blueviper Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Ευτυχώς που όλοι βγάλατε ετυμηγορία για τα κίνητρα! Μεταξύ μας τώρα...αμφιβάλλω αν έχουμε πέσει και τόσο έξω. Το γεγονός πως την πληρώνει συνήθως ο έρημος γλωσσομαθής σκύλος στην ερώτηση "τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;", δε σημαίνει πως έτσι έχει πάντα. Καμιά φορά την κάνει τη λαδιά της η γάτα. Αν όμως εγκαλούμαι εγώ για όψιμη αντίδραση λόγω οπαδικής προσήλωσης, ειλικρινά δε βλέπω τι διαφορετικό κάνει ο συνομιλητής μου που προέρχεται από επίσης "ύποπτο" οπαδικό χώρο. Αυτό σχετικά με το status δεν το κατάλαβα. Αν εννοείς ότι είμαι moderator, πιστεύεις ότι έχουν μεγαλύτερο κύρος οι απόψεις μου? Αυτό πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί. Ουδεμία σχέση με το moderating έχει η παρατήρησή μου. Νομίζω πως αν το ξαναδιαβάσεις, θα το αντιληφθείς. Για ανισοβαρή υπενθύμιση μιλάω και μόνο.
The_Edge Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Άραγε' date=' καλέ μου και αντικειμενικέ φίλε, αν ήταν παίκτης του ΠΑΟ θα έλεγες τα ίδια? Εδώ έκανες γαργάρα αυτό που σου είπε ο blueviper πιό πάνω, δεν μπήκες καν στον κόπο να απαντήσεις για τον Βαζέχα. Κι αυτά που λες "σας θύμισα μια φάση" και άλλα τέτοια, ξαναρωτώ : Γιατί τη θύμισες? Για να αποδειξεις τι? Ότι ακόμα και οι μεγαλύτεροι έχουν κάνει τις κουτσουκέλες τους? Και όλως τυχαίως μέσα σε όλα τα περιστατικά της μνήμης σου βρήκες τον Ριβάλντο? Να έλεγες τουλάχιστον ξεκάθαρα "είμαι βάζελος και ότι είναι κόκκινο δεν το χωνεύω" να το δεχτώ, αλλά αυτό το συγκεκαλυμένο οπαδικό είναι ολίγον βαρύ για το στομάχι διότι δεν είναι ειλικρινές.[/quote'] Δεν μπορείς να καταλάβεις "γιατί τη θύμισα"? Παρόλο που το αναφέρω ξεκάθαρα στην προηγούμενη απάντηση? Όσο αφορά τον Βαζέχα, για ποιά γαργάρα ρε φίλε? Για να προλάβω να σας απαντήσω σε όλα θα πρέπει να έχω 10 χέρια!! Εννοείται ότι καταδικάζω την οποιαδήποτε ενέργεια οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή που πάει το άθλημα πίσω! Είναι γενικός κανόνας που ακολουθώ. Εν τω μεταξύ φιλε, sorry, αλλά δεν κάνουμε συζήτηση έτσι. Ό,τι και να σου πω, μου λες ότι δεν το εννοώ, ότι δεν είναι ειλικρινές. Σε τέτοια βάση είναι λίγο δύσκολη η συζήτηση, δε βρίσκεις?
The_Edge Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μεταξύ μας τώρα...αμφιβάλλω αν έχουμε πέσει και τόσο έξω. Το γεγονός πως την πληρώνει συνήθως ο έρημος γλωσσομαθής σκύλος στην ερώτηση "τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;", δε σημαίνει πως έτσι έχει πάντα. Καμιά φορά την κάνει τη λαδιά της η γάτα. Απλά και μόνο σκέψου και το ενδεχόμενο να έχετε πέσει έξω. Ουδεμία σχέση με το moderating έχει η παρατήρησή μου. Νομίζω πως αν το ξαναδιαβάσεις, θα το αντιληφθείς. Για ανισοβαρή υπενθύμιση μιλάω και μόνο. ΟΚ, λάθος κατάλαβα.
Kandinsky Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 ΟΚ, λάθος καταλάβαμε. Εντελώς τυχαία τρίφυλλος οπαδός αναφέρει το ένα ατόπημα του Ριβάλντο και προφανώς ακόμα πιό τυχαία ο Ριβάλντο τυχαίνει τυχαίως και κατά τύχη να είναι παίκτης του Ολυμπιακού ο οποίος κατά διαβολική σύμπτωση δεν έχει και τις πιό αγαθές σχέσεις με τον ΠΑΟ. Τί σου είναι η ρημάδα η τύχη, δε σ' αφήνει ν' αγιάσεις! Θα έπρεπε να υπάρχει και "δαίμων της τύχης" για να δικαιολογεί τις αδικαιολόγητες συμπτώσεις.
