Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν μου λες οτι ο νερι θα ειναι δευτερη επιλογη απο τον παγκο σαφως και δεν βλεπεις μπαλα.Δηλαδη ποιος ειναι καλυτερος του?Ο Οκκας?Ο Μπορχα?'Η μηπως ο Μπαμπαγκιντα?Οσο για την αμυνα του Πανιωνιου δεν πρεπει να ειναι και πολυ χειροτερη απο την αμυνα του Αιγαλεω και του Ιωνικου οποτε μαλλον κατι αλλο φταιει που ηδη ειμαστε μονοι πρωτοι.Αυτο το τσογλανι ο Νερι και ο αλλος ο παππους ο παλιοαλητης ο μισος Γκονζαλεζ....

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mπράβο στον "μικρό". Τον έχω κατηγορήσει πλείστες όσες φορές και ήθελα να φύγει αλλά εάν συνεχίσει με την ιδια σοβαρότητα θα χαρώ πάρα πολύ να διαψευστώ διότι προεχει το καλό της ομάδας και όχι το αν κάποιος απο εμάς θα βγει σωστός ή λάθος.

Κατά τ' άλλα, μπάλλα δεν ειδα, βαριόμουν που εβλεπα το ματς. Μόνο ο Νέρι απ' όλο τον Ολυμπιακό ετρεχε παντού και σκιζόταν, η διαφορά διάθεσης αυτού με όλους σχεδόν τους υπόλοιπους ήταν οπως η μέρα με τη νύχτα. Δεν το περίμενα να ειναι ο καλύτερος για 90 λεπτά. Ενώ το ματς προσφερόταν για περίπατο και μετά δουλειά του παιχνιδιού, δλδ προπόνηση για το επερχόμενο ευρωπαϊκό ματς, ειδαμε κουρασμένα παληκάρια της νοοτροπίας "άντε να βγάλουμε την υποχρέωση να πάμε σπίτια μας". Κι αυτό, μόλις απ' το δεύτερο ματς πρωταθλήματος το θεωρώ απαράδεκτο και το τί εκανε η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ δεν είναι ελαφρυντικό. Σεβασμός στον κόσμο κύριοι, σεβασμός!

Ο Παππάς θα βελτιωθεί. Αν του δώσει όσες ευκαιριες έδωσε στον κυριο Μπαμπα, θα πάει καλά.

Πάντως, δεν μπορώ να καταλάβω καποια πράγματα. Πώς γίνεται και η απόδοση αλλά και διάθεση των παικτών ειναι σαφώς μειωμενη σε σχέση με τα φιλικά? Πού ειναι οι αυτοματισμοί που βλέπαμε? Εκτός από 2-3 περιπτώσεις σήμερα που γύρισαν ωραία τη μπάλα στο χώρο του κεντρου και της άμυνας, σε όλες τις άλλες η ανάπτυξη ήταν είτε σεντρόνι βαθιά μέσα είτε ατομικη ενέργεια 1-2 παικτών. Αναρχία.

Πολλοί τραυματισμοί κι αυτό δεν μου αρέσει.

Κλείνω λέγοντας οτι με θα πρέπει να βελτιωθούμε 500% για να παίξουμε στα ίσα τη Βαλένθια. Το Πανιωνάκι, κακά τα ψέμματα, δε βλεπόταν και ακόμα και μία βδομάδα να παίζαμε γκολ δε θά'βαζε. Δικαιολογημένο βέβαια καθώς είναι καινούρια ομάδα.

Δημοσ.
ενταξει.Οπως τα λες.Να δω ποτε θα τον βαλει σε κρισιμο ματσακι ο σολιντ και να δουμε πως θα παει!!Ωραια η αμυνα του πανιωνιου εε??Βλεπω μπαλαααααα......

Δηλαδή η άμυνα του Αιγάλεω ήταν καλύτερη θες να πεις και ο Σάλπι-γκολ έκανε την διαφορά.... μάλιστα...

Δημοσ.

ρε παιδια ο ανθρωπος εκανε τα απιστευτα δεν ειναι τα γκολ μονο

στο 90 γυριζε να καλυψει το Γεωργατο ο οποιος χαζευε μπροστα

αν κριναμε ενα παικτη μονο για τη συμπεριφορα του ο Μαραντονα επρεπε να πουλαει τυροπιτες

πιστευω οτι σοβαρευτικε (ελπιζω οχι προσωρινα)

αλλωστε δεν ξερουμε και τι πολεμο αντιμετωπισε τοσα χρονια

και ξερουμε και τι προπονητες ειχε

Δημοσ.

