Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ακουγετε (μαλλον γραφετε στο contra.gr) οτι μπηκε σφηνα η μακαμπι για την αποκτηση του μασιγιαουσκας.

Δημοσ.

Στο άκουσμα της είδησης ότι η Μακάμπι ενδιαφέρεται για τον Μασιγιάουσκας, μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Νέβεν Σπάχια μιλώντας από τις ΗΠΑ έδωσε τέλος στα σενάρια. «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μασιγιάουσκας», τονίζει ο Κροάτης τεχνικός της Μακάμπι επαναφέροντας τις καρδιές των ερυθρολεύκων στις θέσεις τους! Ο Σπάχια συνέχισε να… ικανοποιεί τις «ερυθρόλευκες» φιλοδοξίες, υπογραμμίζοντας πως «Δεν έχουμε κάνει καμία κίνηση. Ψάχνουμε σούτινγκ γκαρντ, αλλά δεν έχουμε κινηθεί προς την πλευρά του».

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=24086

Δεν νομίζω άλλη ομάδα να είναι διατεθειμένη να προσφέρει τόσα χρήματα και για τόσα χρόνια ...(εκτός αν το ποσό ειναι φίδι...)

Δημοσ.

Μάγκες έτσι και πιάσει ο παίχτης ειλικρινά χαλάλι τα χρήματα.

Κατά τη γνώμη μου ο Ματζιγιάουσκας αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη είναι αναλογικά ότι είναι και ο Ντέκο στο ποδόσφαιρο.Δε μας χαλάει :P

Δημοσ.
ο Νέβεν Σπάχια μιλώντας από τις ΗΠΑ έδωσε τέλος στα σενάρια. «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μασιγιάουσκας», τονίζει ο Κροάτης τεχνικός της Μακάμπι επαναφέροντας τις καρδιές των ερυθρολεύκων στις θέσεις τους! Ο Σπάχια συνέχισε να… ικανοποιεί τις «ερυθρόλευκες» φιλοδοξίες, υπογραμμίζοντας πως «Δεν έχουμε κάνει καμία κίνηση. Ψάχνουμε σούτινγκ γκαρντ, αλλά δεν έχουμε κινηθεί προς την πλευρά του».

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Οτι δηλαδη λεγανε και στην Μπαρτσελονα για τον Λακοβιτς. μουχαχα...Μα καλα τους πιστευει κανεις?

Απο ποτε ο ολυμπιακος εγινε η μονη ομαδα στην Ευρωπη που μπορει να δωσει πολλα χρηματα?

Φυσικα και κινδυνευουμε να χασουμε τον παιχτη και μαλιστα οχι απο εναν αλλα απο πολλους αντιπαλους. Ακομα και προσυμφωνο να υπαρχει.

Μην ξεχναμε οτι και ο Ζε ρομπερτο ειχε σχεδον κλεισει στον Ολυμπιακο συμφωνα με τις εφημεριδες.....

Δημοσ.

H Maccabi εχασε τον Παρκερ,εχει λεφτα,εχει και φιλοφοξιες.ΑΝΕΤΑ μπορει να σας τον παρει(οχι οτι αυτο θα γινει,απλα λεω οτι δεν παιζει το "Ελα μωρε,ποια Μακαμπι,σιγα μην δωσει τοσα")

Δημοσ.
ΑΝΕΤΑ μπορει να σας τον παρει

Στο πολύ χαλαρό όμως,αν και δε νομίζω να τον χάσει από τα χέρια του ο Αγγελόπουλος.

Κάιζερ επειδή είσαι παναθηναικός και απότι βλέπω δεν είσαι βαμμένος,ας πάρω και τη δική σου άποψη.Πως το βλέπεις για του χρόνου?Θα συνεχίσει το μονοπώλιο?

Γνώμη μου είναι ότι ο ολυμπιακός με Πεν Ντομερκατ ματσε στακ και σοφο θα έχει ίδια αν όχι καλύτερη 5άδα από τον παο.

Εκεί που θα χάνει ο ολυμπιακός είναι στο βάθος,εκεί που κανείς δε συγκρίνετε με σας.Περιμένω την άποψη σου.

