Arxon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Το σίριαλ θα έχει πολλά επεισόδια. Το επόμενο ακολουθεί αμέσως παρακάτω και έχει τίτλο "Dimitri Strikes Back" : Aν έχουν λίγα κάκαλα στη διοίκηση' date=' η υπόθεση αυτή μπορει να κάνει μόνο καλό διότι θα δουν όλοι ότι δεν μπορει ο κάθε όρχις, μικρός ή μεγάλος να κάνει ότι του γουστάρει. Ας κάτσει 1μιση χρόνο χωρίς μπαλίτσα ο κύριος Τουρέ, όπως λέει ο μαφιόζος, να δούμε μετά πού θα πάει να παίξει μπάλα. Δεν μ' ενδιαφέρουν τα λεφτά που θα χάσουμε. Το πρεστίζ της ομάδας είναι πάνω από όλους και όλα. Έτσι, να μάθει όλη η Ελλάδα, η Ουκρανία και όποιο καθήκι ενδιαφέρεται ποιος ειναι ο Ολυμπιακός. Μεγαλύτερη ευκαιρία απ' αυτήν, δεν θα βρουν οι διοικούντες και ελπίζω να πράξουν ότι είναι αναγκαίο για να μην αμαυρωθεί το όνομα της ομάδας. ΥΓ Εννοείται ότι όταν έμπλεκαν με ένα μαφιοζάκι, ήξεραν που έμπλεκαν. Αν δεν ήξεραν είναι άξιοι της μοίρας τους και ελπίζω να έχουν κάποιο σχέδιο στο μυαλό μια και δεν ανήκει μόνον ο Τουρέ σ' αυτόν τον "μάνατζερ".[/quote'] και εγω αυτης της αποψης ειμαι...να κατσει να παιζει στο πρωταθλημα παιδων να χαθει απο προσωπου γης,και μετα ας σηκωθει να φυγει να παει στην Αρσεναλ.Που το πιο πιθανο ειναι να καταληξει σε κανα south africa...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ και οποιοσδηποτε παιχτης καλος η κακος δεν πρεπει να δαγκωνει χερι που τον ταιζει και τον βγαζει απο τα κακα...γιατι αν πραξει με σωστο τροπο η διοικηση στα κακα θα ξαναγυρισει.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 o zokora πουλιθηκε γυρο στα 12 εκατομυρια ευρο στην τοτεναμ και δεν εχουν ακουστει γι αυτον τοσα παραμυθια οπος για τον τουρε (αφιεροματα γιουροσπορτ, αρθρα περι νεου βιερα, 4ρτου πιο ελπιδοφορου νεου παιχτη...κτλπ). Με βαση λοιπον αυτα και το τι λεφτα πεφτουν στην αγορα μια προταση 9-13 εκατομυρια πιστευο ειναι απολυτα λογικη και αναμενομενη. Το οτι δεν τα εχεις διαβασει δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν εκτος αν παρακολουθεις απο κοντα τυην καριερα και τα δημοσιευματα για τον Ζοκορα,ετσι? Οσο για τον Τουρε,ολα ειναι απο "μια απο τις ερευνες"/"ενα απο τα σχολια" κτλ.ΟΧΙ δεν εχει πεσει ο πλανητης γυρω απο τον Τουρε.Τον προσεξαν το 1ο τριμηνο αλλα απο τοτε ειλικρινα εχει κανει κατι που να δικαιολογει μια προταση 15εκ??
Bougas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ο Ραιαν Στακ στο Λιμανι! οι δηλωσεις του: Οι δηλώσεις του Ράιαν Στακ "Αυτή ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου. Στον Άρη έζησα τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού" "Πολλά ήταν τα πράγματα που με έκαναν να δεχτώ τελικά την πρόταση του Ολυμπιακού. Το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες και με πολύ ταλέντο. Η διοίκηση έχει μεγάλα σχέδια, ενώ θα βρεθώ και πάλι παρέα με τον Σόφο. Είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ της Ευρώπης και το να παίζω δίπλα του είναι πραγματική απόλαυση. Είχε μεγάλη πρόοδο φέτος, αλλά ακόμα έχει πάρα πολλά πράγματα να δείξει. Ελπίζω μαζί με τον Σόφο και τα άλλα παιδιά να έχουμε τη σωστή χημεία που θα φέρει τους τίτλους στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έπαιξε φέτος στον τελικό του πρωταθλήματος και έφτασε ένα βήμα πριν το φάιναλ φορ. Του χρόνου ο στόχος είναι να πάμε πιο ψηλά. Θέλω να κατακτήσω τίτλους και γι' αυτό έρχομαι στον Ολυμπιακό. Για το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα". "Με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα. Για να κατακτήσουμε τίτλους θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά. Να προβλέψουμε την κάθε λεπτομέρεια και να είμαστε μια γροθιά". "Ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα μείνει για πάντα στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άρη για την αγάπη που μου χάρισε και όλους όσους είναι στην ομάδα για τα τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια που ζήσαμε. Ανυπομονώ όμως να παίξω στο γεμάτο ΣΕΦ και να ακούσω τις φωνές του κόσμου".
tzinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Το οτι δεν τα εχεις διαβασει δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν εκτος αν παρακολουθεις απο κοντα τυην καριερα και τα δημοσιευματα για τον Ζοκορα,ετσι? Οσο για τον Τουρε,ολα ειναι απο "μια απο τις ερευνες"/"ενα απο τα σχολια" κτλ.ΟΧΙ δεν εχει πεσει ο πλανητης γυρω απο τον Τουρε.Τον προσεξαν το 1ο τριμηνο αλλα απο τοτε ειλικρινα εχει κανει κατι που να δικαιολογει μια προταση 15εκ?? συμφονο οτι για τον ζοκορα δεν εχο διαβασει τα ιδια αφιεροματα καθος δεν υπαρχει λογος να προβληθουν στην ελλαδα. Ομος ειναι μια περιπτοση καρμπον με του τουρε, ιδια χωρα, συμπαικτες στο κεντρο της εθνικης, απλα ο ζοκορα ηταν ηδη στη γαλια στην σεντ ετιεν, αρα σε προταθλημα που απασχολει την ευροπη πιο πολυ απο το ελληνικο, με μεγαλυτερες πιθανοτητες για μεταγραφη. Επισης ειναι 3 χρονια μεγαλυτερος, αρα δεν νομιζο να θεορειται πλεον ανερχομενο ταλεντο. Ισος θεορειται πιο σιγουρος παιχτης αυτη τη στιγμη απο τον τουρε, αλλα οχι μεγαλυτερο ταλεντο. Ο τουρε συγκαταλεγεται μεσα στα 10 πιο φρεσκα μεγαλα ονοματα σχεδον σε ολα τα σχετικα αφιεροματα. Σημερα διαβασα οτη ειναι ο 3τος καλυτερος παιχτης του μουντιαλ συμφονα με μια βαθμολογια (βεβαια αλλοι 4-5 ειχαν ιδια βαθμολογια αρα μοιραζονται την 3τη θεση). προ καιρου αφιερομα του EUROSPORT τον ειχε 3το μεγαλυτερο ταλεντο στον κοσμο, μετα τον μεσι και αλλον ενα που μου διαφευγει τορα (νομιζο ο φαμπρεγκας). Κατσε καλα οταν το Ευροσπορτ το μεγαλυτερο ευροπαικο καναλι δειχνει τετοιο αφιερομα ε τοτε σορρυ αλλα οντος ολος ο ποδοσφαιρικος κοσμος ασχολειται εστο και λιγο με τον τουρε. Προχτες παλι λεγανε σε αρθρο απο ξενη εφημεριδα οτη ο τουρε ειναι ο 6τος καλυτερος αφρικανος στην ιστορια του παγκοσμιου κυπελλου!! Ε δεν ειναι και μικρα λογια αυτα. Αλλα οσο ντορος και να υπαρχει τιποτα δεν σου εγκυαται 15 εκατομυρια προταση αυτη τη χρονικη περιοδο. Ειδικα αμα κατσουν σοβαρες ομαδες να κανουν παζαρια με τον σελουκ και να μαθουν και για τυα κολπα του, ε θα κολοσουν λιγο. Ο ιδιος σκαβει το λακο του παιχτη του και τα φορτονει στον ολυμπιακο.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 ΤΑΛΕΝΤΟ Αυτη ειναι η μαγικη λεξη.Και εδω και 10 μηνες ο Τουρε δεν εχει κανει τιποτα να το δικαιολογησει.
Arxon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 παλι τα εχουμε καταφερει,εχουμε κανει θεμα μια μεταγραφη αμυντικου. Αντι να κοιταξουμε που παμε να χασουμε και τον Λαγο!
