plato Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μ'αρέσει που δεν τα ισοπεδώνεις όλα...Δηλαδή ο Σαμαράς για εσένα ΔΕΝ έχει κοντρολ και σουτ ...Επίσης για σένα ούτε ο Αμανατίδης έχει lol Πες σωστότερα δεν υπάρχει έλληνας με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με τα ψίχουλα που δίνουμε... (Γιατί αν είναι σε ομάδα ο παίκτης πχ Νε τον βάζουμε να κάνει Τουριές για να μην πληρώσουμε την ομάδα του) Επίσης για σένα ο Σειταρίδης δεν είναι καλός στην θέση του (Της Ατλέτικο πιάστηκαν μ@λ@κες φαίνεται ...) άλλά ο Ζεβλάκωφ πχ θα είναι καλύτερος (Σε αυτό συνηγορεί βέβαια το οτι 1ον είναι ξένος και 2ον πολύ φθηνότερος) Tι εβαλες να κανει ο Νε?Ρε σεις ειτε ειστε βαζελοι ειτε δεν εχετε ιδεα.Τον Νε ειχε συμφωνησει η ομαδα του να τον δωσει Αρσεναλ.Η Αρσεναλ του ζητησε να μεινει ενα ακομα χρονο Βελγιο γιατι ετσι θα επαιρνε υπηκοοτητα και δεν θα επιανε θεση ξενου.Ετσι με του που εμειναν 6 μηνες συμβολαιο και μπορουσε να υπογραψει οπου γουσταρει χωθηκε ο Θρυλος και τον πηρε.Ο λογος που η ομαδα του τα πηρε ηταν οτι δεν περιμενε ο Νε να φυγει και καθυστερουσε την ανανεωση του οπως τετοιες μαλακιες κανουμε κι εμεις με Νερι.Για πες μου τι κοινο βλεπεις με Τουρε?Μη λεει οκαθενας το κοντο και το μακρυ του!Οσο για Αμανατιδη ειναι της πλακας παιχτης και παιζει σε ομαδα της πλακας.Ο Σαμαρας το παλικαρι ξερει μπαλα γιατι μεγαλωσε ποδοσφαιρικα εξωτερικο και δεν ειναι μεσα σε αυτους που αναφερω γιατι απλα η τιμη του ειναι για παιχτη του εξωτερικου.Κι ο Σειταριδης ειναι καλος παιχτης.Δεν ηξερα να παω να του δωσω 4 μυρια στην ομαδα του και 2 εκατομμυρια το χρονο σε αυτον για να λεω οτι πηρα δεξι μπακ.Φιλε για να μην παρεξηγουμαι κι εγω θα ηθελα να δινω 125 μυρια για Ροναλντινιο οπως κανει η Μιλαν τωρα.Γινεται?Μην τρελαθουμε.Η καλυτερη τακτικη που μπορει να ακολουθησει ο Θρυλος ειναι αυτη που κανει τωρα.Να εχει τα ματια ορθανοιχτα και να βρισκει παιχτες 6 μηνες πριν τη ληξη των συμβολαιων τους και να τους παιρνει.Γιατι ετσι μπορει να παρει καλυτερους ποιοτικα παιχτες αφου πληρωνει μονο συμβολαια.Αν πληρωνε και την ομαδα ή θα επαιρνε παιχτες με μικροτερα συμβολαια (χειροτερους) ή δεν θα τους επαιρνε καθολου.Δυστυχως το αχρηστο ελληνικο πρωταθλημα δεν φερνει τα εσοδα που εχουν οι ομαδες του εξωτερικου.Δεν εχει τη δυναμη να τους φερει οχι τη διαθεση.Ολοι οι Ελληνες παιχτες για μενα ειναι σε ευρωπαικο επιπεδο ουτε καν μετριοι και μονο ο Σαμαρας δειχνει δειγματα και μακαρι να μην μεινει μονο εκει.