harkouts Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Η ουσία είναι πως η όμαδα χρειαζόταν ανανέωση και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό. Όλοι λέγαμε πως πρέπει να πάρουμε 2 κεντρικούς αμυντικούς και δυο ακραία μπάκ. Το αν θα βγούν θα δείξει. Απο τον Ζεβλακόφ αυτό που είδα χθές είναι πως τουλάχιστον στα ανασταλτικά του καθήκοντα (ειδικά με αντίπαλο τον Σναιντερ) ήταν καλός. Τις λίγες φορές που βγήκε μπροστά λίγα πράγματα. Ο Νορβηγός ήθελε ακραία μπάκ που να κρατούν τις θέσεις τους και ο Ζεβλακοφ έδειξε πως ακριβώς τέτοιο είναι. Το θέμα είναι πως όλοι οι παίκτες είναι επιλογές του Νορβηγού και αυτός θα τα ακούσει σε περίπτωση που δεν βγούν. Εαν όμως καταφέρει να κάνει το διπλό εκτός έδρας θα γεράσει στον πάγκο της ομάδας.
Kandinsky Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Το θέμα είναι ότι όλοι όσοι ευαγγελίζονται το δόγμα "καλός νά'ναι κι ας είναι ξένος" ή μάλλον "φτηνός νά'ναι κι ας είναι ξένος" ξεχνούν ότι πολύ απλά, ο Έλληνας θα βγάλει μια 5ετία τουλάχιστον στην ομάδα αν είναι καλός, ενώ ο αντίστοιχος ξένος, δεν θα μείνει τόσα χρόνια. Ποιός απ' αυτούς θα κάτσει τόσο ώστε να χτιστεί ομάδα και να υπάρξει βασικός κορμός? Όλοι μισθοφόροι είναι και δεν τους νοιάζει τίποτα πέραν των χρημάτων. Δεν έχουν κανέναν απολύτως ενδοιασμό να φύγουν και αύριο ακόμα, σε αντίθεση με έναν Έλληνα που όσο νά'ναι το γεγονός ότι παίζει στον Ολυμπιακό μετράει και σαν κοινωνική καταξίωση μια και εδώ ζει, εδώ εργάζεται. Για να δανειστώ τα λόγια φίλου, καθώς φαίνεται ο σχεδιασμός της ομάδας γίνεται όχι σε βάθος πενταετίας αλλά σε βάθος διετίας, όσο δλδ κρατάει το συμβόλαιο του Σόλιντ.
harkouts Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Κανέις δεν λέει οτι σώνει και καλά ο ξένος είναι καλύτερος μόνο και μόνο που είναι ξένος αλλά δεν θα συμφωνήσω μαζί σου αφενώς γιατί όπως έχω ξαναπεί τουλάχιστον Έλληνες αμυντικοί δεν υπάρχουν που να μπορείς να στηριχτείς πάνω τους, αφετέρου και οι Έλληνες παίκτες αλλά και οι Ελληνικές ομάδες μόλις κάνουν μια καλή χρονιά κοιτάνε πως θα πάνε εξωτερικό. Θυμίζω δικές μας περιπτώσεις Γεωργάτου στα καλά του το 99 που μετά απο μια εξαιρετική χρονιά τον έδωσαν στην Ιντερ, την περίπτωση Αμανατίδη που αν δεν είχε το ατύχημα στην καλύτερη χρονιά του τον είχαν έτοιμο για πούλημα στην Λιον, αλλά και περιπτώσεις Κατσουράνη , Γιούρκα. Οι πρόεδροι των Ελληνικών ομάδων κοιτάνε πως θα τα παντελονιάσουν, μόλις δουν έναν παίχτη να τραβάει (είτε Έλληνα είτε ξένο) κοιτάνε πως θα τον μοσχοπουλήσουν. Όπως θα γίνει και με τον Τουρέ. Με αυτή την νοοτροπία ομάδα με βάθος χρόνου δεν φτιάχνεις.
antreaslam Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 αν κ αντιθετος "χρωματικα", θελω να σας πω να εμπιστευτειτε το σολιντ, δειχνει οτι εχει ματι στις μεταγραφες. τον τουρε τον βρηκε τσαμπα,τον ντανι δεν τον ηθελε(του τον φορτωσαν), κ με μηδενικο μπατζετ πηρε ενα μετριο παιχτη(μπαμπαγκιντα). φετος,παλι χωρις μεγαλο μπατζετ (ως τωρα),εχει διαλεξει τον "νε" που ειναι καλος,τον εχω δει να παιζει, ζεβλακοφ κ ντομι,που δεν ειναι παιχταραδες,αλλα ειναι μια χαρα γεμισματα,κ τον επιθετικο που λενε οτι ειναι καλος! αν λοιπον, πιστωνεται τις μεταγραφικες κινησεις ενας προπονητης, πιστωστε τον θετικα! οσο για τους ξενους,ειναι αναλογα τι ξενους φερνεις...δε θα ειχα κανενα προβλημα,να εχω μια ομαδα φισκα απο ξενους,στυλ ρομπερτο καρλος, ροναλντο,ντ αλλεσαντρο κλπ....
