adi32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 νεα 5αρα επεσε σημερα τρομερο β ημιχρονο Ο ντομι πολυ καλος και ο ουαντου επισις το πρωταθλημα με περιπατο και φετος
kallair Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 ρε παιδιά τι παίρνει φέτος ο κωνσταντίνου. Τρόμαξα να τον αναγνωρίσω!!! Πάρα πολύ βελτιωμένος!!!
Arxon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 μακαρι να εμπαινε και η σουταρα του Ριμπο που πηγε στο δοκαρι,θα μιλαγαμε για αλλο ενα φοβερο γκολ απο αυτον τον παικτη. Ο Σολιντ δηλωσε ικανοποιημενος απο αμυνα αλλα οχι απο επιθεση.
tzinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ρε σεις τι γίνετε εδώ, ο ολυμπιακός μοιάζει να παίζει ποδόσφαιρο επιπέδου ιπτάμενων ολλανδών, μιλαν του 90 κάτι...,μπραζιλ του πελε.....κτλπ λολ Πέρα από την πλάκα ο ολυμπιακός αυτη την στιγμή αν εξαιρέσεις λίγο ακόμα χρόνο προσαρμογής που χρειάζονται 2-3 καινούριοι (ζεβλακοφ,ουαντου, μπουτινα, ντομι είναι ήδη έτοιμοι για 11δα!) είναι έτοιμος για να μπει στο πρωτάθλημα (για περίπατο) και σχετικά έτοιμος για ομίλους τσου λου. Δεν είναι οτι ρίχνει 4 και 5 μπαλακια σταθερά, αλλα κυρίως οτι κρατάει το μηδέν, περιορίζει τους αντίπαλους, δεν βγάζουν φάσεις και άντε να μπει κάνα τυχερό σε στιγμή χαλάρωσης. Επίσης οι 4ρες και οι 5ρες θα μπορούσαν ανετότατα να ήταν 8ρες και 9ρες σε κάθε παιχνίδι, τρελα πραγματα! Και απέναντι σε αξιόλογες ομάδες τον καλύτερον πρωταθλημάτων. Μου θυμιζει φουτμπαλλ μανατζερ λολ. ρε λετε να παρουμε κανα τσου λου φετος χεχεχε βγαλαμε και 200 ευρο με ρεαλ (φιλικο), γαυραρα, ελσινκι, μπαγερν η χ, σαλστσμπουγκ η χ, και λεγκια βαρσοβιας. Γιουπιιιι
Arxon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 και ο Ζε Ρομπερτο μοιαζει να ειναι κοντα. Ετσι ισχυριζονται οι εφημεριδες. Ο Κοκκαλης ανεβασε και αλλο την προσφορα του στον Βραζιλιανο ο οποιος ζητησε παραταση αλλη μια μερα για να απαντησει.(Ηταν να απαντησει σημερα)
revil Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μάγκας ο κωκ. Το πρωτάθλημα το έχει χαλαρά και χωρίς τον Ζε. Ετσι και έρθει και αυτός(Για τον καλύτερο παίχτη της Βραζιλίας στο μουντιάλ λέω)τότε τι έχει να γίνει?