Οι της Ατλεντικο πιαστηκαν γιγαντιαιοι μαλακες αν σκεφτεις οτι η Ρεαλ πηρε Καναβαρο με 5 μυρια... Ο Ολυμπιακος δινει χρημα αλλα το δινει πολλες φορες σε μαλακες.Ντανι, Καψης και Λεμμενς παιρνουν 2,2 το χρονο ολοι μαζι.Ειλικρινα τωρα θα ευχαριστηθεις να παει να παρει Σαλπιγγιδη με 2,5 που ακουγεται και να δωσει και κανα 600αρι συμβολαιο στον παιχτη?Για μενα μην σωσουμε και τον παρουμε ποτε με τοσα λεφτα.Δωσαμε καποτε 1δις δρχ. για Βενετιδη.Αυτες τις μαλακιες πρεπει να κοψουμε.Και κατι τελευταιο αν ο Χρησταρας ο Πατσατζογλου δεν παθαινε το χειροτερο τραυματισμο που μπορει να παθει ποδοσφαιριστης (ο αχιλλειος εχει σταματησει παρα πολλες καριερες οπως του μεγιστου σεντερ φορ που ειδα ποτε Βαν Μπαστεν) ο Γιουρκας θα ηταν αλλαγη του στην εθνικη.Επειδη τον υπερκοστολογησαν οι ομαδες του δεν παει να πει οτι αξιζει και τοσα, πολυ καλο μπακ επαναλαμβανω με πτωτικη πορεια μετα το Ευρο.Αυτα και φορτσα Θρυλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Critter Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 υ.γ. Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το "Τα παρατησε ο Προεδρος" δεν με κανει να νιωθω καθολου καλα,ισα-ισα,δεν βλεπω και φως.Απλα μου κανει εντυπωσει που στην μπαλα που παιζετε μονοι σας το κοκορευεστε ενω το μπασκετ το απαξιωνετε επειδη παιζουμε εμεις μονοι μας Με τη διαφορα οτι εμεις λεγαμε πως στο μπασκετ ο ΠΑΟ δεν εχει αντιπαλο σε Ελλαδα και μαλλον ουτε σε ευρωπη, οποτε λογικο να μην ασχολουμαστε μιας και κανεις ολυμπιακος δεν συμβιβαζεται με θεση εκτος της πρωτης. Αντιθετα εσεις στο ποδοσφαιρο καθε χρονο περιμενετε πρωταθλημα και μας πρηζετε οτι εχετε καλυτερη ομαδα. Μονο φετος ακουω λιγο παραπανω οτι αποδεχεστε την στασιμοτητα στον παναθηναικο και την οποια ανωτεροτητα του ολυμπιακου λογο διοικησεων. Αλλες χρονιες βριζατε τον βαρδινογιαννη αλλα προλα αυτα το πρωταθλημα το ειχατε σιγουρο. Κατι απο παοκτσηδες μου θυμιζετε ωρες ωρες που καθε χρονο πανε για πρωταθλημα (αυτο λεγανε μεχρι πριν 2-3 χρονια). Κανεις δεν απαξιωνει το μπασκετ αλλα οπως και να εχει ολοι ξερουμε οτι ο βασιλιας των αθληματων ειναι το ποδοσφαιρο και ο καθε φιλαθλος χερεται περισσοτερο με το ποδοσφαιρο παρα με το μπασκετ (βλεπε πανηγυρισμους σε euro και eurobasket). Αν για παραδειγμα παρει ο ΠΑΟ το CH.L δεν νομιζω οτι θα εχει την ιδια απηχηση που ειχε η κατακτηση της "ευρωλιγκας" στο Παρισι.Θα μιλαμε για πανυγηρι εφ ορου ζωης...
