Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εκλεισε ο Στακ.

Εχουμε πλέον Στακ,Σχορτσιανίτη,Πρίντεζη,Ζιζιτς και Μπουρούση.

Οι ψηλοί μας μαμάνε :P

Δημοσ.

Το σίριαλ θα έχει πολλά επεισόδια. Το επόμενο ακολουθεί αμέσως παρακάτω και έχει τίτλο "Dimitri Strikes Back" :

Σε-λούκι μεγάλο μπήκε ο Ολυμπιακός και είναι άγνωστο αν και πως θα καταφέρει να ξεφύγει απʼ αυτό. Λίγες ώρες μετά την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ που… έβγαζε στον τάκο τον Ντιμίτρι Σέλουκ, ο Ουκρανός ατζέντης του Τουρέ απαντά μέσω του Sportime.gr το ίδιο δυναμικά, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά. «Γράψτε το όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται. Μετά απʼ αυτό, ο Γιάγια είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό. Θα δείτε στο τέλος ποιος θα νικήσει». Ο Σέλουκ εξηγεί πώς θα γίνει αυτό, απαντά σε όλες τις κατηγορίες των ερυθρολεύκων, επιρρίπτει ευθύνες στον Σόλιντ για τις μεταγραφές και χαρακτηρίζει τους ανθρώπους γύρω από τον Κόκκαλη «τρελούς ή άσχετους»! "Θα δούμε στο τέλος ποιος θα νικήσει"

Το βέβαιο είναι ένα. Από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί χαμένος βγαίνει ο Ολυμπιακός. Η διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών δεν ευνοεί ούτε τον παίκτη, ούτε τη διοίκηση και κατά συνέπεια, ούτε την ομάδα. Σε μια χρονιά, όπου ο Ολυμπιακός επιχειρεί να ανεβάσει τον πήχη στην Ευρώπη, ένας εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών του βρίσκεται στη μέση ενός ακήρυχτου πολέμου.

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, πόσο μάλλον την… τσε-τσε που του έστειλε ο Ολυμπιακός με την επίσημη ανακοίνωσή του! Ο μάνατζερ του Γιάγια μιλώντας από το Παρίσι στο Sportime.gr ήταν απόλυτα ενήμερος και έτοιμος για απαντήσεις. «Στον Ολυμπιακό δεν είναι επαγγελματίες. Μόνο τέτοιοι θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε αυτές τις πράξεις. Η αλήθεια λοιπόν, είναι ότι δε μπορώ να είμαι αναγνωρισμένος μάνατζερ από τη FIFA τη στιγμή που είμαι αντιπρόεδρος της Μέταλουργκ. Ο Κόκκαλης θα μπορούσε να είναι ατζέντης και παράλληλα πρόεδρος του Ολυμπιακού; Αν δεν είμαι αναγνωρισμένος μάνατζερ πώς υπέγραψαν μαζί μου τον Τουρέ, τον Μπαμπαγκίντα και τον Νε; Οι άνθρωποι που είναι γύρω από τον Κόκκαλη είναι αληθινά τρελοί ή άσχετοι. Δε μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση».

Ο Σέλουκ ήταν ορμητικός σαν χείμαρρος. «Τις τελευταίες ημέρες έκανα ένα βήμα φιλίας και καλής θέλησης για να έρθουμε πιο κοντά με τον Ολυμπιακό. Μετά απʼ αυτή την τρελή ανακοίνωση που εξέδωσε, μπορώ να σας πω το εξής. Να το γράψετε όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται. Είναι 100% βέβαιο ότι ο Τουρέ δεν θα ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό. Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ας τον τιμωρήσουν, ας μην τον τιμωρήσουν. Ο Τουρέ δεν θα ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό. Αφού το θέλουν έτσι, θα δούμε στο τέλος ποιος θα νικήσει».

