Kandinsky Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 O Σαβιόλα επέλεξε να μείνει Μπαρτσελόνα για να παλέψει για μία θέση στην εντεκάδα (από εκεί και μόνο καταλαβαίνει κανείς διαφορά μεγέθους των "μεγαθηρίων" μας με τα πραγματικά). Λογικό λοιπόν αν σκεφτεί κανείς την ηλικία του και τις φιλοδοξίες του. Ο άλλος όμως είναι πραγματικό αίνιγμα.
blueviper Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Αν ήμουν ο Καστίγιο, θα έβαζα λυτούς και δεμένους να είμαι μέλος της Εθνικής Ελλάδος...στο μπάσκετ!
Kandinsky Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Τραγικοί. Ανύπαρκτοι. Αυστηρός? Όχι. Υπολείπονται 10 μέρες για το ματς με τη Βαλένθια ενώ έχουν ήδη παιχτεί 2 αγώνες πρωταθλήματος. Δεν είχαν κίνητρο? Ας μην κατέβαιναν ή μήπως δεν έγινε το ματς ώστε να βγάλει ο προπονητής κάποια συμπεράσματα? Ποιά ήταν αυτά λοιπόν? Μια μικρομεσαία ομάδα του ελ. πρωταθλήματος, έπαιξε πολύ καλά και έξυπνα τον Ολυμπιακό. Πίεσε, έτρεξε, μάτωσε και ανάγκασε σε πάρα πολλά λάθη την άμυνα και το κέντρο που δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα. Βγήκε με θράσος μπροστά και τα κατάφερε και θα έλεγε κανείς ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε με το Αμβούργο. Για τέτοια χάλια μιλάμε. Δεν ξέρω τί συμπέρανε ο Σόλιντ, αυτό που συμπέρανα εγώ είναι ότι αν η μπάλα που θα παίξουμε με τη Βαλένθια έχει και την ελάχιστη σχέση με το θέαμα που είδαμε, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Περιμένει μήπως κανείς ότι οι Ισπανοί δεν θα πιέσουν?
Luxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω αρχισα να το βλεπω μετα το 65'. Ευτυχως ο εκφωνητης ειπε καπου στο 85' οτι ηταν φιλικος, αλλιως ημουν ετοιμος να τα σπασω ολα! Ενταξει, με τους b-class επαιζε, και ενα τερματοφυλακα που επαιζε για πρωτη φορα.. ( αντε, δευτερη ) Θα τους σκισουμε ολους!!
konnak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Συνέντευξη Καζλάουσκας στο Sportime: [...]Ο προπονητής της Κίνας ομολογεί για πρώτη φορά, έστω μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι έκανε λάθος που άφησε τον Ολυμπιακό. «Ίσως να έκανα λάθος», λέει χαμογελώντας. «Μου άρεσε και μου αρέσει ακόμα η ζωή στην Ελλάδα. Δε μπορούσα όμως, να μείνω γιατί όταν ήρθα στον Ολυμπιακό για ενάμισι χρόνο είχα ήδη υπογράψει στην Κίνα. Δεν είχα δικαίωμα να τους αφήσω και να φύγω. Θα ήταν σα να τους μαχαίρωνα αν έμενα στον Ολυμπιακό. Πλέον, εμείς προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι στους Ολυμπιακούς αγώνες». Τι λες ρε φίλε; Πλάκα κάνεις; Υπογράφεις σε μια ομάδα ενώ έχεις ήδη υπογράψει να πας σε άλλη σε 1,5 χρόνο, πληροφορία την οποία φυσικά αποκρύπτεις από την διοίκηση της ομάδας, και όταν τέλειωσε το τελευταίο πρωτάθλημα το κάνεις να φαίνεται σαν κεραυνός εν αιθρία, ότι ήρθαν και μόνο που δεν σε απήγαγαν, ενώ 2 βδομάδες πριν έλεγες για την ομάδα που θες να φτιάξεις του χρόνου; Πραγματικά, μιλάμε για πρωτοφανή έλλειψη επαγγελματισμού και σοβαρότητας, ο τύπος είναι για σφαλιάρες. Φαινόταν πόσο ασόβαρος ήταν από πριν, αλλά αυτό είναι too much!
tzinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 εχμμ αυτός ο ταραλιδης τελικά έκανε 2-3 καλές ενέργειες στα πρώτα φιλικά και μετά κάνει ρεσιτάλ λανθασμένων ενεργειών και πουλήματος της μπάλας. Τα μόνα ευχάριστα για μένα είναι 2-3 γλυκές σέντρες του ντομι, ίσως να μην είναι όσο παλτό τον νόμιζα. Αλλά χρειάζεται βελτίωση αμυντικά. Κατά τα αλλά κάποιες κινήσεις του παπα μου άρεσαν πολύ, αλλά από ουσία λίγα πράγματα. Ο σεζαρ το χω ξαναπεί, είναι βραζιλιανός αμυντικός με ότι αυτό συνεπάγεται...δηλ περιττές κινήσεις, απρόσεχτες πάσες, παιχνίδι ψηλά και να ξεχνιόμαστε.....κτλπ. Χίλιες φορές ανατολακης/ουαντου. Επίσης μου άρεσε και ο πατσατσογλου, ανέβαζε την μπάλα η ομάδα με μεγαλύτερη ευκολία μετά που μπήκε. Στο 1το ημίχρονο παλεύανε οι αμυντικοί να δώσουν την μπάλα μπροστά και δεν υπήρχε άνθρωπος. Ενώ ο πατσα έπαιζε τέλεια μπροστά από τους αμυντικούς και λίγο πίσω από το κέντρο, συνδετικός κρίκος κάτι που δεν κάνει ο στολτιδης. Και γυρνούσε και βοηθούσε αρκετά σε δύσκολες στιγμές. Πότε θα καταλάβει ο σολιντ ότι έχουμε 2ρο αμυντικό χαφ και είναι ικανότατο???? χέσε τους ταραλιδη, μαριτς και βάζε πατσα στην θέση που πραγματικά τον χρειάζεσαι!! Πατσα ανάμεσα σε αμυντικούς και κέντρο για να ανεβάζει μπάλα και στολτιδης καρφωμένος πιο μπροστά στο κέντρο να θερίζει. Ξύπνα σολιντ!!! Κάθετε και βάζει τον στολτιδη, ριμπο, καστιγιο σε φιλικό με τα τσεκούρια του Αιγάλεω 1 βδομάδα πριν το τσαμπι ληγκ!!!! Επρεπε να πάθουν κάνα τραυματισμό να τρέχουμε. Βαλε φακινο, ταραλιδη, πατσα, μπαμπαγκιντα....κτλπ απο την αρχή ρε κουμπάρο! και αν χρειαστεί βαλε τους άλλους για κάνα 15ρτο στο τέλος. Και εντάξει χάσαμε 3-1, το ένα ήταν σπόντα στην πλάτη, το άλλο σπόντα στο πόδι του βαριεστημένου Σεζάρ και το άλλο μας πιάσανε στον ύπνο. Ε δεν θα τα βάψουμε και μαύρα.
IOCTL Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Τον πήρατε τον ΖΕ ΡΟΜΠΕΡΤΟ. Ανακοινώθηκε... http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1595458
adi32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 ναι θα τον φερει ο Σαβιολα με τη λαντσια του σωφερ
Luxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Τον πήρατε τον ΖΕ ΡΟΜΠΕΡΤΟ. Ανακοινώθηκε... http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1595458 Εμεινε στον τοπο ο Σωκρατης!
Arxon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 ναι θα τον φερει ο Σαβιολα με τη λαντσια του σωφερ χαχα να σαι καλα μου εφτιαξες το κεφι πρωι πρωι... απο οτι φαινεται ο Ζε θα μεινει για ενα 6μηνο και μετα θα επιστρεψει Ευρωπη απο οτι ακουγεται.
blueviper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 "Μου άρεσε και μου αρέσει ακόμα η ζωή στην Ελλάδα." Δεν μπορώ να τον κακολογήσω...έχουμε τους καλύτερους φραπέδες. Λίγο ήλιο, λίγη θάλασσα και το Σόφο μου. Πως να μη γουστάρει ο άνθρωπος;
Arxon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν μπορώ να τον κακολογήσω...έχουμε τους καλύτερους φραπέδες. Λίγο ήλιο, λίγη θάλασσα και το Σόφο μου. Πως να μη γουστάρει ο άνθρωπος; βασικα εγω πιστευω οτι πηρε το μακρυ με την Κινα και βλεπει τον Αγγελοπουλο να ενισχυει την ομαδα και στεναχωρηθηκε. Λογικο ειναι να το μετανοιωσει και απο αποψη αγωνων αλλα και χρηματων. Ας προσεχε...
tzinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 κανοντας ena selfquote Κατά τα αλλά κάποιες κινήσεις του παπα μου άρεσαν πολύ, αλλά από ουσία λίγα πράγματα.. Επίσης μου άρεσε και ο πατσατσογλου, ανέβαζε την μπάλα η ομάδα με μεγαλύτερη ευκολία μετά που μπήκε.Πότε θα καταλάβει ο σολιντ ότι έχουμε 2ρο αμυντικό χαφ και είναι ικανότατο???? χέσε τους ταραλιδη, μαριτς και βάζε πατσα στην θέση που πραγματικά τον χρειάζεσαι!! Πατσα ανάμεσα σε αμυντικούς και κέντρο για να ανεβάζει μπάλα και στολτιδης καρφωμένος πιο μπροστά στο κέντρο να θερίζει. Ξύπνα σολιντ!!! μάλλον μαζί τον είδαμε τον αγώνα με τον σολιντ, αρχίζει να ξυπνάει! σήμερα στο sportday δηλώνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι του άρεσε ο πατσατσογλου και ότι είναι πλέον έτοιμος. Επίσης αισθάνεται πλέον ότι έχει αντικαταστάτη του στολτιδη. Τόνισε μάλιστα ότι ο πατσατσογλου, μαζί με κάποιες καλές ενέργειες του παππα που βελτιώνεται συνεχώς, ήταν από τα λίγα θετικά του φιλικού.
Arxon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 για αυτο με μουρλαινει αυτος ο Ριμπο. Εχει φτασει στο ψηλοτερο σκαλοπατι, εχει βγαλει τα λεφτα του, δεν εχει αναγκη για την αναγνωριση, τελευταια χρονια του στον Ολυμπιακο, και συνεχιζει να μουρλαινει ολο τον κοσμο θελωντας να παιζει σε ολα τα παιχνιδια. Πραγματικο παραδειγμα για ολους τους παικτες και πραγματικο λαχειο για τον Θρυλο απο ολες τις πλευρες. Ειναι σπουδαιος παικτης.
thodoras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Champions League και ολυμπιακος στο supersport????? Ισχυει???? Ριχνοντας μια ματια στο προγραμμα της νετ για 12/9 και 13/9 ειδα οτι μονο την αεκ θα δειξει! Τι παιζει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.