Arxon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 ειναι λιγο τρομακτικο να αποδιδει η ομαδα καλα στα φιλικα.Σε κανει να νιωθεις οτι θα ξεφουσκωσει στη μεση της χρονιας(αν οχι στην αρχη). Μακαρι ο τροπος που παιζουμε να ειναι λογω δουλειας και προπονησης και οχι κατι τυχαιο...γιατι εχω εντυπωσιαστει απο τα πρωτα δειγματα.
christos_0b Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 μαγκες' date='γνωριζετε πολυ καλα οτι ειμαι αρρωστος παναθηναικος,κ εχω κοντραριστει με πολλους απο εσας.ομως,αν αυτο που ειδα χθες απο την ομαδα σας,δεν οφειλεται σε ελλιπη προετοιμασια, και ειναι αποτελεσμα δουλειας , τοτε σας δινω απο τωρα συγχαρητηρια για το πρωταθλημα! παροτι καποιους παιχτες που πηρε ο γαβρος,τους θεωρω ειλικρινα λιγους(ντομι κ ζεβλακοφ εννοω,ενω μου αρεσει παρα πολυ ο ουαντου αντιθετα,)χθες με τρομαξε ο γαβρος με το ποδοσφαιρο που επαιξε. παντως,[b']νομιζω οτι αλλαξε νοοτροπια στην προετοιμασια ο ολυμπιακος.[/b] εκανε χαλαρη δουλεια απο αποψη φυσικης καταστασης, ωστε να εχει λυμενα ποδια μεχρι νοεμβριο-δεκεμβριο,να βγαλει το δυσκολο κομματι ευρωπης+πρωταθληματος μαζι, να περασει (με λιγη τυχη) δευτερο γυρο , κ μετα,οταν καθησει αγωνιστικα , να εχει παρει (οπως περυσι) καποια διαφορα που θα του επιτρεπει γκελες,ενω συγχρονως θα εχει κανει κωλο τους αντιπαλους του (σε ψυχολογια κ γκρινια)! δε θα με χαλουσε αν εκανε το ιδιο κ η ομαδα μου (ασχετα αν νομιζω οτι δε θα πεταει ουτε στην αρχη,ουτε στη μεση,ουτε στο τελος)!!!! anyway..ειδομεν... Απο το στωμα σου και στου θεου το αυτι!Για ολες τις ελληνικες ομαδες οχι μονο τον ολυμπιακο,κατα τα αλλα ζεβλακοφ και ντομι και εμενα δεν με ικανοποιουν απολυτως αλλα βλεπουμε στην συνεχεια. Kαι 'γω είμαι υπέρ του μικρού καλαθιού όταν ακούω για πολλά κεράσια.... Και αυτο πρεπει να κανουμε ολοι... ειναι λιγο τρομακτικο να αποδιδει η ομαδα καλα στα φιλικα.Σε κανει να νιωθεις οτι θα ξεφουσκωσει στη μεση της χρονιας(αν οχι στην αρχη). Μακαρι ο τροπος που παιζουμε να ειναι λογω δουλειας και προπονησης και οχι κατι τυχαιο...γιατι εχω εντυπωσιαστει απο τα πρωτα δειγματα. Ολοι εχουμε μεινει ευχαριστημενοι αν και δεν κερδισαμε ολα τα φιλικα,παιξαμε καλα και με τους 22-23 παιχτες σε οποιαδηποτε 11αδα(η βερντερ πηρε το league cup). Αλλα οντως ειναι και ταυτοχρονα λιγο τρομακτικο.Μακαρι να κανουμε κατι καλυτερο φετος απ'οτι περισυ.
Steven Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μίλησε ο Αλέφας!! http://www.sports24.gr/html/ent/604/ent.132604.asp Χαρκτηριστικό σημείο.... Θα τρελαθεί ο κόσμος και θα πέσει το Καραϊσκάκη με την τριάδα Ζε Ρομπέρτο, Ριβάλντο και Καστίγιο. Γιατί εγώ περιμένω να τους δω μαζί αυτούς. Να δω τους δύο Βραζιλιάνους, να δω και τον μικρό που τον περιμένω πως και πως φέτος. Αυτόν και τον Μέσι της Μπαρτσελόνα. Θα δεις τι έχει να γίνει με αυτούς. Και πόσο θα δυναμώσει ο άξονας". Ο άνθρωπος είναι απλά καταπληκτικός!! Κανονικά έπρεπε να σχολιάζει αγώνες στον Alpha και όχι να προσπαθεί να γίνει προπονητής...
tzinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 πως το δατε το φιλικά χθες? χρήσιμα συμπεράσματα για τις ρεζέρβες. Βέβαια το ότι έπαιξαν όλες οι ρεζέρβες μαζί είναι μια δικαιολογία, διότι το ιδανικό σε κάποιο σύστημα rotation ειναι να αφήνεις 3-4 πρωτοκλασάτους και να βάζεις τις ρεζερβες δίπλα στους υπόλοιπους βασικούς, μετα την αλλη βδομάδα να αφήσεις 3-4 άλλους βασικους......κτλπ. Αλλα εδώ μιλάμε για φιλικό και σημαντικότερο ηταν να φανουν οι ατομικές ικανότητες και οχι η λειτουργία ως ομάδα. οπότε πάμε Μπουτινα, δεν τον βλέπω τον νικοπολ για βασικό εγώ, τουλάχιστον αμα ημουν προπονητής δεν θα τον έβαζα. Δεν εχει τα ρεφλεξ του κροατη ουτε προστατεύει τόσο σωστά πλέον το τέρμα. Πιο πολυ σιγουρια μου βγάζει ο μπουτινα. Θέλει βέβαια και αλλα παιχνίδια, να εντοπίσουμε και τις αδυναμίες του. Αλλα σίγουρα πλέον έχουμε 2 ικανότατους τερματοφύλακες. Μην ξεχνάτε οτι ο μπουτινα ηταν 1τος με 2ρος τερματοφύλακας στην εθνική ενώ ο γκαλινοβιτς θεωρείται 4ρτος! Καστιγιο, παίζει για το συμβόλαιο η έβαλε μυαλό?? πάντως ξέρει τρελή μπάλα αλλα ακόμα δεν εχει βάλει μυαλό για μένα, ακομα κανει μερικες εγωιστικές κούρσες (λιγότερες αλλα ακόμα) θέλει δουλειά και συνεχόμενο τράβηγμα στο αυτί. Είναι σε καλό δρόμο για μεγάλα πράγματα αρκεί να κόψει και τους περιττούς τσαμπουκάδες. Παπας, αξίζει να μείνει ος 4ρτη αλλαγή, να έχεις και εναν έλληνα ρε γαμώτο. Αλλα ξερει και μπαλα εχει φαντασία ,ταχύτητα και συνεχώς βελτιώνεται. Δεν ειναι σταθερός όμως στην ιδια φάση που θα κάνει την εντυπωσιακή τριπλα η ξεπέταγμα μπορεί να κάνει και τη λάθος πάσα η να χάσει το κοντρολ. Με δουλειά και εμπειρία θα γίνει πολυ καλό παιχτακι, στυλακι οκκα εχει και μπορει να φτάσει τουλάχιστον στο ιδιο επιπεδο.Δεν υπάρχουν πολύ άλλοι ελπιδοφόροι έλληνες, ειναι υποχρεωτικό για μένα να πάρει ευκαιρίες. Μαριτς, φιλότιμος, δουλευταράς, τεχνίτης, καλη πασα, συνεχης βελτίωση. Εργαλείο σημαντικό και 1τη αλλαγή στα χαφ (αν ξεκινάει ο καφές) . Πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής φέτος. Ταραλιδης. Έδειξε για μενα χτες γιατι ποτε δεν θα μπορέσουμε να βασιστούμε πάνω του. Δουλεύει, βελτιώνεται, καλός για 3τη 4ρτη αλλαγή, αλλα ως εκεί. Πολλά λάθη, αμέτρητες λάθος πάσες που δημιούργησαν προβλήματα. Δεν εμπνέει σιγουριά για κέντρο ομάδας επιπέδου ολυμπιακού. Χρειάζεται να υπάρχει όμως και να δίνει καμιά ανάσα στον στολτιδη στα μικρά παιχνίδια. Αν ο πατσατσογλου ηταν στα καλα του, θα μπορούσαμε και να τον ξεφορτωθούμε τον ταραλιδη (έστω ος δανεικό), μιας και είμαστε υπεράριθμοι Νε, δεν ανακατεύτηκε πολύ, ξέρει μπάλα, εχει εμπνεύσεις, λιγο τσαμπουκά παραπάνω θέλει και περισσότερα παιχνίδια για να ρολαρει. Σε κάποιες φάσεις μου θύμιζε τουρε! αλλά θέλει δουλειά. Σεζαρ, κλασική περίπτωση βραζιλιανού αμυντικού. Θρασύς, τολμηρός, βγαίνει από την περιοχή συχνά, μαρκάρει ψηλά και σπρώχνει την μπάλα. Αλλα μαζί με αυτά πάνε και οι κίνδυνοι από το να αφήνει την θέση του και από κάποιες λάθος μεταβιβάσεις του. Σημαντικό είναι να τον μάθουν και οι παρτενέρ του για να τον καλυβουν. Εχει ωραία μακρινή πάσα, αλλά στις κοντινές κάνει λάθη, σαν να τις κάνει άψυχες τελείως! Πάντως εγώ αισθάνομαι πιο σίγουρος με ανατολακη/ουαντου προς το παρόν! Μπορχα, εχο την εντύπωση οτι πολλά μεγάλα λόγια τσάμπα ακουστήκανε. Το παλικάρι ειναι αμπαλο τελείως, δεν έχει τεχνική με την μπάλα στα πόδια και δεν βλέπω πώς μπορεί να βελτιωθεί σε αυτό. Δεν μοιράζει την μπάλα και δεν μπορεί να ελιχθεί με αυτή στα πόδια. Στα θετικά οτι ειναι μαχητής, πεισματάρης και παταει περιοχή ψάχνοντας το γκολ. Σαν σύνολο παίχτη είναι μετριότατος αλλά με το πείσμα του ίσως να προσφέρει σημαντικές ανάσες στον Κωνσταντίνου περισσότερο απο τον ντανι που δεν πατούσε καθόλου περιοχή. Εχει περιθώρια βελτίωσης και ελπίζουμε, αλλά δεν τον βλέπω για μεγάλα πράγματα. Νομίζω ήταν από τα πιο χρήσιμα φιλικά για να δούμε το επίπεδο τον αναπληρωματικών.
