Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όταν μιλάς με επιχειρήματα τους κατατροπώνεις όλους!!

Όταν παραθέτεις βιντεάκια και στοιχεία που αναφέρονται σε μία φάση και γράφεις "δεν αμφισβητώ την αξία του αλλά δεν πρέπει και εσύ να αμφισβητήσεις κάποια καραγκιοζιλίκια που έκανε και τον εξέθεσαν σε όλο τον πλανήτη!" αυτοαναιρείσαι αγαπητέ και μοιάζεις πολύ βαμμένος για να μπορέσεις να αποδεχθείς μια αξία όπως του Ριβάλντο την οποία προφανώς ψευδώς δηλώνεις ότι το κάνεις.

Αν με μία ή δύο φάσεις μπορείς να πεις το "ναι μεν αλλά" για τέτοιου μεγέθους καριέρα, τότε άστο, μην συζητάμε για τέτοιους παίκτες. Να μιλήσουμε για τον Γκέκα, τον Πάντο, τον Γεωργέα και άλλους μεγάλους αστέρες.

Δημοσ.

ε αυτον απλα τον πιασανε στα πρασα μια φορα, οι περισοτεροι κανουν τους τραυματιες και μολις παρει την καρτα ο αντιπαλος αναστενονται. Τους ακουμπας λιγο και κανουν σαν να τους περασε ηλεκτρισμος. Ο ριβαλντο σε πειραξε?? Σχεδον σε ΚΑΘΕ αγονα υπαρχει μια τετοια φαση (αλοτε πιο εμφανη, αλλοτε πιο μουλοχτη).

Σιγουρα δεν τον τιμα αυτη η πραξη αλλα τον ριμπο τον ξερει ολος ο πλανητης και ολοι λενε για την τεραστια ποδοσφαιρικη του αξια, αν βρεις πολους και σου πουνε οτη ειναι καραγκιοζης μενοντας μονο σε αυτη τη φαση και διαγραφοντας την ιστορια του, τοτε η ρεαλ μαδριτης θα ναι η παναθηναικος ;)

Η καραγκουνα οταν πεζει βουτιες ειναι ωραια? ο μορις που εκανε την μεγαλυτερη αλητεια στο ελληνικο προταθλημα τα τελευταια χρονια ηταν ωραια? Και μενα μου την σπαει ο οκας πχ. διοτη σε καθε φαουλ σπαραζει σαν χταποδι. Ομος ο ριμπο ειναι ονομα επιπεδου μαραντονα και πελε (αντε μισο σκαλι πιο κατο) και η ιστορια του δεν σκεπαζεται απο καποιες ελαχιστες χαζες πραξεις του. Οπος και ο ζινταν θα λεει κανεις στον μελλον κακα λογια για υτον λογο της κουτουλιας?? μαλλον αλλα θα θυμουνται.

Δημοσ.
Όταν παραθέτεις βιντεάκια και στοιχεία που αναφέρονται σε μία φάση και γράφεις "δεν αμφισβητώ την αξία του αλλά δεν πρέπει και εσύ να αμφισβητήσεις κάποια καραγκιοζιλίκια που έκανε και τον εξέθεσαν σε όλο τον πλανήτη!" αυτοαναιρείσαι αγαπητέ και μοιάζεις πολύ βαμμένος για να μπορέσεις να αποδεχθείς μια αξία όπως του Ριβάλντο την οποία προφανώς ψευδώς δηλώνεις ότι το κάνεις.

Αν με μία ή δύο φάσεις μπορείς να πεις το "ναι μεν αλλά" για τέτοιου μεγέθους καριέρα' date=' τότε άστο, μην συζητάμε για τέτοιους παίκτες. Να μιλήσουμε για τον Γκέκα, τον Πάντο, τον Γεωργέα και άλλους μεγάλους αστέρες.[/quote']

Ρε φίλε, μην τρελλαίνεσαι. Όλος ο πλανήτης τον είχε κράξει τότε τον Ριβάλντο! Δεν θυμάσαι? Μήπως δεν ήταν καραγκιοζιλίκι?

Και όσο για το "ψευδώς δηλώνεις κτλ", άσε με να ξέρω καλύτερα αν δηλώνω κάτι ψευδώς ή αληθώς. Στο κεφάλι μου είσαι και θα μου πεις πως σκέφτομαι?

Δημοσ.

