KaizerSoze Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 καλα αυτο που ειπε ο πλατο για το μπασκετακι, αν και αυτονοητο πολυ δεν το σκεφτονται. Φυσικα και ειναι πολυ πιο ευκολο για μια ομαδα απο την ελλαδα να γινει μεγαλη ευροπαικα στο μπασκετ παρα στο ποδοσφαιρο. Στο ποδοσφαιρο μπορει να πεσεις σε μια τριτη ομαδα απο 15 διαοφρετικες χωρες και να σε κοντραρει στα ισια τουλαχιστον, ενο στο μπασκετ 5-6 χορες πεζουν μονες τους και οι αλλοι ειναι κομπαρσοι. Επισης με ενα μπατζετ γυρο στα 10-12 το πολυ εκατομυρια φτιαχνεις μπασκετικη ομαδα αντιστοιχη μιας ποδοσφαιρικης μιλαν! Στο ποδοσφαιρο θες πανο απο 30-40 εκατομυρια για να πεις οτι πεζεις στην ευροπη με αξιοσεις απλος. Ολα τα αλλα εινα παραμυθια. Συμφωνω αλλα α. Πλεον για Ολυμπιακο-Παναθηναικο επιτυχια ειναι στο μπασκετ η Ευρολιγκα ΑΝΤΕΕΕΕ στα σεγκλετια απλα το Φιναλ4.Στο ποδοσφαιρο επιτυχια να περασεις τους ομιλους. Μικροτερος ανταγωνισμος αλλα/και μεγαλυτερες απαιτησεις β. Ο Παναθηναικος του μπασκετ φετος εχει μπατζετ 17εκ ΧΩΡΙΣ τον 5αδατο πλευμεηκερ! και του ποδοσφαιρου 15!!!Δηλαδη γελαει ο κοσμος με την καταντια μας.Και αυτο με ουτε το 1/3 των εσοδων της μπαλας
andrip Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 έτσι είναι, ο καθένας με το αποκούμπι του, κι εσείς οταν τρώγατε τη μία σφαλιάρα πίσω απο την άλλη στο μπάσκετ στηριζόσασταν, τότε λέω που πήγαινε κόσμος στο σεφ και σε κάθε καλάθι φώναζε γκολ. Κι εσεις αν σας πάρει η κάτω βόλτα στη μπάλα κι αρχίσετε πάλι στο μπάσκετ, θα αρχίσετε οτι το μπάσκετ ανέβηκε και μπλα μπλα
plato Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 αααα ηθελα να πο κα για τα συνεχιζομενα ερασιτεχνικα καραγκιοζιλικια της διοικοισης του γαυρου. Τρελενομαι οταν ακουο' date=' για ζε ρομπερτο "αποφασισε εσυ να ερθεις και θα τα βρουμε στα λεφτα' η για σαλπιγκηδη "αν αποφασισεο ο παοκ να τον πουλησει τοτε μπορει να ενδιαφερθουμε". Ιδια με τον λαγο, με τον σιμουνιτσ, με τον ζουαν και ολοιο οι καλοι οι παιχτες συνεχιζουν και χανονται. Η κανεις μια σοστη προταση να εχεις ελπιδες η τραβα παιξε ρακετες στη θαλασσα! Μια φορα να χτυπησει ο γαυρος παιχτη και να φανει οτι τον περνει οσο και οσο, το εχο αχτι, ολο παζαρια σαν τους γυφτους. ασχετο αλλα πολυ γελιο http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=54027 φοτο με ομοιότητες γνωστών προσώπων της αθλητικής επικαιρότητας το καλυτερο "Μπόβιο με τον αρχηγό των Lordi " και "Φερέρ με Γιώργο Παπαδάκη"[/quote'] Οι μπουρδες που γραφουν οι φυλλαδες απλα για να γεμισουν φυλλα οπως ανεφερα και παραπανω ειναι για τα πιτσιρικια.Οι γυφτοι ειναι αυτοι που πανε να παρουνε εναν Πολωνο (λεω εγω τωρα...) και η ομαδα του ζηταει 1.000.000 κι εσυ δινεις 800.000 ευρω και τελικα δεν τον παιρνεις για 200.000. Καποτε οταν καναμε τις βλακειες να τους λεμε "ποσα?" να μας λενε τοσα και να τους παιρνουμε κοροιδευατε οταν δεν εβγαινε καποια μεταγραφη.Επιτελους μετα απο χρονια ξυπνησαν στη διοικηση και ειδαν οτι καλυτερα να χασεις και 10 παιχτες αλλα να παρουν χαμπαρι οτι δεν θα σωσουμε παλι κανενα απο τη χρεωκοπια ουτε θα τον κανουμε τσαμπα μαγκα με γεματες τσεπες (λαθη εξακολουθουν να γινονται).Για τον Σαλπιγγιδη ο Θρυλος εστειλε σαφεστατο μηνυμα στον Παοκ."Αν θες να τον πουλησεις κοψε τις παπαριες με τις δηθεν προτασεις κι ελα να συζητησουμε ποσα θες, μη ριχνεις αδεια να πιασεις γεματα.Βενετιδη υποθεση δεν προκειται να ξαναεχεις".Αυτα με απλα λογια ελεγε η ανακοινωση.Ασε εμας τους Ολυμπιακους να "ανησυχουμε" για τη γυφτια μας και συ ο ανοιχτοχερης (στην παε Παο αναφερομαι) κοιτα να συγκρατηθεις λιγο γιατι τα σκορπας απο δω κι απο κει...