stormrider Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 "το πήραμε παλτό, το πήραμε παλτό, και τώρα τον κάναμε, Σαμουέλ Ετό" (λέμε τώρα) δεν ξέρω παιδιά αν αυτή η απόδοση θα υπάρχει και στα επίσημα παιχνίδια αλλά εγώ προσωπικά ευχαριστήθηκα ποδόσφαιρο χθες και είμαι πολύ αισιόδοξος
antreaslam Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 μαγκες,γνωριζετε πολυ καλα οτι ειμαι αρρωστος παναθηναικος,κ εχω κοντραριστει με πολλους απο εσας. ομως,αν αυτο που ειδα χθες απο την ομαδα σας,δεν οφειλεται σε ελλιπη προετοιμασια, και ειναι αποτελεσμα δουλειας , τοτε σας δινω απο τωρα συγχαρητηρια για το πρωταθλημα! παροτι καποιους παιχτες που πηρε ο γαβρος,τους θεωρω ειλικρινα λιγους(ντομι κ ζεβλακοφ εννοω,ενω μου αρεσει παρα πολυ ο ουαντου αντιθετα,)χθες με τρομαξε ο γαβρος με το ποδοσφαιρο που επαιξε. παντως,νομιζω οτι αλλαξε νοοτροπια στην προετοιμασια ο ολυμπιακος. εκανε χαλαρη δουλεια απο αποψη φυσικης καταστασης, ωστε να εχει λυμενα ποδια μεχρι νοεμβριο-δεκεμβριο,να βγαλει το δυσκολο κομματι ευρωπης+πρωταθληματος μαζι, να περασει (με λιγη τυχη) δευτερο γυρο , κ μετα,οταν καθησει αγωνιστικα , να εχει παρει (οπως περυσι) καποια διαφορα που θα του επιτρεπει γκελες,ενω συγχρονως θα εχει κανει κωλο τους αντιπαλους του (σε ψυχολογια κ γκρινια)! δε θα με χαλουσε αν εκανε το ιδιο κ η ομαδα μου (ασχετα αν νομιζω οτι δε θα πεταει ουτε στην αρχη,ουτε στη μεση,ουτε στο τελος)!!!! anyway..ειδομεν...
greekboy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 μαγκες' date='γνωριζετε πολυ καλα οτι ειμαι αρρωστος παναθηναικος,κ εχω κοντραριστει με πολλους απο εσας.ομως,αν αυτο που ειδα χθες απο την ομαδα σας,δεν οφειλεται σε ελλιπη προετοιμασια, και ειναι αποτελεσμα δουλειας , τοτε σας δινω απο τωρα συγχαρητηρια για το πρωταθλημα! παροτι καποιους παιχτες που πηρε ο γαβρος,τους [b']θεωρω ειλικρινα λιγους(ντομι κ ζεβλακοφ[/b] εννοω,ενω μου αρεσει παρα πολυ ο ουαντου αντιθετα,)χθες με τρομαξε ο γαβρος με το ποδοσφαιρο που επαιξε. παντως,νομιζω οτι αλλαξε νοοτροπια στην προετοιμασια ο ολυμπιακος. εκανε χαλαρη δουλεια απο αποψη φυσικης καταστασης, ωστε να εχει λυμενα ποδια μεχρι νοεμβριο-δεκεμβριο,να βγαλει το δυσκολο κομματι ευρωπης+πρωταθληματος μαζι, να περασει (με λιγη τυχη) δευτερο γυρο , κ μετα,οταν καθησει αγωνιστικα , να εχει παρει (οπως περυσι) καποια διαφορα που θα του επιτρεπει γκελες,ενω συγχρονως θα εχει κανει κωλο τους αντιπαλους του (σε ψυχολογια κ γκρινια)! δε θα με χαλουσε αν εκανε το ιδιο κ η ομαδα μου (ασχετα αν νομιζω οτι δε θα πεταει ουτε στην αρχη,ουτε στη μεση,ουτε στο τελος)!!!! anyway..ειδομεν... δηλαδή δεν σου αρεσε χτές ο Ντομι???Απο την μερια του Ζεβλακοφ βγηκε καμια σεντρα??τον περασε κανεις?
blueviper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Συνεχίζω να είμαι ιδιαίτερα μετρημένος και ελεγχόμενα ενθουσιασμένος. Περιμένω να τους δω στα δύσκολα, όταν τα πόδια θα είναι σα μολύβι από το άγχος κι όλα θα παίζονται στη λεπτομέρεια που κάνει και τη διαφορά. Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου και θα χρειαστούν και περισσότερα από 2-3 4αρες και 5αρες σε φιλικά για να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη μου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κυριακή κοντή γιορτή βέβαια, για να διαπιστώσουμε άπαντες αν μιλάμε πράγματι για αλλαγή νοοτροπίας ή φούσκα.
