greekboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 παιδια ο κοκκαλης εχει αγριες διαθεσεις με τον Τουρε...δειτε τι λεει:Θα του κοψω την μπάλα και καλα θα του κανει..να καταστραφει ο μαλακας..καλα οντως το πρωτοσελιδο του πρωταθλητη ολα τα λεφτα
Arxon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Ποιός σου είπε ότι μπορεί να πάει να προπονείται με την Άρσεναλ? Στα νταμάρια του Βύρωνα θα προπονείται, με το σύλλογο φίλων Άρσεναλ Καρέα. Καλα θα ειναι αν τον αφησουν να παει και στον Καρέα...Υπαρχει Αρσεναλ Ρεντη?Γιατι αν οχι μαλλον στα τσικο μας θα παει να προπονειται μονος του.Σε λιγο θα γυρισουμε και ταινεια την ζωη του Τουρε. Ελεος...Ας τον πουλησουμε να ησυχασουμε!!!!
greekboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 οχι αν μην τον πουλησουμε....να τον καταστρεψουμε...να μαθει...και αν θελει να ξαναπαιξει να παρακαλεσει τον Κοκκαλη αλλα μονο για να παιξει στον Ολυμπιακο να καταστρεψουμε την μελλοντικη του καριερα
revil Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Πολύ καταστροφή έχει πέσει εδώ μέσα Anyway συμφωνώ μαζί σας αλλά κάτι μου λέει οτι ο παίκτης θα δωθεί και με αρκετά λιγότερα φράγκα απότι φανταζόμαστε
Kandinsky Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 οχι αν μην τον πουλησουμε....να τον καταστρεψουμε...να μαθει...και αν θελει να ξαναπαιξει να παρακαλεσει τον Κοκκαλη αλλα μονο για να παιξει στον Ολυμπιακο να καταστρεψουμε την μελλοντικη του καριερα Κανείς δεν είπε να καταστρέψουμε τον παίκτη. Δεν πρέπει όμως εφόσον αποδειχθεί ότι δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του να του επιβληθεί η προβλεπόμενη ποινή? Δεν πρέπει τώρα να τιμωρηθεί που βγαίνει αριστερά και δεξιά και γελοιοποιεί την ομάδα που (όπως είπε και ο ίδιος) αποτελεί γι' αυτόν το σκαλοπάτι για τα ψηλότερα?
Arxon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 η ζημια που προκαλει με τις δηλωσεις του αυτη την στιγμη στην εικονα της ομαδας ειναι μεγαλυτερη απο να τον χαριζαμε τον γελοιο.
greekboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 για αυτο λεω εγω να τον καταστρεψουμε....τεσπα να δουμε τωρα αν θα κανει στην ιδια δουλεια με τον μαλακα ο Μαρκο Νε...
Arxon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 αν και ο Νε ειναι και αυτος "γιος" του Σελουκ και κολοχαρακτηρας σαν τον Τουρε τοτε...
greekboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 ναι το ξερω...αυτος ο μαλακας ο Σελουκ την κανει παντα πρεπει κατι να γινει με αυτον....αλλα πιστευω αυτον να τον αφησει και να μην τον επηρεασει
Arxon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 ηδη εχει κανει με τον Μπαμπαγκιτα το ιδιο. Δεν θα το κανει και με τον Νε?Εγω πιστευω οτι αργα η γρηγορα θα το προσπαθησει
sniper_206 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Τουρέ πίθηκα πες αλεύρι... Ο μπαρμπα-Χίτλερ σε γυρέυει Να σε κάνει μοσχοσάπουνο μαλάκα αράπη που έχεις κάνει την ομάδα τρόχαλο :twisted: Γιατί όλοι οι μαλάκες παίκτες πρέπει να έρχονται στο γαύρο? Γιατί όλα τα πουτανόπαιδα πρέπει να κάνουν άνω-κάτω την ομάδα συνέχεια? Εγώ δε θέλω να τον πουλήσουμε, είναι θέμα τιμής για την ομάδα να τιμωρηθεί παραδειγματικά για δυσφήμηση του συλλόγου και ψευδείς δηλώσεις
greekboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Γιατί όλοι οι μαλάκες παίκτες πρέπει να έρχονται στο γαύρο? Γιατί όλα τα πουτανόπαιδα πρέπει να κάνουν άνω-κάτω την ομάδα συνέχεια?Εγώ δε θέλω να τον πουλήσουμε' date=' είναι θέμα τιμής για την ομάδα να τιμωρηθεί παραδειγματικά για δυσφήμηση του συλλόγου και ψευδείς δηλώσεις[/quote'] ναι να τιμωριθει καλα...τι σκεφτικα τωρα..δεν θα υπαρχει μεγαλυτερη πλακα απο το να τον βαλουμε να παιζει με τα δευτερα!!!!ξερετε εκει που ελεγαν ολοι γαι τσελνι,λυων,μιλαν κτλ να καταληξει να παιζει στα δευτερα του Ολυμπιακου μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο χαχαχα πωπω γελιο που θα εχει...καλα να παθει ο μαλακας
greekboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 παιδια.....Και η Φιορεντίνα για Ζε Ρομπέρτο...αν ειναι ετσι μακαρι να πεσει και αυτη
Arxon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 του εχουμε δωσει πολυ αξια του Τουρε. Οσο αφορα τον Ζε δεν νομιζω να παει Φιορεντινα,για Μιλαν τον κοβω. Τωρα ειδικα που κανει και καλες εμφανισεις με την εθνικη Βραζιλιας,θα ψαχνουμε να τον βρουμε σε λιγο...
Kandinsky Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Το θέμα με αυτή την περιβόητη βίζα της Τουροικογένειας έχει ως εξής : Υπάρχει βιζα και άδεια εργασίας για όλους, το θέμα είναι όμως ότι η βιζα αυτή προυποθέτει πως για να κινηθούν οπουδήποτε μέσα στη ζώνη Σένγκεν πρέπει να περάσουν από Ελλάδα. Άρα, για να πάνε από Ακτή σε Γαλλία, πρέπει να έρθουν εδώ και αυτός ειναι ο λόγος που γύρισαν τη γυναίκα του πίσω απ' το Παρίσι. Αυτό όμως δε λύνεται μέσω Ολυμπιακού αλλά μέσω Γαλλικής πρεσβείας στο Αμπιτζάν. Θα μου πεις, πού καταντήσαμε. Να ψάχνουμε να βρούμε τί ισχυει για τη βίζα ενός βλάκα και της γυναίκας του. Έλα όμως που έτσι καταλαβαινεις πόσο σε δουλεύει ο βλάκας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.