Δημοσ.
Κάιζερ επειδή είσαι παναθηναικός και απότι βλέπω δεν είσαι βαμμένος

revil εισαι πολυ καλος στο να ψυχολογεις τους αλλους.Ο κάιζερ βαμμένος?Αποκλειεται :D. Αν για παραδειγμα ο ολυμπιακος παρει τον ροναλντινιο το πολυ πολυ να σου πει οτι ο Γκονζαλες ειναι καλυτερος.Εντος οριων πραγματα δλδ :P

Υ.Γ: Κάιζερ πλακα κανουμεν ;)

Δημοσ.
Κάιζερ επειδή είσαι παναθηναικός και απότι βλέπω δεν είσαι βαμμένος' date='ας πάρω και τη δική σου άποψη.Πως το βλέπεις για του χρόνου?Θα συνεχίσει το μονοπώλιο?

Γνώμη μου είναι ότι ο ολυμπιακός με Πεν Ντομερκατ ματσε στακ και σοφο θα έχει ίδια αν όχι καλύτερη 5άδα από τον παο.

Εκεί που θα χάνει ο ολυμπιακός είναι στο βάθος,εκεί που κανείς δε συγκρίνετε με σας.Περιμένω την άποψη σου.[/quote']

Eιλικρινα?

ΑΝ δεν περναμε 5αρι και ΔΕΝ περναμε και ηγετη τοτε θα σουλεγα τρελο ντερμπυ

ΟΜΩΣ

Πηραμε ΒΑΡΒΑΤΟ 5αρι.Για την ομαδα μου πλεον πιστευω οτι δεν θελει ΚΑΝ τον ηγετη σκορερ.Διοτι φετος πιστευω ΕΛΑΧΙΣΤΑ θα ειναι τα ματς που θα πανε στο σουτ.Η θα παιζουμε σαν Παναθηναικος και δεν τρεχει μια Η δεν θα λειτουργει τιποτα και θα χανουμε.Ματς οπως με την Ταου περσυ που ειμασταν μετριοι και θελαμε ενα σκορερ να βαλει το 1 σουτ(διοτι εδω που τα λεμε για 1 σουτ χασαμε το Φαιναλ Φορ) δεν προβλεπω....

Επομενως,και το λεω απο τωρα,μεσα Ιουλη,για του χρονου βλεπω μονοπωλειο και οχι μονο εντος.Θεωρω οτι αυτη την στιγμη με Σισκαουσκας(ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παικτης,μην κοιτας που περναει στα ψιλα διοτι ολοι περιμενουν Γιαφτοκας,Μασιγιαουσκας και ΝΒΑερς) με Ντικουδη(αμα ειχε παει σε σας θα γινοταν χαμος,σε μας με Τσαρτσαρη-Μπατιστ-Τομασεβιτς και μαλλον με Γιαφτοκας μην σου πω θα ξεκιναει παγκο) και ΚΥΡΙΩΣ με Γιαφτοκας(ο καλυτερος Ευρωπαιος σεντερ μετα τον Βουισιτς-ο Σκολα ειναι Αργεντινος) ειλικρινα οπως εχω δει τις Ευρωπαικες ομαδες(η ΤΣΣΚΑ μεχρι στιγμης καμια προσθηκη,η Μακαμπι εχασε τον Παρκερ,η Ταου χμ,ετσι κιετσι...) μεχρι στιγμης ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ θεωρω οτι αν ας πουμε γινοταν αυτη την εποχη η Ευρολιγκα το περναμε περιπατο(επιφυλασσομαι να δω πως θα ληξει το παζαρι)

Γενικως πιστευω οτι εχουμε την καλυτερη ομαδα απο εποχη Ρεμπρατσα-Ντεγιαν-Κατας

Παμε τωρα στα δικα σας.Σου συνιστω λιγη υπομονη διοτι...Αυτη την στιγμη η αληθεια ειναι οτι εχετε παρει μονο Μπουρουση-Στακ-Ντομερκατ(παρεπιπτοντως,δεν τον κρινω απο 2 ματς,αλλα περσυ με Εφες ειχε 2 και 4 ποντους αντιστοιχα εναντιον μας,και μαλιστα ειχε 4 οταν μας κερδισαν στο ΟΑΚΑ,δηλαδη εμενα προσωπικα δεν με φοβιζει)