Arxon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 1.κανεις ολυμπιακος δεν συμβιβαζεται με θεση εκτος της πρωτης. 2.Κανεις δεν απαξιωνει το μπασκετ 3.βασιλιας των αθληματων ειναι το ποδοσφαιρο 4.Αν για παραδειγμα παρει ο ΠΑΟ το CH.L 1. Σε κανενα αθλημα,αυτη ειναι η φιλοσοφια και σταση ζωης των Ολυμπιακων 2.Ποτε δεν το καναμε,απλα μας πειραζε το γεγονος οτι δεν επεφταν λεφτα στο μπασκετ 3. Euro - Eurobasket οπως ακριβως τα λες. 4. Αν παρει το CH.L εμενα θα μου χαρισουν την Αυστραλια για να εχω ενα νησακι να κανω διακοπες. Φετος κανω πραγματικα υπομονη να δω τι θα παρουσιασουμε στο μπασκετ. Οσο για το ποδοσφαιρο καλως η κακως το πρωταθλημα το εχω βαρεθει!Ευρωπη θελω!Να κανουμε μια πορεια αξιοπρεπη και οπου φτασουμε!Δεν με ξεγελανε τα αποτελεσματα στα φιλικα.
christos_0b Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Με τη διαφορα οτι εμεις λεγαμε πως στο μπασκετ ο ΠΑΟ δεν εχει αντιπαλο σε Ελλαδα και μαλλον ουτε σε ευρωπη' date=' οποτε λογικο να μην ασχολουμαστε μιας και κανεις ολυμπιακος δεν συμβιβαζεται με θεση εκτος της πρωτης.Αντιθετα εσεις στο ποδοσφαιρο καθε χρονο περιμενετε πρωταθλημα και μας πρηζετε οτι εχετε καλυτερη ομαδα. Μονο φετος ακουω λιγο παραπανω οτι αποδεχεστε την στασιμοτητα στον παναθηναικο και την οποια ανωτεροτητα του ολυμπιακου λογο διοικησεων. Αλλες χρονιες βριζατε τον βαρδινογιαννη αλλα προλα αυτα το πρωταθλημα το ειχατε σιγουρο. Κατι απο παοκτσηδες μου θυμιζετε ωρες ωρες που καθε χρονο πανε για πρωταθλημα (αυτο λεγανε μεχρι πριν 2-3 χρονια). Κανεις δεν απαξιωνει το μπασκετ αλλα οπως και να εχει ολοι ξερουμε οτι ο βασιλιας των αθληματων ειναι το ποδοσφαιρο και ο καθε φιλαθλος χερεται περισσοτερο με το ποδοσφαιρο παρα με το μπασκετ (βλεπε πανηγυρισμους σε euro και eurobasket).[b'] Αν για παραδειγμα παρει ο ΠΑΟ το CH.L δεν νομιζω οτι θα εχει την ιδια απηχηση που ειχε η κατακτηση της "ευρωλιγκας" στο Παρισι.Θα μιλαμε για πανυγηρι εφ ορου ζωης...[/b] Στα υπολοιπα αθληματα ομαδικα/ατομικα αν και μονο 10 εκατομμυρια χωρα ειμαστε σχεδον παντα στην κορυφη/φαβορι για την κορυφη,και ετσι μας εχει γινει συνηθεια.Αυτο που "χωλενει" περισσοτερο ειναι το ποδοσφαιρο και επειδη ριχνουμε ολα το βαρος σε αυτο στο τελος θα καταληξουμε να χασουμε και οτι εχουμε εδρεωσει ολα αυτα τα χρονια στα λοιπα αθληματα(μπασκετ,βολευ,πολο κλπ κλπ).Ναι ειναι "ο βασιλιας των σπορ" αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η κατακτηση του eurobasket με κανει λιγοτερο υπερηφανο απο οτι του euro στην πορτογαλια....Απλως θεωρουμε δεδομενο οτι ειμαστε "δυνατοι" παραδοσιακα στα λοιπα αθληματα και δεν μας κανει εντυπωση μια καλη διακριση σε ευρωπαικο η και παγκοσμιο επιπεδο.Θυμηθητε τι γινοταν επι εποχης γκαλη/γιαννακη στον αρη η οταν ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος πηγαιναν 3-4 χρονιες σερι final four στην ευρολιγκα-ποιος θυμαται(αφθορμητα χωρις search)πως πηγε το πρωταθλημα ποδοσφαιρου το '96 ???
