Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ειναι να τον δωσουμε με 5 εκατ. ευρω,την ωρα που ο υποδιαιστερος εσσιεν κοστισε 40 εκατ. λιρες,αστο.

ας φυγει σαν ελευθερος καλυτερα.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν καταλαβα, γιατη δηλαδη να αφησει να αιορουνται ανακριβειες και κατηγοριες και να μην απαντησει? Οταν βγενει και τα χονει σε ραδιοφονα και εφημεριδες πρεπει να ακουστει και η αληθια.

Δεν είναι ανάγκη φίλε να παίζει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι του κάθε Τουρέ και του κάθε μαφιόζου.

Πλήρωσε τον κι αυτόν και τον Μπαμπατουρίστ αν τους χρωστάς (που δεν νομίζω ότι τους χρωστάει) και μετά σκίσε τους τα φάρδουλα αν αργήσουν έστω και μία ώρα να πάνε στην προετοιμασία : διακοπή συμβολαίου.

Αλλά ποιός έχει τα κότσια απ' τον Ολυμπιακό να το κάνει αυτό? Ποιός το έκανε με τον Χούτο και όλα τα καραγκιοζάκια? Ερμαιο ο Ολυμπιακός του κάθε γελοίου και απαντώντας και στο φίλο παρακάτω, σιγά μην τον έχει δεμένο ο Σέλουκ τον Ολυμπιακό. Γι' αυτό ακριβώς τα κάνουν τώρα αυτά, γιατί θεωρούν ότι έχουν να κάνουν με άσχετους (κι εμείς τους επιβεβαιώνουμε μια και ενεργούμε σπασμωδικά) και για να εκνευριστεί ο κόσμος και να πει "άντε να φύγει όσο οσο αντι να μας πρήζει". ΌΧΙ. Τώρα είναι που πρέπει να κάτσει και να τη φάει στον κώλο, τώρα που είναι σε αναμμένα κάρβουνα.

Οι ανακοινωσούλες λοιπόν, είναι για το θεαθήναι. Δεν έχει ανάγκη ομάδα του μεγέθους του Ολυμπιακού, που ο Τουρέ όσο ελπιδοφόρος κι αν είναι δεν έχει δει ούτε στ' όνειρο του, να διαψεύδει τιποτα. Έργα κύριοι, έργα!

Δημοσ.

ρε παιδια οσοι λετε αντε να τον πουλησουμε τορα οσο βρουμε, δεν καταλαβενετε οτι αμα ο ολυμπιακος πουλησει τορα τον τουρε με την προτη τυχαια προταση και με φραγκα κατο τον 10 μιλλιονιον, τοτε κερδισε ο αρκουδος και ο πιθηκας. Αυτο το παιχνιδι πεζουν, πιεζουν τον ολυμπιακο χαλανε τις σχεσεις για να τον πουλησουμε. Για μενα για να πουλιθει πρεπει να ινει μονο σε προταση ανο τον 10 εκατομυριον, εκει αντε κανουμε τα στραβα ματια για το καλο της ομαδας (αν βεβαια αυτα επενδυθουν), αλλα για κατο απο 10 τοτε κερδιζουν μονο οι καραγκιοζηδες που μπλεξαμε. Μην ξεχνατε οτη εχουμε μονο το 50%.

Γι αυτο η λυση ειναι διακοπη συμβολαιου, μυνηση, καταγγελια η δεν ξερο γο τι. Ακους εκει θελο να γυρισο στην ουκρανια γιατι στην ελλαδα δεν με σεβονται και δεν με πληρονουν!!! Περνει 400 χιλιαρικα και δεν του μπηκε λεει η τελευταια δοση (που στην τελικη ειναι 30/6, οχι ακομα δηλαδη) και δεν μπορει να ζησει το παλικαρι, δεν του βγενουν τα φραγκα, ελεος!! Δηλαδη εχει αρπαξει 350.000 και δεν βγενει, Θελει εναντι και τα 2 επομενα χρονια! Αυτο το πραγμα να σκεφτετε λεει να κανει προσφυγη επειδη εχει παρει το 90% τον χρηματον του και λειπει ενας μηνας που ειναι να πληροθει σε 10 μερες, τρλενομαιιιιιι!! ο θεοι του ολυμπου στειλτε του κεραυνους να γινει ασπρος απο τα χτυπηδια!

Θα γυρισο λεει στην ουκρανια, καλα αυτος δεν δηλονε οτι ολα ειναι ωραια εδο και οτη περασε μαυρες μερες στην ουκρανια, και δεν εχει καμια σχεση ο ενας συλλογος με τον αλλο?? αυτος δεν ηταν που δεν ειχε πολες συμετοχες στην μεταλουργκ και ιρθε εδο και εγινε θεος?? Ε ρε κσταρες και πλυμηρες που χρειαζεται να στειλει ο θεουλης στους αχαριστους

Δημοσ.

Βάλτε του μια κορδέλα ή ένα μήλο στο στόμα και δώστε τον στους επαγγελματίες της Μεταλουργικής πεσκέσι.

Εν ανάγκη, δώστε και τον Κωστούλα μαζί!

Δημοσ.

