Kandinsky Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 4. Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ χωρίς την άδεια σας για θέματα που αφορούν παίκτες της ομάδας σας (ακόμα και αν αυτοί οι παίκτες δεν ανήκαν στην ομάδα σας την περίοδο που αφορά αυτό το θέμα ). ΟΚ? Είναι εντάξει αυτό τώρα για ένα άτομο υψηλής νοημοσύνης όπως εσύ? Την παρένθεση προφανώς την έβαλες για να μας δείξεις ότι επειδή ο Ριβάλντο όταν έκανε την καραγκιοζιά του δεν ανήκε στον Ολυμπιακό πάει να πει ότι δεν έγραψες ότι έγραψες σκεπτόμενος το πού ανήκει? :mrgreen:
The_Edge Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Την παρένθεση προφανώς την έβαλες για να μας δείξεις ότι επειδή ο Ριβάλντο όταν έκανε την καραγκιοζιά του δεν ανήκε στον Ολυμπιακό πάει να πει ότι δεν έγραψες ότι έγραψες σκεπτόμενος το πού ανήκει? :mrgreen: Κληρονομικό χάρισμα έχεις? :mrgreen:
blueviper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Εγώ αποδέχομαι τις 3 πρώτες θέσεις του The_Edge ως ειλικρινή ομολογία μεταμέλειας...σπουδαία αρετή να αναγνωρίζουμε τα λάθη και τα κόμπλεξ μας. Η 4η θα προτιμούσα να αναπροσαρμοστεί σε: "Θα ξαναμιλήσω με ή χωρίς την άδεια σας για θέματα που αφορούν παίκτες της ομάδας σας (ακόμα και αν αυτοί οι παίκτες δεν ανήκαν στην ομάδα σας την περίοδο που αφορά αυτό το θέμα ), αναμένοντας εύλογα τις αντιδράσεις που θα προκαλέσουν τα λεγόμενά μου". Και τέλος να προστεθεί και μια 5η που ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα: "Δε θα ξανα-εγκαλέσω συζητητές μου για οπαδικό φανατισμό, όσο εμφορούμαι κι ο ίδιος από την ίδια ανίατη νόσο".
nmtray2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Βασικα (να ουμ') κομπλεξ δημιουργουνται οταν περιμενεις καμμια 10ρια χρονια κουπες (που εχει υποσχεθει η προεδραρα) και πιστευεις οτι με εναν (1) παικτη τςπροκοπης επιασες τον παπα απο τα balls. (ή τον ταυρο απο τα κερατα). υγ. Για Ευρωπη μλαω
The_Edge Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Και τέλος να προστεθεί και μια 5η που ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα: "Δε θα ξανα-εγκαλέσω συζητητές μου για οπαδικό φανατισμό' date=' όσο εμφορούμαι κι ο ίδιος από την ίδια ανίατη νόσο".[/quote'] Χμμμ, με προβλημάτισες φίλε μου... Για να μην ξανα-εγκαλέσω, σημαίνει ότι το έχω ήδη κάνει τουλάχιστον μία φορά. Πού ακριβώς το έκανα αυτό? Κάνε μου ένα quote από κάτι τέτοιο που έχω πει σε παρακαλώ.
blueviper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Να βοηθήσω τη μνήμη λοιπόν... Φράσεις όπως "και είναι χαζό επειδή ανήκει σε κάποια ομάδα οι οπαδοί αυτής της ομάδας να μην μπορούν να παραδεχτούν τα ατοπήματα.", μαρτυρούν πως πεποίθησή σου είναι πως λειτουργούμε με βάση οπαδικά κίνητρα και μόνο. Σε μια τέτοια όμως περίπτωση προφανώς και θα έπρεπε να είχαμε κάνει σημαία μας το ατόπημα του Βαζέχα. Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική, όπως πολλάκις ανέφερα, αλλά δεν εισακούστηκα. Ο σεβασμός που τρέφω προς το πρόσωπό του και την αξία του, σαφώς και θα με εμπόδιζαν να τρέξω να αναφέρω με την πρώτη ευκαιρία ένα παραστράτημά του, μέσα σε τόσα χρόνια πορείας στο χώρο και με δεδομένο την ακεραιότητα της ποδοσφαιρικής του προσωπικότητας. Τα ίδια και παραπάνω ισχύουν για τον Ριβάλντο, στο όνομα του οποίου σε επίπεδο ήθους, πίνουν νερό πολλοί συνάδελφοί του. Το timing λοιπόν της παρέμβασής σου ήταν τουλάχιστον ύποπτο και δε διέφερε σε τίποτα από τις δικές μας "υπερβολικές" αντιδράσεις.