"Θα χάσουν τα πάντα αν δεν τον πουλήσουν τώρα"

Νομικά, βέβαια, και από τη στιγμή που ο Τουρέ είναι πληρωμένος, δεν ευσταθεί μια τέτοια αντίδραση. Ωστόσο, ο Σέλουκ εξηγεί πως «ο Γιάγια δεν θέλει να παίζει σε μια ομάδα που δεν δείχνει σεβασμό. Δεν του πληρώνουν τα χρήματα από τις δόσεις, δεν του έχουν καταβάλλει τα μπόνους και δεν τον βοηθούν ούτε για τα καθημερινά του προβλήματα. Δε μπορώ να σας πω τι ακριβώς θα γίνει, αλλά στον Ολυμπιακό δεν θα ξαναπαίξει. Αν θέλουν ας τον έχουν στο ρόστερ, αλλά δεν θα παίζει. Ξέρετε τι έγινε με τον Ριμπερί στη Μαρσέιγ; Τους είπε ότι αν δεν τον πουλήσουν θα παίζει μόνο στη δεύτερη ομάδα. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Γιάγια. Αν ο Ολυμπιακός δεν τον πουλήσει τώρα, θα μείνει ενάμισι χρόνο εκτός αγώνων και στη συνέχεια θα φύγει χωρίς να πάρει έστω κι ένα ευρώ η ομάδα. Θα φύγει ως ελεύθερος. Εκείνοι θα χάσουν αν δεν τον αφήσουν τώρα να φύγει γιατί έτσι κι αλλιώς στον Ολυμπιακό δεν ξαναπαίζει».

Ο Σέλουκ μιλάει και για άλλα προβλήματα, εκτός του οικονομικού. «Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Είναι τα πιο απλά πράγματα. Ο Γιάγια νιώθει ότι δεν τον σέβονται. Τους λέει εδώ και καιρό ότι δεν έχει βίζα και δεν κάνουν τίποτα. Η γυναίκα του δεν έχει βίζα. Το παιδί του το ίδιο. Έχουν λήξει από τον Ιούνιο. Μια φορά τους ζήτησε να του φτιάξουν την κάρτα της τηλεόρασης, για να βλέπει γαλλικά κανάλια, και έκαναν τρεις εβδομάδες. Τρεις εβδομάδες ο καταστρόφα Κούλης (Δουρέκας) έψαχνε κάρτα. Πήρα λοιπόν, έναν φίλο μου και σε μιάμισι ώρα είχε πάει την κάρτα στον Γιάγια».

"Ο Σόλιντ να ζητήσει συγνώμη από τον πρόεδρο"

Ο Ολυμπιακός κατηγορεί τον Σέλουκ ότι φύτρωνε εκεί που δεν το έσπερνε, δηλαδή σε θέματα άλλων μεταγραφών, αλλά ο Ουκρανός επιμένει: «Ο Ολυμπιακός λέει ότι δεν είμαι εγκεκριμένος ατζέντης. Για μένα τα πράγματα είναι απλά. Όταν έχεις μια ομάδα θες να σου φέρνουν καλούς παίκτες. Αν είναι εγκεκριμένος ή αν είναι του δρόμου δε με ενδιαφέρει. Ο Ολυμπιακός λοιπόν πέρυσι έφερε τον Λέμενς από τον οποίο έμεινε δυσαρεστημένος. Και φέτος πήγε και αγόρασε από τον ίδιο ατζέντη τον Ζεβλάκοφ. Ο ατζέντης μπορεί να είναι επίσημος, αλλά οι παίκτες που έφερε είναι katastrofa (σ.σ. η αγαπημένη του λέξη…) για την ομάδα. Εγώ τους έφερα τρεις παίκτες πολύ καλούς και έναν ακόμα τον Ιμπραήμ Τουρέ, με τον οποίο οι άνθρωποι στην Νις είναι ενθουσιασμένοι».

Οι επόμενες βολές έχουν τον στόχο τον Σόλιντ: «Ο Ολυμπιακός πήρε παίκτες σαν τον Ουαντού. Καταστρόφα. Τον Ζεβλάκοφ, τον Ντομί, τον Μπόρχα. Με αυτούς θα παίξει στο Champions League; Εγώ πρότεινα κάποιους παίκτες. Αν τους αγόραζε ο Ολυμπιακός θα περίμενα τρεις μήνες και αν δεν έπαιζαν καλά θα έστελνα γράμμα να ζητήσω συγνώμη. Ο Σόλιντ ή όποιος επέλεξε αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα έχει το θάρρος να ζητήσει εγγράφως συγνώμη σε τρεις μήνες από τον Κόκκαλη που έφερε τέτοιους παίκτες στην ομάδα; Προκαλώ οποιονδήποτε να το κάνει».

Πριν η κουβέντα ολοκληρωθεί, ο Σέλουκ όντας πιο ήρεμος πλέον μετά το αρχικό ξέσπασμά του, ρωτήθηκε εκ νέου αν επιμένει στην άποψή του για τον Τουρέ. «Δεν είμαι εκνευρισμένος. Είμαι απόλυτα ήρεμος και σας λέω ότι δεν θα ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό. Και δε νομίζω να ξανάρθει στην Ελλάδα».