Ας παρουμε προς το παρον το σεναριο,γιατι σεναριο ειναι ακομα οτι περνετε Πεν-Μασιγιαουσκας και χανετε οπως ειναι σιγουρο Χατζη-Εντνευ-Λιουις και ΜΑΛΛΟΝ δανεικο τον Σειμπουτις

Λοιπον,εγω ΔΙΑΦΩΝΩ με αυτο που λες ειδικα για τους ψηλους.Πιστευω το αναποδο,οτι κερδισατε σε ποσοτητα ΟΧΙ σε ποιοτητα.Δηλαδη στους ψηλους πλεον εχετε βαθος αλλα δεν θεωρω τον Στακ και φυσικα οχι τον Μπουρουση καλυτερο των Σχορτσιανιτη-Σιζιτς,η μαλλον οχι ΤΟΣΟ καλυτερο ωστε να κανει την διαφορα.Δηλαδη ειμαι τις αποψεις πως στους ψηλους θα ειστε οσο καλοι με περσυ απλα πλεον θα μπορειτε να παιξετε πιο σκληρη αμυνα γιατι θα εχετε ισαξια μπακ-απ.Ομως μεχρι εκει.

Στους κοντους σας(πιανω και τα 3αρια στους κοντους) τωρα θεωρω οτι αν γινουν αυτα που λενε οι εφημεριδες θα ειστε αρκετα ενισχυμενοι με μια παρατηρηση.Εχετε μαζεψει πολλους παρτακηδες(ο Ντομερκατ σουταρει,το ιδιο και ο Μασιγιαουσκας,θα παρει πολλα σουτ και ο Πεν...) και θα ειστε νεα ομαδα,δηλδη φτου και αο την αρχη η ομοιογενεια.Και κατι τελευταιο για Μασιγιαουσκας.Καλος,πολυ καλος δεν λεω αλλααααα...το αλλα ερχεται στο θεμα οτι ο Μασιγιαουσκας,καλως η κακως,ειναι ενας σουτερ που στο φιναλε δεν κατεκτησε τιποτα σπουδαιο στην Ταου.Και ειχε και ενα Σκολα εκει.Δηλαδη τον θεωρω ενα σκαλι ΚΑΤΩ απο τον πχ Γιασικεβιτσιους.Ειναι ενας ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παικτης που ομως δεν πιστευω οτι μπορει να "σας παει στο τερμα του δρομου".Ο ιδιος παικτης σε μια ομαδα οπως η Μακαμπι,η Τσσκα η ακομα και εμεις,που θα ηταν "το κερασακι στην τουρτα" θαταν πιο πολυ χτυπητος.Δεστο κατι σαν τον Σαβιολα!Τι να παρουμε τον Σαβιολα?Για να του δινει πασες ο Κωτσιος με τον Βυντρα?Καλος ο Σαβιολα αλλα δεν ειναι Νεντβεντ η Ροναλντινιο να σε ανεβασει μονος του ενα επιπεδο.

Δεν λεω μην τον παρετε φυσικα.Πολυ μεγαλη μεταγραφη.Απλα μην περιμενετε να καθαρισει μονος του ματς ΦαιναλΦορ η τελικων Α1

Για φετος λοιπον εγω νιωθω 100% ασφαλης απο τον Ολυμπιακο οπως και απο οποιαδηποτε ομαδα της Ευρωπης.Πιστευω οτι αν δεν σκασει καμια τρελη μεταγραφη,του χρονου οι μπουκηδες θα μας δινουν 1ο φαβορι για Ευρολιγκα.Αν συνεχισετε βεβαια αναλογως και του χρονου το ξανασυζηταμε

Αν πιστεψουμε τις εφημεριδες του χρονου θαναι

Πεν-Μασιγιαουσκας-Ντομερκατ-Στακ-Σχορτσιανιτης vs Διαμαντιδη-Σπανουλη-Σισκαουσκας-Μπατιστ-Γιαφτοκας

