αυτα πρεπει καταρχάς να δουλέψει το τμημα scouting στη εντελεια.

Αυτά αδέρφια

Δημοσ.

δυστυχώς όλα οφείλονται σε κακοδιαχείριση, σε σκοπιμότητες, σε απρόσεχτες επιλογές, σε καβούρια…κλπ.

Κάποτε πρέπει να γίνει η περιβόητη ανανέωση. Να κερδίσει λίγο ο ολυμπιακός σε φρεσκάδα και ταχύτητα. Όταν ο παίχτης φτάνει στα 33-34 μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του, να σου βγάζει και κάνα 60λεπτο που και που, να τον διατηρείς και λίγο φρέσκο όμως. Ο σολιντ τους καίει τους παίχτες. Στην Ελλάδα όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν 3 ισάξιες 11δες αλλά το ROTATION δεν τους το μάθανε ακόμα. Αφού είναι ισάξιοι δεν λένε?? Μπόλιασε 2-3 ρεζέρβες με τους υπόλοιπους βασικούς κάθε φορά και αν δυσκολεύει το πράγμα πετάς αλλαγή και τους υπόλοιπους βασικούς και παίρνεις αποτέλεσμα. Για Ελλάδα έτσι. Για Ευρώπη με το ROTATION τουλάχιστον έχεις φρέσκους τους βασικούς και όχι καμένους σαν τους ζεβλακοφ, στολτιδη, τζολε...

Για να φτιάξει ομάδα ο ολυμπιακός θέλει ξένους που να ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ και ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα (που την αγνοεί, τόσα ταλέντα χάθηκαν, κατσουρανης, λαγος, παπαδοπουλος…κτλπ). Αντί να πάρεις 10 τυχαίους κάθε χρόνο, τα ρίχνεις σε 2-3 ακριβους παιχτες και αλλους 3 ελληνες (εχεις και μια βαση). Ο ολυμπιακός μοιράζει λεφτά ανούσια. Έχει ρόστερ 35 παιχτες και οι 12 είναι της πλάκας. Ψωνίζει τους αμπαλους της κάθε εσπανιολ και μετα τους πληρονει και για να τους διωξει! Να χαρο εγο σκαουτερς, 1 λαβρακι εχουμε πιασει σε 10 χρονια.

Η σαχτιορ κύριοι πήρε τον καλύτερο παίχτη του προπέρσινου μπραζιλιερο (ελανο,7,5 εκατομμύρια)!! Ο ελανο έπαιξε στο τελευταίο φιλικό της εθνικής και έβαλε 2 γκολακια και παραμιλούσαν όλοι. Έσκασε λεφτά τρελά για τον ματουζαλεμ (14 εκατομμύρια!!!) και αλλα 7 για τον φερναντινιο. Πήρε πιτσιρικά τον μαρικα τον ρουμάνο, ταλενταρα. Και έχει και ένα σύνολο Ουκρανών παιχτών ως βάση. Αλλά τους ξένους τους διαλέγει για να κάνουν την διαφορά και τα σκάει τρελά. Και εχει απο 18-24 χρονον, 14 παιχτες και οι υπολοιποι 25-29!!!! Αντε κυνηγα τους.

Έτσι σιγά σιγά η σαχτιορ και κάθε σαχτιορ φτάνει σε τελικούς ουεφα και περνάνε ομίλους τσου λου. Ο ολυμπιακός φέτος έδωσε 1.5 εκατομμύριο ΜΟΝΟ για αγορές και πήρε τον τραγικο μπορχα!! Λέτε έλα μωρέ πια σαχτιορ, όμως τώρα έφτιαξαν ομάδα αυτοί, τώρα τα σκάσανε και αμέσως πετύχανε είσοδο σε ομίλους και θα είναι ανοδική η πορεία τους. Εμείς 10 χρόνια δεν κάναμε τίποτα. Παίρνουμε τα λεφτά της συμμετοχής και μόνο, οι σημαντικές επενδύσεις σε έμψυχο υλικό είναι ελάχιστες. Μας φαίνετε ακριβός αμυντικός-όνομα στα 3 εκατομμύρια. Ε πάρτε τον ουαντου να τρώτε 4!

Αλλά επειδή ξαφνικά όλοι βρίσκουμε λάθη, μην ξεχνάτε ότι ο γαύρος ακόμα και με την χθεσινή 11δα κόντεψε να πάρει την νίκη και είχε την ισοπαλία στα χέρια του. Μην τα ρίχνουμε όλα στο μικρό budget. Ομάδες με μικρότερα budget έχουν κάνει επιτυχίες στην Ευρώπη. Έχεις ικανότητες, η επίθεση μας είναι καλή (καλύτερη από την μικρή οικονομική αξία της) και μπορεί να σταθεί στο γήπεδο απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Αλλά αν παίζεις συνέχεια φουλ επίθεση και δεν κρατάς τα μπόσικα στο κέντρο και στην άμυνα, να το γυρίσεις σε ένα πιο κλειστό σύστημα αφού με χίλια ζόρια ισοφάρισες, ε τι περιμένεις. Δεν χρειάζονται μόνο λεφτά, χρειάζεται μυαλό και σχέδιο.

Άρα μήπως και ο προπονητής είναι λίγο μαλάκας! Βαλε ένα 2ρο αμυντικό χαφ, κράτα λίγο πίσω τα σεντερ μπακ αφου είναι αργά και κουτουλούνε, ρίξε λίγο τον ρυθμό. Πόσες φορές βλέπουμε πράγματα αυτονόητα καραμπινάτα και οι προπονητές κάνουν ότι πιο άσχετο γίνεται. Δηλαδή έχεις τον ουαντου να φταίει σε 4 στα 4 γκολ και 10 στις 12 κόντρα επιθέσεις και βγάζεις τον ανατολακη!! Τελικά εμείς το παίζουμε ξερολες και ειδήμον οι αυτοί οι προπονηταδες δεν ξέρουν που πάνε τα 4ρα?? Το αναρωτιέμαι πολλές φορές αυτό, πως βλέπουν άλλα πράγματα από αυτά που βλέπουν και συμφωνούν χιλιάδες θεατές??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...