Critter Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Παιδιά ηρεμία. Εχει κανει κι'αλλα ο Ριβάλντο απλα δεν εχουν βγει στη φόρα. Για παραδειγμα ανθρωποι στη γειτονια του αποκάλυψαν οτι ειδαν τον ριβαλντο να τρωει πιτα-γυρο και μαλιστα με κρεμμυδι, 1,5 ωρα πριν τη σεντρα του αγωνα με τον παναθηναικο στο Καραισκακι. Μαλιστα για πολλους εκει αποδιδεται και το οτι ο μπισκαν ηταν 10 μετρα μακρια του στη φαση του γκολ. Πραγματικά μεγάλος καραγκιοζης. P.S: Επειδη αναφερθηκε ο Ζινταν και η κουτουλια, δεν ξερω αν σας διαφευγει αλλα ο εν λογο ποδοσφαιριστης εχει φαει πολλες κοκκινες στην καριερα του για χτυπηματα και συμπεριφορες τετοιου τυπου. Παρολα αυτα ουδεις τον αναγνωριζει διπλωματικα αλλά αντικειμενικα. Μέ ενα τριτο ματι βεβαια θα μπορουσα να πω οτι τον αναγνωριζω και ως αξιο διπλωματουχο πολεμιστη του muai thai.
The_Edge Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 ΟΚ' date=' λάθος καταλάβαμε. Εντελώς τυχαία τρίφυλλος οπαδός αναφέρει το ένα ατόπημα του Ριβάλντο και προφανώς ακόμα πιό τυχαία ο Ριβάλντο τυχαίνει τυχαίως και κατά τύχη να είναι παίκτης του Ολυμπιακού ο οποίος κατά διαβολική σύμπτωση δεν έχει και τις πιό αγαθές σχέσεις με τον ΠΑΟ. Τί σου είναι η ρημάδα η τύχη, δε σ' αφήνει ν' αγιάσεις! Θα έπρεπε να υπάρχει και "δαίμων της τύχης" για να δικαιολογεί τις αδικαιολόγητες συμπτώσεις.[/quote'] Δεν παίζεσαι ρε φίλε! Δεν παίζεσαι!
EKTELESTES Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δεν καταλαβαίνω όμως' date=' αφού ο Ριβάλντο είναι μισός Έκι, γιατί σε κάθε ευκαιρία προσπαθείτε να μειώσετε την καριέρα του πρώτου? Μήπως επειδή τελικά ενοχλεί το ότι η αξία του γραφικού Έκι που το παίζει πιό Πανάθας απ' τους οπαδούς και έχει δημιουργήσει έριδες ακόμα και μέσα στην ίδια του την ομάδα [b']αντιστοιχεί όχι σε 2 Ριβάλντο αλλά -πιό σωστά- στα 2 του Ριβάλντο?[/b] Παιδιά ηρεμία. Εχει κανει κι'αλλα ο Ριβάλντο απλα δεν εχουν βγει στη φόρα.Για παραδειγμα ανθρωποι στη γειτονια του αποκάλυψαν οτι ειδαν τον ριβαλντο να τρωει πιτα-γυρο και μαλιστα με κρεμμυδι' date=' 1,5 ωρα πριν τη σεντρα του αγωνα με τον παναθηναικο στο Καραισκακι. Μαλιστα για πολλους εκει αποδιδεται και το οτι ο μπισκαν ηταν 10 μετρα μακρια του στη φαση του γκολ. [/b'] Πραγματικά μεγάλος καραγκιοζης. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ΕΓΡΑΨΑΑΑΑΑΑΝ !! Rivaldo Rulez em all. ^^ Κρίμα που μας τα χάλασε ο Παρέιρα κ δεν είδαμε κ φέτος Ριβάλντο-Ρονάλντο-Ροναλντίνιο ( τα 3 Ρ ) στο Π.Κ. Σίγουρα θα βλέπαμε καλύτερη μπάλα κ περισσότερη φαντασία με Ριβάλντο μέσα.
tzinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 και εγο ελεγα ενταξει στο ελλαντα πεζει καλα ο ριμπο αλλα μαλλον περασαν τα ψωμια του για μουντιαλ, ΑΛΛΑ με τα χαλια του κακα και του ροναλτινιο και το παθος που εχει δειξει ο ριμπο ακομα και σε μικρα ματσακια στο ελλαδισταν, μιπος τελικα θα μπορουσε να παρει την βραζιλια πανο του στο μουντιαλ?? Νομιζο ειχε να προσφερει, ειχε παθος και διψα να τελειοσει την καριερα του με ενα μουντιαλ και βεβαια μεγαλη πειρα και προσοπικοτητα για να ξυπνησει την κοιμομενη βραζιλια και να παρασυρει τους υπολοιπους.