Arxon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 παιδια βαλτε ραδιοφωνο το μεσημερι να γελασετε!Μιλαει ο αχαριστος Τουρε και ο μανατζερ του λεει οτι θα τα πει χειροτερα απο οτι τα ειπε ο ιδιος...Ε ρε γλεντια...Δεν του κοβει την μπαλα ο προεδρος να ηρεμησουμε ολοι?
Kandinsky Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Αναδημοσιεύω απ'το thrylos-fans.net ποστ φίλου (τον έχω τρελλάνει στην τράκα) 1. εισαι απληρωτος? ισχυει απ. Ναι, ειναι απογοητευτικο αυτο που συμβαινει. γιατι μου αρεσει ο ολυμπιακος αλλα δεν με εχει πληρωσει ουτε μισθο ουτε πριμ και υπαρχει και προβλημα με τα χαρτια μου και τη βιζα μου 2. στον ολυμπιακο λενε οτι δεν εισαι απληρωτος, ουτε υπαρχει οριο για το ποτε μπαινει το πριμ. Απ. Ασφαλως και εχω χαρτια και το συμβολαιο πρεπει να τηρειτε. Τον Ιουνιο πρεπει να πληρωθω. Εγω ειμαι επαγγελματιας. Ολοι οι επαγγελματιες εχουν μαζι τις οικογενειες τους αλλα εγω δεν την εχω γιατι δεν εχουμε βιζα. Μου λενε οτι 2 Ιουλιου πρεπει να ερθω πισω αλλα πως να ερθω οταν δεν εχω βιζα? 3. Πως ηρθες στον Ολυμπιακο? Ειχες σχεδον συμφωνησει με την Πορτο? Σωστα? Πως προτιμησες Ολυμπιακο? Απ. οταν ηρθα στον ολυμπιακο ειχα προτασεις και απο πορτο και μπενφικα. ο Ντιμιτρι ειναι δικος μου ανθρωπος και τον σεβομαι γιατι με βοηθησε σε δυσκολες στιγμες και με επεισε. Αυτους τους 6 μηνες εχω προβληματα, γιατι ζητησα πραγματα για την γυναικα μου και την οικογενεια μου αλλα δεν τα εκαναν. τα τελευταια μου 2 ματς δεν ηταν πολυ καλα γιατι ειχα αναγκαστει να ασχολουμαι με αυτα τα πραγματα και για αυτο δεν ειχα το μυαλο μου. 4. το οικονομικο δεν ειναι το πιο σημαντικο απο οτι βλεπω αλλα το θεμα της οικογενειας? Απ. ναι αυτο γιατι η οικογενεια κανει καποιον να ειναι αφοσιωμενος και να παιζει οπως μπορει. Οι οπαδοι του Ολυμπιακου ειναι φανταστικοι, δεν θα θελα να φτασουμε εδω, ο Κοκκαλης ειναι φανταστικος προεδρος, αλλα το προβλημα ειναι ο κυκλος του που δημιουργει προβληματα και αν δεν υπηρχε ο Ολυμπιακος θα ηταν μεγαλη ομαδα. 5. Πριν μπουμε στο στουντιο μας ειδοποιησε ανθρωπος του Ολυμπιακου, οτι ο Ολυμπιακος θα βγαλει 2ετη βιζα στον παικτη και μαλιστα δεσμευεται οτι ανθρωπος του Ολυμπιακου θα παει στην Νιγηρια για αυτο το λογο ετσι ωστε μαζι σου να βγαλουν βιζα. Απ. Τωρα που το λες στο ραδιοφωνο και στους δημοσιογραφους κατι μπορει να γινει, αλλα ως τωρα που πηγαινα στον Ολυμπιακο δεν μου δινανε αρκετη σημασια. Μετα το Τ.Λ. πολλες ομαδες μου ειπαν οτι με θελουν, αλλα εγω ελεγα οτι μου αρεσει εδω. ΤΟ θεμα ειναι να υπαρχει διπλα η οικογενεια σε εναν επαγγελματια για να αποδιδει. Να εχω τα χαρτια οχι απλα για να μενω εδω αλλα να μπορω να ταξιδεψω οπου χρειαζεται να κανω τη δουλεια μου. 6. Αν αυτα λυθουν δεσμευεσαι οτι θα μεινεις? Απ. Το προβλημα εχει παει πολυ μακρυα. Αν θα γυρισω δεν μπορω να το πω στο ραδιοφωνο. Θα το συζητησω με τον Ντιμιτρι, γιατι οταν καποιος εχει προβλημα με αυτον εχει προβλημα και με μενα. Τον εχω σαν πατερα μου και η σχεση Ντμιτρι-Ολυμπιακος ειναι πολυ ασχημη και αν δεν λυθει υπαρχει προβλημα. 7. Λενε οτι πολλα χαλασαν επειδη δεν υπεγραψε ο Ιμπραιμ στον Ολυμπιακο. Ισχυει? Απ. Οχι οχι. Ο αδελφος μου ηταν Ελβετια και ηθελε να φυγει και ο προπονητης του ειπε να ερθει. Ηθελε να φυγει για Ελλαδα η' Γαλλια λογω κλιματος. Ο Ντιμιτρι με επεισε και μενα να ερθω εδω, τοτε ηθελα να παω Πορτογαλλια. Αλλα οι ανθρωποι διπλα σοτν προεδρο δεν κανουν καλα τη δουλεια τους. Ο προεδρος κανει φανταστικη δουλεια. Όσον αφορά ειδικά το (5), ένα έχω να πω : Είστε απίστευτοι κύριοι. Αντί να του τραβήξετε μια 6μηνη διακοπή, πάλι σκυφτούληδες γίναμε. Μπράβο σας. ΥΓ Εκτός κι αν είναι οπως στα ανέκδοτα του paparazzi, να πήρε δλδ ο Ντιμίτρι και να έκανε ότι είναι ο Λούβαρης. Ε ρε κατάντια.....