δεδομενου πως απο πισω εχουμε και Ντικουδη-Τσαρτσαρη-Χατζηβρετα εγω πιστευω πως για φετος τοχουμε και πως υπερτερουμε σε καθε θεση(εκτος απο το 2αρι)

Κριτερ

Ειλικρινα ρε δικε μου εχεις διαβασει ποτε τι 6ψαλμους εχω συρει στην ΙερηΑγελαδα του μαλακα του Τζιγγερ?:twisted:

Δημοσ.

Κάιζερ ας τα πάρουμε από την αρχή.

Ματζιγιάουσκας-Η αδυναμία μου στη λιθουανία είναι ο Γιασικεβιτσιους.Ξέρεις εγκεφαλικός παίχτης που πιο πολύ πασάρει παρά σουτάρει.Να σου πω την αλήθεια,με φοβίζει το γεγονός οτι ο Ματζιγιάουσκας πέρασε ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ από το nba και δε το λέει ΚΑΝΕΙΣ!!

Από την άλλη όμως μη ξεχνάς ότι μιλάμε για Ολυμπιακό.Και κακά τα ψέματα τα τελευταία χρόνια απορώ πως κρατούσατε καλή ομάδα όντας πραγματικά μόνοι σας.Ο Μάτσε λοιπόν αν είσαι και παλιός θυμίζει πολλά.Να σου πω ενα όνομα που μόνο και μόνο στο άκουσμα του μου σηκώνεται η τρίχα??Εντι Τζόνσον.Για μένα μακράν ο καλύτερος ξένος παίχτης που έχει περάσει από τα Ελληνικά γήπεδα(Σε αυτό δε σηκώνω και πολύ συζήτηση,διότι δεν είμαι αντικειμενικός λολ)Λοιπόν κατεμέ ο Μάτσε θυμίζει λίγο Εντι στο killer instict.Φίλε μου ειλικρινά(και απόλυτα αντικειμενικά αυτή τη φορά)ο παίχτης αν πιάσει θα βλέπουμε κάτι εντελώς διαφορετικό από πέρισυ που μοιραία γίνετε σύγκριση με το Λιούις.Αυτός ο παίχτης δε μασάει να χάσει σουτ και αυτό εγω το γουστάρω.Και αυτό που λες για το τέλος του δρόμου,ειλικρινά ας έρθει και ας μη μας πάει.Σιγά σιγά χτίζονται οι αυτοκρατορίες έτσι δεν είναι??

Γιαφτόκας-Τρελός αμυντικός,μέτριος επιθετικός.Σας ανεβάζει πολύ.Αλλά να σου πω κάτι??Θα ήθελα να δω μονομαχίες του με το Σόφο ή με τον Ζίζιτς ας πούμε.Οχι οτι λεω πως θα είναι οι δικοί μας καλύτεροι,αλλά θα είναι καλή φάση σκέψου το λίγο :P

Ευρωλίγκα-Ξεχνάς κάτι φίλε μου.Ολοι έχουν απώλειες,ναι συμφωνώ αλλά έχετε και σεις.Ο Λάκοβιτς για μένα ήταν το κλειδί του παναθηναικού.Αν έπαιζε μαμάγατε και δέρνατε,αν όχι,δυσκολευόσασταν τρελά.Επίσης ειλικρινά έχω βαρεθεί ρε φίλε μου κάθε χρόνο να ξεκινάτε σα φαβορί.Εγω δε πιστεύω στα φαβορί.Μπάσκετ είναι 2 φάσεις στα τελευταία λεπτά είναι ικανές να καθορίσουν αποτέλεσμα.

Το conclusion σε όλα αυτά είναι ότι το Ελληνικό Μπάσκετ ανεβαίνει.Δε θεωρώ αδύνατο πλέον να δούμε μάχες Ολυμπιακού-Παναθηκαικού στο final 4.

Αυτά.