antreaslam Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 δε μιλαω για χθες οταν λεω για τους ντομι κ ζεβλακοφ. μιλαω οτι βλεποντας πως κινουνται μεσα στο γηπεδο, θεωρω οτι ειναι μετριοι παιχτες. ολοι οι μετριοι παιχτες κανουν καλα παιχνιδια,αλλα δεν παυουν να ειναι μετριοι! (παραδειγματα πρασινα να δωσω??? φυσσας,με ολυμπιακο στο 2-2, κωτσιος στο 4-1 περυσι στα προκριματικα, σεριτς νομιζω με αιγαλεω, κ χιλιαδες ακομα)! αυτο δεν αρκει να τους χαρακτηρισω καλους παιχτες! (τι μου αρκει θα ρωτησεις?πως κινειται ενας παιχτης ,αν παιζει με το κεφαλι ψηλα,κλπ! επισης πρασινο παραδειγμα? ο μικλαντ, τον 1ο χρονο επαιζε δεκαρι,το μισο γηπεδο τον εβριζε,και εγω τον γουσταρα,γιατι εβλεπα αυτα που ηθελα,απλα ηξερα οτι το παιδι παιζει σε λαθος θεση)! τελος παντων,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,αν σου αρεσουν αυτοι οι δυο,καλα κανεις,απλα εξεφρασα καποιες αποψεις για την ομαδα σας κ τιποτα αλλο...
tzinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 για τον ντομι εκτος του οτι ειναι νωρις για συμπερασματα, συμφωνο οτι δεν δειχνει και ρομπερτο καρλος, εχει αδυναμιες στο παιχνιδι του, φενεται απροσεχτος και αργος και αφηνει ξεχασμενη τη θεση του συχνα. Αλλα για τον ζεβλακοφ ρε συ που μεχρι στιγμης ειναι υποδειγμα σοβαρου και σταθερου γνησιου μπακ, δεν μπορεις να πεις οτι ειναι μετριος. Ουτε βεβαια και κορυφαιος στην ευροπη, αλλα τα στοιχεια για ενα δυνατο σταθερο αμυντικο μπακ, τα εχει και με το παραπανο και τα δειχνει συνεχομενα. Δηλαδη τι αλλο περιμενεις σε αυτη τη θεση απο οτι σου εχει δειξει ο ζεβλακοφ, ακομα και στο wolrd cup που για μενα ηταν απο τους καλυτερους στην αμυνα στην πολονια.
sniper_206 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 O Ζεβλάκοφ είναι πολύ καλός αμυντικός και ξέρει μπάλα. Δείχνει (γιατί είναι όντως νωρίς) να είναι από τα καλύτερα δεξιά μπακ που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Όσο για τον Ντομί; Απλά το παλλικάρι είναι καλύτερος αμυντικά από το Γκέο και επιθετικά απο τον τούρκο άρα ο καλύτερος αριστερός μπακ που διαθέτει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή...
isskon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Συνεχίζω να είμαι ιδιαίτερα μετρημένος και ελεγχόμενα ενθουσιασμένος. Περιμένω να τους δω στα δύσκολα' date=' όταν τα πόδια θα είναι σα μολύβι από το άγχος κι όλα θα παίζονται στη λεπτομέρεια που κάνει και τη διαφορά. Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου και θα χρειαστούν και περισσότερα από 2-3 4αρες και 5αρες σε φιλικά για να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη μου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κυριακή κοντή γιορτή βέβαια, για να διαπιστώσουμε άπαντες αν μιλάμε πράγματι για αλλαγή νοοτροπίας ή φούσκα.[/quote'] Λες να "διαπρέψετε" και φέτος στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια σας, μπας και σκάσει και το χειλάκι των πικραμένων Παναθηναϊκών; Γιατί άμα περιμένουμε προκοπή από το Τζίγκερμαν ξημερώσαμε...;-)
Kandinsky Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Kαι 'γω είμαι υπέρ του μικρού καλαθιού όταν ακούω για πολλά κεράσια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.