Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε μάγκες, πότε θα βρούμε καμμιά βρισιά της προκοπής για τον Τουρέ, μέχρι τώρα χρησιμοποιούμε μόνο αυτές που έχουν βγάλει η βάζελοι (Πουρέ, ξέΚολο Τουρέ κτλ)

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τον κλείσαμε τελικά τον Ντόμερκαντ (σούτινγκ γκάρντ της Εφές 26 χρ. Αμερικάνος με κοινοτικό διαβατήριο και με πολύ καλά ποσοστά στα 3ποντα) διάβασα και αύριο-μεθαύριο κατά πάσα πιθανότητα επισημοποιείται του Ματσιγιάουσκας... Όχι κι άσχημα!

Δημοσ.

Αντε μπας και δουμε και καμια ασπρη μερα στο μπασκετ..

Γιατι ποδοσφαιρο μια απο τα ιδια παλι..

Center Back my a$$ ας πληρωνε μια φορα αδρα να παρει ενα της προκοπης εχω τρελλαθει τοσα χρονια.. Και δεν μιλαω για τρελλα ονοματα δεν ονειροβατω αλλα παιχτη εμπειρο αμυντικο να ξερει μπαλα θα μπορουσε να βρει ανετα..

Αλλα ειπαμε απο καλαθακια παλι ή ελευθερο και του τα ψιλοσκαμε ή παιρνουμε κανα τυπου Julio Cesar οπως παει η δουλεια και το παιζουμε κορωνα γραμματα πληρωνοντας φραγκοδιφραγκα την αλλη ομαδα..

Και προς αποφυγη παραξηγησεων δεν τα ισοπεδωνω ολα οφειλουμε πολλα στον Socrates και του βγαζω το καπελλο αλλα κοντευει και αυτος να γινει Kavourogiannis οπως παει..

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα.Εδω κατάφερε το Αεκάκι και έφερε το Γκαμάρα ρε παιδιά και εμείς σπαζόμαστε τόσα χρόνια

Δημοσ.

Ελεύθερος ο Λιθουανός βομβιστής!

Η 13η Ιουλίου προστίθεται από σήμερα στο κόκκινο εορτολόγιο. Τι γιορτάζεται; Η απελευθέρωση του Άρβιντας! Οι διαπραγματεύσεις του Μασιγιάουσκας με τους Χόρνετς ολοκληρώθηκαν, καθώς η Νέα Ορλεάνη ανακοίνωσε ότι ο Λιθουανός είναι ελεύθερος. Ο 26χρονος σούπερ σταρ είναι πλέον στην αγκαλιά του Ολυμπιακού και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να χαλάσει τον γάμο. Πρώτος, όμως, θα στείλει την υπογραφή του ο Ντόμερκαντ, ο οποίος θα ανακοινωθεί πιθανότατα σήμερα

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=23890

άντε μακάρι να δούμε λίγο μπάσκετ της προκοπής φέτος...

Αν και δεν νομίζω οτι τα αξίζει τόσα λεφτά που θα πάρει και προβλέπω αν έρθει τελικά, το επόμενο καλοκαίρι να ψάχνουν τρόπο να σπάσουν το συμβόλαιο...

Δημοσ.

Βασικα με το Λαγο πρεπει να εγινε το εξης :

Αν θυμαστε, μεχρι τη μερα που ανανεωσε με τον Ηρακλη για αλλα 3 χρονια νομιζω ο Ολυμπιακος τον ειχε σιγουρο. Απο εκει και περα εχασε καθε ενδιαφερον.

Εγω πιστευω οτι τους τη βαρεσε ασχημα στη διοικηση γιατι οταν λεει μια μεγαλη ομαδα σε εναν παικτη "σε θελουμε" και αυτος παει και ανανεωνει με την ομαδα του, τοτε συμβαινουν 2 πραγματα :

1.Δεν δειχνει σεβασμο προς τη μεγαλη ομαδα

2.Υποχρεωνει τη μεγακ ομαδα να δωσει παραπανω λεφτα για να σπασει το συμβολαιο του οποτε αυτο ειναι κατι σαν εκδουλευση.

Ητανε πολυ λαθος κινηση αυτη απο το Λαγο και ο μονος που θα χασει θα ειναι ο ιδιος ο παιχτης. Οπως και να εχει την τρεχουσα τουλαχιστον στιγμη ΑΛΛΟ Ολυμπιακος και ΑΛΛΟ ΑΕΚ. Αφηστε που στην ΑΕΚ δινω ενα 30% να παιζει στο επομενο CH.L ενω ο ολυμπιακος θα παιζει σιγουρα.

Δημοσ.

Με 900,000 που πήγε, είναι ντροπή που δεν τον πήραμε ενώ έχουμε πήξει στα ρεμπελοαλητόσκυλα. Ακούγεται δε οτι δεν ανέφερε καν ενδιαφέρον Ολυμπιακού. Τί ισχύει, ποιός λέει αλήθεια και ποιος μας δουλεύει δεν το ξέρω.