The_Edge Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Να βοηθήσω τη μνήμη λοιπόν... Φράσεις όπως "και είναι χαζό επειδή ανήκει σε κάποια ομάδα οι οπαδοί αυτής της ομάδας να μην μπορούν να παραδεχτούν τα ατοπήματα."' date=' μαρτυρούν πως πεποίθησή σου είναι πως λειτουργούμε με βάση οπαδικά κίνητρα και μόνο. Σε μια τέτοια όμως περίπτωση προφανώς και θα έπρεπε να είχαμε κάνει σημαία μας το ατόπημα του Βαζέχα. Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική, όπως πολλάκις ανέφερα, αλλά δεν εισακούστηκα. Ο σεβασμός που τρέφω προς το πρόσωπό του και την αξία του, σαφώς και θα με εμπόδιζαν να τρέξω να αναφέρω με την πρώτη ευκαιρία ένα παραστράτημά του, μέσα σε τόσα χρόνια πορείας στο χώρο και με δεδομένο την ακεραιότητα της ποδοσφαιρικής του προσωπικότητας. Τα ίδια και παραπάνω ισχύουν για τον Ριβάλντο, στο όνομα του οποίου σε επίπεδο ήθους, πίνουν νερό πολλοί συνάδελφοί του. Το timing λοιπόν της παρέμβασής σου ήταν τουλάχιστον ύποπτο και δε διέφερε σε τίποτα από τις δικές μας "υπερβολικές" αντιδράσεις.[/quote'] Ωραία. Επειδή είπα αυτό έγινε όλη η φασαρία. "και είναι χαζό επειδή ανήκει σε κάποια ομάδα οι οπαδοί αυτής της ομάδας να μην μπορούν να παραδεχτούν τα ατοπήματα." Βασικά ένα ερώτημα με καίει αυτή τη στιγμή. Εσύ συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτή τη φράση? Η οποία δεν πάει μόνο στον Ριβάλντο και τους οπαδούς του Ολυμπιακού, προφανώς, έτσι? Μία τέτοια φράση πιστεύω ότι ταιριάζει σε όλους τους οπαδούς του κόσμου. Και που φαντάζομαι ότι δε διαφωνείς με την ουσία της. Και παρόλο που παρακάτω είπα ότι καταδικάζω και την πράξη του Βαζέχα. Σου είναι δύσκολο δηλαδή να διαχωρίσεις την ποδοσφαιρική αξία ενός παίκτη και κάποιες ενέργειες που έκανε? Τί σχέση έχουν αυτά τα δύο μαζί? Όταν γίνεται αυτός ο διαχωρισμός δείχνει οπαδισμό ή κάποια συγκεκριμένη "στάση" απέναντι στο ίδιο το άθλημα? Όσο αφορά λοιπόν το timing, δηλώνω ένοχος και για αυτό. Πρόσθεσε λοιπόν νέα παράγραφο (5) σε αυτά είπα. 5. Για ο,τι θέλω να πω, θα ρωτάω ώστε να εξακριβώσω αν το timing είναι καλό ή "ύποπτο". Καλύφθηκες από την προσθήκη?
revil Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 The_Edge αν θες τη γνώμη μου εχω την εντύπωση οτι με το ειρωνικό υφάκι που μιλάς χάνεις το όποιο δίκιο έχεις. Αν θες,άκουσε με μπας και βγει καμιά άκρη
Kandinsky Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Αν βάλεις και το 6. "Ζήτω ο Θρύλος", είμαστε οκ.....
