adi32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 2-0 χτες περιπατο τον ανυπαρκτο Παοκ πως καταντησε ετσι αυτη η ομαδα ? αυτοι και μονοι τους να μπαινανε στο γηπεδο θα βαζανε αυτογκολ και θα χανανε
revil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 λοοοολ ελα ντε.οχι τπτ αλλο αλλα κατανταει βαρετο ρε παιδι μου.κερδισαμε το μΠαοκ εντελως γτπ και τωρα ειμαστε 3 απο το παο και 6 απο την αεκ.Στη 3η αγωνιστικη!!!
Arxon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 εγω ενα φοβαμαι,μην παρουνε τα μυαλα μας αερα και την Τριτη τρεχουμε και δεν φτανουμε. Η Βαλενθια εχει πολυ καλο συνολο και οι απουσιες που εχουν δεν θα φανουν καθολου.
Kandinsky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δουλειά όλων στον Ολυμπιακό ειναι να κρατηθούν σοβαροί. Αν οι νέοι δεν ξέρουν, οι παλαιότεροι οφειλουν να τους πληροφορήσουν για το τί έχει συμβεί στο παρελθόν. Προσωπικα δεν θα δεχθώ καμμία δικαιολογία από κανέναν, ούτε για μυαλά και αέρα, ούτε για συνοχή ομάδας, ούτε ανάδρομο Ερμή. Να παιξουν μπάλα και να κερδίσουν.
tzinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Ο ζεβλακοφ απο δεξιά (και ξεπατωμένος απο συνεχόμενους αγώνες) ήταν κορυφή και επιθετικά και αμυντικά. Προωθείται βγάζει σέντρες, αλλά σπάνια βρίσκεται εκτός θέσης αμυντικά. Ο ντομι πως στον πούτσο τρέχει μπροστά συνέχεια, δεν κάνει τίποτα πέρα από 1-2 σέντρες καλές και είναι το 80% του παιχνιδιού εκτός θέσης και μια ζωή τρέχει να προλάβει την επίθεση του αντίπαλου. Δεν το βλέπει ο σολιντ αυτό, τυφλός είναι?? Από την στιγμή που ο ντομι είναι ανύπαρκτος ως και επικίνδυνος αμυντικά και δεν προσφέρει και πολλά επιθετικά για ποιον λόγο δεν χρησιμοποιεί τον γεοργατο?? Αμυντικά είναι τα ίδια σκατά αν και πλέον μέχρι και ο γεοργατος μου φαίνεται πιο σταθερός, ενώ επιθετικά ο γκεο είναι 3 κλάσης καλύτερος. Ναι άνετα το πήραμε το παιχνιδάκι αλλά σε 2-3 φάσεις κόντεψε να την πάθουμε άγρια. Και αν γινότανε το 2-1 θα τρέχαμε και δεν θα φτάναμε. Και με την Βαλένθια δεν συγχωρούνται τέτοια λάθη. Επιτέλους τουλάχιστον είδαμε λίγο ολυμπιακό παρόμοιο με τον φιλικών στο 1το ημίχρονο. Και μπράβο στον σολιντ για τις αλλαγές και την είσοδο του πατσα ως αμυντικό χαφ, ελπίζω να το συνεχίσει και να δίνει και ανάσες στον στολτιδη. Ο πατσα αν και έκανε ορισμένες μουδιασμένες λάθος μεταβιβάσεις, ήταν πολύ δραστήριος και έκοψε και φάσεις στο χορο του κέντρου. Μπορεί να βοηθήσει!
revil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 btw τι θα κανουμε με τον αγωνα?αποτι ειδα θα το δίξει μονο το σσ1 που σημαινει οτι ή θα το δουμε απο καφετερια ή απο ιντερνετ η θα το ακουσουμε απο ραδιο. παιζει καμια διευθυνση για να το δουμε απο νετ?
sniper_206 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Έλα μωρέ, πήγαινε σε κανένα γνωστό με νοβα ή σε κανένα καφέ να το απολαύσεις το ματσάκι! Ή ακουσέ το και το βλέπεις στις 12 μαγνητοσκοπημένο στη ΝΕΤ...