greekboy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 εγω μονο που τον ακουω να υποστιριζει αυτον τον μαλακα τον μανατζερ του στην συνεντευξη δεν τον θελω πισω...:evil: :evil: :evil:
Kandinsky Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 8. Eχεις μια ιδιαιτερη σχεση με τον Ν.Σελουκ. Αληθευει οτι εχεις ονομασει το παιδι σου με το ονομα του? Μπορεις να πεις για τη σχεση αυτη? Απ.Αληθεια ειναι. Το εκανα για να τον ευχαριστησω. Αρχικα ειχα παει Βελγιο και μετα Αρσεναλ, αλλα δεν τα καταφερα να μεινω λογω χαρτιων. Ο Ντμιτρι με βοηθησε και με πηγε στην Μπεβερεν, μετα στην Μεταλλουργκ και μετα εδω που ειναι πολυ καλα και μου αρεσει και τον ευχαριστω για αυτο. Ο Ντμιτρι με βοηθησε στην Ουκρανια, και ειναι πολυ καλος μου φιλος και τον εμπιστευομαι. Ελπιζω να λυθει το προβλημα γιατι αγαπω τους φιλους του Ολυμπιακου. 9. Πριν ερθεις στον Ολυμπιακο, η αξια σου ηταν περιπου 3 μυρια μιας και ο Ολυμπιακος εδωσε 1.5 για το 50%. Σημερα με βαση τα ποσα που λενε αξιζεις 15 μυρια και αυτο οφειλεται και στον Ολυμπιακο. Δεν χρωστας κατι που πρεπει να ανταποδοσεις? Blackadder.... says: Απ. Το να φυγω δεν ειναι τοσο ευκολο. Βλεπω τους οπαδους που φερονται υπεροχα. Οφειλω και σε αυτους και στον προεδρο. Αλλα μετραει και το οικονομικο. Αν δεν λυθει αυτο τοτε θα ζητησω να φυγω. Μου λενε οτι θα λυθουν τα προβληματα με τη βιζα αλλα αυτα θελουν χρονο και αν αργησουν τοτε πως θα μπορω να αγωνιζομαι και οι φιλαθλοι να ειναι ικανοποιημενοι? 10. Μας ειδοποιησαν απο τον Ολυμπιακο οτι το προβλημα δεν ειναι η βιζα της γυναικας του αλλα η αδεια εργασιας που πρεπει να εχει για να παρει μακροχρονια παραμονη. Αυτο ειναι το προβλημα και πιστευουν οτι ειναι πολυ κοντα να λυθει οπως μας ειδοποιησαν τωρα. Απ. Το καταλαβαινω ολο αυτο. Ξερω οτι οταν με ακουνε οι οπαδοι του Ολυμπιακου καταλαβαινουν πως νιωθω. θελω να ευχαριστησω 2 φιλους μου στην Ελλαδα και οπαδους του Ολυμπιακου, αλλα θελω να καταλαβουν ολοι οτι ειναι σημαντικα αυτα τα πραγματα για να μπορει ενας επαγγελματιας να ειναι καλα. no comment
Critter Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ρε παιδια που ζειτε? Εδω παιζονται εκαμμυρια και εσεις πιστευετε οτι ο ολυμπιακος δεν θα δεχτει τα εκατομμυρια (εστω και 1 να ειναι αυτο) για την τιμη του ολυμπιακου και μαλακιες? Τι νομιζετε δλδ?Οτι ο κοκκαλης ειναι ενας απλος οπαδος? Ο Ανθρωπος ειναι Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Μ Α Τ Ι Α Σ και σε αυτες τις περιπτωσεις money talks. Μακαρι να ηταν τα πραγματα οπως τα λεμε εμεις αλλα δεν ειναι. Οσον αφορα τον τουρε και μονο με την κοινη λογικη ειναι μεγαλος ψευτης. Αποκλειεται μια ομαδα που ξερει οτι μπορει να βγαλει απο εναν παιχτη χρηματα τρελα να του συμπεριφερετε οπως αυτος παρουσιαζει. Μιλαμε για μεγαλο καραγκιοζη.
