Bougas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 τι ρολο παιζει ρε μαγκες αυτος ο μασιγιαουσκας? ολο για αυτον λενε τελευταια οι εφημεριδες,και με εχουν τρελανει. δεν τον εχω δει ποτε στο ΝΒΑ,και ουτε τον εχω προσεξει με την εθνικη λιθουανιας.
Arxon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 υποστηριζεται οτι ειναι ενας απο τους κορυφαιους Ευρωπαιους παικτες
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Ειναι 2αρι,μαζι με τον Γιασικεβιτσιους απο τους λιγους Ευρωπαιους ΝΒΑερς που δεν πολυ επιασαν στην Αμερικη αλλα μπορουν να κανουν την διαφορα στην Ευρωπη
Arxon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 τον θελει και ο βαζελος τον συγκεκριμενο αν και ζηταει υπερβολικα λεφτα για τα Ελληνικα δεδομενα
christos_0b Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 τον θελει και ο βαζελος τον συγκεκριμενο αν και ζηταει υπερβολικα λεφτα για τα Ελληνικα δεδομενα Απ'οτι φημολογειται οι "Γιανακοπουλαιοι" θα σκασουν φετος οποτε δεν θα ειναι και μεγαλη εκπληξη,αν και δεν ξερω αν αφτον εχουν στο μυαλο τους αλλα στο κατω κατω αν δεν παιξεις Ελλαδα μπασκετ στην ευπωπη που θα παιξεις?Αντε Ιταλια και Ισπανια ακομα ...
Arxon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 δεν νομιζω ουτε αυτοι να δωσουν τοσα λεφτα για εναν παικτη.Ειναι αστρονομικο το νουμερο...
christos_0b Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 δεν νομιζω ουτε αυτοι να δωσουν τοσα λεφτα για εναν παικτη.Ειναι αστρονομικο το νουμερο... Ειναι πολλα αλλα εχουν υποσχεθει 1-2 πολυ ακριβες μεταγραφες στον κοσμο τους,μπορει να μην ειναι ο συγκεκριμενος παιχτης και τα ιδια ποσα αλλα...
Arxon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ειναι πολλα αλλα εχουν υποσχεθει 1-2 πολυ ακριβες μεταγραφες στον κοσμο τους,μπορει να μην ειναι ο συγκεκριμενος παιχτης και τα ιδια ποσα αλλα... μακαρι να φερουν μεγαλους παικτες,αν και δεν το νομιζω,μαλλον θα φυγουν και παικτες
sniper_206 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ο Ματσιγιάουσκας και ο Γιασάιτις είναι κοντά στον Ολυμπιακό και περισσότερο ο δεύτερος προς το παρόν. Εν τω μεταξύ κάτι ακούγεται για τον Μαρσελίνιο της Χέρτα...
greekboy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ναι για Μαρσελινιο το διαβασα και εγω....μακαρι να ερθει ειναι παρα πολυ καλος παιχτης...εχω δει πολλα παιχνιδια του με την Χερτα και μου αρεσει πολυ σαν παιχτης
sniper_206 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Αυτή η χρυσαφί είναι σκέτη κ@βλα... Με το Σέζαρ τι θα γίνει τελικά? Σε 100 ψωροχιλιάρικα έχουμε κολλήσει και δεν προχωράει η μεταγραφή... :twisted:
blueviper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Αναρωτιέμαι...ο Σιανίδης ή ο Νύκτας τις επιμελήθηκε; Κι όταν πρωτοείδα τις φωτό, νόμιζα πως αποτελούσαν παρουσίαση των μεταγραφών μας.
gerontas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Αυτή η χρυσαφί είναι σκέτη κ@βλα... Σαν αυτή που φόραγαν οι μπέμπες... Μπλιάχ
Arxon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μασιγιαουσκας στα κοκκινα μαλλον...ανακοινωνεται σημερα εκτος απροοπτου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.