Το ρεζουμε είναι ότι δεν τον πήραμε και είναι λάθος. Αν τώρα αληθεύουν τα περι ενδιαφέροντος Ολυμπιακού κι ότι τους ενόχλησε η στάση του, να με συμπαθάνε αλλά αυτού του είδους τις ευαισθησίες και τα πείσματα τα έχουν δείξει σε λάθος περιπτώσεις.

Εγώ προσωπικά, επειδή δε θέλω να γίνομαι μετά Χριστόν προφήτης αλλά προτιμώ να εκτίθεμαι πριν γίνει ότι γίνει, το μέλλον βλέπω να προδιαγράφεται κατάμαυρο.

Τόσοι ξένοι είναι δύσκολο να μάθουν μέχρι τον Σεπτέμβρη ακόμα και να λένε καλημέρα μεταξύ τους, πόσο μάλλον να καταλάβουν πού πατάνε, πού βρίσκονται και ακόμα περισσότερο το πώς θα παίξουν μπάλα με τους υπόλοιπους. Το C.L. είναι πολύ πιό κοντά χρονικά απ' όσο νομίζουμε και δυστυχώς δεν είμαστε ομάδα που να μπορεί να πει κανείς οτι η φανέλα της έχει ειδικό βάρος στην Ευρώπη ώστε αυτή την δύσκολη περίοδο της "ανανέωσης" (ο Θεός να την κάνει) να την περάσει ανώδυνα. Τουτέστιν, αν δεν πέσουν πάλι χοντρές σφαλιάρες, θεωρώ ότι θα είναι μέγιστη επιτυχία η συμμετοχή μας στο ΟΥΕΦΑ.

Οι στόχοι μας και οι δυνατότητες μας, αν δεν κάνω λάθος, έχουν οριστεί απ' την διοίκηση στην υπέρβαση της Ευρώπης, δλδ τουλάχιστον για πρόκριση στους 16. Έχουν λοιπόν όλοι, διοίκηση, μέσα που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό και μερίδα οπαδών, εναποθέσει τις ελπίδες τους στην ανανέωση αυτή. Τί θα γίνει στην πολύ πιθανή προβλεπόμενη αποτυχία? Θα δουλέψει η καραμέλα "ήθελε χρόνο η ομάδα ώστε να δέσει" ή θα φάει σουτ ο προπονητής ο οποίος όπως και να το κάνουμε θα βρίσκεται 2ο χρόνο στον Πειραιά και τα περιθώρια ανοχής θα είναι μικρότερα μια και όσο κι αν υποστηρίξει κάποιος ότι ζήτησε και άλλους παίκτες, η συνττριπτική πλειοψηφία όσως φαίνεται να αποτελούν τις φετινές μεταγραφές είναι καθαρά δικές του επιλογές?

Για να συνοψίσω, προβλέπω τα γνωστά : Από Νοέμβρη καλοκαίρι και εύχομαι να μην γίνει ντέρμπυ το πρωτάθλημα.

Δημοσ.

kandinsky για αυτο η ομαδα παει για προετοιμασια και μενει τοσο καιρο πριν μονη της για να δεσει. Και εγω πιστευω οτι ειναι λιγος ο χρονος και με πειραζει το οτι αρχιζουν να λειπουν οι Ελληνες απο μεσα,αλλα αν ειναι να παμε ενα βημα παραπανω χαλαλι. Δηλαδη οι μεγαλες ομαδες της Ισπανιας και της Αγγλιας ποσους ντοπιους παικτες εχουν???

Δημοσ.
Βασικα με το Λαγο πρεπει να εγινε το εξης :

Αν θυμαστε' date=' μεχρι τη μερα που ανανεωσε με τον Ηρακλη για αλλα 3 χρονια νομιζω ο Ολυμπιακος τον ειχε σιγουρο. Απο εκει και περα εχασε καθε ενδιαφερον.

Εγω πιστευω οτι τους τη βαρεσε ασχημα στη διοικηση γιατι οταν λεει μια μεγαλη ομαδα σε εναν παικτη "σε θελουμε" και αυτος παει και ανανεωνει με την ομαδα του, τοτε συμβαινουν 2 πραγματα :

1.Δεν δειχνει σεβασμο προς τη μεγαλη ομαδα

2.Υποχρεωνει τη μεγακ ομαδα να δωσει παραπανω λεφτα για να σπασει το συμβολαιο του οποτε αυτο ειναι κατι σαν εκδουλευση.

Ητανε πολυ λαθος κινηση αυτη απο το Λαγο και ο μονος που θα χασει θα ειναι ο ιδιος ο παιχτης. Οπως και να εχει την τρεχουσα τουλαχιστον στιγμη ΑΛΛΟ Ολυμπιακος και ΑΛΛΟ ΑΕΚ. Αφηστε που στην ΑΕΚ δινω ενα 30% να παιζει στο επομενο CH.L ενω ο ολυμπιακος θα παιζει σιγουρα.[/quote']

εγω να προσθεσω οτι δεν πρεπει να ειχε τα κοτσια να ερθει σε μια ομαδα που στην 11αδα θα παιζει ο καλυτερος. Οταν μπροστα του εχει παικτες που μονο να μαθαινει απο αυτους θα μπορουσε.Δεν πειραζει ας παει στην ΑΕΚ και ας μαχεται για το ΟΥΕΦΑ και το κυπελλο.

