Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ρολο παιζει ρε μαγκες αυτος ο μασιγιαουσκας?

ολο για αυτον λενε τελευταια οι εφημεριδες,και με εχουν τρελανει.

δεν τον εχω δει ποτε στο ΝΒΑ,και ουτε τον εχω προσεξει με την εθνικη λιθουανιας.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειναι 2αρι,μαζι με τον Γιασικεβιτσιους απο τους λιγους Ευρωπαιους ΝΒΑερς που δεν πολυ επιασαν στην Αμερικη αλλα μπορουν να κανουν την διαφορα στην Ευρωπη

Δημοσ.

τον θελει και ο βαζελος τον συγκεκριμενο αν και ζηταει υπερβολικα λεφτα για τα Ελληνικα δεδομενα

Δημοσ.
τον θελει και ο βαζελος τον συγκεκριμενο αν και ζηταει υπερβολικα λεφτα για τα Ελληνικα δεδομενα

Απ'οτι φημολογειται οι "Γιανακοπουλαιοι" θα σκασουν φετος οποτε δεν θα ειναι και μεγαλη εκπληξη,αν και δεν ξερω αν αφτον εχουν στο μυαλο τους αλλα στο κατω κατω αν δεν παιξεις Ελλαδα μπασκετ στην ευπωπη που θα παιξεις?Αντε Ιταλια και Ισπανια ακομα ...

Δημοσ.

δεν νομιζω ουτε αυτοι να δωσουν τοσα λεφτα για εναν παικτη.Ειναι αστρονομικο το νουμερο...

Δημοσ.
δεν νομιζω ουτε αυτοι να δωσουν τοσα λεφτα για εναν παικτη.Ειναι αστρονομικο το νουμερο...

Ειναι πολλα αλλα εχουν υποσχεθει 1-2 πολυ ακριβες μεταγραφες στον κοσμο τους,μπορει να μην ειναι ο συγκεκριμενος παιχτης και τα ιδια ποσα αλλα...

Δημοσ.
Ειναι πολλα αλλα εχουν υποσχεθει 1-2 πολυ ακριβες μεταγραφες στον κοσμο τους,μπορει να μην ειναι ο συγκεκριμενος παιχτης και τα ιδια ποσα αλλα...

μακαρι να φερουν μεγαλους παικτες,αν και δεν το νομιζω,μαλλον θα φυγουν και παικτες

Δημοσ.

Ο Ματσιγιάουσκας και ο Γιασάιτις είναι κοντά στον Ολυμπιακό και περισσότερο ο δεύτερος προς το παρόν.

Εν τω μεταξύ κάτι ακούγεται για τον Μαρσελίνιο της Χέρτα...

Δημοσ.

ναι για Μαρσελινιο το διαβασα και εγω....μακαρι να ερθει ειναι παρα πολυ καλος παιχτης...εχω δει πολλα παιχνιδια του με την Χερτα και μου αρεσει πολυ σαν παιχτης

Δημοσ.

Αυτή η χρυσαφί είναι σκέτη κ@βλα...

Με το Σέζαρ τι θα γίνει τελικά? Σε 100 ψωροχιλιάρικα έχουμε κολλήσει και δεν προχωράει η μεταγραφή... :twisted:

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι...ο Σιανίδης ή ο Νύκτας τις επιμελήθηκε; :P

Κι όταν πρωτοείδα τις φωτό, νόμιζα πως αποτελούσαν παρουσίαση των μεταγραφών μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...