Kandinsky Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Τελευταία νέα : Μετά τη μάχη που έδωσε η ομάς με Μίλαν και Μπαρτσελόνα για τον Κωστούλα (και τα κατάφερε! Ναι!), ακούγεται ότι προχωράμε σε ανταλλαγή Γιάγια με φαινόμενο. Το πράγμα κολλάει λίγο βέβαια γιατί η Ρεάλ δε θέλει να δώσει και 30 μύρια που ζητάμε και δίνει μόνο 25 αλλά θα το παλέψουμε. Δε βοηθάει κι αυτό το κρέας με τα γκολ που έβαλε σήμερα....
blueviper Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Όταν αποκτήσει κι η Ρεάλ Κωστούλα, να έρθει να μας κουνηθεί... Χαίρομαι γιατί βλέπω επιτέλους πως έχει αρχίσει κι αλλάζει συλλήβδην η αμυντική φυσιογνωμία του Ολυμπιακού μας. Επιτέλους νέο αίμα...
revil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Εντωμεταξύ και τον Νεστα να πάρουμε είμαι περίεργος να δω πως θα μπορέσουν αυτοί οι παίχτες να δεθούν,γιατί το Τσουλού αρχίζει νωρίς.Φέτος πρώτα αρχισε τσουλου και μετά πρωτάθλημα.Να ευχόμαστε να μην παίξουμε με καμιά ομάδα α κλάσης γιατί θα έχει κλάμα.
Kandinsky Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Ορίστε ο κύριος Τουρέ. Ορίστε το παληκάρι μας, που σκίζεται όλη τη χρονιά (?) και παίζει μεγάλη μπάλα (?) και όλη η ομάδα στηρίχθηκε πάνω του (?) "Μου χρωστάνε λεφτά, πάω για προσφυγή" το σούργελο του κερατά, ο τεμπέλαρος. Βρε άει στο διάολο από 'δω χάμω κι εσύ κι ο μάνατζερ σου. Φέρε προσφορά ρε σούργελο να σε δούμε και να μας κλείσεις το στόμα και άσε τα πούστικα! Φέρε ρε την προσφορά αλλιώς εδώ αγοράκι μου, το κεφαλάκι μέσα και να ξύνεσαι όλη τη χρονιά. Εμείς το έργο το έχουμε ξαναδεί με κακομαθημένα αγοράκια, εσύ να δούμε αν μπορείς να αντέξεις άλλη μια χρονιά μακριά απ' όσα ονειρεύεσαι. Άκου "νοσταλγώ τη Μέταλλουργκ". Βρε άντε στον αγύριστο πρωί πρωί.
Kandinsky Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Και για να κόψουμε την πλακίτσα, συμφωνώ με ότι γράφει ο φίλος στο #455 (εκτός απ' το "πουλήστε τον") Toυρέ thread
lionel Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 θα ηθελα να διαβασω τις αποψεις για την συμπεριφορα αυτου του παικτη ο οποιος οφειλει στον ολυμπιακο το οτι εγινε γνωστος μεσα απο την συμετοχη του στην ομαδα και τωρα οχι μονο δεν θελει να γυρισει αλλα λεει οτι του χρωσταει ο θρυλος λεφτα. Αυτος νομιζει οτι μεσα σε ενα χρονο εγινε παικταρας!!!
Arxon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 παιδια εχω φορτωσει εδω και καιρο με τον Σελουκ και στην συνεχεια με τον Τουρε. Ας τον πουλησουμε να παρουμε πακετο Ροναλντο και Ζε Ρομπερτο. Ας παει στην Πορτσμουθ να παιξει ο παικταρας!!!
