zaxoys Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ο Μάτσε με την κόκκινη φανέλα! 19/7/2006 1:08 http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=24377 Μια μέρα μακριά είναι το (χρυσό) αύριο για τον Ολυμπιακό! Οι ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει την συμφωνία με τον Άρβιντας Μασιγιάουσκας και τώρα θέλουν να τον παρουσιάσουν με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο που κινήθηκαν για να τον αποκτήσουν. Ο Λιθουανός σούπερ σταρ είναι πολύ πιθανό να έρθει την Πέμπτη στην Αθήνα προκειμένου να παρουσιαστεί στον Τύπο και να φωτογραφηθεί με τη φανέλα που θα φορά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Δηλαδή, την ερυθρόλευκη! Που να μείνουν μετά χρήματα για τον κακομοίρη τον Ντάνι ...
Arxon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 τοσα χρονια δεν εχω ξανακουσει παικτη να διαμαρτυρεται για χρηματα στον Ολυμπιακο,τωρα ξαφνικα εμφανιστηκαν 2. Καλα ο Τουρε ξερουμε ολοι τι γινεται. Με τον Ντανι θα συμφωνησω οτι πρεπει να το εκαναν με σκοπιμοτητα να τον διωξουν,αλλα καταστρεφουν την εικονα της ομαδας
Arxon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 μολις τωρα διαβασα οτι ο Σεζαρ περναει απο εξετασεις και υπογραφει 3ετες συμβολαιο. Ο Σολιντ θελει και τριτο αμυντικο και ζηταει τον Στεφαν Ανσο. Και ολα προχωρανε καλα με τον Νερι,3ετες συμβολαιο και μενουν τα χρηματα.
Founes Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Αύριο στις 13.30 φθάνει στο Ελ.Βενιζέλος ο Ματσιγιάουσκας!!! Και φυσικά θα την κοπανήσω για να τον υποδεχθώ!!!
Kandinsky Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 live κλήρωση πρωταθλήματος (άπαξ και αρχίσει)....
Arxon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Με Ξανθη,Πανιωνιο και ΠΑΟΚ οι τρεις πρωτες αγωνιστικες...μαλιστα
admin.iekep Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ρε παιδια τι σκοτωνεστε για τους παικτες στην ελλαδα ζειτε ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ εδω δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να ερθει παρα μονο αν ειναι να αποσυρθει απο την ενεργο δραση ολα τα αλλα ειναι λογια. μεχρι τωρα κανεναν κορυφαιο παικτη δεν εχω δει εδω στην ελλαδα παρα μονο στις ευρωπαικες χωρες. χωρις παρεξηγηση αλλα με τετοιο ποδοσφαιρο που εχουμε τι να ερθει να κανει εδω ο καλος ο ποδοσφαιριστης.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Αν δεν κατάφερα να εξηγήσω το γιατί και το πως μετά από 200 και βάλε γραμμές κειμένου' date=' δεν αισιοδοξώ πως θα γίνει any time soon. ... Στο προπροηγούμενο post μου έχω αναφέρει πολύ συγκεκριμένα με τι συμφωνώ και με τι διαφωνώ. ... Ήμουν σαφέστατος όταν μίλησα για πρεμούρα, ανισοβαρή συμμετοχή και άκαιρη παρέμβαση. Κι αν αυτά δεν έγιναν κατανοητά, ήλπιζα το παράδειγμα του Al και του Robert να βοηθούσαν λιγάκι. Με την ελπίδα έμεινα...[/quote'] Μήπως θα έπρεπε να αναρωτηθείς γιατί οι απόψεις σου δεν γίνονται κατανοήτες από πολύ κόσμο ενώ (όπως συνηθίζεις να διαλαλείς στα ποστ σου) είσαι πάντα σαφέστατος; Απ'ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος που δυσκολεύεται να τις κατανοήσει.
Kandinsky Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ωπ! Καλώς τον σκακιστή. Έτσι και μου πεις ότι είσαι γαύρος, πάω άμεσα, αβασάνιστα και αβάδιστα και στήνομαι στον Βοτανικό να περιμένω να χτιστεί το γήπεδο να πάρω διαρκείας...