konnak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Όσο για Euro-Eurobasket, εντάξει, το έχετε πηδήξει λίγο. Δεν έχει σχέση μόνο το πόσο κοινό έχει το κάθε άθλημα. Το Eurobasket το είχαμε πάρει μια φορά, και είχαμε και ένα αργυρό (νομίζω και ένα χάλκινο), και αν εξαιρέσεις την περίοδο προ και μετά Ντιζόν, πάντα παίζαμε τετράδα, μέχρι και Μουντομπάσκετ τετράδα παίξαμε. Και όλα τα Eurobasket τα ξεκινάγαμε με στόχο το χρυσό. Ε δεν είναι το ίδιο με το Euro που περιμέναμε ρεζιλίκια και μας έκατσε (ναι, μας έκατσε, αν π.χ. δεν είχε βάλει ο Βρύζας το γκολ με τους ρώσους, θα είχαμε κουνήσει μαντίλι). Ναι, φυσικά το ποδόσφαιρο είναι πιο δημοφιλές, αλλά ΔΕΝ είναι μόνο αυτό.
plato Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ουτε οι νικες ουτε οι ηττες μετρανε στα φιλικα.Τα φιλικα μας ενδιαφερουν να δουμε πανω κατω τους καινουριους αν και παρα παρα παρα πολλα χρονια ειχα να δω τον Ολυμπιακο σε τετοια φυσικη κατασταση τετοια εποχη.Δεν ξερω αυτο αν ειναι καλο ή κακο.Το σημαντικοτερο ΔΕΝ ειχαμε τραυματισμους.Με τους αλλους προπονητες καθε χρονο ειχαμε εναν παιχτη με χιαστους, μηνισκους και 3-4 μηνες εξω.Του Μπουλουτ ηταν ειτε το χτυπημα ειτε η πτωση που ψοφησε.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Χαλαρωσε και λιγο που θες τον Καναβαρο και τον Μπουφον. Εδω εχεις 2 Ριβαλντο στην ομαδα σου(για 4 μηνες δεν θα εχεις).Ουτε που καταλαβες τι εγραψα ετσι?Διοτι αν καταλαβεις και πετας αυτο το μνημειο,τοτε μαλλον συμφωνεις και δεν θες να το δεχτεις Ο Σχορσιανιτης ειναι ο πρωτος που ελεγε οτι παμε και οπου μας βγαλει. Τι λες ρε παιδι μου ε?Εχετε και αλλο χοντρο μαυρο ψηλο Ελληνα και τους μπερδευω με εκεινο που ειπε μετα την Μαλαγα "Τωρα θα περασουμε και ενα χερακι τον Παναθηναικο"? Για τις δηλωσεις των δικων σας εισαι ο μονος που λεει οτι θα το κυνηγησετε. Ολοι οι υπολοιποι λενε οτι θα το παρετε. Για λεγε,δωσε κανα λινκ... Ουτε με ενδιαφερει να κατσω να ασχοληθω τι λεγατε στα forum για το Σαβιολα. Αυτο που ξερω ειναι οτι τον περιμενατε!Εγω 3 βδομαδες δεν εχω βγει απο το σπιτι μην ερθει ο Σαβιολα και χασω την αφιξη.Ω ρε τι αλλο θα ακουσουμε Δηλαδη εσυ τον Ζε Ρομπερτο περιμενεις για να αποδεχτεις την ανωτεροτητα του Ολυμπιακου?Γιατι ακομα και Μπορχα και Ζεβλακωφ δεν εχεις στην ομαδα σου.Και ουδεποτε ειπε κανεις οτι αυτοι οι δυο ηταν οι μεταγραφες του καλοκαιριου!!! Χα Χαχα Χαχαχα Αχααα,μπουαχαχα... Μαλιστα.Εχουμε ξεκινησει μια συζητηση λεγοντας εγω "Στην μπαλα παιζετε μονοι σας" και η απαντηση ειναι Δηλαδη εσυ τον Ζε Ρομπερτο περιμενεις για να αποδεχτεις την ανωτεροτητα του Ολυμπιακου Ρισπεκτ...