Sorry για τα τόσα πολλά που έγραψα(δε το συνηθίζω)αλλά είναι χαρά μου να μιλάω με σοβαρούς Παναθηναικούς

Δημοσ.
Ματζιγιάουσκας-Η αδυναμία μου στη λιθουανία είναι ο Γιασικεβιτσιους.Ξέρεις εγκεφαλικός παίχτης που πιο πολύ πασάρει παρά σουτάρει.Να σου πω την αλήθεια,με φοβίζει το γεγονός οτι ο Ματζιγιάουσκας πέρασε ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ από το nba και δε το λέει ΚΑΝΕΙΣ!!

Δεν είναι και εύκολο να γίνει το αντίθετο...

Γιαφτόκας-Τρελός αμυντικός,μέτριος επιθετικός.Σας ανεβάζει πολύ.Αλλά να σου πω κάτι??Θα ήθελα να δω μονομαχίες του με το Σόφο ή με τον Ζίζιτς ας πούμε.Οχι οτι λεω πως θα είναι οι δικοί μας καλύτεροι,αλλά θα είναι καλή φάση σκέψου το λίγο :P

Δε νομίζω να πρόκειται να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες πάνω του ο Γιαφτόκας και βασικά δε μας χρειάζεται κάτι τέτοιο. Σκέψου πόσα ριμπάουντ έχανε ο Παναθηναικός. Εκεί πονάγαμε και θέλαμε καθαρό 5άρι. (ήμαρτον κοντέψαμε να βγάλουμε πρώτο ριμπάουντερ το Διαμαντίδη - καλά να είναι το παλικάρι -)

Ευρωλίγκα-Ξεχνάς κάτι φίλε μου.Ολοι έχουν απώλειες,ναι συμφωνώ αλλά έχετε και σεις.Ο Λάκοβιτς για μένα ήταν το κλειδί του παναθηναικού.Αν έπαιζε μαμάγατε και δέρνατε,αν όχι,δυσκολευόσασταν τρελά.

Ναι μεν στο 3-0 με σας βοήθησε, αλλά απο το Γενάρη και μετά σε όλα τα άλλα ματς ψιλοήταν απών. Για να μην αναφερθώ στο γεγονός ότι μαζί με τον Σπανούλη είχαν μια ιδιόμορφη κόντρα που κόντεψε να μας στοιχίσει στο αρνητικό σερί 0-3 που είχαμε στη φάση των 16... (Για να μην παρεξηγηθώ να θα μας λείψει, αλλά όχι τόσο όσο φαντάζεσαι)

Επίσης ειλικρινά έχω βαρεθεί ρε φίλε μου κάθε χρόνο να ξεκινάτε σα φαβορί.Εγω δε πιστεύω στα φαβορί.Μπάσκετ είναι 2 φάσεις στα τελευταία λεπτά είναι ικανές να καθορίσουν αποτέλεσμα.

Μόνο που τέτοιες περιπτώσεις για τον Παναθηναικό πλέον σπανίζουν και όταν παρουσιάζονται, τα στοιχεία που μετράνε είναι η ομοιογένεια, η εμπειρία και το μυαλό στο πάγκο. Νομίζω ότι και στα τρια υπερτερούμε...

btw καλύτερο ξένο του Ολυμπιακού θεωρώ εκείνο το μαύρο που έπαιζε play maker και είχε το κάτω χείλος να κρέμεται σαν τον Μπάμπα στο Forest Gump. Κόλλησα, πως τον έλεγαν