Όποιος αμφισβητεί την καριέρα του Ριβάλντο θα έλεγα ότι γίνεται το λιγότερο γραφικός. Όπως πχ εγώ ποτέ δεν θα βγω να πω κουβέντα για κάτι Βαζέχα και το "βουνό" που όμως παγκοσμίως δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους, έτσι και θεωρώ λογικό να μην τα ισοπεδώνουμε όλα και να μην σβήνουμε με μιας μια τέτοια προσωπικότητα.

Δεν καταλαβαίνω όμως, αφού ο Ριβάλντο είναι μισός Έκι, γιατί σε κάθε ευκαιρία προσπαθείτε να μειώσετε την καριέρα του πρώτου? Μήπως επειδή τελικά ενοχλεί το ότι η αξία του γραφικού Έκι που το παίζει πιό Πανάθας απ' τους οπαδούς και έχει δημιουργήσει έριδες ακόμα και μέσα στην ίδια του την ομάδα αντιστοιχεί όχι σε 2 Ριβάλντο αλλά -πιό σωστά- στα 2 του Ριβάλντο?

Δημοσ.
[...']Σχεδον σε ΚΑΘΕ αγονα υπαρχει μια τετοια φαση (αλοτε πιο εμφανη, αλλοτε πιο μουλοχτη). [...]

Χμμμ, για θύμησέ μου τέτοιες φάσεις...

Ομος ο ριμπο ειναι ονομα επιπεδου μαραντονα και πελε (αντε μισο σκαλι πιο κατο) και η ιστορια του δεν σκεπαζεται απο καποιες ελαχιστες χαζες πραξεις του. Οπος και ο ζινταν θα λεει κανεις στον μελλον κακα λογια για υτον λογο της κουτουλιας?? μαλλον αλλα θα θυμουνται.

Μάλλον δε θυμάστε τι χαμός είχε γίνει με αυτή τη φάση και τί κράξιμο είχε φάει. Ένα από τα μεγαλύτερα καραγκιοζιλίκια που έχουν γίνει ποτέ σε mundial. Και αν διαφωνείτε, πείτε μου άλλα μεγαλύτερα από αυτό ώστε να με βγάλετε ψεύτη.

Και εγώ μίλησα για καραγκιοζιλίκια που έκανε, δεν αμφισβήτησα καθόλου την ποδοσφαιρική του αξία (παρόλο που κατηγορούμαι ότι το έκανα "ψευδώς" :mrgreen: :mrgreen:).

Δημοσ.
Όποιος αμφισβητεί την καριέρα του Ριβάλντο θα έλεγα ότι γίνεται το λιγότερο γραφικός. Όπως πχ εγώ ποτέ δεν θα βγω να πω κουβέντα για κάτι Βαζέχα και το "βουνό" που όμως παγκοσμίως δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους' date=' έτσι και θεωρώ λογικό να μην τα ισοπεδώνουμε όλα και να μην σβήνουμε με μιας μια τέτοια προσωπικότητα.

Δεν καταλαβαίνω όμως, αφού ο Ριβάλντο είναι μισός Έκι, γιατί σε κάθε ευκαιρία προσπαθείτε να μειώσετε την καριέρα του πρώτου? Μήπως επειδή τελικά ενοχλεί το ότι η αξία του γραφικού Έκι που το παίζει πιό Πανάθας απ' τους οπαδούς και έχει δημιουργήσει έριδες ακόμα και μέσα στην ίδια του την ομάδα αντιστοιχεί όχι σε 2 Ριβάλντο αλλά -πιό σωστά- στα 2 του Ριβάλντο?[/quote']

Σε ποιά γλώσσα θέλεις να στο γράψω?

"Δεν αμφισβητώ την καριέρα του Ρίμπο". Το υπογράφω και κολλάω και χαρτόσημο.

Γιατί δεν το καταλαβαίνεις αυτό? Πού την αμφισβήτησα? Τί σκάλωμα έφαγες?

Δημοσ.

@Kandinsky

Και μια που ανέφερες το Βαζέχα, τον οποίο και τιμώ και σέβομαι για την προσφορά του σε τοπικό επίπεδο, πέρα κι έξω από οπαδικές αγκυλώσεις, ας μην ξεχνάμε το κράξιμο που έφαγε κι ο ίδιος όταν εκδηλώθηκε ανάρμοστα μπροστά στον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο κι αναγκάστηκε να ζητήσει αργότερα συγγνώμη.