Βασίλης Παπαθεοδώρου

Aν έχουν λίγα κάκαλα στη διοίκηση, η υπόθεση αυτή μπορει να κάνει μόνο καλό διότι θα δουν όλοι ότι δεν μπορει ο κάθε όρχις, μικρός ή μεγάλος να κάνει ότι του γουστάρει.

Ας κάτσει 1μιση χρόνο χωρίς μπαλίτσα ο κύριος Τουρέ, όπως λέει ο μαφιόζος, να δούμε μετά πού θα πάει να παίξει μπάλα.

Δεν μ' ενδιαφέρουν τα λεφτά που θα χάσουμε. Το πρεστίζ της ομάδας είναι πάνω από όλους και όλα. Έτσι, να μάθει όλη η Ελλάδα, η Ουκρανία και όποιο καθήκι ενδιαφέρεται ποιος ειναι ο Ολυμπιακός. Μεγαλύτερη ευκαιρία απ' αυτήν, δεν θα βρουν οι διοικούντες και ελπίζω να πράξουν ότι είναι αναγκαίο για να μην αμαυρωθεί το όνομα της ομάδας.

ΥΓ

Εννοείται ότι όταν έμπλεκαν με ένα μαφιοζάκι, ήξεραν που έμπλεκαν. Αν δεν ήξεραν είναι άξιοι της μοίρας τους και ελπίζω να έχουν κάποιο σχέδιο στο μυαλό μια και δεν ανήκει μόνον ο Τουρέ σ' αυτόν τον "μάνατζερ".

Δημοσ.
Εκλεισε ο Στακ.

Εχουμε πλέον Στακ' date='Σχορτσιανίτη,Πρίντεζη,Ζιζιτς και Μπουρούση.

Οι ψηλοί μας μαμάνε :P[/quote']

μακαρι να παρει και ενα καλο play maker ακομα,εκει ποναγαμε φετος. Οι ψηλοι οντως μαμανε και μην ξεχνας και τον παιχταρα τον Βασιλοπουλο!

Δημοσ.

Ειμαι Παναθηναικος αλλα ειλικρινα αμα χαιδεψετε τον Τουρε θα γινεται κωλος.Οι αλλοι δεν θα του μιλανε,ποιος θα μιλαει μετα αν ο Καστιγιο πιανει την μπαλα με τα χερια,ο οποιοσδηποτε κανει καλες εμφανισεις 3 μηνες θα φευγει 2 μηνες διακοπες στο Ανατολικο Τιμορ και γενικα κωλος

Και εδω που τα λεμε...απο τον Δεκεμβρη και μετα τι σας προσφερε ο Τουρε?Ας ειναι καλα ο Ριβαλντος που ξυπνησε. Ο Τουρε παικτικα ειναι ενα αμυντικο χαφ που ξερει καποια μπαλιτσα.Δεν τρεχει σαςν αμυντικο χαφ,δεν παιζει καλα σαν επιτελικος,δεν σκοραρει σαν κρυφος,δεν σκιζεται σαν αμυντικος.Εκτος απο το αρχικο τριμηνο που επιτηδες ισως φορτσαρε,προσωπικα θεωρω οτι ειναι ενας παικτης που μπορει να παιξει 6-7 θεσεις ολες του 7 αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει θεση που μπορει να την παιξει του 9 η του 10.Ακομα και στο "μπουγιο με ταλεντο" πουταν η Ακτη και πιστευω ευνοουσε τον Τουρε(γιατι αφενος τον αφηνε να παιξει μπαλα και απο την αλλη οποιος εκανε 1,5 τακλιν στον αγωνα χωρις φαουλ εμοιαζε τουλαχιστον Ζεεντορφ) δεν εκανε αυτα που περιμενε ο Σελουκ

Κοινως θεωρω πως ο Ολυμπιακος εχει πολλα περισσοτερα να χασει αποτι να κερδισει απο τον Τουρε.Αν εχεις τον Ρουνευ ή τον Ρομπεν ή τον Κακα κανεις και λιγο τον μαλακα,τον Τουρε ομως γιατι?