Δημοσ.
Από την άλλη όμως μη ξεχνάς ότι μιλάμε για Ολυμπιακό.Και κακά τα ψέματα τα τελευταία χρόνια απορώ πως κρατούσατε καλή ομάδα όντας πραγματικά μόνοι σας.Ο Μάτσε λοιπόν αν είσαι και παλιός θυμίζει πολλά.Να σου πω ενα όνομα που μόνο και μόνο στο άκουσμα του μου σηκώνεται η τρίχα??Εντι Τζόνσον.Για μένα μακράν ο καλύτερος ξένος παίχτης που έχει περάσει από τα Ελληνικά γήπεδα(Σε αυτό δε σηκώνω και πολύ συζήτηση,διότι δεν είμαι αντικειμενικός λολ)Λοιπόν κατεμέ ο Μάτσε θυμίζει λίγο Εντι στο killer instict.Φίλε μου ειλικρινά(και απόλυτα αντικειμενικά αυτή τη φορά)ο παίχτης αν πιάσει θα βλέπουμε κάτι εντελώς διαφορετικό από πέρισυ που μοιραία γίνετε σύγκριση με το Λιούις.Αυτός ο παίχτης δε μασάει να χάσει σουτ και αυτό εγω το γουστάρω.Και αυτό που λες για το τέλος του δρόμου,ειλικρινά ας έρθει και ας μη μας πάει.Σιγά σιγά χτίζονται οι αυτοκρατορίες έτσι δεν είναι??

Μην τον συγκρινεις με τον Εντυ Τζονσον.Ο Τζονσον ηταν ονομα στο ΝΒΑ ειναι λιγο αστειο να συγκρινεις τον Μασιγιαουσκας.Και ο Κουουσμα ειχε σουτ,μην το παμε ετσι...Ο Μασιγιαουσκας,οπως και ολοι οι σουτερ εχουν ενα κακο.Οσο ευκολα βαζουν 25 ποντους,αλλο τοσο ευκολα κανουν 1/15 σουτ.Και πρεπει να εισαι Εντυ Τζονσον η Στογιακοβιτς ή ακομα και Πρελεβιτς για να στηριχθει μια ομαδα στο περιφερειακο σουτ.Γιαυτο σου λεω,εγω δεν θα ξεκιναγα απο τον Μασιγιαουσκας.ΟΜΩΣ απο την στιγμη που ΤΩΡΑ του παρουσιαζεται η ευκαιρια καλα κανει και τον περνει γιατι ποιος ξερει αν θα μπορει του χρονου

Ειναι καλυτερος επιθετικος του Βρανκοβιτς που ειχαμε παλια.Ασε που με 10μ.ο. στην Λιετουβος που λογω Ομπραντοβιτς ισως γινουν 15 στον Παναθηναικο μια χαρα ειναι!!! Με Σισκαουσκας,Σπανουλη,τον καινουριο περιφερειακο και με Μπατιστ απο μεσα,ε δεν θες το 5αρι σου να τραβηξει στο σκοραρισμα.Αν βαζει μπροστα 10μο εγω θαμαι ευχαριστημενος.Οσο για μονομαχιες μια χαρα τα πηγε φετος με την Λιετουβος κοντρα στον Σχορτσιανιτη και τον Ζιζιτς

Ευρωλίγκα-Ξεχνάς κάτι φίλε μου.Ολοι έχουν απώλειες,ναι συμφωνώ αλλά έχετε και σεις.Ο Λάκοβιτς για μένα ήταν το κτελειδί του παναθηναικού.Αν έπαιζε μαμάγατε και δέρνατε,αν όχι,δυσκολευόσασταν τρελά

Μιλας σε ενα ανθρωπο που τα εχωνε οπως και το 50% των Παναθηναικων ολη την χρονια στον Λακοβιτς.Για μενα ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ.

Ο Παναθηναικος προσπαθουσε να καλυωει περσυ στα κρισιμα την ελλειωη ενος ψηλου με ομαδικη δουλεια.Και επειδη η ομαδα εχει χτιστει ωστε να μην χρειαζεται ηγετη(και καλα κανει ο Ζοτς,αμα σου χτυπησει ο ηγετης τι γινεται? ) τα δυσκολα σουτ τα επερνε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ο καλυτερος σουτερ ο Λακοβιτς.

Και ταχανε.

Δεν τον κατηγορω.Πολλες φορες του φορτωναν βαρυ που δεν αντεχε.Στην τελικη ομως αυτο μετραει...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ.2 χρονια εδειξε οτι ποτε δεν θα γινει κατι παραπανω απο ενας καλος παικτης.Στον Παναθηναικο λοιπον ο παικτης Λακοβιτς ηταν ενα 2αρι σε κορμι ασου.Μυαλο για οργανωση δεν ειχε.Σωμα για να ανεβει στο 2 δεν ειχε.Το σουτ του ειχε μεταπτωσεις.