plato Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 έτσι είναι, ο καθένας με το αποκούμπι του, κι εσείς οταν τρώγατε τη μία σφαλιάρα πίσω απο την άλλη στο μπάσκετ στηριζόσασταν, τότε λέω που πήγαινε κόσμος στο σεφ και σε κάθε καλάθι φώναζε γκολ. Κι εσεις αν σας πάρει η κάτω βόλτα στη μπάλα κι αρχίσετε πάλι στο μπάσκετ, θα αρχίσετε οτι το μπάσκετ ανέβηκε και μπλα μπλα Δεν ειναι αποκουμπι παρα μονο για τους καθυστερημενους της καθε πλευρας.Στην δυσκολη δεκαετια του Ολυμπιακου αν με ρωταγες πιο αθλημα γουσταρεις παλι την μπαλιτσα θα σου ελεγα, οπως κι οι περισσοτεροι.Οταν βλεπαμε οτι υπηρχε διαθεση απο την διοικηση κι επεφτε χρημα παντα πηγαιναμε μαζικα στο μπασκετ, οπως για παραδειγμα περυσι χωρις τους τεραστιους παιχταραδες.Οταν στο ποδοσφαιρο χαναμε τα πρωταθληματα δεν ειχαμε την αγωνιστικη καταντια του παναθηναικου.Ψαξε να δεις ποσες νικες ειχα απεναντι σου στα 10 χρονια εκεινα και ψαξε να βρεις ποσες εχεις απεναντι μου τα τελευταια δεκα.Μονο τα γκολ δεν μας ειχαν λειψει για να φωναζουμε γκολ στο μπασκετ.Θυμαστε τι παιχτες φεραμε ακομη και τοτε.Μην πατε να συγκρινεται πορτοκαλια με μηλα. Ο δικος σας τωρινος προπονητης στο μπασκετ ειχε κανει δηλωσεις: "δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανουμε για να ερθει ο κοσμος στο γηπεδο, το μπασκετ ειναι το μονο αθλημα που φερνει χαρες στον κοσμο του παναθηναικου".Το αποκουμπι λοιπον δεν ισχυει οπως ακριβως το λες. Και πολυ ασχοληθηκα με το μπασκετ εν τελει.Εμενα η ταβλα μου ειναι η μπαλιτσα.Θελω να πηγαινω καλα παντου και κανω οτι μπορω να πηγαινουν καλα ολα τα τμηματα αλλα πηγαινω μονο ποδοσφαιρο. ανεκαθεν.:wink:
ntountou Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Για τον Σαλπιγγιδη ο Θρυλος εστειλε σαφεστατο μηνυμα στον Παοκ."Αν θες να τον πουλησεις κοψε τις παπαριες με τις δηθεν προτασεις κι ελα να συζητησουμε ποσα θες, μη ριχνεις αδεια να πιασεις γεματα.Βενετιδη υποθεση δεν προκειται να ξαναεχεις".Αυτα με απλα λογια ελεγε η ανακοινωση. Επειδή παρατηρώ ότι το τυρρανάς πολύ το θέμα Σαλπι να σου θέσω μια άλλη οπτική στο θέμα, αυτή από τη πλευρά της Θεσ/κης... Πιστεύεις ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή ΠΑΟΚ (διοικητικά) για να λάβει οποιοδήποτε μήνυμα από τους παράγοντες του οσφπ;; Πιστεύεις ότι ο Γούμενος στην απελπιστική κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος και κυρίως έχει φέρει την ομάδα θα τολμήσει να πουλήσει τον Σάλπι στο γαύρο διακινδυνεύοντας την βιολογική του ύπαρξη;; Η κατάσταση εδώ δεν επιτρέπει καμμιά πώληση Σάλπι, ειδικά σε ελληνική ομάδα, ειδικά στον γαύρο... οι παράγοντες του οσφπ ήρθαν Θεσ/κη με συγκεκριμένη ανεπίσημη πρόταση αλλά δεν υπήρχε αντικείμενο συζήτησης διότι αυτή την περίοδο ο Σαλπι δε πωλείται, το αποκάλυψε ο Κώστας Ορφανός