Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχμ...μόνο μια παράμετρος του όλου προβλήματος ήταν. Δεν αναμένω πάντως να καταλήξουμε στους λόγους που έγινε η "φασαρία". Αν δεν κατάφερα να εξηγήσω το γιατί και το πως μετά από 200 και βάλε γραμμές κειμένου' date=' δεν αισιοδοξώ πως θα γίνει any time soon.[...']

[...]τέτοια είναι η φύση του flame άλλωστε. Εντυπώσεις και πάλι εντυπώσεις.

Εχμ... αν δεν κατάφερα και εγώ να εξηγήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ούτε εγώ αισιοδοξώ πως θα γίνει any time soon! Όσο για το flame νομίζω ότι έγινε και από τις 2 πλευρές, αλλά πιθανότατα κάνω και πάλι λάθος!

Κάπου εδώ σας αφήνω! Και όπως είπα, τα ξαναλέμε όταν θα υπάρχει κάποιο θέμα πραγματικής αντιπαράθεσης.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάπου εδώ σας αφήνω! Και όπως είπα' date=' τα ξαναλέμε όταν θα υπάρχει κάποιο θέμα πραγματικής αντιπαράθεσης.[/quote']

δεν αντεχεις αν δεν πεις την τελευταια κουβεντα εσυ:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

λοιπον παιδια ο Τουρες γραφουν γαλλικα sites οτι παει στη Λιον,βεβαια χωρις την συμφωνια του Ολυμπιακου. Αντε να δουμε τι θα γινει και με αυτον.Τωρα που εμεινε και χωρις χρηματα ειδικα...

Δημοσ.

Λέω να στείλω τα βιντεακια του Ριβάλντο και στον Τουρέ μπας και μάθει κι αυτός τί σημαίνει πραγματικά μεγάλος παιχτης κι όχι τσόλι σαν και του λόγου του....

Δημοσ.

Το Ντάνι ικανοί είναι να τον άφησαν επίτηδες απλήρωτο μήπως και σηκωθεί να φύγει και γλιτώσουν το μεγάλο συμβόλαιο ...

Δημοσ.

Από την Τρίτη ο Ολυμπιακός εκτός από το πρόβλημα του Τουρέ έχει να αντιμετωπίσει και αυτό του Ντάνι.

Μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης στο Σέεφελντ ο Ισπανός φορ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και ούτε λίγο ούτε πολύ τους είπε: «Θα δώσω εντολή στον ατζέντη μου να προσφύγει στη FIFA. Από τον Ολυμπιακό είμαι 8 μήνες απλήρωτος!»

Αμέσως μετά οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον Τροντ Σόλιντ να σχολιάσει την τοποθέτηση του Ντάνι αλλά ο Νορβηγός αρνήθηκε λέγοντας: «Δεν είμαι αρμόδιος για θέματα πληρωμών. Το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι περιμένω τις εξελίξεις με τον Σέζαρ».

Δημοσ.

ειναι τοσο λακακας,που και η φιφα θα τον γραψει στα @@ της!

γαμω τα παλικαρια ετσι?θελει και λεφτα μη χεσω!

Δημοσ.

Πέστα ρε BOUGAS.Μα να έχει την αξιωση να πάρει τα χρήματα για τα οποία υπόγραψε?Ήμαρτον ...

(Όταν τα κάνει ο Τουρέ θέλουμε να τού κρεμάσουμε το δελτίο..Όταν τα κάνουμε στον Ντάνι δεν υπάρχει πρόβλημα όμως )

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=24394

Αυτή την στιγμή το πιο πιθανό σενάριο είναι πως η ΠΑΕ δεν θέλει να καταβάλει μεγάλη αποζημίωση σε περίπτωση που διώξει τον Ντανι, την στιγμή που ο Ισπανός δεν μπορεί ή δεν θέλει να βρει άλλη ομάδα για να αγωνιστεί. Έτσι κάποιοι προσπαθούν με άλλα μέσα να εξωθήσουν τον Ντάνι σε άλλη απόφαση, όπως η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Το σίγουρο είναι ότι το όλο θέμα κάνει πολύ κακό στο πρεστίζ του συλλόγου, το οποίο έχει ήδη "μαυρίσει" από την υπόθεση Τουρέ. Το όλο σκηνικό θυμίζει έντονα τακτικές του παρελθόντος, όταν οι "ανεπιθύμητοι" έμεναν στο Ρέντη και έκαναν προπόνηση με τις μπουλντόζες, μέχρι να αποφασίσουν να φύγουν μόνοι τους από την ομάδα του Πειραιά

Δημοσ.

Παντως μια με Τουρε,μια με Ντανι,δεν μου μοιαζετε και πολυ καλοπληρωτες τωρα τελευταια...

Ο Ριβαλντο και ο Κωνσταντινου να πληρωνονται να μην γινουμε και ρομπα και χεσε τους αλλους,παει να γινει η δουλεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...