Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει καταντησει αηδεια ο συγκεκριμενος παικτης. Λεει οτι αν γυρισει θα το κανει για τον κοσμο του Ολυμπιακου. Ελα ομως που η πλειοψηφεια του κοσμου ΔΕΝ τον θελει. Ας παει να κοψει καμια μπανανα οπως διαβασαμε παραπανω. Πολυ αξια του εχουμε δωσει...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι. Εγώ δε θέλω να φύγει, όχι χωρίς να τον ξετινάξουμε οικονομικά. Εδώ, να πήξει το πουλάκι μου όπως έχω ξαναπεί. Άστον εκει να κάθεται και βλέπουμε ποιός θα χάσει και τί θα χάσει.

Οσο για τις βίζες κλπ, αν όντως ευθύνονται κάποιοι στον Ολυμπιακό (που δεν μπορεί, όλο και κάποια "φάβα" θα έχουν κάνει για να βγαίνουν στα ράδια και να γίνονται ρόμπες) Σωκράτη ξήλωσε τους άμεσα. Ξήλωμα. Βαρεθήκαμε πια μια ζωή προχειρότητα και γκάφες. Έλεος!

Δημοσ.

Το θέμα της βίζας είναι καθαρά η αφορμή που έψαχναν. Εστω και δίκιο να έχουν δεν είναι λόγος αυτός να τραβάς το σκοινί στα άκρα. Πήραν τα μυαλά του αέρα και νομίζει πως είναι ο νεος Βιειρά και πως όλη η Ευρώπη θα είναι στα πόδια του. Ο χοντρός θέλει να καρπωθεί το ποσοστό του σε περίπτωση μεταπώλησης του. Περιμένανε να τελειώσειη ακτή απο το μουντιάλ για να βγάλουνε το παραμύθι.

Δεν μπορούμε να παίζουμε το παιχνίδι του Σέλουκ

Κοψτε του την μπάλα

Δημοσ.

συμφωνω και με τους 2 σας , harkouts και kandinsky αλλα πιστευω οτι οσο καιρο θα μενει θα προκαλει η αυτος η ο μανατζερ του. Εγω θελω να του τραβηξουν μια διακοπη συμβολαιου να ηρεμησει λιγο...Οσο για τον Σελουκ ας ασχολειται με τον Ιμπραημ Τουρε...

Δημοσ.

που ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εμφανιστει στην ωρα του και επισης δεν προκειται να του την κανουν.Σωστα?

Δημοσ.
που ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εμφανιστει στην ωρα του και επισης δεν προκειται να του την κανουν.Σωστα?

Κρίνοντας απ' το παρελθόν, αν υποστηρίξω το αντιθετο μάλλον θα με περάσουν για λοβοτομημένο....:mrgreen:

Δημοσ.
το οτι ειναι μαιμου μανατζερ τωρα το ανακαλυψαμε?

αν ναι ποιος πρεπει να παει στο σπιτι του?

εγω εχω την εντυπωση οτι το ξερανε απο την αρχη. Δεν μπορει να κανανε τετοια πατατα. Απλα θελαμε τον παικτη. Οπως επισης πρεπει να ξερανε οτι σαν αντιπροεδρος δεν μπορει να ειναι και επισημος μανατζερ.Γενικα η κατασταση εχει μπερδευτει πολυ και θα κρατησει καιρο απο οτι φαινεται...

Δημοσ.

Ένα ωραίο αρθράκι για την περίπτωση έχει εδώ :

http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=22564

ιδιαίτερω ενδιαφέρον έχει το :

"είναι ότι ο Αφρικάνος έκανε μαθήματα σεβασμού, συνέπειας και επαγγελματισμού στους πρωταθλητές και για να μην το κουράζουμε το ότι ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να έρθει στον Ολυμπιακό! Τι κι αν έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρονάκια. Στα παλιότερα των υποδημάτων του. Όπως έκανε ο Μάρκο Νε στη Μπέβερεν για να έρθει μια ώρα αρχύτερα στην «Ολυμπιακάρα». Τότε μάλιστα ο Αφρικανάκι ήταν παλικάρι γιατί είχε το θάρρος να κάνει την επανάσταση του και να ρισκάρει την καριέρα του για έξι μήνες προς χάρη του «ερυθρόλευκου» μεγαλείου…Τώρα ο Τουρέ μάλλον είναι ένας αχάριστος αλητάμπουρας που δεν σέβεται την ιστορία του Ολυμπιακού και τον αντιμετωπίζει σαν «Ολυμπιακούτσικο».

Ας χαλαρώσουμε. Ούτε το ένα ισχύει, ούτε το άλλο."

Κι αν η εξέλιξη στο θέμα Τουρέ ήταν σε γενικές γραμμές αναμενόμενη με βάση τις όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, τότε τα νέα που έφτασαν από τη Βραζιλία σαφέστατα προκάλεσαν προβληματισμό. Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος και σήμερα τηλεσχολιαστής Φαλκάο (με θητεία στο ιταλικό πρωτάθλημα) αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας του, όταν έφτασε η συζήτηση στον σημερινό στόχο του Ολυμπιακού: «Μίλησα με τον Αντσελότι και μου είπε ότι η Μίλαν παίρνει τον Ζε Ρομπέρτο».

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=22565

Δημοσ.

Εγώ σας είπα πάντως ότι το χρήμα κινεί τα παντα. Αν δεν το καταλαβαίνετε και νομίζετε ότι ο οπαδισμος κινεί τα πάντα τότε οκ.