χτες εγω πιο πολυ χαρηκα που στο 3ο γκολ ο Καστιγιο δεν ετρεξε μονος του να βαλει το γκολ αλλα αλαξε την μπαλα με τον Μαριτς. Δειχνει οτι εχει αρχισει και ακουει.Αν και στην συγκεκριμενη φαση ισως θα επρεπε να προχωρησει.Χεχε. Οσο για τον Ριμπο που διαβασα πιο πανω οτι δεν ηταν καλος, μην ξεχνατε οτι επαιζε τραυματιας. Εγω παντως φετος βλεπω οτι εχουμε προβλημα στο κεντρο....

Δημοσ.

Πάντως' date=' δεν μπορώ να καταλάβω καποια πράγματα. Πώς γίνεται και η απόδοση αλλά και διάθεση των παικτών ειναι σαφώς μειωμενη σε σχέση με τα φιλικά? Πού ειναι οι αυτοματισμοί που βλέπαμε? Εκτός από 2-3 περιπτώσεις σήμερα που γύρισαν ωραία τη μπάλα στο χώρο του κεντρου και της άμυνας, σε όλες τις άλλες η ανάπτυξη ήταν είτε σεντρόνι βαθιά μέσα είτε ατομικη ενέργεια 1-2 παικτών. Αναρχία.

[/quote']

Ισχυει αυτο που λες φιλε μου και με ενοχλει και εμενα. Εγω το δικαιολογω στις απουσιες και στο αγχος που εχουν τα επισημα παιχνιδια σε σχεση με τα φιλικα. Αναμενω να δω εμφανισεις αναλογες και συντομα...

Δημοσ.
Δηλαδή η άμυνα του Αιγάλεω ήταν καλύτερη θες να πεις και ο Σάλπι-γκολ έκανε την διαφορά.... μάλιστα...

δεν καταλαβα μιλησα εγω για Σαλπιγγιδη??

Δημοσ.

εχχμμμ ερώτηση προς σολιντ από δημιοσιογραφο χτες

πως μπορεί να βγει απο την 11δα ο καστιγιο όταν στα φιλικά έβγαλε μάτια και στη 1τη φουλ συμμετοχή κάνει χατ τρικ και όργια??

σολιντ

Για να βγει πρέπει κάποιος άλλος να παίξει πολύ καλύτερη μπάλα!!

Βλέπετε εσείς κανένα να παίζει καλύτερη μπάλα?? άρα πως θα τον βγάλει? Είπαμε καλές και οι εμμονές, γουστάρει ο κύριος σολιντ τον οκκα, συμπαθεί τον μπαμπαγκιντα και πρέπει να αποδείξει ότι ο μπορχα ηταν σωστή μεταγραφή, αλλά όσο ο καστιγιο παίζει έτσι και χωρίς να δημιουργεί προβλήματα δεν μπορεί να τον βγάλει από την 11δα η τουλάχιστον να του δίνει κάνα μισάωρο ως 1τη αλλαγή όταν δεν αρχίζει 11δα. Δηλαδή να βάλει τον μπορχα αλλαγή αντί του καστιγιο, είναι σαν να λέει απολύστε με δεν ξέρω μπάλα, τι είμαι φούρναρης η προπονητης??οεοο

Θα γούσταρα να δω τζολε, στολτιδη ος αμυντικά χαφ (με τον τζολε πιο δημιουργικό και τον στολτιδη λίγο πιο πίσω) και ριπμο μπροστά τους, οκκα δεξιά, καστιγιο αριστερά και Κωνσταντίνου σεντερ φορ. Πιστεύω ότι θα πετάει η ομάδα έτσι. Και ο τζολε παίζει ως αμυντικό χαφ (και όχι αριστερά μπροστά) στην Σερβία και πάντα διακρίνεται. Στο κάτω κάτω ένα χρόνο θα παίζει ακόμα φουλ ο τζολε και ο καστιγιο θα είναι ο φυσικός αντικαστατης του, οπότε πρέπει να παίζει εκεί από τώρα η να μοιράζονται τη θέση. Πρώτες αλλαγές καφες, μαριτς, παππας.

Τεράστια απογοήτευση ο μπορχα, δεν ξέρω πως την πατήσαμε έτσι, το παλικάρι δεν ξέρει μπάλα και σημαντικότατο δεν ξέρει ευρωπαϊκή μπάλα. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Δέχομαι το άγχος και την αλλαγή κλίματος αλλά σε 6-7 αγώνες(με τα φιλικά μέσα) να μην έχεις δει ούτε το παραμικρό δείγμα καλού παίχτη πάει πολύ. Κακώς κάνει ο σολιντ και τον βάζει τόσο νωρίς και εκτίθεται, αστον να χτυπιέται στις προπονήσεις για κάνα 3μηνο μπας και βελτιωθεί και μετά βάλτον.