Οτι ειχε να δωσει τοδωσε.Αφου βλεπω οτι αναπληρωνεται ανταξια,καλως για μενα που εφυγε

Δημοσ.

Γιαννη Ριβερς τον ελεγαν

Οχι και καλυτερος ξενος ο Ριβερς ρε συ!Επαιξε 1,5 χρονο για μαπες και 6 μηνες φοβερα.Δηλαδη ενταξυ,πολυ προπαγανδα των Ολυμπιακων το θεμα Ριβερς

Αν θες να σου πω ξενο του Ολυμπιακου που αθορυβα αθορυβα εδινε πραγμα ενα ονομα

Γουολτερ Μπερυ

Δημοσ.
Μόνο που τέτοιες περιπτώσεις για τον Παναθηναικό πλέον σπανίζουν και όταν παρουσιάζονται' date=' τα στοιχεία που μετράνε είναι η ομοιογένεια, η εμπειρία και το μυαλό στο πάγκο. Νομίζω ότι και στα τρια υπερτερούμε...

[/quote']

Δεν μίλαγα για τα ματς με τον ολυμπιακό και τα άλλα Ελληνικά αλλά στην Ευρώπη με Μακάμπι Ταού κλπ κλπ

Ο Τζονσον ηταν ονομα στο ΝΒΑ ειναι λιγο αστειο να συγκρινεις τον Μασιγιαουσκας

Δε τους συγκρίνω σύμφωνα με την αξία τους αλλά σύμφωνα με το στυλάκι τους.

ΟΜΩΣ απο την στιγμη που ΤΩΡΑ του παρουσιαζεται η ευκαιρια καλα κανει και τον περνει γιατι ποιος ξερει αν θα μπορει του χρονου

Αυτό ακριβώς φίλε μου,τώρα αυτός του χρόνου κάποιος άλλος,ε,έτσι γίνοντε οι μεγάλες ομάδες.

Και για να σου πω και κάτι ούτε φέτος πιστεύω για πρωτάθλημα κλπ κλπ.

Απλά γουστάρω να βλέπω κίνηση ρε παιδιά.

Πρόπερσι τέτοια εποχή είχαμε πάρει τον Γιαννουζάκο,έλεος.

Αυτό που λεω εγώ είναι οτι δυναμώνει ο ολυμπιακός και μαζί του δυναμώνει και ο Παο.Προβλέπω σε 2-3 χρόνια να ξαναβλέπουμε τρελά μάτς ολυμπιακού παναθηναικού.

Πάντως,λέω ρε μάγκες,είδατε που τελικά αν βάλεις λεφτά έρχονται και οι προπονητές και οι παίχτες??Το λέω για το δούλεμα που μας ρίχνουν(σε όλους)στο ποδοσφαιράκι.

edit:Ποιός Μπέρι????Εντι και τα μυαλά στα κάγκελα.Εχω την εντύπωση οτι αν συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό οι μεταγραφές σε κάποια χρόνια θα ξαναβλέπουμε Ντομινίκ,Εντι,Ράτζα.Ανυπομωνώ :P

Δημοσ.

Ντομινίκ κ Ράτζα, πολύ δύσκολα θα ξαναδείς όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά κ γενικότερα σε Ευρωπαϊκο κ αν θες κ Παγκόσμιο μπάσκετ.

Οι τύποι είναι ΘΡΥΛΟΙ.

Παίχτες με τεράστια σωματικά προσόντα θα βλέπεις, αλλά θα ναι σε ΤΡΕΛΑ καλούπια.

Άσε που το χουν ξεφτιλίσει τρελά το μπάσκετ. Ακους εκεί να μη κατεβαίνει κανένας να παίξει στις Εθνικές ομάδες. Με 2ες ομάδες θα παίξουν στο Μουντομπάσκετ πάλι, όπως κ στο Ευρω-μπάσκετ.

δέστε εδώ τι γίνεται πάλι :

http://www.contra.gr/Basketball/Serbia/Mundobasket/123786.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...