ειμαι 100% σιγουρος οτι εχεις διαρκειας και εχεις γραφτει και μελος. Αλλα και το θεικο "Δεν εχεις Μπορχα και Ζζεβλακωφ"....Λοοοολ ειπαμε ρε φιλε,ειστε καλυτεροι αλλα Μπορχα??Μπορχα?????Καλυτερα να ελεγες Στολτιδη ή Τζορτζεβιτς που οντως δεν εχουμε Μα Μπορχα....?Δηλαδη αν σου δωσω τον Παπαδοπουλο τον δινεις η δεν τον δινεις τον Μπορχα? Και οσο για τον Γκονζαλες αν αυτα που λεει ο αρχηγος σας ισχυουν οσο αυτα που λεει η γιαγια σου τοτε εχετε πιο σοβαρο προβλημα απο οτι νομιζουμε. ΠΕΡΣΥΝΟΣ αρχηγος.Φετος θα δουμε Α και φυσικα ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΑΣΧΕΤΑ αν ειναι αρχηγος η οχι ο Εκι
plato Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Για το μπασκετ που λετε ρε παιδια ας μας πει καποιος ποσες χωρες παιζουν μπασκετ επιπεδου ή εχουν ομαδες?Υπαρχει καμια αγγλικη? Γερμανικες ανυπαρκτες,πορτογαλικες δεν υπαρχουν.Με Ιταλους, Ισπανους πανω-κατω ιδιο επιπεδο.Τουρκοι, Ρωσοι και Ισραηλ. Ποδοσφαιρο οποιαν και να πετυχεις (πρωτα/δευτεραθλητριες) απο πρωταθληματα Γερμανιας,Ιταλιας,Ισπανιας,Αγγλιας,Γαλλιας εισαι τελειωμενος.Ασε που ολοι παιζουν μπαλα.Τσεχοι,Ουγγροι,Σκωτσεζοι και χιλιοι αλλοι που στο μπασκετ δεν υπαρχουν καν.Το μπασκετ ειναι αθλημα λιγων χωρων και ειναι πολυ πιο ευκολο να διακριθεις λογω μπατζετ.Λιγοτεροι παιχτες κτλ.Ας τα παιρνουμε παντου και να πανηγυριζουμε αλλα ρε μαστορια εγω με ενα σαν της εθνικης στη μπαλιτσα θελω κι ας πεθανω!
plato Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ουτε που καταλαβες τι εγραψα ετσι?Διοτι αν καταλαβεις και πετας αυτο το μνημειο' date='τοτε μαλλον συμφωνεις και δεν θες να το δεχτεις Τι λες ρε παιδι μου ε?Εχετε και αλλο χοντρο μαυρο ψηλο Ελληνα και τους μπερδευω με εκεινο που ειπε μετα την Μαλαγα "Τωρα θα περασουμε και ενα χερακι τον Παναθηναικο"? Για λεγε,δωσε κανα λινκ... Εγω 3 βδομαδες δεν εχω βγει απο το σπιτι μην ερθει ο Σαβιολα και χασω την αφιξη.Ω ρε τι αλλο θα ακουσουμε Χα Χαχα Χαχαχα Αχααα,μπουαχαχα... Μαλιστα.Εχουμε ξεκινησει μια συζητηση λεγοντας εγω "Στην μπαλα παιζετε μονοι σας" και η απαντηση ειναι Ρισπεκτ...ειμαι 100% σιγουρος οτι εχεις διαρκειας και εχεις γραφτει και μελος. Αλλα και το θεικο "Δεν εχεις Μπορχα και Ζζεβλακωφ"....Λοοοολ ειπαμε ρε φιλε,ειστε καλυτεροι αλλα Μπορχα??Μπορχα?????Καλυτερα να ελεγες Στολτιδη ή Τζορτζεβιτς που οντως δεν εχουμε Μα Μπορχα....?Δηλαδη αν σου δωσω τον Παπαδοπουλο τον δινεις η δεν τον δινεις τον Μπορχα? ΠΕΡΣΥΝΟΣ αρχηγος.