Kandinsky Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ρε παιδια που ζειτε?Εδω παιζονται εκαμμυρια και εσεις πιστευετε οτι ο ολυμπιακος δεν θα δεχτει τα εκατομμυρια (εστω και 1 να ειναι αυτο) για την τιμη του ολυμπιακου και μαλακιες? Τι νομιζετε δλδ?Οτι ο κοκκαλης ειναι ενας απλος οπαδος? Ο Ανθρωπος ειναι Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Μ Α Τ Ι Α Σ και σε αυτες τις περιπτωσεις money talks. Μακαρι να ηταν τα πραγματα οπως τα λεμε εμεις αλλα δεν ειναι. Οσον αφορα τον τουρε και μονο με την κοινη λογικη ειναι μεγαλος ψευτης. Αποκλειεται μια ομαδα που ξερει οτι μπορει να βγαλει απο εναν παιχτη χρηματα τρελα να του συμπεριφερετε οπως αυτος παρουσιαζει. Μιλαμε για μεγαλο καραγκιοζη. Σιγά ρε συ μη στήσουμε και κώλο για 1 εκ. Αυτό δεν πρέπει να το κάνεις για κανέναν γιατι μετά σου γίνεται συνήθεια. Κι όσον αφορά την τιμή του Ολυμπιακού, αν θες να λέγεσαι ευρωπαϊκή ομάδα δεν αποτελεί μαλακίες αλλά αυτό που θα πρέπει να κοιτάζει κάθε ομάδα που έχει όρχεις. Αν θες φυσικά να σε σέβονται. Αν τώρα δε σε νοιάζει, είδαμε τί μπορει να συμβεί όταν σύμφωνα με την εκπομπή, έγιναν δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους. Αυτό που δεν μας είπαν ήταν αν το στέλεχος αυτό ήταν εκείνη την ώρα με τουρλωμένο τον πισινό, διότι τον Ολυμπιακό έτσι τον εμφάνισαν, να τρέχει πίσω απ' τον κύριο Τουρέ ωσάν τα καραγκιοζάκια που πάνε στον Μικρούτσικο και την Πάνια. Έξω οι σκυφτούληδες απ' τον Ολυμπιακό. Καρφώστε του το δελτίο του καραγκιόζη ΤΩΡΑ!
greekboy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 14. Με λίγα λόγια, αυτός είναι ο επίλογός σου στον Ολυμπιακό ? Θεωρώ πως έχουμε φτάσει στο σημείο που όλα έχουν τελειώσει. Έχω πει στον Ντιμίτρι να τελειώνουμε. Ο Ολυμπιακός δεν με σεβάστηκε ούτε εμένα ούτε την οικογένεια μου. Ειμαι στεναχωρημένος που πρέπει να πω στον οπαδούς του Ολυμπιακού το αντίο, αλλά είμαι υποχρεωμένος. ας φυγει και να παει να κοψει καμια μπανανα απο τα δεντρα(καλα τα ελεγε τελικα ο μπλαχιν)...εμεις τα λεφτα μας να παρουμε......
harkouts Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Κόψτε του την μπάλα διακοπή συμβολαίου εδω και τώρα και προσφυγή στη FIFA αρκετά ανεχτήκαμε τα παιχνιδάκια αυτουνού και του μάνατζερ του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.