sniper_206 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ο Ματσιγιάουσκας βρίσκεται μιά ανάσα από τον Ολυμπιακό με ποσό ρεκόρ (2.2 εκ. €) για 4ετές συμβόλαιο, υπάρχει η φήμη ότι έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο και αν αύριο σπάσει το συμβόλαιό του με τους Χόρνετς θα ανακοινωθεί. Επίσης ο Σκούνι Πεν είναι έτοιμος να υπογράψει και να αντικαταστήσει τον Έντνι.
Arxon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 ολες οι εφημεριδες ετσι γραφουν οτι ερχεται ο Μασιγιαουσκας. Αναφερουν κιολας οτι το συμβολαιο του ειναι ποιο ακριβο απο τα λεφτα που παιρνει ο Ριμπο.
blueviper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Σε μια τέτοια περίπτωση οφείλουμε να φωνάξουμε "Αγγελόπουλε Θεέ, πάρε την ΠΑΕ".
Arxon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 σωστο,αλλα το κανει σε συνεργασια με τον Σωκρατη...χεχε
blueviper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ορθότατο, αλλά θα μου επιτρέψεις να πιστεύω πως τη δεδομένη στιγμή "όλα τα λεφτά" σχεδόν είναι το Αγγελοπουλαίικο κι η συνεισφορά του. Εδώ και χρόνια τον είδαμε το Σωκράτη τι έκανε στο μπασκετικό τμήμα...αράχνες, "περασμένα μεγαλεία" κι έχει ο Θεός.
revil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Παιδιά ερώτηση.Ο Πεν είναι καλός?Μπορεί να βοηθήσει περισότερο απο τον Εντνι?Ηλικία του? edit:Και μια παρατήρηση.Είδατε τελικά πως αν σκάσεις λεφτά έρχονται όλοι?Και κορυφαίοι προπονητές και κορυφαίοι παίχτες σε πολύ καλή ηλικία(Ο Μάτσε είναι 26..)και απόλα.
Bougas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ρε παιδια δεν τον εχω προσεξει ποτε αυτον τον μασιγιαουσκας.εχω τρελαθει με αυτα που διαβαζω.τοσο μεγαλος παιχτης ειναι?ανυπομονω να τον δω να παιζει στο σεφ! ερωτηση:πιστευετε οτι αξιζει τα λεφτα αυτα?2.2 εκατ. δεν ειναι και λιγα.....
Bougas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ρε παιδια δεν τον εχω προσεξει ποτε αυτον τον μασιγιαουσκας.εχω τρελαθει με αυτα που διαβαζω.τοσο μεγαλος παιχτης ειναι?ανυπομονω να τον δω να παιζει στο σεφ! ερωτηση:πιστευετε οτι αξιζει τα λεφτα αυτα?2.2 εκατ. δεν ειναι και λιγα.....
zaxoys Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "transfermarkt.de", ΑΕΚ και Ολυμπιακός συμφώνησαν για την μεταγραφή του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έναντι 2,8 εκ. ευρώ, με τον Σέρβο άσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον "Δικέφαλο"! http://www.sport24.gr/html/ent/027/ent.129027.asp΄ να κάνουμε poll ποιο είναι είναι πιο ψέμα 1) Ο Σαβιόλα στον ΠΑΟ 2) Ο Ζε Ρομπέρτο στο λιμάνι 3) Ο Jole στην ΑΕΚ 3)Ο Τουρέ πάλι στον θρύλο (έβαλα περισσότερα του ολυμπιακού επειδή σε αυτό το topic παίζει εντός έδρας...)
Arxon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ορθότατο, αλλά θα μου επιτρέψεις να πιστεύω πως τη δεδομένη στιγμή "όλα τα λεφτά" σχεδόν είναι το Αγγελοπουλαίικο κι η συνεισφορά του. Εδώ και χρόνια τον είδαμε το Σωκράτη τι έκανε στο μπασκετικό τμήμα...αράχνες, "περασμένα μεγαλεία" κι έχει ο Θεός. συμφωνω οτι εξαιτιας της κοντρας που ειχε με τον Βασιλοπουλο τα ειχε φορτωσει στον κοκορα, αλλα για αυτο εβαλε και στο παιχνιδι τον Αγγελοπουλο για να μπορει να βαλει λεφτα και να κανει ηχηρες μεταγραφες.
Arxon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ακουσατε δημοσιευμα γερμανικης εφημεριδας?ο Τζολε στην ΑΕΚ για 4 τεσσερα χρονια γραφουν. Καλα βλακες ειναι?40 χρονων θα σταματησει την μπαλα???Οτι θες τελικα ακους σε ολο τον κοσμο.
Critter Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Θα παρουμε λεει και τον τραυμαντομερκατ. Καναν ελληνα θα παρουμε?Αν και θα μου πειτε δεν παμε και ασχημα απο ελληνες. Ασε που 2 ξενοι φυγανε και ερχονται 4. Εφυγε και ενας ελληνας. Οποτε εχουμε Σχορτσιανιτη, Μπουρουση,παπαμακαριο και βασιλοπουλο απο παιχτες που μπορουν να ειναι βασικοι. Καλα ειναι.Θα μπορουσε και καλυτερα.
Kandinsky Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Πολύ φοβάμαι πως οι Έλληνες του μπάσκετ θα είναι περισσότεροι απ' αυτούς του ποδοσφαίρου....:evil:
revil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Critter ξεχνάς τον Χαρίση..... Πω πω τι τρελή ομάδα θα έχουμε του χρόνου.. Το θέμα είναι να "δέσουν" έγκαιρα.. edit:Φανταστήτε 5άδα Πεν,Μάτσε,Ντόμερκατ,Στακ,Σχορτσιανίτης(Η Ζίζιτς) Καλή φάση ε??
Arxon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 θελει και κανα δυο μεταγραφες πρωτοκλασατους ακομα για να μπορεσει να ρολαρει ετσι οπως την θελουμε την ομαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.