Arxon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Σε γενικές γραμμές δεν εκνευρίζομαι παρά με τους παπαρολόγους και τους προκατειλημμένους. Εσύ ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία ασυζητητί διότι ο τρόπος που απέδωσες γραπτώς την άποψη σου για τον Ριβάλντο αυτό μου λέει : "καλός ο Ριβάλντο' date=' αξία, ΑΛΛΑ έκανε καραγκιοζιλίκια, πάρτε παιδιά να δείτε βιντεάκια.....". Κι αυτό χωρίς να προκαλέσει ο Arxon, απλά ανέφερε ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Ριβάλντο. Αυτά είναι όλα όσα έχει να θυμάται η υφήλιος για τον Ριβάλντο? Το 1 καραγκιοζιλίκι που μας έδειξες? Κι αν δεν είναι γιατί το αναφέρεις? Για να του δώσεις ειδικό βάρος? Για να αποδείξεις τί? Ότι ο Ριβάλντο ανήκει στη συνομοταξία των καραγκιόζηδων κι ότι έχει στίγμα στην καριέρα του το ότι έβγαλε ένα Τούρκο με κόκκινη? Έλεος πια με τον οπαδισμό που θέλει κάθε δέντρο να το κάνει αγροτεμάχιο, κάθε βουνό να το κάνει πεδιάδα, να το φέρει στα μέτρα τα δικά μας, τα μικρά, τα κακομοίρικα.[/quote'] συμφωνω μαζι σου kandinsky. Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι αυτη ειναι η νοοτροπια των υπολοιπων ομαδων. Οτι δεν μπορουν να εχουν προσπαθουν να το υποβαθμισουν. Αστους να πιστευουν οτι ο Ριβαλντο ειναι καραγκιοζης επειδη εβγαλε εναν Τουρκο με κοκκινη. Οπως προαναφερθηκε αν το εκανε ο τυπαρας ειναι ηρωας!!!
Arxon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δεν παίζεσαι ρε φίλε! Δεν παίζεσαι! Ενω εσυ ε.......εισαι τελικα φοβερος. Δεν ειχα προλαβω να διαβασω ολα οσα εγραψες πριν προλαβω να ποσταρω στο topic του βαζελου. Μπραβο!
tzinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 ξεκολιστε λιγο, παμε στα ευχαριστα Συμφονα με τα σημερινα δημοσιευματα αυριο φτανει στην ελλαδα ο σεζαρ για να υπογραψει!! Μια μεταγραφη που ταλαιπορησε πολυ και που ακομα και τορα παρουσιαζεται ος οχι 100% κλεισμενη. Σιγουρα προκαλει εροτηματα το οτη δεν στεριοσε πουθενα, αλλα εχει 21 συμετοχες στη ρεαλ μαδριτης το 2000, 20 και 3 γκολ στην μπενφικα το 2002, 16 και 1 γκολ στην ρεαλ σοσιεδαδ (σε μιση σεζον) και 33 με 6 γκολ στην τιγκρες το 2005. Αυτα σιγουρα φανερονουν οτι δεν ηταν απλα τουριστας αλλα επεζε μαπαλα βασικος και σε μεγαλες ομαδες. Βαλτε και περασματα απο ΜΙΛΑΝ και μπολτον, ενο ειχε και σημαντικη καριερα στην βαγιαδολιδ. Για να ενδιαφερθηκαν μιλαν, ρεαλ, μπενφικα θα ναι καλος παιχτης. Στην μπολτον ειχε σπασει το ποδι του και δεν επιασε. Εγο οπος το βλεπο αλλαζε ομαδες στην αρχη λογο του οτι ειχε ανοδικη πορεια η καριερα του και τον ζητουσαν, μετα εκατσε λιγο σε μεσαιες ομαδες και ειτε λογο τραυματισμον ειτε λογο προτασεον εφευγε συνεχεια, αλλα σχεδον παντα επεζε μπαλα βασικος. Μακαρι να σουλοουποσει την αμυνα μας, διοτη δεν μας βλεπο καλα. Ισος βγει το κελεπουρι της χρονιας (ελπιζο και ο νε).
gerontas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 ... εχει 21 συμετοχες στη ρεαλ μαδριτης το 2000...Την μία απ' αυτές που τον είδαμε ζωντανά πάντως, νοιώσαμε τύψεις για όσα είχαμε πεί για τον Αμπονσά και παλιότερα για τον Μιχάλη Βλάχο. Μακάρι να έχεις δίκιο ...