πριν 2 μέρες.. οπότε η ανακοίνωση που βγήκε εκ των υστέρων ήταν να χαμε να λέγαμε και για να καλύψει τη πόρτα που φάγανε και τέλος, αν σου φαίνονται πολλά τα "2 μύρρια και 2,5 παίκτες" για τον Σάλπι εμένα μου φαίνονται ελάχιστα όταν ο Γιαγια-Μαμα-Παππου Τουρέ με μισή χρονιά στον οσφπ πωλείται 5 μύρρια στη Μονακό.. ο Σάλπι φέτος αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος (με τον ΠΑΟΚ που παρέπεε) και τις προηγούμενες χρονιές είχε σταθερά πολλά γκολ, έχει σταθερά ανοδική πορεία, μονιμοποιείται η παρουσία του στην εθνική ομάδα, είναι 25 ετών, παίζει εξτρέμ και φορ, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και εργατικός... αν είναι να πουληθεί κάπου τότε θα πάει έξω αλλά όχι αυτή τη περίοδο, όσο δλδ υπάρχει γούμενος και η ομάδα κινδυνεύει να διαλυθεί 16 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
plato Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Επειδή παρατηρώ ότι το τυρρανάς πολύ το θέμα Σαλπι να σου θέσω μια άλλη οπτική στο θέμα' date=' αυτή από τη πλευρά της Θεσ/κης... Πιστεύεις ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή ΠΑΟΚ (διοικητικά) για να λάβει οποιοδήποτε μήνυμα από τους παράγοντες του οσφπ;; Πιστεύεις ότι ο Γούμενος στην απελπιστική κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος και κυρίως έχει φέρει την ομάδα θα τολμήσει να πουλήσει τον Σάλπι στο γαύρο διακινδυνεύοντας την βιολογική του ύπαρξη;; Η κατάσταση εδώ δεν επιτρέπει καμμιά πώληση Σάλπι, ειδικά σε ελληνική ομάδα, ειδικά στον γαύρο... οι παράγοντες του οσφπ ήρθαν Θεσ/κη με συγκεκριμένη ανεπίσημη πρόταση αλλά δεν υπήρχε αντικείμενο συζήτησης διότι αυτή την περίοδο ο Σαλπι δε πωλείται, το αποκάλυψε ο Κώστας Ορφανός πριν 2 μέρες.. οπότε η ανακοίνωση που βγήκε εκ των υστέρων ήταν να χαμε να λέγαμε και για να καλύψει τη πόρτα που φάγανε και τέλος, αν σου φαίνονται πολλά τα "2 μύρρια και 2,5 παίκτες" για τον Σάλπι εμένα μου φαίνονται ελάχιστα όταν ο Γιαγια-Μαμα-Παππου Τουρέ με μισή χρονιά στον οσφπ πωλείται 5 μύρρια στη Μονακό.. ο Σάλπι φέτος αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος (με τον ΠΑΟΚ που παρέπεε) και τις προηγούμενες χρονιές είχε σταθερά πολλά γκολ, έχει σταθερά ανοδική πορεία, μονιμοποιείται η παρουσία του στην εθνική ομάδα, είναι 25 ετών, παίζει εξτρέμ και φορ, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και εργατικός... αν είναι να πουληθεί κάπου τότε θα πάει έξω αλλά όχι αυτή τη περίοδο, όσο δλδ υπάρχει γούμενος και η ομάδα κινδυνεύει να διαλυθεί 16 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος[/quote'] Mην τρελαθουμε ρε παιδια!!! Δεν υπαρχει ανεπισημη προταση.Ή πας και τους λες μια προσφορα ειτε δεν πας,ανεπισημες και μπουρδες που λεει ο καθε Ορφανος.