Cromb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ρε σεις, πόσα λεφτά έδωσε η νετ για τα φιλικά του γαυρου-βάζελου;Μιλάμε για την πιο άθλια κάλυψη που έχω δεί ποτέ. Αν μου διναν 500 ευρώ θα την έκανα καλύτερη.
greekboy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ναι αθλια καλυψη...αλλα καλυτερα απο αλλα χρονια που δεν βλεπαμε καθολου τα φιλικα
Cromb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Εντάξει μωρέ, ετσι κι αλλιώς δε πιστεύω να βγάζει κανείς συμπεράσματα από τα φιλικά.Για τους προπονητές και τις εφημερίδες είναι. Αλλά από τη στιγμή που κάνει τη καλή η νετ, ας κάνει και μια κάλυψη της προκοπής.Τόσο δυσκολο είναι?
zaxoys Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Το συμβόλαιο του Σέζαρ με την Τίγκρες είναι 1+2 και αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται στο «+». Ο μάνατζέρ του έλεγε, ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τον πάρει ελεύθερο η ομάδα του Πειραιά. Ίσως και αυτό να είναι τελικό το «κλειδί» στην υπόθεση. *Εδώ που τα λέμε, οι Μεξικάνοι το παρατράβηξαν. Τους είπε ο Σέζαρ ότι δεν θέλει να μείνει, αυτοί επέμεναν και τον ανάγκασαν να τραβήξει το σχοινί. Ε μα και αυτοί σαν δεν ντρέπονται ...ούτε ο Ολυμπιακός με τον Τουρέ δεν τα κάνει αυτά...
revil Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 loooooool έγραψες Η διαφορά όμως είναι οτι ο Τουρέ είχε κλειστό 3ετές ενω ο Σέζαρ 1+2
Kandinsky Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ΥΓ. Σιγά μην είμαι γαύρος. Και από τον Πειραιά να ήμουνα δε θα υποστήριζα αυτήν την ομάδα. Ευτυχώς που μου το είπες ακριβως την ώρα που έψαχνα να βρω αν έχει ΜΕΤΡΟ στον Βοτανικό...
Arxon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Εντάξει μωρέ, ετσι κι αλλιώς δε πιστεύω να βγάζει κανείς συμπεράσματα από τα φιλικά.Για τους προπονητές και τις εφημερίδες είναι. Αλλά από τη στιγμή που κάνει τη καλή η νετ, ας κάνει και μια κάλυψη της προκοπής.Τόσο δυσκολο είναι? απο οτι φαινεται ειναι χαλια οι μεταδοσεις αλλα καλυτερα οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω απο αλλες χρονιες που δεν ειχαμε καν. Ρε παιδια αλλες εφημεριδες λενε οτι υπεγραψε ο Σεζαρ αλλες οτι εφυγε για να παει πισω. τι γινεται τελικα με αυτον?Τον περιμεναν οι δημοσιογραφοι το απογευμα και δεν εμφανιστηκε ποτε. Οταν ρωτουσαν ανθρωπους της παε λεγανε δεν ξερουνε οτι μπορει και να εφυγε!!!!
Critter Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Εγω παντως εχω άλλη απορία. Τελικα στο Βοτανικο η στο Λαγονησι θα κανει το γηπεδο ο ΠΑΟ?Ας μας πει καποιος επιτελους. Παντως ο Βοτανικος σε 8 μήνες θα εχει ΜΕΤΡΟ στο υψος της γεωπονικής
zaxoys Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Τα φιλικά είνα ιμέρος της συμφωνίας που έκλεισε η Ε.Ρ.Τ με ΠΑΟ-ΟΣΦΠ γι'αυτό φέτοςτα βλέπουμε έστω και έτσι.Για τον Σέζαρ τα είπαμε ααν διαβάσεις παραπάνω , το πιθανότερο είναι να κάνει "Τουριές" στους Μεξικάνους μήπως και τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός σαν ελεύθερο ...
christos_0b Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Εγω παντως εχω άλλη απορία. Τελικα στο Βοτανικο η στο Λαγονησι θα κανει το γηπεδο ο ΠΑΟ?Ας μας πει καποιος επιτελους.Παντως ο Βοτανικος σε 8 μήνες θα εχει ΜΕΤΡΟ στο υψος της γεωπονικής lol! Πραγματικα δεν εχεις ακουσει(περα απο την πλακα με το λαγονησι)για το γηπεδο τους? Btw πως σας φενεται η ομαδα ρε παιδες?
Kandinsky Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Εγώ δεν αισιοδοξώ. Απο και κλείεται να καταφέρει όλο αυτό το συνονθύλευμα να γίνει ομάδα που θα αποδίδει μάλιστα ωραίο ποδόσφαιρο (διότι ΚΑΙ αυτό είναι το ζητούμενο μια και τόσα χρόνια το πρωτάθλημα ούτως ή άλλως το παίρνεις) σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στην ιστορία του ποδοσφαίρου δε νομίζω να το κατάφεραν πολλές ομάδες. Κι αυτές που το κατάφεραν δεν στηρίχθηκαν σε παίκτες ερωτηματικά. Εύχομαι να διαψευστώ.
