Kandinsky Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Aυτό το τυπάκι ο Σέλουκ, θα τα έκανε αυτά τα κόλπα στη διοίκηση της Λίβερπουλ? Και άντε, πες η Λίβερπουλ είναι απ' τα μεγαθήρια, θα τα έκανε σε μια μικρομεσαία ομάδα Ισπανίας ή Ιταλίας? Όχι βέβαια. Άμα δώσεις θάρρος στον χωριάτη και νομίζει ότι έγινε άρχοντας, και στο κρεββάτι θα ανέβει και θα στη φορέσει κιόλας. Ε, αυτό έχει γινει, όλοι το περιβάλλον στον Ολυμπιακό μιλάει για "νέο Βιεϊρά", ο Γιάγιας τα ξύνει σχεδόν όλη τη χρονιά δεν του λέει κανείς τίποτα, αργεί να επιστρέψει απ' την πατρίδα του δεν του λέει κανείς τίποτα, βλέπει κιόλας τί γίνεται σε άλλες περιπτώσεις (Καστίγιο πχ) και σου λέει "ρε, εγώ ο παιχταράς θα κωλώσω μπροστά σε μια ομαδούλα που απ' την αρχή έχω δηλώσει ότι αποτελεί σκαλοπάτι για μένα?"
GMXL1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Και εγώ έχω ενοχληθεί πολύ με το γελοίο τον Τουρέ. Δε φτάνει που τον κάναμε "άνθρωπο" λέει και μ*λ*κίες από πάνω ότι του χρωστάει λεφτά ο Ολυμπιακός! Από πέρσι πάντως φαινότανε ότι ο τύπος δε γουστάρει καθόλου την ομάδα. Ένα μήνα μετά την αρχή του πρωταθλήματος άρχισε τα καραγκιοζιλίκια ο γελοίος! Όχι να μην τον πουλήσει τώρα να περιμένει του χρόνου και αν δώσει κάποια ομάδα καμια 30αρια μύρια να τον δώσει. Αλλιώς να καθαρίζει τον πάγκο ο μ*λ*κ*ς !!!!
sniper_206 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Ναι καλά, αν μείνει όλη τη σεζόν στον πάγκο και δεν παίζει να λέμε ευχαριστώ με καμιά πρόταση 5 εκ. €. Κι εμένα μου τα χει σπάσει και αυτός και ο Σέλουκ αλλά αντικειμενικά είναι καλός παίκτης αν και μεγάλος κολοτούμπας στις δηλώσεις του. (Βλέπε εδώ )
Kandinsky Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Mα φίλε μου, αν έχει πρόταση πάνω από 5 εκ. ΤΩΡΑ, γιατί δεν την φέρνει να τη δούμε? Και τέλος τέλος, θα πρέπει κάποτε, αυτή η ομάδα να λειτουργήσει με γνώμονα την αξιοπρέπεια της, όχι άλλοι Χούτοι, Ζάχοβιτς, Καστίγιοι και δε συμμαζεύεται. Αν ένας 22χρονος που έχει παίξει μόνο μια χρονιά στην Ευρώπη και έπαιζε πριν στη Μέταλλουργκ κάνει τέτοια τερτίπια, τί πρέπει να περιμένουμε από κάτι άλλους?
LIVE7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Σχετικά με τον αμυντικό πιστεύω ότι έχει κλείσει έναν και περιμένει να τον ανακοινώσει την κατάλληλη στιγμή: Σωτήρη Κυριάκο. Το σκεπτικό: ελεύθερος, σε καλή ηλικία, από καλό πρωτάθλημα και πολύ καλή απόδοση κι όμως δεν έχει ενδιαφερθεί καμμία ομάδα, ούτε έχει ακουστεί τίποτα για ενδιαφέρον. Οπότε μάλλον κάπου έχει κλείσει και δεν ανακοινώνεται για κάποιο λόγο. Άλλωστε έτσι είχε γίνει κ με Νικοπολίδη.
revil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Είχε το μοντέλο καλή απόδοση φέτος?Στην Σκωτία τον κορόιδευαν όλοι my brother
Bougas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 να αλαξουμε λιγο θεμα? ποια η αποψη σας για τον γκαρι πιρσον(σωστα τον ειπα τον κυριο?). ο αγγελοπουλος του δινει ελευθερια σε μπατζετ και μεταγραφες.με σκοπο παντα ευρωπη και ελλαδα.καλο μου ακουγετε....
konnak Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 γκαρι πιρσον(σωστα τον ειπα τον κυριο?) Το γάμησες ολίγον τι...Πίνι Γκέρσον.
