Kandinsky Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Το πρωτοσέλιδο με τον τίτλο ΧΑ-ΖΕ Ρομπέρτο είναι απλώς κατάπτυστο. Κατάπτυστο με όλη τη σημασία της λέξης.
IOCTL Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 και η μεγάλη απορία μου είναι ΓΙΑΤΙ ο Ολυμπιακός αποσύρεται απο τον ΖΕ όταν ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες ομάδες αποσυρθήκανε?? Μήπως ο Σωκράτης κατάλαβε πόσο κοντά είναι να τον πάρει και έκανε πίσω πρίν γίνει η Μαλακία και δώσει λεφτά ?
zaxoys Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Το πρωτοσέλιδο με τον τίτλο ΧΑ-ΖΕ Ρομπέρτο είναι απλώς κατάπτυστο. Κατάπτυστο με όλη τη σημασία της λέξης. Τραγικό ,από την άλλη όμως υπάρχει και το φως : ΤΟ ΟΧΙ , το είπε ο Ολυμπιακός στον Ζε Ρομπέρτο!... lol Τελικά όλα είναι θέμα οπτικής...
tzinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 καλα ρε παιδια συγγνομη δηλαδη, ακομη τα παραμυθια με τις εφημεριδες θα τρωμε??? Μονος του πεζει ο ολυμπιακος, κοντα ο ολυμπιακος....κτλπ Λετε ο ζε ρομπερτο ελευθερος, χορις κοστος αγορας να μην εχει προτασεις και να περιμενει τον ολυμπιακο?? Η ειναι απαραιτητο να ξερουμε εμεις μεσα απο το sportday ολλες τις προτασεις που εχει στα χερια του??? Δηλαδη το σεναριο να εκανε κινηση ο ολυμπιακος 1,2 και 3 φορες και να ετρογε συνεχεια κλασιμο δεν ειναι το πιο πιθανο?? Ε και καπου να πε δεν παει αλλο, αφου δεν ανταποκρινεται αποσυρομαι, κοιταζο αλλου η τελος παντον δεν περνο αλλον παιχτη αφου δεν ερχεται ο ζε. Μπορει να δανε οτι οι μανατζαρεοι του ζε, τους χρηισμοποιουσαν μονο για να βελτιοσουν τις προτασεις απο τους αλλους στο οικονομικο. Η επειδη λεγανε για 2 μηνες οτι ερχεται ο ζε στις εφημεριδες (να πουλανε και τιποτα το καλοκαιρι), οντος ο ολυμπιακος τον ειχε κλεισμενο αλλα αποφασισε να αποσυρθει? Κλεισμενο δεν τον ειχε, κλασμενους μας ειχε, για αυτο αποσυρθικε!
Kandinsky Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Τραγικό ' date='από την άλλη όμως υπάρχει και το φως :ΤΟ ΟΧΙ , το είπε ο Ολυμπιακός στον Ζε Ρομπέρτο!... lol Τελικά όλα είναι θέμα οπτικής...[/quote'] Τραγικοί είναι όλοι τους αλλά εγώ ήθελα να εφιστήσω την προσοχή σε κάτι ανεπίτρεπτο : τον υβρισμό του παίκτη.
zaxoys Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Και εκτός αυτού είναι τόσο ηλίθιοι που δεν καταλαβαίνουν οτι αν τελικά δεν βρει να πάει αλλού με καλά λεφτά ,δεν αποκλείεεταιι και να καταλήξει εδώ ...Τότε θα αρχίσουν τις γνωστές κωλοτούμπες... Είμαι περίεργος να δω για πόσο ακόμα όλος ο Ολυμπιακός θα στηρίζεται στο φιλότιμο του Στολτίδη ,καλά δεν βλέπει ο Σόλιντ?Αν γίνει καμιά στραβή και πάρει καμιά κόκκινη η τραυματιστεί με ποιον θα παίζει?
sniper_206 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Χαλαρώστε ρε παιδιά, κάναμε μεταγραφές και μάλιστα 2!!! Ανανέωσε ο Καστίγιο και ο Μενδρινός :mrgreen:
andrip Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 ο μενδρινός δεν είναι που έπαιζε αλλαγή στον Ιωνικό; πρόπερσι τουλάχιστον περσι μπορεί να έπαιζε βασικός
Arxon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 και η μεγάλη απορία μου είναι ΓΙΑΤΙ ο Ολυμπιακός αποσύρεται απο τον ΖΕ όταν ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες ομάδες αποσυρθήκανε?? Μήπως ο Σωκράτης κατάλαβε πόσο κοντά είναι να τον πάρει και έκανε πίσω πρίν γίνει η Μαλακία και δώσει λεφτά ? μαλλον μας μπερδευεις με την ομαδα του σωφερ φιλε μου (και την δικια σου)
Arxon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Η πλακα ειναι οτι τοχαν τελειωμενο ολοι οι σταθμοι και τα καναλια την προηγουμενη βδομαδα γιατι "συμφωνα με τον Πρωκταθλητη ο Ζε Ρομπερτο συμφωνησε να συνεχισει στον Ολυμπιακο" Επισης εγω λεω οτι συμφωνα με τον Ριζοσπαστη' date='στις ΗΠΑ βγαινουν οι κομμουνιστες[/quote'] βγαζετε γλωσσα και στο ποδοσφαιρο τωρα???Λες και χρειαζομαστε τον Ζε για να παιζουμε μαζι σας...
andrip Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 μωρε εμας μας έχετε και με το τζορτζεβιτς 50 χρονων, εσεις θελατε τελικό τσου λου
Arxon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 μωρε εμας μας έχετε και με το τζορτζεβιτς 50 χρονων, εσεις θελατε τελικό τσου λου δηλαδη ρε φιλε αν ερχοταν ο Ζε θα παιρναμε τελικο τσου λου που λες και εσυ?Απλα βρηκατε μια ευκαιρια να ξεφυγετε απτα δικα σας πανηγυρια(σαβιολα) και να ερθετε στα δικα μας καραγκιοζιλικια με τον Ζε.
Arxon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Με τον Τουρε Μπουαχαχαχα ισως μας δωσετε κανεναν παικταρα απο την ομαδα σας... μπουαχαχαχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.