Arxon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 δεν νομιζω να διαψευστεις,απο οτι φαινεται φτιαξαμε την αμυνα και χαλασαμε το κεντρο....
Kandinsky Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Αν δεν πάρει Ζε-Ρομπέρτο ή κάποιον αμυντικό μέσο, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Μόνος του θα είναι -πάλι- ο Στολτίδης και απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει σοβαρή ομάδα στον κόσμο που να έχει μόνο καλή άμυνα χωρίς γενικότερη καλή αμυντική λειτουργία.
privateer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Σκηνές... ποδοσφαίρου για το νέο είδωλο! Ο Ολυμπιακός είχε χρόνια να ζήσει τέτοιες στιγμές. Η ατμόσφαιρα στο "Ελ. Βενιζέλος" ήταν... ποδοσφαιρικής υποδοχής, όμως δεν είναι ο Ζε Ρομπέρτο το θέμα. Ο Άρβιντας Μασιγιάουσκας γνώρισε υποδοχή... μπασκετικού Μεσσία στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του λίγο μετά τις 2μ.μ.. Περίπου 200 φίλαθλοι των ερυθρολεύκων ήταν εκεί για να καλωσορίσουν το νέο τους είδωλο που δεν θα μαγεύει στο χορτάρι, αλλά στα παρκέ. Η άφιξη του Μασιγιάουσκας είχε κάτι από... χολιγουντιανή υπερπαραγωγή, αφού οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μπήκαν με το αυτοκίνητό τους στην πίστα του αεροδρομίου, παρέλαβαν τον Λιθουανό σούπερ σταρ και στην συνέχεια τον... επέδειξαν στους φίλους των ερυθρολεύκων που έκαναν τον κόπο να μεταβούν ως τα Σπάτα. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν λίγο πολύ κλασσικές... Οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά επιμελήθηκαν... στυλιστικά την εμφάνιση του Λιθουανού, περνώντας στους ώμους του μια τεράστια σημαία του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα απαιτούσαν από το «καλάσνικοφ» -όπως είναι το προσωνύμιο του Μασιγιάουσκας- να... εκτελέσει τον αιώνιο αντίπαλο, Παναθηναϊκό! Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι παρά τις προτροπές των δημοσιογράφων, ο Μάτσε δεν είπε κουβέντα, καθώς αναμένεται να τα πει... όλα στις 4μ.μ., οπότε θα υπογράψει το νέο του 4ετές συμβόλαιο και θα παρουσιαστεί με πάσα επισημότητα από την διοίκηση του Ολυμπιακού http://www.youtube.com/watch?v=rUnk8eivtT4&mode=related&search=Macijauskas
tzinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Αν δεν πάρει Ζε-Ρομπέρτο ή κάποιον αμυντικό μέσο, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Μόνος του θα είναι -πάλι- ο Στολτίδης και απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει σοβαρή ομάδα στον κόσμο που να έχει μόνο καλή άμυνα χωρίς γενικότερη καλή αμυντική λειτουργία. δεν νομιζο ο ζε ρομπερτο να ειναι καθαροαιμο αμυντικο χαφ/κοφτης. Οποτε ουτε αυτος θα βοηθουσε την κατασταση αν τον περναμε για αντικαταστατη του τουρε (ανασταλτικα). Σιγουρα θα προσθετε δημιουργικα στην ομαδα και δινει παραπανο ποιοτητα στο κεντρο αλλα δεν τον βλεπο να τρεχει σαν σκυλος και να κοβει οπος ο στολτιδης. Ο τζολε πολλες φορες πεζει αμυντικο χαφ στην εθνικη, το ιδιο κανει και ο ζε ρομπερτο στην βραζιλια αλλα δεν ειναι η φυσικη τους θεση. Και η πλακα ειναι οτι φενεται ουτε ο μαρκο νε να μπορει να πεξει αμυντικο χαφ, πιο πολυ δημιρουγικος παιχτης ειναι και οχι να καθεται πισο και να κοβει επιθεσεις. Ο τουρε ειναι καθαρο αμυτνικο χαφ που ομος ξερει μπαλα και ανεβενε και εφτιαχνε παιχνιδι, ενο ο νε ειναι επιθετικο χαφ που προσπαθει να πεξε καιι πισο ος αμυντικο χαφ. Αρα μαλλον αντιθετοι παιχτες ειναι και οχι οπος μας τα παρουσιαζανε. Πος ειναι ο γκονζαλες που δεν τραβαει μια οταν ξεικιναει απο πολυ πισο σαν αμυντικο χαφ, κατι τετοιο και ο νε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.