Θα ήταν τουλάχιστον ποταπό να καθόμαστε να μνημονεύουμε σε κάθε ευκαιρία το παραστράτημα της κάθε αξίας και να παίζουμε με τα "ναι, αλλά", προκειμένου να μεγεθύνουμε επί σκοπώ όσα μας βολεύουν.

Δημοσ.
@Kandinsky

Και μια που ανέφερες το Βαζέχα' date=' τον οποίο και τιμώ και σέβομαι για την προσφορά του σε τοπικό επίπεδο, πέρα κι έξω από οπαδικές αγκυλώσεις, ας μην ξεχνάμε το κράξιμο που έφαγε κι ο ίδιος όταν εκδηλώθηκε ανάρμοστα μπροστά στον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο κι αναγκάστηκε να ζητήσει αργότερα συγγνώμη.

Θα ήταν τουλάχιστον ποταπό να καθόμαστε να μνημονεύουμε σε κάθε ευκαιρία το παραστράτημα της κάθε αξίας και να παίζουμε με τα "ναι, αλλά", προκειμένου να μεγεθύνουμε επί σκοπώ όσα μας βολεύουν.[/quote']

Δεν είναι κακό όμως να τα θυμόμαστε κιόλας. Και είναι χαζό επειδή ανήκει σε κάποια ομάδα οι οπαδοί αυτής της ομάδας να μην μπορούν να παραδεχτούν τα ατοπήματα. Και το συγκεκριμένο που ανέφερα είναι από τα πιο σημαντικά σε παγκόσμιο επίπεδο (δεδομένου ότι έγινε σε world cup)

Δημοσ.
Χμμμ' date=' για θύμησέ μου τέτοιες φάσεις...

[/quote']

Το χέρι του Μαραντόνα ήταν καραγκιοζιλίκι?Οι κουτουλιές του Ζιντάν ίσως?

Οι ροχάλες του Τότι?Οι Βουτιές της Τυπάρας??Τα μπουκέτα του Καρεμπέ σε Καφέ και οκκά?Το ομαδικό "πέσιμο" των παιχτών της αεκ???

Παντού γίνονται λαλακίες και δε πρέπει να συνδέονται οι ποδοσφεριστές με αυτές

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές δεν εκνευρίζομαι παρά με τους παπαρολόγους και τους προκατειλημμένους. Εσύ ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία ασυζητητί διότι ο τρόπος που απέδωσες γραπτώς την άποψη σου για τον Ριβάλντο αυτό μου λέει : "καλός ο Ριβάλντο, αξία, ΑΛΛΑ έκανε καραγκιοζιλίκια, πάρτε παιδιά να δείτε βιντεάκια.....". Κι αυτό χωρίς να προκαλέσει ο Arxon, απλά ανέφερε ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Ριβάλντο.

Αυτά είναι όλα όσα έχει να θυμάται η υφήλιος για τον Ριβάλντο? Το 1 καραγκιοζιλίκι που μας έδειξες? Κι αν δεν είναι γιατί το αναφέρεις? Για να του δώσεις ειδικό βάρος? Για να αποδείξεις τί? Ότι ο Ριβάλντο ανήκει στη συνομοταξία των καραγκιόζηδων κι ότι έχει στίγμα στην καριέρα του το ότι έβγαλε ένα Τούρκο με κόκκινη?

Έλεος πια με τον οπαδισμό που θέλει κάθε δέντρο να το κάνει αγροτεμάχιο, κάθε βουνό να το κάνει πεδιάδα, να το φέρει στα μέτρα τα δικά μας, τα μικρά, τα κακομοίρικα.

Δημοσ.
Δεν είναι κακό όμως να τα θυμόμαστε κιόλας. Και είναι χαζό επειδή ανήκει σε κάποια ομάδα οι οπαδοί αυτής της ομάδας να μην μπορούν να παραδεχτούν τα ατοπήματα.

Εξίσου χαζό είναι οι οπαδοί μιας άλλη, διόλου τυχαίας, ομάδας να επιδιώκουν να μετατοπίσουν το βάρος του ενδιαφέροντος σε ορισμένα σφάλματα που έχουν γίνει μέσα σε 2 σχεδόν δεκαετίας ενεργούς παρουσίας στα γηπεδικά πράγματα. Αν τα κίνητρα ήταν αγαθά, δε θα είχαμε λόγο περαιτέρω συζήτησης.