Οσο για το αν διακινδυνευσει βιολογικη υπαρξη ο Γουμενος εχω να πω οτι θα του κλασουν τα @@.Στις μαγκιες της φαπας οι Παοκτζηδες ειναι πρωτοι.Τη μερα που θα καταλαβετε οτι με ψευτομαγκιες του τυπου "θα σκοτωσουμε, θα σφαξουμε, θα κατακρεουργησουμε οποιον παει να κανει κατι κοντρα σε μας" δεν κανεις τιποτα εκεινη τη μερα εχεις ξεκινησει κατι καινουριο και καλο. Η ομαδα παει να διαλυθει γιατι δεν εχει χρημα.Αν λοιπον τιθεται ζητημα επιβιωσης της παε ειτε πουλαει και βγαζει τη χρονια ειτε αργοπεθαινει.Δεν το κουραζω καθολου για Σαλπι.Απανταω σε παραπανω σχολια.Οσο για το αν παιρνει κανεις τα μηνυματα να εισαι σιγουρος οτι οταν προκειται για τοσο χρημα 100 υπαρχουν να τα παρουν.Επειδη ειναι μπουρδελο οικονομικα νομιζεις οτι ο Γουμενος θα κωλωσει να κανει μια αρπαχτη? Ειδα και τους μαγκες τους αεκτζηδες με τον πουρακια που τους εφαγε τοσο χρημα τι εκαναν.Ο Ορφανος ειπε δεν πουλιεται ! Τι ειναι ο Ορφανος διοικητικα? Ειναι μελος της ομαδας σωτηριας λεει... ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Τιποτα δεν θα κανουν τα παοκια, οταν επρεπε να τα κανουν (ή κανετε,δεν ξερω αν εισαι Παοκ) γεμιζοντας το γηπεδο και βοηθωντας την ομαδα, κανανε αποχες εντυπωσιασμου.Πραγματα να γινουν υπαρχουν παρα πολλα.Θελετε να μαθετε τι? Πηγαιντε σε κανενα παλιο Ολυμπιακο να σας πει οταν περνουσαμε τα ιδια τι καναμε (το γηπεδο παντως ηταν γεματο οσο κι αν ειχαμε κοντρες με προεδρους που θελαμε να διωξουμε.Αλλιως τους διαολοστελνεις φιλε).Τα ματια κανενος δεν θα τα ανοιξω εγω προσωπικα... Αν συγρινεις Τουρε (ως αξια) με Σαλπι ας σταματησω να γραφω γιατι δεν εχει νοημα.Τον Τουρε τον δωσαμε 3 μυρια κατω απο την πραγματικη τιμη και τα 2 μυρια ΧΩΡΙΣ ανταλλαγματα ειναι η πραγματικη αξια του Σαλπι. Εχω το μισο μου σοι στη Θεσσαλονικη (παρολαυτα μονο μια φορα εχω ανεβει) και μου λενε πραγματα που τραβαω τα μαλλια μου. Αν ο κοσμος του Παοκ θελει να δει πως εχουν τα πραγματα ας κατεβει μονο ενα μηνα Αθηνα και θα καταλαβει χιλια πραγματα που θα τον βοηθησουν για τη λυση.Σας καταστρεφει το γεγονος οτι νομιζετε οτι με τζαμπα μαγκιες και λογια θα κανετε κατι.Ειλικρινα αμα το παρετε πρεφα εσεις κατι θα γινει.Προσωπικα θελω να ερθει στον Παοκ καποιος να σπρωξει χρημα μπας κι ανεβει λιγο το πρωταθλημα, πεσει παραπανω χρημα κι ανταγωνισμος και μπορεσω κι εγω να φερω ακομη περισσοτερους παιχταραδες απο αυτυς που εφερα κι ας μην παρω ποτε των ποτων Σαλπιγγιδη! Πρεπει να καταλαβετε ορισμενα πραγματα γιατι ειναι σαν να ζειτε σε χρυσο κλουβι στη Σαλονικα. Δεν ειναι καμια μαγκια να αρνηθειτε προταση για παιχτη.Δεν κανετε τιποτα εξωπραγματικο.Αυτη τη νοοτροπια να αλλαξετε αλλιως κι επιχειρηματια να βρειτε παλι εδω θα καταληξετε. Καποιος που παιρνει χαμπαρι αυτα που λεω θα μπορουσε να με χαρακτηρισει παοκτζη και μαλιστα μεγαλυτερο απο πολλους εκει πανω.