sniper_206 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Tzinos φίλε μου ξέρεις μπάλα! Και η δική μου άποψη για τους παίκτες μας είναι σύμφωνη με τη δική σου. Όσο για τον Μπόρχα πάντως αν και έχεις δίκιο σου υπενθυμίζω ότι έρχεται πρώτη φορά Ευρώπη το παλικάρι και θέλει 2-3 μήνες το λιγότερο για να προσαρμοστεί.
Steven Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφερον του για Ζε... http://www.sports24.gr/html/ent/985/ent.132985.asp Το απέσυρε ή τον πιέζει να απαντήσει άμεσα όπως λέει και στο άρθρο? Από τη μια είναι πολύ μαγάλος παίχτης, από την άλλη καλό θα ήταν να αρχίσουν να μαθαίνουν όλοι στην Ευρώπη ότι δεν μασάμε την κάθε μαλακία κάθε μεγάλου παίχτη... Και η κατάσταση με τον Ζε έχει παραγίνει... Σου λέει ας κάνω τις διακοπούλες μου και μετά όπου και να πω το ναι θα με παρακαλάνε να παίξω κιόλας... Γλίτωσε προετοιμασίες, γλίτωσε φιλικά κλπ, κλπ.... Δεν πάει έτσι..
KaizerSoze Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Εμ,οταν αφηνεις Τζιοβανηδες,Τουρεδες,Ζαχοβιτς και Καστιγιους να σου βγαζουν το κακο το ονομα Παντως να σου πω κατι που ειπα και για Σαβιολα?? Ετσι,καλυτερα να μην ερθει.Αν πας καπου με το ζορι και επειδη δεν σε θελει κανεις αλλος,ΚΑΙ σκατα θα παιξεις ΚΑΙ προβλημα θα δημιουργησεις στα αποδητυρια. Και αντε ο Σαβιολα ειναι 25,μπορει να ελεγε "Ας παιξω 1 χρονο μπαλιτσα μπας και με παρει μετα κανας καλος".Ο 33αρης ομως αν δεν θελει να παει καπου και δεν εχει και το κινητρο του χρονου να επιστρεψει σε καμια ομαδαρα τι να παιξει?Το Μουντιαλ αργει(πχ ο Ριμπο ειχε συφιλιαστει μπας και πηγαινε Μουντιαλ) οποτε εγω πιστευω καλυτερα για σας ειναι να μην ερθει ΑΦΟΥ δειχνει να μην θελει
IOCTL Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Που είναι ο ΖΕ οέο ?? Το ωραίο οτι αυτό το καλοκαίρι χαρήκαν πιο πολύ το ΦΩΣ και ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ αφού απο τα 90 πρωτοσέλιδα τα 88 αφορούσαν τον ΖΕ ρομπέρτο και αυτή την στιγμή θα πίνουν στην υγειά του διψασμένου για ΖΕ οπαδό του Ολυμπιακού που αγόραζαν κάθε μέρα εφημερίδα... Τελικά ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις εφημερίδες του έχει ομάδα παγκόσμιας κλάσης.... Φίγκο... Ρονάλντο... Ζιντάν... Ζε ρομπέρτο... Να δούμε ποιός θα είναι ο εκλεκτός του χρόνου...
KaizerSoze Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Η πλακα ειναι οτι τοχαν τελειωμενο ολοι οι σταθμοι και τα καναλια την προηγουμενη βδομαδα γιατι "συμφωνα με τον Πρωκταθλητη ο Ζε Ρομπερτο συμφωνησε να συνεχισει στον Ολυμπιακο" Επισης εγω λεω οτι συμφωνα με τον Ριζοσπαστη,στις ΗΠΑ βγαινουν οι κομμουνιστες
LL_NEO Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Ζε ε; ΝΑ Ε όλο εσείς φυτρώνετε σαν ραπανάκια στο δικό μας τόπικ...
revil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 χαχα ρε μάγκες εντάξει δεν έγινε και τπτ αφού πάγκο θα έπαιζε,ποιόν να βγάζαμε το Καφέ ή τον οκκά?? λοοολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.