Δημοσ.
Ειμαι Παναθηναικος αλλα ειλικρινα αμα χαιδεψετε τον Τουρε θα γινεται κωλος.Οι αλλοι δεν θα του μιλανε' date='ποιος θα μιλαει μετα αν ο Καστιγιο πιανει την μπαλα με τα χερια,ο οποιοσδηποτε κανει καλες εμφανισεις 3 μηνες θα φευγει 2 μηνες διακοπες στο Ανατολικο Τιμορ και γενικα κωλος

Και εδω που τα λεμε...απο τον Δεκεμβρη και μετα τι σας προσφερε ο Τουρε?Ας ειναι καλα ο Ριβαλντος που ξυπνησε. Ο Τουρε παικτικα ειναι ενα αμυντικο χαφ που ξερει καποια μπαλιτσα.Δεν τρεχει σαςν αμυντικο χαφ,δεν παιζει καλα σαν επιτελικος,δεν σκοραρει σαν κρυφος,δεν σκιζεται σαν αμυντικος.Εκτος απο το αρχικο τριμηνο που επιτηδες ισως φορτσαρε,προσωπικα θεωρω οτι ειναι ενας παικτης που μπορει να παιξει 6-7 θεσεις ολες του 7 αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει θεση που μπορει να την παιξει του 9 η του 10.Ακομα και στο "μπουγιο με ταλεντο" πουταν η Ακτη και πιστευω ευνοουσε τον Τουρε(γιατι αφενος τον αφηνε να παιξει μπαλα και απο την αλλη οποιος εκανε 1,5 τακλιν στον αγωνα χωρις φαουλ εμοιαζε τουλαχιστον Ζεεντορφ) δεν εκανε αυτα που περιμενε ο Σελουκ

Κοινως θεωρω πως ο Ολυμπιακος εχει πολλα περισσοτερα να χασει αποτι να κερδισει απο τον Τουρε.Αν εχεις τον Ρουνευ ή τον Ρομπεν ή τον Κακα κανεις και λιγο τον μαλακα,τον Τουρε ομως γιατι?[/quote']

Έτσι όπως τα λες είναι με μια μικρή ένταση σχετικά με το τί είναι ο Τουρέ αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν ιδια μυαλά όσοι έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι...

Δημοσ.

Προσωπική άποψη είναι ότι ο Toure είναι από τους καλύτερους παίχτες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό και είναι μια μοναδική ευκαιρεία για πρώτη φορά να πουλήσει ο Ολυμπιακός κάποιον παίχτη ακριβά!!!

Παρόλα αυτά χίλιες φορές να μην πάρουμε ούτε δεκάρα, παρά να μας ξεφτιλίζει ένα κολόπαιδο και ένας μαφιόζος!! Δέκα μέτρα κάτω από το χώμα να τους θάψουν και ο Toure να σκουπίζει πάγκο για 1.5 χρόνο! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Έτσι για να μάθουν μερικοί ότι ο Toure της Arsenal, της Chelsea και της Lyon στον Ολυμπιακό μεταχειρίζεται ως ίσος!! Ελπίζω ο Trond να εφαρμόσει μια κάποια πειθαρχία...

Δημοσ.

Δεν θελω να το κανω φλεημ αλλα εμεις ξεφυγαμε απο την παγια της Ιερης Αγελαδας απο την Αργεντινη. Εσεις θα ξεφυγετε απο τον Τουρε?Γιατι ειλικρινα ο τυπος δεν παευει να ειναι ενας πολλα υποσχομενος,εαν και ισως και μπορει και μαλλον και θα δουμε αλλα για να τον πουλησετε τωρα ως νεο Βιερα το αποκλειω.Και θα το δειτε.Προταση 15εκ για τον Τουρε δεν θα ερθει

Δημοσ.

Νομίζω ειναι καθαρά θέμα διοικησης. Ο Τροντ, τη μόνη φορά που πήγε να κάνει κάτι με τον Καστίγιο, το πήρε πίσω και το έκανε γαργάρα γάργαρο νερό.

Δημοσ.
Δεν θελω να το κανω φλεημ αλλα εμεις ξεφυγαμε απο την παγια της Ιερης Αγελαδας απο την Αργεντινη. Εσεις θα ξεφυγετε απο τον Τουρε?Γιατι ειλικρινα ο τυπος δεν παευει να ειναι ενας πολλα υποσχομενος,εαν και ισως και μπορει και μαλλον και θα δουμε αλλα για να τον πουλησετε τωρα ως νεο Βιερα το αποκλειω.Και θα το δειτε.Προταση 15εκ για τον Τουρε δεν θα ερθει

Δεν είναι flame. Το έχω ήδη πει, αν είχε καλή πρόταση ο μαφιόζος θα έκανε τέτοια καραγκιοζιλίκια? Δε νομίζω. Το πολύ πολύ να έχει καμμιά καλούτσικη προς μέτρια και να θέλει τώρα να βγάλει το κάτι παραπάνω ρίχνοντας τον Ολυμπιακό.