Δεν είναι η υπενθύμιση το πρόβλημα...αλίμονο. Η εμφατικότητα που προσδίδεται είναι και μάλιστα όταν προβάλλεται με το status μια παραπλανητικής σφαιρικότητας στην πληροφόρηση.

Δημοσ.
Σε γενικές γραμμές δεν εκνευρίζομαι παρά με τους παπαρολόγους και τους προκατειλημμένους. Εσύ ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία ασυζητητί διότι ο τρόπος που απέδωσες γραπτώς την άποψη σου για τον Ριβάλντο αυτό μου λέει : "καλός ο Ριβάλντο' date=' αξία, ΑΛΛΑ έκανε καραγκιοζιλίκια, πάρτε παιδιά να δείτε βιντεάκια.....". Κι αυτό χωρίς να προκαλέσει ο Arxon, απλά ανέφερε ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Ριβάλντο.

[/quote']

Είπα τουλάχιστον "καλός ο Ρονάλντο, αξία". Ευτυχώς, γιατί είχα αρχίσει να αμφιβάλλω.

Αυτά είναι όλα όσα έχει να θυμάται η υφήλιος για τον Ριβάλντο? Το 1 καραγκιοζιλίκι που μας έδειξες? Κι αν δεν είναι γιατί το αναφέρεις?

Η απάντηση είναι "ΌΧΙ", δεν είναι αυτά όλα! Και το αναφέρω γιατί είναι ΚΑΙ αυτό κάτι που έχει να θυμάται η υφήλιος, μαζί με όλα τα άλλα. Αμφιβάλλεις?

Έλεος πια με τον οπαδισμό που θέλει κάθε δέντρο να το κάνει αγροτεμάχιο, κάθε βουνό να το κάνει πεδιάδα, να το φέρει στα μέτρα τα δικά μας, τα μικρά, τα κακομοίρικα.

Πολύ καλό αυτό (παρόλο που δεν συμπαθώ καμμία φράση που αρχίζει με "έλεος" και "ήμαρτον").

Όσο αφορά στην κατηγορία που με κατέταξες, και αφού έχεις αρχίσει να κάνεις τέτοιες κατηγοριοποιήσεις, να ξέρεις ότι εγώ ελπίζω ότι εσύ κατατάσεσαι στη δεύτερη. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς ότι δεν καταλαβαίνεις ότι το μόνο που σας θύμησα ήταν μία φάση η οποία έχει μείνει στην ιστορία (ελπίζω να μην το αμφισβητείς!), και εσύ άρχισες να μπλέκεις με συνομωσίες "γιατί το είπε, δεν εννοεί αυτά που λέει, είναι έτσι, είναι αλλιώς".

Δημοσ.
[...]Αν τα κίνητρα ήταν αγαθά, δε θα είχαμε λόγο περαιτέρω συζήτησης[...']

Ευτυχώς που όλοι βγάλατε ετυμηγορία για τα κίνητρα!

Δεν είναι η υπενθύμιση το πρόβλημα...αλίμονο. Η εμφατικότητα που προσδίδεται είναι και μάλιστα όταν προβάλλεται με το status μια παραπλανητικής σφαιρικότητας στην πληροφόρηση.

Αυτό σχετικά με το status δεν το κατάλαβα. Αν εννοείς ότι είμαι moderator, πιστεύεις ότι έχουν μεγαλύτερο κύρος οι απόψεις μου? Αυτό πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί.

Δημοσ.

Άραγε, καλέ μου και αντικειμενικέ φίλε, αν ήταν παίκτης του ΠΑΟ θα έλεγες τα ίδια? Εδώ έκανες γαργάρα αυτό που σου είπε ο blueviper πιό πάνω, δεν μπήκες καν στον κόπο να απαντήσεις για τον Βαζέχα.

Κι αυτά που λες "σας θύμισα μια φάση" και άλλα τέτοια, ξαναρωτώ : Γιατί τη θύμισες? Για να αποδειξεις τι? Ότι ακόμα και οι μεγαλύτεροι έχουν κάνει τις κουτσουκέλες τους? Και όλως τυχαίως μέσα σε όλα τα περιστατικά της μνήμης σου βρήκες τον Ριβάλντο?

Να έλεγες τουλάχιστον ξεκάθαρα "είμαι βάζελος και ότι είναι κόκκινο δεν το χωνεύω" να το δεχτώ, αλλά αυτό το συγκεκαλυμένο οπαδικό είναι ολίγον βαρύ για το στομάχι διότι δεν είναι ειλικρινές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...