Δημοσ.

Μα αν θυμάμαι καλά και πέρυσι πήγε η ομάδα προετοιμασία όπως και κάθε χρόνο, ώστε να δέσει. Πέρυσι επίσης, ήταν ακόμη πιό "δεμένη" λόγω του ότι δεν υπήρχαν τοσες αλλαγές όσες φέτος. Και όμως, αρχίσανε πολύ σύντομα οι δικαιολογίες (εκτός απ' το "γερασμένοι") ότι "ο προπονητής δεν πρόλαβε να μάθει την ομάδα" λες και δεν την είχε στην προετοιμασία και δεν είδε με τί ανθρώπους έχει να κάνει.

Καλά νά'μαστε και δικαιολογίες να φάνε κι οι κότες. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε και να γελάμε (ελπίζω) ή να κλαίμε και πραγματικά εύχομαι να διαψευστώ.

Όσον αφορά τις ομάδες της Αγγλίας και της Ισπανίας, νομίζω πρέπει να έχω σχολιάσει πάνω σ' αυτό κάτι αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Η πλειονότητα των μεγάλων αυτών ομάδων δεν παίρνει παίκτες ξένους τελείως με τη νοοτροπία τους. Εκτός αυτού, εμείς δεν αποτελούμε παρά ένα σκαλοπάτι για τους νέους και νεκροταφείο ελεφάντων για τους γέρους, οπότε δεν νομίζω ότι κάποιος απ' τα νέα παιδιά που πήραμε θα μείνει ώστε να αποτελέσει μέρος ενός κορμού...

Δημοσ.
Με 900,000 που πήγε, είναι ντροπή που δεν τον πήραμε ενώ έχουμε πήξει στα ρεμπελοαλητόσκυλα. Ακούγεται δε οτι δεν ανέφερε καν ενδιαφέρον Ολυμπιακού. Τί ισχύει, ποιός λέει αλήθεια και ποιος μας δουλεύει δεν το ξέρω.

κοιταξε καπος ετσι πανε αυτα, αμα σου ζητησει μεγαλη και πλουσια ομαδα τον παιχτη θα προσπαθησεις να αρπαξεις πιο πολλα λεφτα. Αν στον ζητησει μεγαλουστικη με περιορισμενο μπατζετ θα ζητησεις λιγοτερα, ειδικα οταν προσπαθησες ηδη να αρπαξεις τα πολλα και δεν επιασε.

το λαθος του ολυμπιακου ειναι οτι ανανεοσε το συμβολαιο του γεοργατου, κρατησε τον μπουλουτ, πηρε τον ντομι και εχει και τζολε για αριστερα, οποτε τον λαγο τι να τον κανει, να καθεται ενα χρονο μεχρι να αποσυρθουν οι αλλοι 4?? Οι μαλακιες με τουσ συναισθηματισμους πρεπει να σταματησουν και να δουλευουμε πιο εππαγελματικα. Δεν μπορουν να κρατανε τιμης ενεκεν τους παιχτες που εχουν φαει τα ψομια τους και εισ βαρος της προοδου της ομαδας.

Με τον λαγο βεβαια ισος υπολογιζε οτη με την ανανεοση του συμβολαιου του θα εμενε σιγουρα αλλο εναν χρονο στον ηρακλη αρα θα τον επερνε του χρονου που θα ηταν η ιδανικη λυση για αντικαταστατη τζολε, και γεοργατου. Αλλα η αεκ του την εκατσε.

Και η μεγαλη μαμακια ειναι οτη κινδηνευουμε του χρονου να ψαχνουμε 3 αριστεροποδαρους παιχτες!! Ο τζολε Θα ναι 35, γεοργατος αποσυρεται, ο μπουλουτ του πουστη θα φυγει. Αν βγει και ο ντομι νουμερο, παμε για 4 αριστεροποδαρους! Και καλοι ελληνες στα αριστερα ειναι ελαχιστοι που μπορουν να σταθουν στον ολυμπιακο.

Δημοσ.

ξεχνάς τον Καστίγιο.Επιτέλους ρε μάγκες καιρός να παίξει όσο κωλόπαιδο και να είναι το τόπι το κατέχει

Δημοσ.

tzinos : Συμφωνώ.

revil : Εγώ τον Καστίγιο τον έχω ξεγράψει εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον. Δεν πιστεύω ότι θα δούμε ποτέ άσπρη μέρα μ' αυτόν κι αυτός με μας (διότι ας μην ξεχνάμε οτι ναι μεν κωλοπαιδαράς αλλά αν του είχαν σφίξει τα λουριά όταν έπρεπε, δεν θα είχε γιγαντωθει το πρόβλημα)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...