Δημοσ.

Ε καλά και στον Ολυμπιακό δεν είναι άγιοι την ιστορία οτι δεν είναι αναγνωρισμένος την έκαναν επειδή ο μάνατζερ έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.Πάντως δεν πιστευω οτι έχουν τα @@ να μην τον πουλήσουν και να τον έχουν μόνιμα εκτός ομάδας πχ, σε αυτόν στηρίζονται για τα λεφτά πχ του Ζε ρομπέρτο ,σιγά μην βάλει από την τσέπη του ο Κόκκαλης .Απλώς πια σιγουρεύτηκε οτι θα φύγει ο Τουρε ,

Πάντως αυτά που είπε ο μάνατζερ του Τουρέ για τις μεταγραφές ποθ ήδη έχουν γίνει (καταστροφε) δεν βλέπω να σχολιάζει κανείς

Δημοσ.

o zokora πουλιθηκε γυρο στα 12 εκατομυρια ευρο στην τοτεναμ και δεν εχουν ακουστει γι αυτον τοσα παραμυθια οπος για τον τουρε (αφιεροματα γιουροσπορτ, αρθρα περι νεου βιερα, 4ρτου πιο ελπιδοφορου νεου παιχτη...κτλπ). Με βαση λοιπον αυτα και το τι λεφτα πεφτουν στην αγορα μια προταση 9-13 εκατομυρια πιστευο ειναι απολυτα λογικη και αναμενομενη. Αν θα ρθει ειναι αλλο ζητημα. Εγο απλα δεν καταλαβενο, ο σελουκ με τον πιθηκα πελατη του δεν καταλαβενουν οτη δηιουργουν κακο ονομα με τα κολπα τους που αν μαθευτουν οι υποψηφιοι αγοραστες πιθανον να κολοσουν.

σχετικα με αυτα που λεει ο ζαχους

δεν καταλαβα που ειναι το κακο να περιμενεις εσοδα απο μεταγραφες παιχτον για να κανεις και εσυ τις κινησεις σου?? Σου πε κανεις οτι ειναι ο ερυθρος σταυρος?? Επαγγελματικο σοματιο ειναι με εσοδα και εξοδα, πουλας και αγοραζεις, τι νομιζεις αν δεν εβγαζε ο κοκαλης λεφτα θα ασχολιοτανε η ο οποιοσδηποτε αλλος επενδυτης? Γιατι οι μικρες ομαδες δεν στεριονουν διοικηση, δεν εχουν εσοδα και τους τρονε τα εξοδα και ψαχνουν συνεχεια τους σοτηρες φιλανθροπους επενδυτες, δεν υπαρχουν ακομα και ο κοκαλης ειχε ενα πλανο τοαν αναλεβε τον καταχρεομενο ολυμπιακο, εβλεπε στο μελλον εσοδα.

και για τις μεταγραφες "καταστροφα" δηαλδη τι να σχολιασουμε, επειδη ο καραγκιοζης ο ροσος συφηλιαστικε πρεπει εμεις να του δοσουμε σημασια. ααυτος βγαζει αχρηστους οσους δεν αγοραζουμε απο αυτονα. Εμενα ο ζεβλακοφ μου αρεσε στο μουντιαλ, ο μπορχα δεν τον ξερο και οποιος τον κρινει απο το ενα ημιχρονο με την γερμανια ειναι 3 φορες καραγκιοζης, ο ντομι θα δειξει και αυτος, ο ουαντου δυνατος φενετε, στην γαλια επζε αμπαλος δεν θα ναι. νΑ πυμε τι λοιπον? οτη ειναι καταστροφα προτου καν φτασουν ελλαντα?

Δημοσ.

Μα αυτό λέω ,δεν είπα οτι είναι κακό αυτό έλειπε , απλώς είπα τους λόγους που κατα την γνώμη μου ο Κόκκαλης θα κάνει μόκο για να πουλήσει τον τουρέ , θα δούμε στο μέλλον αν θα τον πουλήσει η θα τον τιμωρήσει ...

Όσο για τον μάνατζερ είναι καραγκιόζης αλλά αυτός σου έφερε Τουρέ και Μπαμπαγκίντα ,ενώ οι άλλοι Λέμενς και Ντάνι (και εκεί έδωσες και αρκετά περισσότερα και χωρίς προοπτική να πάρεις)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...