Φετος θα δουμε Α και φυσικα ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΑΣΧΕΤΑ αν ειναι αρχηγος η οχι ο Εκι[/quote'] Οτι και να λες (που σε αρκετα εχεις δικιο) δεν ειναι ακριβως ετσι.Καθε χρονο μεχρι να σας πετυχουμε μας τα κανετε τσουρεκια (δεν μιλαω γι σενα προσωπικα ουτε για τις φυλλαδες).Επειδη ακουω πολυ ραδιοφωνο αυτα που ακουγονται ρε φιλε ειναι να τραβας τα κοτσιδια σου! Και δεν εννοω κανα δυο πυροβολημενους εκατερωθεν.Ασε που δεν ειναι καθολου αντιστοιχα τα μπατζετ.Εσυ μπορει να λες και συμφονω οτι δεν βαζει λεφτα ο σωφερ αλλα εφερε κανα δυο πεθαμενους πληρωνοντας εστω για τα ματια του κοσμου.Εγω στο μπασκετ μιλαμε για πληρη σηψη, ουτε για τα ματια του κοσμου και αυτο ειναι θετικο για μενα.Δεν προσπαθησε ο Σωκρατης να φερει τον Μπισκαν του μπασκετ να μας τον βαφτισει πρωταθλητη Ευρωπης.Το ειχε παρατησει στην κυριολεξια.Ουτε Κονσεισαους ειδα και ευτυχως σου ξαναλεω.Καμια σχεση δεν εχει.Το ποδοσφαιρο ο δικος σου δεν το εχει πεταξει, δεν λεει δεν μπορω να ανταπεξελθω (κι εχει μονο το ποδοσφαιρο) αλλα κατα την αποψη μου κοροιδευει κι εμενα με ποναει περισσοτερο απο ορισμενους απο σας γιατι αν εφερνες κανενα Σαβιολα βοηθας κι εμενα να κανω κατι παραπανω.Βγηκε ο Τζιγγερ τοτε που υποτιθεται οτι επαιζε του Σαβιολα και λεει "ολοι ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι να ερθουν τετοιοι παιχτες στο ελληνικο πρωταθλημα".Καλα να κοροιδευει εσας και να μην τον πλακωνεται σε τιποτα κλωτσιες αλλα κι εμας ο αλητης?Κατσε ρε σωφεραντζα ποιος φταιει για το ελληνικο πρωταθλημα?Εγω που εφερα Καρεμπε,Ριβαλντο,Ζαχοβιτς,Ζιοβανι,Ζε-ελιας,Ζετερμπεργκ,Μπερμουδες (ειτε προσφεραν ειτε οχι)? Αγορασμενοι με δις αυτοι και κατι τρελα συμβολαια. Ή μηπως φταις εσυ που την παιζεις?Που να μου απαντησει ο σωφερ... οδηγαει τωρα
sniper_206 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ας γράψω κάτι που διάβασα για Τουρέ και ίσως δεν το ξέρετε... Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Μονακό στα 4,5 μύρια € και με τη δόση του ενός εκ. στη Μεταλουργκ να την πληρώσει η Μονακό. Και πάνω που όλα ήταν έτοιμα πήγε ο μαλάκας ο Σέλουκ και είπε: Θα πάρω από τα 4,5 εκ. 1 και κάτι για τη Μέταλουργκ, 70 χιλ. που χρωστάτε στον Τουρε για δόση συμβολαίου, 200 χιλ. για πριμ πρωταθλήματος και κυπέλλου για Τουρέ και Μπαμπαμαλακίντα καθώς και 500 χιλ. προκαταβολή για τη μεταγραφή του Νε επομένως ο Θρύλος θα έβαζε γύρω στα 2 εκκατομύρια στα ταμεία του και γι'αυτό έχει γαμηθεί η κατάσταση και δεν ξεβρωμέζει ο Πειραιάς με τον κωλοσέλουκ και τους αραπάδες του...