andrip Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 πια είναι ακριβώς τα καταπληκτικά παιχνίδια που έκανε με τον ολυμπιακό ο πουρέ; εκτός απο τα φιλικά βέβαια, υπάρχουν 10 μάτς που έκανε αυτός τη διαφορά;
plato Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 πια είναι ακριβώς τα καταπληκτικά παιχνίδια που έκανε με τον ολυμπιακό ο πουρέ; εκτός απο τα φιλικά βέβαια, υπάρχουν 10 μάτς που έκανε αυτός τη διαφορά; Υπαρχουν φιλε. Τι νοημα εχει να συζηταμε τωρα που πηρε τον πουλο? Θα μπορουσε να σου πω τωρα που εφυγε, "σιγα τον αχρηστο κι ευτυχως που εφυγε" αλλα δυστυχως δεν ειναι καθολου ετσι. Ο μαυρος ηταν αθορυβος και εξαιρετικος σε ολα τα παιχνιδια μεχρι τη διακοπη τα Χριστουγεννα.Σε ολα ομως.Μετα αρχισε να παιρνει αερα, εφυγε και για το κοπα αφρικα αλλα και παλι ειχε ορισμενα.Μπορει εσενα να μην σου αρεσε εγω ομως που βλεπω παρα πολλα χρονια το Θρυλο σε ολα τα παιχνιδια σου λεω οτι ηταν εκπληκτικος παιχτης με εξαιρετικη επιδοση σε παρα πολλα ματς που πολλοι ελεγαν οτι δεν εκανε και πολλα μονο και μονο επειδη δεν εκανε καμια τρομερη ενεργεια και δεν ελεγε ο σπικερ καθε 20 δευτερολεπτα το ονομα του.Θα μπορουσα να σου τα βρω ολα θετικα με την φυγη του μονο και μονο επειδη εισαι Παναθηναικος αλλα επειδη κι εγω ειμαι Ολυμπιακος δεν μπορω να το κανω.Ειναι λαθος πολλων δικων μας που τον κακολογουν τωρα γιατι απλα κανουν λαθος. Οταν ομως χωριζεις ασχημα με μια γκομενα δεν θυμασαι που ξυπναγες το πρωι κι ειχες ετοιμο το πρωινο στο κραββατι αλλα που σου ζαλιζε τα @@ οταν εβγαινες με φιλους τα βραδια για μπυριτσες. Ετσι ειναι και σε αυτην την περιπτωση υποθετω...
adi32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 εγω νομιζω το ολο θεμα ηταν κολπο για να πουληθει και να μη γκρινιαξει κανεις
plato Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δεν ειχε καμια διαθεση να τον πουλησει φετος ο Ολυμπιακος και μαλιστα στην τιμη που τελικα τον πουλησε, πιστεψε με. Και πονηρα να το παρω ΠΟΤΕ δεν μας εδωσε τετοια δειγματα η διοικηση για να ειμαστε ειλικρινεις.Καλο ειναι να πονηρευομαστε με το καθετι αλλα να υπαρχει και κατι να πατησω πανω για να πονηρευτω.
Bougas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 τωρα ανοιξα το contra.gr και διαβασα για 3 εκατ. ευρω τον τουρε στην μονακο? τοσα του λυπανε του απατεωνα του κοκκαλη?να τα βαλει στον πισινο του. που ειναι ο κοκκαλης που θα του εκοβε την μπαλα?που ειναι ο κοκκαλης που θα τον πουλαγε 20 εκατ. ευρω? το μονο που καταφερε ο απατεωνας,ειναι να μας κοροιδευει του χρονου ο τουρε,σαν παιχτης της μονακο,και να μας ξεφτιλισει σε ολη την ευρωπη.
Ic3m@N Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Λες δηλαδή να μην ήθελε να τον πουλήσει 20 εκ. και να προτίμησε τα 3... έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα καλύτερα που τον διώξανε... άλλωστε σιγά... παιχταράς ήταν αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι θα λείψει κιόλας από την ομάδα... ας πάει στην Μονακό καλύτερα να παίζει κάθε χρόνο στο Ουέφα και αν... Φέτος νομίζω δεν παίζει καθόλου Ευρώπη έτσι δεν είναι;
greekboy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 ειδατε την GOALARAAA του Ριμπο???O-H M-Y G-O-D........
