Kandinsky Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Κάτσε μην αναπολήσουμε σε λίγους μήνες τον Ανατόλ. Ή μάλλον, κάτσε μην ξαναδούμε τον Ανατόλ βασικό. Εγω κρατώ πισινή με όσα έχω δει τόσα χρόνια...
adi32 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 ρε παιδια αρχισαμε τη γκρινια κιολας? 200 πρωταθληματα εχουμε παρει τα τελυταια 201 χρονια 10 μεταφραφες εχουμε κανει πριν ληξει το πρωταθλημα οι βαζελοι τι να πουν δηλαδη?
revil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Φίλε μου εγω δε κοιτάω τους βάζελους και τους αεκτζήδες γιατί αυτούς θα τους κερδίζουμε και με το μπαρμπαγιώργο στα 50. Αν όμως αρχίσουν πάλι οι 4άρες από τη lyon στο καραισκάκη τι θα λέμε?Ησουν μέσα σε εκείνο τον αγώνα???Γιατί εγώ ήμουν."Πρόεδρε βάλε λεφτά" λέγαμε και "θρύλε ντροπή σου σε βλέπουν και οι νεκροί σου". Και μη μου πεις για το μπάτζετ της lyon γιατί με αυτή τη λογική επειδή ποτέ δε θα έχουμε τουλάχιστον μπατζετ κοντά σε αυτό των Γάλλων θα τρώμε συνέχεια 4ρες.Αυτό με μας είναι απίστευτο.Πάντα όταν δε μας αρέσει κάτι λέμε. "κοιτάχτε τους άλλους ρε με το Βύντρα παίζουν"!!!Γιαυτό δε πρόκειτε ποτέ να κάνουμε κάτι σοβαρό στην Ευρώπη επειδή θα κοιτάμε πάντα τους άλλους.Ελεος τι λογική είναι αυτή,δε καταλαβαίνω ρε μάγκες,είμαι τόοοοοσο λάθος?
adi32 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 δεν εισαι λαθος αλλα μην τα μηδενιζουμε ολα και αρχιζουμε να λεμε οτι δε θα παμε καλα....... οι παικτες που ηρθαν πιστευω οτι ειναι καλοι εχουμε 5 παικτες στο μουντιαλ και πιθανως να γινουν 6-7 (με ενα πολυ μεγαλο ονομα απο Βραζιλ) ο προπονητης ειναι σοβαρος θα ερθουν και 2-3 Ελληνες πιστευω (κατι λεγεται και για Σαλπιγγιδη) μην καθομαστε τωρα να κλαιμε για τον Μαυρογενιδη και το Σουρερ
revil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Απλά σκέφτομαι οτι πήραμε ενα παίχτη που δε περνάει τη σέντρα(Ζεβλάκοφ) εναν ο οποίος παίζει δεύτεος παγγίτης στην φοβερή(!!) ομάδα του Εκουαδόρ τον παγγίτη τερματοφύλακα της εθνικής Κροατίας.Περιμένω με ανυπομονησία να δω Νε,Ντομί γιατί πιστεύω οτι θα είναι αυτοί που θα "πιάσουν" κιόλας. Αυτό που μένει είναι να περιμένουμε να τελειώσουν οι μεταγραφές και να κάνουμε ταμείο.Εδω θάμαστε να τα πούμε.
kirileman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Ταμείο μάλλον πρέπει να κάνουμε όταν τελειώσει η επόμενη σεζόν!
tzinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Απλά σκέφτομαι οτι πήραμε ενα παίχτη που δε περνάει τη σέντρα(Ζεβλάκοφ) εναν ο οποίος παίζει δεύτεος παγγίτης στην φοβερή(!!) ομάδα του Εκουαδόρ τον παγγίτη τερματοφύλακα της εθνικής Κροατίας.Περιμένω με ανυπομονησία να δω Νε' date='Ντομί γιατί πιστεύω οτι θα είναι αυτοί που θα "πιάσουν" κιόλας.Αυτό που μένει είναι να περιμένουμε να τελειώσουν οι μεταγραφές και να κάνουμε ταμείο.Εδω θάμαστε να τα πούμε.[/quote'] συγγνομη δηλαδη αλλα ο ολυμπιακος ειχε προβλημα στην αμυνα η στην επιθεση?? οταν βαζουμε τον γεοργατο μπακ και τον περναναε σαν σταματημενο η ξεχνιεται ολη την ωρα μπροστα και κρεμαει την ομαδα τοτε συγγνομη δηλαδη αλλα θα ξαναφερεις επιθετικο μπακ??ο μαυρογενιδης επισης ηταν επιθετικο μπακ, γιατι νομιζεις επεζε ο παντος αν και περα απο την σεντρα(και λγιο πιο κατο λολ) δεν κανει πραμα?? γιατι αμυντικα ειναι σκυλος και βασταει την θεση του. Ναι κανει καπιες κοτσανες που και που αλλα πεζει με τεραστιο παθος και σε παρααααα πολλα παιχνιδια φετος ηταν απο τους καλυτερους. Ο ντομι και ο ζεβλακοφ ειναι μπακ που πεζουν αμυνα σταθερα, δεν ξεχνιουνται μπροστα να γινονται γιο γιο οι κεντρικοι αμυντικοι, και αυτο ακριβος ψαχνει ο σολιντ. Εχεις τζολε, ριβο, κονσταντινου, τουρε...κτλπ να φτιαχνουν παιχνιδι μπροστα, θες και τα μπακ να πεζουν επιθεση ολη την ωρα?? και να τρος 4ρες ενο για αρκετο διαστημα παλευεις στα ισια και πεζεις μπαλα? Και στην τελικη ρομπερτο καρλος στα ντουζενια τους υπαρχουν λιγοι και ειναι πανακριβοι και καπαρομενοι. Για τον μπουτινα, θα σε ροτισο απλα ο γκαλινοβιτς σου αρεσει?? διοτι αν εστο και λιγο σου αρεσει τοτε σκεπσου οτη αυτος δεν ειναι ουτε 3τος τερματοφυλακας της κροατιας!!!! Κα ο μπουτινα λογιζοταν βασικος, τραυματιστικε εχασε τη θεση του στη μπριζ, δεν ειχε παιχνιδια και εμεινε 2ρος στην κροατια. Λες και ειναι κακο πραγμα να σαι 2ρος σε μια ομαδα με πεχταραδες (με πολλους πιο ακριβους απο τους καλυτερους ελληνες) που πεζει worl cup. O Delgado σου αρεσε??? ο μπορχα ειναι 22 χρονον και θεορειται ο νεος ντελγκαντο. Βγηκε καλυτερος παιχτης του προταθληματος περσι. Εχει βαλει ωραια γκολακια, εχει φοβερο αλμα, ειναι γρηγορος. Εχει τελος παντον καπια στοιχεια που σου επιτρεπουν να ελπιζεις. Αμα ος ελλαδα εχεις λυμπεροποουλο 29 χρονον και σαλπιγκιδη στα 20 μολις να ξεπηδαει, δεν θα πεζεις με τον λυμπε βασικο?? Αυτο σημενει οτι ο σαλπι ειναι κακος?? Ο νε μπορει και να ναι ο νεος τουρε για να τον ηθελε και η αρσεναλ, μπορει και οχι, θα δειξει. Ο ντομι ειναι ο μονος που φοβαμαι. Νομιζο οτη θα ειναι ο νεος ραγκουελ!!!! τουλαχιστον τα στατιστικα του στο φμ06 αυτο δειχνουν λολ. Και η καριερα του δεν λεει τιποτα, μισαδακια συμμετοχες (καμια 12ρια τη χρονια) σε μετριες ομαδες.