Arxon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ουτε που καταλαβες τι εγραψα ετσι?Διοτι αν καταλαβεις και πετας αυτο το μνημειο' date='τοτε μαλλον συμφωνεις και δεν θες να το δεχτεις Τι λες ρε παιδι μου ε?Εχετε και αλλο χοντρο μαυρο ψηλο Ελληνα και τους μπερδευω με εκεινο που ειπε μετα την Μαλαγα "Τωρα θα περασουμε και ενα χερακι τον Παναθηναικο"? Για λεγε,δωσε κανα λινκ... Εγω 3 βδομαδες δεν εχω βγει απο το σπιτι μην ερθει ο Σαβιολα και χασω την αφιξη.Ω ρε τι αλλο θα ακουσουμε Χα Χαχα Χαχαχα Αχααα,μπουαχαχα... Μαλιστα.Εχουμε ξεκινησει μια συζητηση λεγοντας εγω "Στην μπαλα παιζετε μονοι σας" και η απαντηση ειναι Ρισπεκτ...ειμαι 100% σιγουρος οτι εχεις διαρκειας και εχεις γραφτει και μελος. Αλλα και το θεικο "Δεν εχεις Μπορχα και Ζζεβλακωφ"....Λοοοολ ειπαμε ρε φιλε,ειστε καλυτεροι αλλα Μπορχα??Μπορχα?????Καλυτερα να ελεγες Στολτιδη ή Τζορτζεβιτς που οντως δεν εχουμε Μα Μπορχα....?Δηλαδη αν σου δωσω τον Παπαδοπουλο τον δινεις η δεν τον δινεις τον Μπορχα? ΠΕΡΣΥΝΟΣ αρχηγος.Φετος θα δουμε Α και φυσικα ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΑΣΧΕΤΑ αν ειναι αρχηγος η οχι ο Εκι[/quote'] 1. Εκανα πλακα και αναφερθηκα στον 2 φορες Ριβαλντο. Συμφωνω και για αυτο το εγραψα αυτο. Μαλλον εσυ δεν καταλαβες την δοση πλακας.... 2. Για να σου λυσω την απορια εναν μαυρο γιγαντα εχουμε και ειναι αυτος που ξερεις, ο Σχορτσιανιτης. Αν ειπε μια κουβεντα πανω στον ενθουσιασμο του η για να γεμιζει το γηπεδο δεν με ενδιαφερει.Οι δηλωσεις ολων των παικτων ηταν οτι δημιουργουσαν ομαδα! 3.Διαρκειας εχω οπωτε αυτοματα με κανει και μελος χωρις να το επιλεξω (παει και αυτη η απορια σου) 4. Μην κλειστεις αλλο μεσα γιατι ο Σαβιολα δεν ερχεται. 5.Τον Παπαδοπουλο κρατα τον για να εχεις ενα παικτη να συγκρινεις. Ο Μπορχα και ο Ζεβλακωφ οντως ειναι παρα πολυ για σενα.Παικτες σαν τους Στολτιδη και Τζολε ξεχνα τους.
andrip Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 μπόρχα η λεγόμενη κόμπρα των γηπέδων, μεγάλος παίχτης βεεεεεβαια
Arxon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 μπόρχα η λεγόμενη κόμπρα των γηπέδων, μεγάλος παίχτης βεεεεεβαια ρε φιλε εγω δεν ειπα οτι ειναι μεγαλος παικτης αφου δεν τον εχω δει ακομα να παιζει!Κανγκουρο τον λενε και οχι κομπρα των γηπεδων. Εγω ειπα οτι για τον βαζελο θα ειναι σιγουρα πολυ καλυτερος απο μερικους μερικους
tzinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 καλα αυτο που ειπε ο πλατο για το μπασκετακι, αν και αυτονοητο πολυ δεν το σκεφτονται. Φυσικα και ειναι πολυ πιο ευκολο για μια ομαδα απο την ελλαδα να γινει μεγαλη ευροπαικα στο μπασκετ παρα στο ποδοσφαιρο. Στο ποδοσφαιρο μπορει να πεσεις σε μια τριτη ομαδα απο 15 διαοφρετικες χωρες και να σε κοντραρει στα ισια τουλαχιστον, ενο στο μπασκετ 5-6 χορες πεζουν μονες τους και οι αλλοι ειναι κομπαρσοι. Επισης με ενα μπατζετ γυρο