blueviper Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Καλώς το Μανώλη...που χάθηκες βρε θηρίο; Προφανώς, έχοντας προηγουμένως βελτιώσει τη σχέση σου με τη γλώσσα που συνηθίζουν να ομιλούν και να χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι, κατά την οποία "ομαδικός=/συντηρητικός", έρχεσαι να μας κάνεις κήρυγμα πατερναλιστικής αισθητικής (που τόσο μισείς βρε παιδί μου). Ορεξούλα για flame Μανώλη μου; Άλλος φαίνεται έχει το όνομα (viper) κι άλλος τη χάρη. Ουδέν πρόβλημα... Αν δεν κάνω λάθος, με τα επιχειρήματα και τις θέσεις του The_Edge ή μέρος αυτών διαφώνησαν, καταθέτοντας τις ενστάσεις του, οι: Arxon, revil, tzinos, Kandinsky, blueviper, EKTELESTES και Critter. 7 λοιπόν άνθρωποι εξέφρασαν μια δυσκολία ταύτισης με όσα ανέφερε ο The_Edge, υποκινούμενοι προφανώς από τα οπαδικά τους συναισθήματα και μόνο κι όχι γιατί διαπίστωναν, έστω κάποιοι από αυτούς, λογικά κενά ή επίσης εμφορούμενες από ένα στείρο οπαδισμό θέσεις. Φυσικά και δε σημαίνει πως πάντα η πλειοψηφία κατέχει την αλήθεια ή πως έχουμε να κάνουμε με παρουσία της τελευταίας σε κάθε περίπτωση, αλλά οι πιθανότητες, ας το επαναλάβω, να κάνουν λάθος ή να κατάλαβαν λάθος κι οι 7 ανωτέρω χρήστες, είναι πιο περιορισμένη από εκείνη που θέλει τον The_Edge σε αυτή τη θέση. Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα, πετάγεται κι ο καλός μας Μανώλης, που μέχρι σήμερα αισθανόταν σα θιγμένη συμπεθέρα, να βρωντοφωνάξει πως ο αέναος αγώνας του τώρα δικαιώνεται. Αλληλούια! Δεν έχεις αντιληφθεί κάτι ακόμα...στα πλαίσια ενός flame, ο εκάστοτε συμμετέχοντας είναι διατεθειμένος να νοθεύσει το παιχνίδι προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις που λέγαμε. Θα επαναλάβει λοιπόν πολλάκις τα ίδια και τα ίδια, θα κάνει πως δεν κατάλαβε και δεν εννόησε, θα μετατοπίσει το ενδιαφέρον στο συμφέρον, μέχρι να παραιτηθεί ο άλλος με ένα απλό "άι στα κομμάτια, τι κάθομαι και συζητάω". Ο καθένας φυσικά κρίνεται για όσα καταθέτει, από τη στιγμή που μιλάμε για ένα δημόσιο forum, και τα τερτίπια κι οι στρατηγικές μπορούν να είναι διακριτές ακόμα κι από ένα λιγότερο εκπαιδευμένο μάτι. Δύσκολα θα παρεξηγηθείς συνολικά...μη νομίζεις λοιπόν πως άξαφνα έπιασες το παπά απ' τα testicles με την άνωθεν παρατήρησή σου. Πόσο μάλλον όταν προηγείτο δική σου διαπίστωση πως άλλα εννοούσες κι άλλα ανέφερες...μη βγούμε κι από πάνω τώρα, κρίμα θα είναι. Edit: Πάντως αν θες, σε σένα από εδώ και πέρα μπορώ να σου απευθύνομαι με πιο απλή γλώσσα...ξέρεις: blueviper πετά το τόπι στο Μανώλη. Μανώλης πετά τόπι πάνω κάτω. Τόπι πέφτει. Μανώλης σηκώνει τόπι. Το πετά στο blueviper.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Καλά ντε. Μια κουβέντα είπαμε. Και δεν την είπα για προσωπικά μου δικαίωση. Την είπα μπας και σε κάνω να αναρωτηθείς κάποια πράγματα. Απ' ότι φαίνεται, απέτυχα. ΥΓ. Σιγά μην είμαι γαύρος. Και από τον Πειραιά να ήμουνα δε θα υποστήριζα αυτήν την ομάδα.
blueviper Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Την είπα μπας και σε κάνω να αναρωτηθείς κάποια πράγματα. Απ' ότι φαίνεται, απέτυχα. Σ' ευχαριστώ για το άδολο ενδιαφέρον σου. Είμαι βέβαιος πως μετά θάνατον, εσύ θα μου ανάβεις κεράκια, για να συγχωρεθούν τα πεθαμένα μου. Μη στενοχωριέσαι πάντως...μπορεί να απέτυχες, αλλά, για να αισθανθείς καλύτερα, μπορώ να υποκριθώ πως έφταιγα εγώ και το πρόβλημα κατανόησής μου. Κι η ζωή συνεχίζεται, τα πουλάκια τιτιβίζουν χαρωπά και τα ουρί του παραδείσου παίζουν πεντόβολα για να περάσει η ώρα μέχρι την έλευση του επόμενου μωαμεθανού.
Bougas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ο Σέζαρ πάντως ήρθε τελικά, αύριο περνάει από εξετάσεις και λογικά υποράφει 3ετές... και στις 8 ομαδες που πηγε,......3ετες υπεγραψε! αλλα δεν εκλεισε χρονο!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 αλλά, για να αισθανθείς καλύτερα, μπορώ να υποκριθώ πως έφταιγα εγώ και το πρόβλημα κατανόησής μου. Ooh, I'm alive with pleasure now! Άντε τα λέμε σε 10 μέρες. Είμαι σίγουρος ότι θα σου λείψω.
revil Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Εκλεισε ο Σεζαρ 3ετές σε όποια ομάδα πήγε???? Εγω γιατί νόμιζα ότι απλά τον έδινε δανεικό η Ρεάλ όπως ακρβώς κάνει κάθε χρόνο η Μπάρτσα με το Σαβιόλα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.