Πως σας φαίνεται το σενάριο ο ολυμπιακός να τραβήξει διακοπή συμβολαίου, ο Τουρε να πάει να προπονείται πχ με την αρσεναλ και όταν μείνει ελεύθερος (1 χρόνος έμεινε), να φύγει από τον ολυμπιακό ως ελεύθερος χωρίς να πάρει μια ο ολυμπιακός. Έτσι πάλι χαμένοι θα είμαστε και αυτός θα χαίρεται με το μυαλο που κουβαλάει.

Δυστυχώς το μ@λ@κισμενο είπε και κατι που ισχύει και το ξέρουμε όλοι : Οι άνθρωποι δίπλα στον πρόεδρο εννοώντας τον Λουβαρη είναι για τον Π##τσο.

Και δεν θα μου προκαλέσει καμία εντύπωση αν τελικα σε αυτή την ιστορια βρεθούμε από κατω γιατί πολύ απλα δεν αποκλείω το σενάριο να εχει κανει της μ@λ@κιες του ο Λουβαρης κ σια. Τοτε να δουμε τι θα λετε.

Το ξέρει κανείς οτι ο Λουβαρης ειχε καταδικαστεί για το σκάνδαλο κοσκωτα σε πολλά χρόνια φυλακή και πηρέ απαλλαγή για λογούς υγείας? (σκλήρυνση κατά πλάκας είπανε). Εχουν περάσει ποσα χρόνια και η σκλήρυνση για την οποία δεν έχει βρεθει θεραπεια του περασε. Και όχι μόνο αυτό, δεν τον βάλανε ούτε μέσα τώρα που ειναι καλα. Τίγκα στο σκ@το είναι ο τύπος και ο κοκκαλης τον κρατάει στον ολυμπιακό. Δείξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι.

Τώρα που μεγάλωσα και καταλαβαίνω 10 πράγματα, γι'αυτο τους εχω γραψει και λιγο στα π@π@ρι@α μου. Σιγα μην κάτσω να εκθειάζω κάθε βουτηγμένο στο σκ@το πρόεδρο. Ελεος....

Δημοσ.
Εγώ σας είπα πάντως ότι το χρήμα κινεί τα παντα. Αν δεν το καταλαβαίνετε και νομίζετε ότι ο οπαδισμος κινεί τα πάντα τότε οκ.

Πως σας φαίνεται το σενάριο ο ολυμπιακός να τραβήξει διακοπή συμβολαίου' date=' ο Τουρε να πάει να προπονείται πχ με την αρσεναλ και όταν μείνει ελεύθερος (1 χρόνος έμεινε), να φύγει από τον ολυμπιακό ως ελεύθερος χωρίς να πάρει μια ο ολυμπιακός. Έτσι πάλι χαμένοι θα είμαστε και αυτός θα χαίρεται με το μυαλο που κουβαλάει.[/quote']

Ποιός σου είπε ότι μπορεί να πάει να προπονείται με την Άρσεναλ? Στα νταμάρια του Βύρωνα θα προπονείται, με το σύλλογο φίλων Άρσεναλ Καρέα.

Δυστυχώς το μ@λ@κισμενο είπε και κατι που ισχύει και το ξέρουμε όλοι : Οι άνθρωποι δίπλα στον πρόεδρο εννοώντας τον Λουβαρη είναι για τον Π##τσο.

Και δεν θα μου προκαλέσει καμία εντύπωση αν τελικα σε αυτή την ιστορια βρεθούμε από κατω γιατί πολύ απλα δεν αποκλείω το σενάριο να εχει κανει της μ@λ@κιες του ο Λουβαρης κ σια. Τοτε να δουμε τι θα λετε.

Αυτή είναι η γνωστή καραμέλα όλων, το έχουν μάθει το παραμύθι και το λένε. Πιστεύεις εσύ ότι ο άνθρωπος που περιγράφεις παρακάτω είναι ένας άχρηστος και ηλίθιος όπως υποστηρίζουν αρκετοί που δεν τους συμφέρει να τα χώσουν εκεί που πρέπει και βρίζουν τον Λούβαρη?

Έλα που ο Λούβαρης ήταν αυτός που πέρυσι δεν ήθελε να υπογράψει το παχυλό, παχυλότατο συμβόλαιο του Σόλιντ, που έτσι και τον διώξουμε θα μας πάρει και το σώβρακο αλλά η άνωθεν εντολή ήταν αυτή που όλοι γνωρίζουμε. Ο κυματοθραύστης του Κόκκαλη είναι ο Λούβαρης και το έχει αποδεχτεί.

Το ξέρει κανείς οτι ο Λουβαρης ειχε καταδικαστεί για το σκάνδαλο κοσκωτα σε πολλά χρόνια φυλακή και πηρέ απαλλαγή για λογούς υγείας? (σκλήρυνση κατά πλάκας είπανε). Εχουν περάσει ποσα χρόνια και η σκλήρυνση για την οποία δεν έχει βρεθει θεραπεια του περασε. Και όχι μόνο αυτό, δεν τον βάλανε ούτε μέσα τώρα που ειναι καλα. Τίγκα στο σκ@το είναι ο τύπος και ο κοκκαλης τον κρατάει στον ολυμπιακό. Δείξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι.

Στην Ελλάδα ζούμε. Τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει πλέον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...