Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παντως τη μεγαλυτερη μλκια του ολυμπιακου τα τελευταια χρονια τη βρισκω στο μπασκετ.

Θοδωρης παπαλουκας σας θυμιζει κατι?:D

Δημοσ.

Ε, άλλο μπάσκετ αγαπητέ! Εκεί έγιναν μαζεμένες γι' αυτό "καταφέραμε" να επανέλθουμε σχεδόν σε επίπεδο εποχών Παπαστράτειου. :mrgreen:

Δημοσ.

Τον Διαμαντιδη δε τον ειχαμε ρε συ.

Εδω ο αλλος ήταν στον ολυμπιακο και τον διωξαμε,πλακα κανουμε τωρα?

Δημοσ.
Τον Διαμαντιδη δε τον ειχαμε ρε συ.

Εδω ο αλλος ήταν στον ολυμπιακο και τον διωξαμε' date='πλακα κανουμε τωρα?[/quote']

συμφωνω αλλα αν σκεφτεις οτι ο Διαμαντιδης παρακαλαγε να τον παρουμε και τοτε δεν ειχαμε προεδρο θα καταλαβεις τι εννοουσα. Τουλαχιστον ο Παπαλουκας ειχε δηλωσει οτι εγω ειμαι Ολυμπιακος και μονο εκει παω. Εξαλου ειχε σχεδον διπλασια προταση απο τον βαζελο.

Δημοσ.
Καταντια η Κορινθιανς?

Με προεδρο τον Αμπραμοβιτς?

Με Ρομπινιο προπερσυ και Τεβεζ περσυ και με μεταγραφες ανω των 10εκ εκαστη?

Πλακα κανεις?Καταντια η Κορινθιανς και οχι εμεις ή ο γαυρος?

Κοίτα το ότι είναι ομάδα του Αμπράμοβιτς δεν μου λέει τίποτα,η ομάδα είναι φέτος τουλάχιστον (γιατί πέρσι ήταν πρωταθλήτρια) χειρότερη από τον Ολυμπιακό και από τον Παναθηναικό,είναι στις τελευταίες θέσεις.Όσο για τον Τέβεζ μόνος του θα μείνει ο Ζε καθώς ο Τέβεζ φεύγει.Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση του θα διάλεγα Ολυμπιακό όχι επειδή είναι η ομάδα μου αλλά επειδή παίζει στο champion league,άλλωστε μην ξεχνάμε αυτό ζήταγε πρώτα και τα 2,5 εκκατομύρια τον χρόνο που του έδινε ο Κόκκαλης δεν νομίζω να ήταν και λίγα λεφτά.Δεν πειράζει ας πάει εκεί να παίζει για την σωτηρία.

Δημοσ.

εγω ξερω οτι απο τα λατινικα πρωταθληματα ξεκινανε οι παικταραδες παιρνουν μεταγραφη σε ομαδα της Ευρωπης και απλα μετα τελειωνουν την καριερα τους παλι εκει...Ισως ο Ζε να το σκεφτεται και ετσι. Ο Ριβαλντο το ιδιο πραγμα δεν θελει να κανει?

Δημοσ.

το αστειο της υποθεσης ειναι οτι και ο Ζε Ρομπερτο και ο Σαβιολα προτιμησαν οτιδηποτε αλλο εκτος απο το να ερθουν στις Ελληνικες ομαδες. Εκτος και αν μας δουλευαν μερικοι και κανανε προτασεις για τα ματια του κοσμου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...