ntountou Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Mην τρελαθουμε ρε παιδια!!! Δεν υπαρχει ανεπισημη προταση.Ή πας και τους λες μια προσφορα ειτε δεν πας' date='ανεπισημες και μπουρδες που λεει ο καθε Ορφανος........ .... ....μεγαλυτερο απο πολλους εκει πανω.[/quote'] Και αυτοί που ήρθαν εδώ πάνω με πρόταση τι σκατά ήρθαν να κάνουν, να δείξουν το μπόι τους;;; Ηρθαν να βολιδοσκοπήσουν στα μουλωχτά τις προθέσεις. Είδαν ότι δε παίζει το σενάριο, φάγαν την πόρτα τους και μετά την κάνανε με ελαφριά πηδηματάκια βγάζοντας μια ανακοίνωση "ναι μεν αλλά" Κοίταξε, επειδή η κατάσταση εδώ είναι πραγματικά έκρυθμη εξαιτίας ενός βλαχαδερού που μας φορτώσανε για μεγαλομέτοχο και επειδή είναι προφανές ότι δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει εδω πέρα τα τελευταία πολλά χρόνια (δε σε ενδιαφέρει άλλωστε) το να εκφέρεις τέτοιες απόλυτες απόψεις για τους ΠΑΟΚτσήδες (που σε τελική ανάλυση εδώ και 20 χρόνια μόνο με λαμόγια και κομπιναδώρους μεγαλομετόχους έχουν να κάνουν) και να μπερδεύεις χίλια δυο πράγματα μεταξύ τους (με ενημέρωση από το σόι!!!) είναι τουλάχιστον ανώριμο Και όχι ο γούμενος δεν έχει τα @@ να πουλήσει τον Σάλπι.. 1) γιατί έχει φέρει την ομάδα σε κατάσταση που ακόμα και τα χρήματα από μία τέτοια πώληση για τον ΠΑΟΚ είναι σαν ασπιρίνη σε ασθενή με καρκίνο 2) γιατί ούτε αρπακτή μπορεί να κάνει στα ταμεία μιας ΑΕ (do you know απο ποινικές ευθύνες - αυτή τη περίοδο όλα τα μάτια είναι στραμένα στην οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) 3) γιατί δε θα τον αφήσουν να κάνει κάτι τέτοιο.. πολλοί άνθρωποι με πολλούς τρόπους.. τι να σου λέω τώρα ρε φίλε.. άσε καλύτερα να ξεμπερδεψουμε με δαύτον και μετά τα ξαναλέμε.. άντε γιατί όσο θυμάμαι τον εαυτό μου μια ζωή κηνυγάμε μεγαλοαπατεώνες να παρατήσουν την ομάδα ήσυχη και στο καπάκι μας ξαναστέλνουν άλλα λαμόγια και μας τα παρουσιάζουν σαν μεγιστάνες και με διασυνδέσεις και δε ξερω γω τι άλλο και ξανά από την αρχή... και ξανά... και ξανά... τωρα για τον τουρε... απλα δε συμφωνώ... το τι παίκτης θα είναι μετά από 5 χρόνια στα @@ μου.. για μένα η αξία του Σάλπι σήμερα είναι μεγαλύτερη και σου παρέθεσα πολλά επιχειρήματα.. μετά 5 χρόνια ο τουρέ μπορεί να κάνει και 30 μύρρια.. μέχρι τότε έχει να αποδείξει ποιος είναι στο γήπεδο.. άσε που έχει δείξει ότι πρόκειται για σκατοχαρακτήρα.. και επιπλεόν σπάνια αφρικανός δε βγαίνει προβληματικός.. ποσες και ποσες φορες δε ξεκινάνε με 5 μέρες άδεια για να πάνε στη πατρίδα τους και γυρνάνε μετά απο ένα μήνα γιατί δεν μπορούσε να βγει η βιζα ή πλυμμήριζαν τα χωράφια του παππού τους ή τους είχε τσιμπήσει καμμιά τσε-τσε στη π@υτσ@ και είχαν πρόβλημα.. και φυσικά το ανέκδοτο: Πηγαιντε σε κανενα παλιο Ολυμπιακο να σας πει οταν περνουσαμε τα ιδια τι καναμε Συγκρίνεις πράγματα ανόμοια... Είναι προφανής η άγνοια καταστάσεων (επαναλαμβάνω, είναι λογικό)
tzinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 ανεβασμεσνος ο ντομι, το πιο ευχαριστο στο προτο ημιχρονο, αλλα πολυ αργος στις επισροφες ρε γαμοτο, ελπιζο στα επισημα να τρεχει λιγο πιο γρηγορα πισο γιατι θα το πληροσουμε. Ο νε νομιζο ακουσα το προι στο ραδιο δεν θα ειναι στην αποστολη, ισχυει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.