revil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 ναι καλά όλα όσα λες αλλά θα μου επιτρέψεις να εχω τις αμφιβολίες μου μέχρι να δω την ομάδα να παίζει.και φυσικα δε μιλάω για το ελληνικό πρωτάθλημα.
tzinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 κοιταξε κατανοητες οι ανυσηχιες, οι απαιτησεις και ολα, αλλα για σκεψου οτη τοσα χρονια υπερβαση δεν εχουμε κανει, εκτος εδρας νικη δεν εχουμε, και εχουμε φαει και 7ρες και 4ρες. με μαυρογενιδη, ανατολ, βενετιδη,γεοργατο, κοστουλα...κτλπ στην αμυνα. Ποσο χειροτερα μπορει να παμε?? Αρα ας δοκιμασει και το μοντελο σολιντ, με τους πεχτες που χρειαζεται εστο και ξενους αγνοστους. Για τον ζεβλακοφ, τον ειδαν σε ενα παιχνιδη που εφαγε η πολονια 2 γκολ και αμεοσος τον βγαλανε αχρηστο, λες και εβαλε αυτογκολ ο ανθροπος. Και στην τελικη πεζει αριστερο μπακ ενο δεν ειναι η φυσικη του θεση. Σημερα εχουμε φτασει στο 80το λεπτο και ο ζεβλακοφ ειναι ΚΟΛΟΝΑ στην αμυνα, ειδικα στο 2ρο ημιχρονο. τον οντονκορ που μπηκε τον διλευσε σε 3 φασεις. Τι θα βρουνε να πουνε τορα που απεναντι στη μεγαλη γερμανια με τους γρηγορους τεχνιτες πεχταραδες επεξε καλα?? Και ας κανει την μαλακια στο τελευταιο 10λεπτο (κρατο μια πσιηνη μη με ξευτιλιση στο τελος λολ) ακυρο βγηκε στο 82, τη γλυτοσαμε λολ. και οι εκφονητες στο BBC λενε οτη αμυντικα ολοι η πολονια ηταν πολυ καλη.
revil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μπα δε θα προλαβει λολ Ας το δοκιμασουμε το μοντέλο σολιντ αλλά αυτό μου θυμίζει μπάσκετ.. Τότε που αρχίσαμε να παίρνουμε ξένους και στο τέλος γίναμε τσίρκο. Ελπίζω να μη γίνουν πάλι τα ίδια λάθη
tzinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 αυτο ειναι δυστηχος, να παρεις τον ντομι και να ναι εστο και ισαξιος του βενετιδη, χαμενος εισαι. πηραμε 5-6 ξενους και διοχνουμε εληνες. Το @@ ο μπουλουτ μενει και φευγει ο βενετιδης. Μενει και ο γεοργατος. ωραια 33 και 34 χρονον του χρονου. ο βενετιδης τουλαχιστον ειχε 3 χρονια μπαλα ακομα (αν υποθεσουμε οτη του χρονου ειναι σε φουλ υγεια). ο μπαμπαγκιντα φιλοτιμος αλλα δεν αξιζει θεση ξενου. παρε ενα σαλπιγκιδη, λαγο, τοροσιδη και τους 5 ξενους. αλλα ποτε δεν καταλαβα το σκεπτικο οτη ο ταδε τυχαιος ξενος θα τον αγορασουμε 2 εκατομυρια, αλλα σε ελληνικη ομαδα για κορυφαιο ελληνα δεν δινουμε λεφτα και ασ τα αξιζη οι πεχτης. Ο σαλπιγκηδης για μενα κοστιζει 1.500 - 2 εκατομυρια, δοστα ρε κοκαλη, γιατη να στα παρουν μπαμπαγκιντα, ντανι, λεμενς??? δοσε και 1.200 για τον λαγο. αφου τοση ειναι η αξια του, ειναι απο τους καλυτερους ελληνες. Αλλα οχι μη δοσουμε λεφτα στην αλλη ελληνικη ομαδα μην τυχον δυναμοσει οικονομικα. Οριστε βγαλανε τον ζεβλακοφ και εβγαλε σεντρα ο οντνκορ και τον ηπιαν. αστο μεσα το παλικαρι αφου του χε παρει τον αερα.