Bougas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 κοντα επεσα! τι λετε για αυτον τον προπονητη?μεγαλη καριερα ετσι?οτι πρεπει για τον καινουριο μας ολυμπιακο. αντε γιατι πολυ αερα πηρανε κατι ομπραντοβιτς και σια.
Kandinsky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Άντε να δούμε σήμερα πώς θα πάνε οι μεταγραφικοί μας στόχοι....
Arxon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 συνεχιζονται τα δημοσιευματα στο διαδικτυο για Νετβεντ. Ολοι στην αναμονη ειμαστε...
LIVE7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 O Πρωταθλητής λέει ότι ο Στακ υπέγραψε στο Θρύλο. Το ίδιο λένε κ στο ράδιο σε Θεσ/νίκη. Μ'αέσει πολύ αυτός ο παίκτης. Γκέρσον καλός προπονητής σίγουρα αλλά έχει και πολύ χιούμορ. Θα ρίξουμε πολύ γέλιο με τις συνεντεύξεις αν όντως έρθει.
revil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην έχει οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Πίνι Γκέρσον από τους ερυθρολεύκους, σίγουρα όμως, θα αποκτήσει πολλούς οπαδούς με τον χαρακτήρα του και την επικοινωνιακή του διάθεση. Το απέδειξε το βράδυ της Κυριακής, όταν βρέθηκε σε σόου της Ισραηλινής τηλεόρασης. Στη ερώτηση ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και ποτό, ο Γκέρσον απάντησε: "Το σουβλάκι και το ούζο". Για το ποια ομάδα υποστηρίζει ανάμεσα στους δύο αιώνιους, ο Ισραηλινός τεχνικός απάντησε: "O Oλυμπιακός", δείχνοντας ότι μπαίνει στο κλίμα της νέας του, πιθανότατα, ομάδας Από το site του sportime. Τον συγκεκριμένο άρχισα από τώρα να τον συμπαθώ
Kandinsky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Ανακοίνωση Ολυμπιακού : "Μέσω δημοσιευμάτων των εφημερίδων, παρακολουθήσαμε, την κατʼ εξακολούθηση ανοίκεια και απαράδεκτη κριτική του κυρίου Dimitri Seluk, εις βάρος των μεταγραφικών επιλογών της ομάδας μας, ενώ πρόσφατα ο εν λόγω κύριος, ξεπερνώντας κάθε όριο, επιχείρησε να πλήξει την αξιοπιστία της Διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αμφισβητώντας την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αυτή η συμεριφορά, μας ανάγκασε να ζητήσουμε από το αρμόδιο τμήμα της FIFA, να μας γνωρίσει αν ο κύριος Seluk, έχει την επίσημη ιδιότητα του μάνατζερ παικτών, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την διαμεσολάβησή του σε θέματα μεταγραφών, συμβάσεων και συμβολαίων, μεταξύ επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων και επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που εμφανίζεται ότι εκπροσωπεί. Η απάντηση που πήραμε από τη FIFA, ήταν αρνητική και μετά από αυτή, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αποφάσισε να διακόψει κάθε είδους επικοινωνία με τον κ. Dimitri Seluk. Για την σωστή ενημέρωση των φιλάθλων και την αποκατάσταση της αλήθειας, παραθέτουμε την έγγραφη απάντηση της FIFA στη σχετική με το θέμα, τηλεφωνική μας ερώτηση και την επιστολή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προς τον κ. Dimitri Seluk. Αναφορικά με τις εμφανιζόμενες ως δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Γιάγια Τουρέ, η Διοίκηση κατηγορηματικά δηλώνει ότι είναι απόλυτα συνεπής απέναντι στον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου του, και ότι εφόσον οι δηλώσεις αυτές επιβεβαιωθούν, θα τις αντιμετωπίσει βάσει των όσων προβλέπει, ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας της ομάδας."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.