The_Edge Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Αν βάλεις και το 6. "Ζήτω ο Θρύλος", είμαστε οκ..... Οπωσδήποτε!!! :mrgreen:
sniper_206 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ρε σεις μη γαμάτε άλλο το topic! Γράψτε κανά νέο για τα μεταγραφικά τώρα που είναι καλοκαιράκι και είναι η εποχή τους Y.Γ. Διαβάστε το εξώφυλλο του Φιλάθλου σήμερα! "Ο Τουρέ είναι άφραγκος" Πολύ γέλιο :mrgreen:
Arxon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Γεια σας ρε καθηγητές πανεπιστημίου που θα μιλήσετε και για μειωμένη αντίληψη των άλλων! Από τα καλύτερα που έχεις πει Dr Kandinsky!! Δηλαδη αν το πιστευω και εγω αυτο με κανει αυτοματα καθηγητη????Ωραιο ακουγεται Dr Arxon!!! Για αυτο με νομιζες καθηγητη πριν... Ρε φιλε ενταξει καταλαβαμε αυτα που ηθελες να πεις, αντε συνεχισε τωρα στο βαζελοτοπικ και ασε μας εδω περα να μιλαμε για την ομαδα μας. Η αν θες ανοιξε ενα τοπικ με τιτλο "Αντιπαραθεση με τον The_Edge" να μπουμε και να συνεχισουμε.Δεν φταινε ολοι οσοι μπαινουν να διαβασουν νεα του Θρυλου να διαβαζουν οπαδικες κοντρες.
blueviper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ωραία. Επειδή είπα αυτό έγινε όλη η φασαρία. Εχμ...μόνο μια παράμετρος του όλου προβλήματος ήταν. Δεν αναμένω πάντως να καταλήξουμε στους λόγους που έγινε η "φασαρία". Αν δεν κατάφερα να εξηγήσω το γιατί και το πως μετά από 200 και βάλε γραμμές κειμένου, δεν αισιοδοξώ πως θα γίνει any time soon. Βασικά ένα ερώτημα με καίει αυτή τη στιγμή. Εσύ συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτή τη φράση? Στο προπροηγούμενο post μου έχω αναφέρει πολύ συγκεκριμένα με τι συμφωνώ και με τι διαφωνώ. Σου είναι δύσκολο δηλαδή να διαχωρίσεις την ποδοσφαιρική αξία ενός παίκτη και κάποιες ενέργειες που έκανε? Τί σχέση έχουν αυτά τα δύο μαζί? Όταν γίνεται αυτός ο διαχωρισμός δείχνει οπαδισμό ή κάποια συγκεκριμένη "στάση" απέναντι στο ίδιο το άθλημα? Καθόλου δύσκολο δε μου είναι. Συνήθως μάλιστα είμαι δριμύτερος κριτής των ημέτερων, σε σχέση με τους άλλους. Ήμουν σαφέστατος όταν μίλησα για πρεμούρα, ανισοβαρή συμμετοχή και άκαιρη παρέμβαση. Κι αν αυτά δεν έγιναν κατανοητά, ήλπιζα το παράδειγμα του Al και του Robert να βοηθούσαν λιγάκι. Με την ελπίδα έμεινα... Όσο αφορά λοιπόν το timing, δηλώνω ένοχος και για αυτό. Πρόσθεσε λοιπόν νέα παράγραφο (5) σε αυτά είπα. 5. Για ο,τι θέλω να πω, θα ρωτάω ώστε να εξακριβώσω αν το timing είναι καλό ή "ύποπτο". Καλύφθηκες από την προσθήκη? Λογικά θα έπρεπε να είναι 6ο, αλλά δε θα τα χαλάσουμε και στο numbering. Μου αρκεί η παραδοχή της ευθύνης και μόνο. Τα υπόλοιπα δεν είναι τίποτα περισσότερο μια ανάγκη να μιλάμε για να μιλάμε...τέτοια είναι η φύση του flame άλλωστε. Εντυπώσεις και πάλι εντυπώσεις.
Arxon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Y.Γ. Διαβάστε το εξώφυλλο του Φιλάθλου σήμερα! "Ο Τουρέ είναι άφραγκος" Πολύ γέλιο :mrgreen: Το διαβασα πολυ πρωι και με επιασαν τα γελια. Εγω λεω να κανουμε εναν ερανο για να τον φερουμε πισω και να τον δωσουμε δανεικο σε καμια ομαδα Β Εθνικης.Πειναει το παιδι φαινεται... p.s. Ο Σελουκ δεν εχει να τον δανεισει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.