Ίσος στο πρωτάθλημα του Εκουαδόρ λίγη δύναμη, ταχύτητα και κάνα καλό σουτ να έφτανε, αλλά το παλικάρι έχει μηδενική τεχνική και χέζεται πάνω του μόνο που γκιζει στην μπάλα, θα μας πάθει κανα καρδιακό. Είναι ντροπή να παίζει αυτός ο παίχτης στον ολυμπιακό και να κάθεται ο παπάς στον πάγκο, ακόμη και τα τσικο μας πρέπει να ναι καλύτερα. Πρέπει να φύγει δανεικός η να πουληθεί, μόνο σε θαύμα ελπίζουμε για να πιάσει αυτός ο παίχτης.

Δημοσ.
αν κριναμε ενα παικτη μονο για τη συμπεριφορα του ο Μαραντονα επρεπε να πουλαει τυροπιτες

Πέρα από ανίερη, η σύγκριση είναι κι άστοχη. Κανείς δε ζήτησε από τον Καστίγιο πιστοποιητικό καλοσύνης και σαβουάρ βιβρ, αλλά επαγγελματισμού. Με τον οποίο αυτό όρο, δεν είχε απολύτως καμία σχέση το παλικάρι και μόλις τώρα ξεκινάει να αποκτά. Μην ξαναγράφουμε χίλιες φορές πως δεν ακυρώνεται ούτε το ταλέντο, ούτε η τεχνική του επάρκεια, αλλά η διανοητική του ωριμότητα. Μπορεί να είσαι κωλόπαιδο κι άριστος επαγγελματίας ταυτόχρονα. Έτερον εκάτερον.

αλλωστε δεν ξερουμε και τι πολεμο αντιμετωπισε τοσα χρονια

και ξερουμε και τι προπονητες ειχε

Άντε πάλι η καραμέλα κι οι υπόνοιες περί προπονητών. Και για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Μα για το Μπάγιεβιτς φυσικά που είχε αμέτι μου χαμέτι μου να φάει το παιδί. Γι' αυτό και πέρσι κι ο Σόλιντ τον άφησε έξω στα περισσότερα παιχνίδια κι έγιναν διάφορα ευτράπελα στα αποδυτήρια κι εντός των αγωνιστικών χώρων...λόγω Βάτραχου που του έδινε εντολές μέσω τηλεφώνου. :P

Ο μοναδικός άλλωστε προπονηταράς που άντεχε τα μυαλά του Νέρι, ήταν ο πανμέγιστος Αλέφαντος, η πλέον γραφική καρικατούρα στο ποδοσφαιρικό μας γίγνεσθαι. Αυτός, οι groupies οπαδοί, τα πρωτοσέλιδα των πρωκτοφυλλάδων και η θεϊκή παρουσία του "Για πάντα στο λιμάνι και χωρίς συμβόλαιο" εκτόξευσαν το καλάμι του στα ύψη, με τα γνωστά αποτελέσματα. Φαίνεται (κι ελπίζω) πως τελικά δε θα καεί, όπως οι προηγούμενοι...και ξέρεις...σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.

Δημοσ.
δεν καταλαβα μιλησα εγω για Σαλπιγγιδη??

έχεις δίκιο δεν εκφράστηκα σωστά... αναφερόμουν γενικά σε όλους του βάζελους μετά το ματς με το αιγάλεω...

anyway...

Ο Καστίγιο όσο είναι σοβαρός θα είναι και βασικός... αφού του αρέσει του Σόλιντ... δεν θυμάστε πέρσυ σε ένα γκολ που έβαλε (δεν θυμάμαι πότε) πως γελάγανε και τα μουστάκια του Σόλιντ? Τι να του πει ο Οκκάς του Καστίγιο... αν συνεχίσει έτσι δεν μπορεί να τον αφήνει έξω για τον Οκκά...

Δημοσ.

Άσχετο με αυτό που συζητάτε αλλά σχετικό με τα του γαύρου. Φαντάζομαι ότι μετά τις ομορφιές στην ενός λεπτού σιγή για τον Γιάνκοβιτς δε θα έχετε τα μούτρα να μιλάτε πλέον για τον (σαφώς αυτονόητο) σεβασμό προς τους νεκρούς έτσι;

Δημοσ.

υπαρχει καποιος που δε θα ηθελε στην ομαδα του τον Καστιγιο?

χωρις να τον ξερω απο κοντα εχω την εντυπωση πως ειναι πολυ καλυτερος απο κατι τυπακια γλυφτες και υπουλους ονοματα δε λεμε

Δημοσ.

αν υπάρχει;

πέρσυ που τα είχε φάει ο νέρυ με τον θρύλο είχε ακουστεί μία βρώμα ότι θα πάει στον ΟΦΗ... και κάτι οφητζήδες άκουγα να λέγανε "όχι παναγίτσα μου μακρύα από εμάς το κρέας"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...