παλιες δηλοσεις του πιθηκα

"Λατρεύω τον Ολυμπιακό, είναι μεγάλη ομάδα. Με τη σύζυγό μου έχουμε καλή ζωή στην Ελλάδα. Για μένα ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και δε συναντάς εύκολα τέτοιους οπαδούς. Με λυπεί που δημιουργούνται εντυπώσεις για εμένα και θα μιλήσω στον πρόεδρο για αυτό το θέμα. Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό ακόμη και για δέκα χρόνια, όπως ο Τζόρτζεβιτς. Θέλω να φτάσουμε ψηλά και στην Ευρώπη, ακόμη και στον τελικό»"

Θελο να μεινει ρε πεδια και να μπει μεσα στο καραισκακι και να ναι τετεια η γιουχα που να κουφαθει τελειος, να τον πιασουν τα κλαματα ρε πεδι μου, τετοια γιουχα να μην εχει ξαναγινει στην ιστορια του ποδοσφερου. Και απο κει και περα να βλεπει παγκο 6 μηνες. ΟΥΣΤΤΤ

Δημοσ.

λετε να ειναι κανενα κολπο για να τον δωσουμε για ανταλλαγμα για τον Ροναλντο?

αλλωστε δε βγαινουν και οι θεσεις ξενων με Ζε και Ρο

Δημοσ.

τον Μπαμπακιντα τον διωξαμε δες εδω για τον κοντο...

και μαλλον ο Ζε Ρομπερτο ειναι σιγουρος...δεν το γραφουν μονο ελληνικες εφημεριδες αλλα και τα ευρωπαϊκα μεσα

οσο για τον Ροναλντο εχει κοινοτικο διαβατηριο

Δημοσ.

Στο μπάσκετ πάμε για μεγάλα πράγματα...

Κλείσαμε Μπουρούση, δίνουμε γη και ύδωρ στη Μπενετόν για Ζήση και Μπλατ αλλά ο μεγάλος στόχος είναι ο Πίνι Γκέρσον... ;)

Δημοσ.

Να εωτήσω και γω ο άμπαλος αυτός ο Πίνι Γκέρσον είναι καλός?Θα κάνει τον ολυμπιακό όπως θέλουμε?

Δημοσ.

Sniper_206 γιατί είσαι στην τσίτα my brother?

Απλά ρωτάω αν είναι καλός διότι δε τον ξέρω,δε προσπαθώ να πω οτι δε μαρέσει

Δημοσ.

Revil μη σε παραξενεύει το ύφος μου, δεν το είπα για να σε ειρωνευτώ αλλά εννοώντας ότι η Μακάμπι που είναι δημιούργημα του Γκέρσον είναι και γαμώ τις ομάδες αν δεις την πορεία της τις τελευταιές σεζόν. Επομένως γιατί να μην πιάσει στο λιμάνι? Και λεφτά υπάρχουν και διάθεση και δίψα για τίτλους.

Bouga απ'όσο ξέρω ο Στακ κατά 99% πιάνει λιμάνι αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα μιας και περιμένει μάλλον πρώτα τον προπονητή ο Αγγελόπουλος και μετά θα προχωρήσε σε μεταγραφές και ανακοινώσεις. Ο μΠουρούσης πάντως έκλεισε απλά δεν ανακοινώνεται ακόμα.

Δημοσ.

παιδια ο Γκερσον ειναι πολυ καλος προπονητης και εχει και ακρες με παικτες. Εγω δεν ηθελα να φυγει ο Καζλαουσκας αλλα απτην στιγμη που εφυγε ειναι αν οχι η καλυτερη απτις καλυτερες επιλογες. Ασε που γουσταρει να ταπεινωνει και τον Ομπραντοβιτς

Δημοσ.
παλιες δηλοσεις του πιθηκα

"Λατρεύω τον Ολυμπιακό, είναι μεγάλη ομάδα. Με τη σύζυγό μου έχουμε καλή ζωή στην Ελλάδα. Για μένα ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και δε συναντάς εύκολα τέτοιους οπαδούς. Με λυπεί που δημιουργούνται εντυπώσεις για εμένα και θα μιλήσω στον πρόεδρο για αυτό το θέμα. Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό ακόμη και για δέκα χρόνια, όπως ο Τζόρτζεβιτς. Θέλω να φτάσουμε ψηλά και στην Ευρώπη, ακόμη και στον τελικό»"

Θελο να μεινει ρε πεδια και να μπει μεσα στο καραισκακι και να ναι τετεια η γιουχα που να κουφαθει τελειος, να τον πιασουν τα κλαματα ρε πεδι μου, τετοια γιουχα να μην εχει ξαναγινει στην ιστορια του ποδοσφερου. Και απο κει και περα να βλεπει παγκο 6 μηνες. ΟΥΣΤΤΤ[/QUO

και εμενα φιλε μου με ειχε χαλασει απο περυσι.Φετος σε περιπτωση που μεινει και δεν φυγει(που ειναι το πιθανοτερο)εγω αν δεν ματωσει την φανελα δεν προκειται να τον χειροκροτησω και ας φτιαξει η βαλει 50 γκολ!Σημερα διαβασα στις εφημεριδες οτι ειπε σε αγγλικη εφημεριδα οτι ειναι ευχαριστημενος στην Ελλαδα αλλα οτι θα ηθελε να παιξει με τον αδελφο του στην Αρσεναλ. Ο Σελουκ επισης λεει οτι βγηκε και ζητησε συγνωμη!!!Να φυγουν και οι 2 και να μην ξαναγυρισουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...