Kandinsky Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Για το θέμα υπέρβαση, πρέπει να βγουν να μας πουν απ' την ομάδα καθαρά και ξάστερα, τί είδους υπέρβαση θέλουν να κάνουν. Αν ισχύουν οι γελοιότητες περί τελικού C.L. και τα τοιαύτα, με αυτούς τους παίκτες δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να τα καταφέρεις. Εγώ προσωπικά βλέπω πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατον να πιάσεις και τον πιό εύκολο στόχο, το να προχωρήσεις σε 16 και 8. Πρώτα απ' όλα πότε θα προλάβει να τη δέσει αυτός την ομάδα? Μέχρι να το κάνει αυτό, θα έχει περάσει ένας χρόνος και οι μισοί θα θέλουν μεταγραφή, αυτά είναι τα μειονεκτήματα του να έχεις πάρα πολλούς ξένους. Ποιός απ' αυτούς τους ξένους μπορεί και θα κάτσει για 4-5 χρόνια, ώστε να αποτελέσει έναν κορμό πάνω στον οποίο θα χτιστεί ο Ολυμπιακός? Τη γνώμη μου την έχω πει πολλάκις : Έπρεπε να πάρουν περισσότερους Έλληνες κι ας στοίχιζαν περισσότερο. Πολύ φοβάμαι πως αυτό το φετινό ρίσκο, θα το πληρώσει ακριβά η ομάδα και πολύ σύντομα θα πρέπει να αλλάξουν άρδην τόσο τα σχέδια όσο και οι παίκτες. Με μεταγραφική πολιτική "Ιωνικός Κανελλάκη" δεν πρόκειται να πας μπροστά διότι με τις πορδές δε βάφονται αυγά και δε μπορεί τη στιγμή που οι άλλοι δίνουν πακτωλούς χρημάτων εσύ να να ψάχνεις με το τουφέκι ποιός θα μείνει ελεύθερος, ποιός κοστίζει πιό φτηνά, κλπ ώστε να φτιάξεις την τεράστια αρμάδα που θα σαρώσει την Ευρώπη.
adi32 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Τεράστια αρμάδα που θα σαρώσει την Ευρώπη δεν προκειται να κανει ποτε καμια Ελληνικη ομαδα Απλα αυτο που πρεπει να περιμενουμε ειναι αξιοπρεπεις εμφανισεις Το θεμα με τους πολλους ξενους κι εμενα δε μ αρεσει αλλα ετσι οπως εχει γινει η κατασταση αν δεν ριξουν τις τρελλες απαιτησεις οι Ελληνες μεγαλοπαραγοντες δε θα δουμε ασπρη μερα
Kandinsky Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Αυτό που θα έπρεπε να κάνει η διοίκηση είναι να θέσει τις βάσεις για ανάπτυξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Έχει άραγε όραμα? Ποιό είναι αυτό? Σε τί βάθος χρόνου εκτείνεται? Ξέρει σε ποιά κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί ώστε το όραμα αυτό να έχει περισσότερες πιθανότητες να έρθει πιό κοντά? Δική μου άποψη είναι ότι στόχος του Ολυμπιακού θα έπρεπε να ήταν η καθιέρωση στις 16 και μετέπειτα στις 8 ομάδες της Ευρώπης. Κι αυτό αν μιλάμε για C.L. Εναλλακτικά, υπάρχει και το ΟΥΕΦΑ και δε βλέπω το λόγο γιατί θα πρέπει να απαξιώνουμε αυτό το θεσμό και να μιλάμε μόνο για C.L. λες και είμαστε η Ρεάλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.