Arxon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Ορίστε ο κύριος Τουρέ. Ορίστε το παληκάρι μας' date=' που σκίζεται όλη τη χρονιά (?) και παίζει μεγάλη μπάλα (?) και όλη η ομάδα στηρίχθηκε πάνω του (?) "Μου χρωστάνε λεφτά, πάω για προσφυγή" το σούργελο του κερατά, ο τεμπέλαρος. Βρε άει στο διάολο από 'δω χάμω κι εσύ κι ο μάνατζερ σου. Φέρε προσφορά ρε σούργελο να σε δούμε και να μας κλείσεις το στόμα και άσε τα πούστικα! Φέρε ρε την προσφορά αλλιώς εδώ αγοράκι μου, το κεφαλάκι μέσα και να ξύνεσαι όλη τη χρονιά. Εμείς το έργο το έχουμε ξαναδεί με κακομαθημένα αγοράκια, εσύ να δούμε αν μπορείς να αντέξεις άλλη μια χρονιά μακριά απ' όσα ονειρεύεσαι. Άκου "νοσταλγώ τη Μέταλλουργκ". Βρε άντε στον αγύριστο πρωί πρωί.[/quote'] 100% μαζι σου!τα εχω παρει εδω και καιρο με τον τυπο και οσο περναει ο καιρος μου την δινει ακομα περισσοτερο. Στην αρχη τον γουσταρα τρελα τωρα θελω να σηκωθει να φυγει!
sniper_206 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Στο γεροδιάολο να πάνε οι κωλοαράπηδες πρωινιάτικα που θέλουν να γυρίσουν στην Ουκρανία. Ο Μπαμπατούριστ ανυπομονώ την ώρα και τη στιγμή που θα ξεκουμπιστεί από το λιμάνι και ο άλλος ο παλιομαλάκας ο Τουρέ που την έχει δει τουλάχιστον Βιειρά να φέρει μια προτασούλα 10-15 μύρια να τον δώσουμε γιατί πολύ μας τα 'χει πρήξει τόσο καιρό κι αυτός κι ο μογγόλος ο Σέλουκ :twisted: :twisted: :twisted:
Arxon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 αν παει στην Ουκρανια καλα θα ειναι.Μην καταληξει σε καμια πορτσμουθ οπως λεγεται και γελαει ο κοσμος μετα πιο πολυ.
Founes Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Υπάρχει και η διακοπή συμβολαίου και μετά βλέπουμε...
Kandinsky Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Πολλά υπάρχουν αλλά τόσα χρόνια τώρα, από Πόρσε, Καστίγιους, Ζάχοβιτς και λοιπούς "αστέρες", το μόνο που βλέπουμε είναι η μεγάλη γαργάρα της διοίκησης. Ιδού η Ρόδος λοιπόν, ιδού και το πήδημα. Αλλά δεν το βλέπω, για άλλη μια φορά θα κάνουν τουμπεκί αναμένοντας την μεγάλη πρόταση. Πάλι καλά που ο καραγκιοζάκος δε ζήτησε να γίνει η προετοιμασία όταν τελειώσει τις διακοπές του και τον Κόκκαλη να πάει να τον συναντήσει. "Εδώ οι καλοί κορνέδες, εδωωωωώ....."
revil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μα καλά εκει στον ολυμπιακό δε μπορούν να καταλάβουν την ποδοσφαιρική αξία του Γιάγια?2 είναι ο Ντιέγκο και ο Γιάγια.Δεν βλέπανε τη μπαλάρα που έπαιζε τόσο καιρό? Α ρε τι άλλο θα ακούσουμε.Απλήρωτος παίχτης στο ολυμπιακό.Εγω πιστεύω οτι η χειρότερη τιμωρία θα είναι να τον κρατήσουμε και να μπει στο καραισκάκι την σεζον που μας έρχετε..Ακου τι πήγε και είπε το κωλοπαίδι,αντί να ευχαριστεί που έγινε γνωστός.Τρελά νεύρα λέμε
Kandinsky Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μα δεν το είπε φίλε μου. Έτσι θα δηλώσει αύριο μεθαύριο, ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του. Γνωστό το έργο άλλωστε, μία κρύο μία ζέστη ο γιαγιάς. Έλα όμως που αυτός αντί κορνέ θα εισπράξει γλώσσα της πεθεράς από πίσω έτσι και δεν φέρει την υπερπρόταση που υποστηρίζει πως μπορεί να φέρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.