Arxon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μακαρι να σουλοουποσει την αμυνα μας, διοτη δεν μας βλεπο καλα. Ισος βγει το κελεπουρι της χρονιας (ελπιζο και ο νε). μακαρι δεν λες τιποτα για τον Σεζαρ. Ο Νε αν δεν τον ξεσηκωσει ο Σελουκ θα βγει καλη μεταγραφη.
The_Edge Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 συμφωνω μαζι σου kandinsky.Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι αυτη ειναι η νοοτροπια των υπολοιπων ομαδων. Οτι δεν μπορουν να εχουν προσπαθουν να το υποβαθμισουν. Αστους να πιστευουν οτι ο Ριβαλντο ειναι καραγκιοζης επειδη εβγαλε εναν Τουρκο με κοκκινη. Οπως προαναφερθηκε αν το εκανε ο τυπαρας ειναι ηρωας!!! Για να τελειώνουμε Arxon, πες μου ότι αυτό που έκανε ο Ριβάλντο είναι μαγκιά και όχι καραγκιοζιλίκι και δεν σας ξαναενοχλώ! Γιατί όλοι σας μου την είπατε, ενώ εγώ το μόνο που έχω πει ως τώρα είναι οτι Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ αλλά έκανε αυτό το τεράστιο καραγκιοζιλίκι. Με ποιό από τα 2 δε συμφωνείτε τελικά? Ότι είναι μεγάλος παίκτης ή ότι αυτό ήταν καραγκιοζιλίκι? Γιατί αυτό που λέτε σε όλα σας τα post είναι να ερμηνεύσετε αυτό που είπα γιατί το είπα, τί είχα στο βάθος του μυαλού μου και μόνο τέτοια. Επί της ουσίας καμμία αντίρρηση σε αυτά τα 2 που είπα από την αρχή? Βγείτε και πείτε "όχι, δεν είναι καραγκιοζιλίκι", πείτε και κανένα 2 επιχειρήματα και έληξε το θέμα. Ή βγείτε και πείτε "είναι καραγκιοζιλίκι" και πάλι έληξε το θέμα. Απλό το θέμα και δε χρειάζεται Φροϋντική ανάλυση περί του μυαλού μου και των προθέσεων μου και της παιδικής μου ηλικίας. Όπου δεν μπορείς να σκεφτείς και να δώσεις επιχειρήματα το ρίχνεις στο σορολόπ. Kandiski, αν θέλεις να συνεχίσουμε τη συζήτηση απάντησε επί της ουσίας αν διαφωνείς με αυτά τα 2 που είπα. Arxon αν εσύ πιστεύεις αυτό ("Οπως προαναφερθηκε αν το εκανε ο τυπαρας ειναι ηρωας!!!") ή νομίζεις ότι το πιστεύω εγώ, δεν αξίζει να χαλάω το σάλιο μου με σένα. Και κλείνοντας, πάλι έχω την εντύπωση ότι θα διαβάσετε όλα αυτά και δεν θα καταλάβετε τίποτα! Και θα λέτε τα ίδια πάλι με μηδέν σχόλια επί της ουσίας!!! Ελπίζω να με διαψεύσετε!
tzinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 δεν μπορο να πο οτι τον θυμαμαι σε κεινο το παιχνιδι, αλλα δεν θυμαμαι και τον βλαχο να χει περασει απο μιλαν, ρεαλ και μπενφικα!! Μπορει να ταν μια κακη εμφανιση απλος. σιγουρα δεν ειναι και ο νεστα ουτε καν ματερατσι λολ, αλλα σιγουρα καποοια καλα στοιχεια τα εχει για να περασε απο αυτες τις ομαδες. Θελο να ειμαι θετικος και αισοδοξος και ελπιζο να βγουν αυτα τα καλα στοιχεια του και να στεριοσει και να παει καλα οπος και αλλοι βραζιλιανοι στον γαυρον, εχουμε καλη παραδοση με δαυτους. Εχουμε και ριμπο να τον βοηθησει, αν κανει το θαυμα του ο θειος και παρουμε και ζε ρομπερτο, ακομα καλυτερα. Τοτε οντος η ομαδα φενεται να μπορει να κανει το βημα παραπανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.