Bougas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 το ονειρο μου πραγματοποιηθηκε.πειραμε τον ραιν στακ. +μπουρουση +πελεκανο,αντε και 1 καλο πλει μεικερ και ενα μεγαλο σεντερ(ο σοφοκλης μαλλον θα την κανει ΝΒΑ),και θα παμε πολυ καλυτερα του χρονου.
zaxoys Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Πως εννοείς το ΠΟΛΥ καλύτερα δλδ?να πας στο F4?Να περάσεις τον Πάο στην Α1?γιατί με τέτοιες μεταγραφές πάντα θα είσαι από κάτω και καλά σέντερ υπάρχουν ελάχιστα
Bougas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 βεβαιως.και μονο με τον στακ,μπορουμε να παμε πολυ ψηλα.ειμαι πολυ ευχαριστημενος.παντα τον ηθελα αυτον τον παιχτη,γιατι θεωρω οτι ταιριαζει γαντι στον ολυμπιακο. εδω φετος,10' πριν τη ληξη στο ισραηλ,ειμασταν F4.με απειρους παιχτες,πιτσιρικαδες.φετος αυτο θα αλλαξει προς το καλυτερο.
revil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 πειραμε τον ραιν στακ.+μπουρουση +πελεκανο Που το διάβασες αυτά?
sniper_206 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Έλα ντε! Κι εγω το ψάχνω αλλά μάταια... Για τον Πελεκάνο έχω διαβάσει ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία και ότι περιμένουμε το μάνατζερ του Στακ για συζητήσεις αλλά τίποτα παραπάνω...
blueviper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις καταφεύγω σε σχετικά fora, όπου και απολαμβάνω τους καρπούς της αναζήτησης άλλων. Κατά πως φαίνεται ο Πελεκάνος δεν έχει κλείσει, ενώ υπάρχει και προσφορά στο Ζήση. Το σημαντικότερο είναι πως εκτός από την απώλεια του Σοφοκλή, δεν αποκλείεται να αποχαιρετήσουμε και τον Καζλάουσκας, μια και η κινεζική ομοσπονδία του δίνει λαγούς με πετραχήλια.
Bougas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Που το διάβασες αυτά? τα ακουσα στον σπορ φμ,παντελης διαμαντοπουλος.
sniper_206 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Bluviper ο Καζλάουσκας σίγουρα δε φεύγει. Τα κινεζόνια του δίνουν λεφτά για να μείνει ΚΑΙ εκεί επειδή τους είπε ότι μετά το Μουντομπάσκετ φεύγει για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον Ολυμπιακό
sniper_206 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 ...ο Καζλάουσκας σίγουρα δε φεύγει... Τελικά μαλακίες έλεγα! Έφυγε και είπε κι ένα κινέζικο τραγούδι... Τώρα τι; Έχω ακούσει για Σφαιρόπουλο, Μπλατ και Γιαννάκη. Τον πρώτο τον θέλω αλλά για βοηθό ώστε την επόμενη φορα που θα αλλάξουμε προπονητή να είνια έτοιμος να αναλάβει την ομάδα. Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία με τον Καζλάουσκας αλλά θα προτιμούσα να μαθητεύσει και δίπλα στον Μπλατ (της Μπενετόν) πριν αναλάβει κάποια στιγμή χρεη Α' προπονητή. Ο Μπλατ πήρε πρωτάθλημα με τη Μπενετόν και αν έρθει φέρνει πακέτο και το Ζήση επομένως καλώς να ορίσει! Το Γιαννάκη πολύ απλά δεν τον πάω καθόλου ως γαύρος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω την αξία του. Τώρα ότικαι να πω εγώ ούτε Αγγελόπουλος όυτεο Κόκκαλης είμαι για να αποφασίσω... Ο Σόφο πάντως έμεινε, ο Λιούις φεύγει, ο Έντνι μάλλον μένει, ο Μπουρούσης μάλλον έρχεται και ο Χατζής είναι μετέωρος (έτσι διάβασα κάπου..) Αναμένονται εξελίξεις...
tzinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 ο σοφο υπογραπσε για 4 χρονια με ορο εξαγορας για nba!! αρα μενει και του χρονου. τελεια νεα. να παρουμε και γιανακη για κοουτς και 2-3 παιχταραδες και θα παμε ακομα καλυτερα του χρονου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.