Bougas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 a. Τον Ματσιγιαουσκας μονο απο εφημεριδες ειπωθηκε οτι τον θελαμε.Ο Παυλος ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ,οταν λεγανε για Μακαμπι,ειπε οτι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.Αυτα για Παναθηναικος ηταν φιλικα χαδακια απο τα ΜΜΕ στην πλατη του Αγγελοπουλου "Μπραβο προεδραρα".Αν ειναι να πιστεψουμε τις εφημεριδες τοτε ο Ντικουδης πως εξηγηται? β. ο Ζοτς το ειπε καθαρα οτι οταν τουπανε να διαλεξει προτιμησε Σισκαουσκας γ. ΕΙΔΙΚΑ για τον συγκεκριμενο με 2,2 δεν νομιζω οτι θα τον εκλεινε αλλη ομαδα εκτος απο εσας δ. Και στο φιναλε ο Μασιγιαουσκας ηταν ελευθερος παικτης.Εγω σου λεω οτι πριν το Γεναρη θα εχει ανανεωσει ο Μητσος που ειναι τοσο καιρο στην ομαδα,ειναι προσγειωμενος,οσα θα ζητησει θα παρει και ξερει μια χαρα τι ρολο εχει να θυμισω στο φορουμ,την πενταδα που ονειρευοσουν πριν το καλοκαιρι? http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1109191&postcount=3
Bougas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 btw τι θα κανουμε με τον αγωνα?αποτι ειδα θα το δίξει μονο το σσ1 που σημαινει οτι ή θα το δουμε απο καφετερια ή απο ιντερνετ η θα το ακουσουμε απο ραδιο.παιζει καμια διευθυνση για να το δουμε απο νετ? δωρεαν δεν ξερω.ξερω μονο αυτο. http://live.supersport.gr/
KaizerSoze Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 να θυμισω στο φορουμ,την πενταδα που ονειρευοσουν πριν το καλοκαιρι?http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1109191&postcount=3 ΕΛΕΟΣ!!! Εχεις καταλαβει ποτε τα λεγαμε και υπο ποιες συνθηκες? Δηλαδη να σκασει τωρα ο Μακαμπαιος να μου την πει για τον Βουισιτς,ο ΝεοΟρλεανος για τον Πετζα και ο Χιουστονιανος για τον Σπανουλη...??? Παρεπιπτοντως,εχω πει ΠΟΛΛΕΣ φορες οτι ο Μασιγιουσκας σε εμας θαταν ποιο χρησιμος αποτι εσας και εχω εξηγησει τους λογους.ΚΑΙ ΝΑΙ,ηθελα τον Μασιγιαουσκας ΑΛΛΑ α. ΔΕΝ με χαλασε καθολου το Σισκαουσκας,ισα-ισα.Και ΦΥΣΙΚΑ οταν συζηταμε για το "ποιος πηρε ποιον" δεν εχει νοημα τι λεει ο φιλαθλος αλλα τι λενε οι προπονητες.Και ο Ζτος ηθελε Σισκα.Δηλαδη αμα εγραφα για Μπεν Γουαλας θα μου ελεγες "Χα,χα,σας τον πηραν οι Μπουλς"? β. Οπως τον ειδα στο Μουντομπασκετ δεν αγχωνομαι που δεν τον πηραμε.Βεβεα μπορει να ειναι ψευτικη εικονα αλλα αλλο τοσο ψευτικη μπορει να ειναι η κακη εικονα και του Γιαφτοκας Α,και πουσαι,επειδη το γυρισαμε στον Μασιγιαουσκας,ελπιζω να διαβαζεις αυτες τις μερες τα δημοσιευματα για τον Διαμαντιδη και την ανανεωση.Αν οχι,ρωτα και συ τον Μασιγιαουσκας :-D
Arxon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια διαβαζω στις εφημεριδες και αρχισανε παλι οι παικτες και οχι μονο προβλεπουν νικη αλλα και διαφορα σκορ...Μετα αν χασουμε θα διαρμαρτυρομαστε. Ειμαι και προληπτικος παναθεμα με.
Kandinsky Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό ήθελα να το επισημάνω κι εγώ. Πάντα στον Ολυμπιακό οι δηλώσεις ήταν ένα ευγενές άθλημα αλλά φέτος το έχουν παρακάνει νομίζω. Δηλώσεις, συνεντεύξεις, κλπ κλπ. Απορώ, δεν φοβούνται ρε γμ μην εκτεθούν? Ενώ απ' τη μια λένε "σφαίρες οι επιθετικοί της Β.", "πολύ καλή ομάδα" απ' την άλλη αρχίζουν τα "μπορούμε", "έχει πρόβλημα στην πίεση" (εσύ βρε ΠΑΠΑΡΑ δεν έχεις? Κουδούνι σε έκανε το Αιγάλεω με λίγο πρέσινγκ!) και κάτι τέτοια φαιδρά. Βούλωστο αγαπητέ μου. Βούλωστο και μπες και δείξε στο γήπεδο τί μπορείς να κάνεις (αν μπορείς) κι άσε τα λόγια.
blueviper Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Οι καρακάξες λείπανε, για να δέσει το γλυκό! Κάθε μέρα και μια αποκάλυψη!
Arxon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 τι ειναι αυτο ρε παιδια?καθε χρονο την πρωτη αγωνιστικη Οσφπ - παο στο κυπελλο. Οχι τιποτα αλλο αλλα μετα δεν ασχολειται κανενας με το κυπελλο στο μπασκετ. Τι να πω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.