στα 10-12 το πολυ εκατομυρια φτιαχνεις μπασκετικη ομαδα αντιστοιχη μιας ποδοσφαιρικης μιλαν! Στο ποδοσφαιρο θες πανο απο 30-40 εκατομυρια για να πεις οτι πεζεις στην ευροπη με αξιοσεις απλος. Ολα τα αλλα εινα παραμυθια. Ο ΠΑΟ βρηκε επενδυτες μαγκες και ειχε την τυχη να εχει ενα σουπερ προπονητη και σταθερο στην ομαδα. Εχτισε το ροστερ υποδειγματικα και υποστηριξε την ομαδα για χρονια, οποτε μπραβο του. Θα μπορουσε να το κανει και ο ολυμπιακος, θα μου πεις, προσπαθησε εφτασε ψηλα αλλα επεσε αποτομα. δεν ειχε διαρκεια Οποτε η απαξιοση στο μπασκετ που εσεις κοκορευεστε οτι ειστε τοπ, ερχεται απο αυτα 1τον διοτι εχουμε φτασει στην κορυφη και εμεις (αλλα πεσαμε συντομα). Αρα εχουμε κατακτησει το ιδιο βουνο, απλα εσεις 2 φορες παραπανο. 2ρον διοτι αλλο να ριξεις την σκλεναρικοβα (ποδοσφαιρο) και αλλο να ριξεις την μαστροκοστα (μπασκετ) ξερο γο, νουναρες και οι δυο, αλλα η μια θελει να σου βγει το λαδι για να την ριξεις, ενο η αλλη ερχεται πιο ευκολα. 3τον αλλη αιγλη η μπαλα, αλλη το ποδοσφαιρο. Μας εφυσηχαζει η κυριαρχια στην μπαλα και αφου δεν βλεπαμε προκοπη στο μπασκετ το απαξιοναμε. 4τον Η γενικη απαξιοση του μπασκετ ος αθλημα. Για 3-4 χρονια δεν εδειχνε πολλα ματς η τηλεοραση, λεφτα πολλα γενικος δεν επεφταν, οι 0ομαδες αλλαζαν το 4/5 του ροστερ σχεδον καθε σεζον η και μεσα στη σεζον και καπου ελεγες δεν μαμιεται και το μπασκετακι. Μεσα σε ολα αφτα, μαγκια του παο για την ομαδα και την σταθεροτητα του, απλα οσο και να κοκορευεστε, οσο σας ριχνουμε 4ρες στη μπαλα, δεν θα ιδρωνει το αυτακι μας για καπια αποτυχια στο μπασκετ. Και αυτο σας τρελενει ακομα περισοτερο, διοτι πας να κανεις καζο στον φιλο σου για τους 20 ποντους που του ριξες στο μπασκετ και αυτος σου λεει ελα μορε ποιος το μαμει και το μπασκετ και στην χαλαει λολ!! Ενο αμα ο γαυρος ερθει στο γραφειο και σου πει πος σου φανηκαν τα 4 μπαλακια του ριμπο(λεμε), θα βγαζεις αφρους.
tzinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 αααα ηθελα να πο κα για τα συνεχιζομενα ερασιτεχνικα καραγκιοζιλικια της διοικοισης του γαυρου. Τρελενομαι οταν ακουο, για ζε ρομπερτο "αποφασισε εσυ να ερθεις και θα τα βρουμε στα λεφτα' η για σαλπιγκηδη "αν αποφασισεο ο παοκ να τον πουλησει τοτε μπορει να ενδιαφερθουμε". Ιδια με τον λαγο, με τον σιμουνιτσ, με τον ζουαν και ολοιο οι καλοι οι παιχτες συνεχιζουν και χανονται. Η κανεις μια σοστη προταση να εχεις ελπιδες η τραβα παιξε ρακετες στη θαλασσα! Μια φορα να χτυπησει ο γαυρος παιχτη και να φανει οτι τον περνει οσο και οσο, το εχο αχτι, ολο παζαρια σαν τους γυφτους. ασχετο αλλα πολυ γελιο http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=54027 φοτο με ομοιότητες γνωστών προσώπων της αθλητικής επικαιρότητας το καλυτερο "Μπόβιο με τον αρχηγό των Lordi " και "Φερέρ με Γιώργο Παπαδάκη"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.