Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kaizerSoze να μας συγχωρείς...

Αριστερό μπακ αντί του Ντομί έπρεπε να φέρουμε τον Ρομπέρτο Κάρλος!

Δεξί μπακ αντί του Ζεβλακοφ τον Μπελέτι

Στο κέντρο της άμυνας αντί των Ουαντου και Πολγκα (μαλλον!) τους Τζον Τέρι και Λουσιο

Στο κέντρο τσάμπα ασχολούμαστε με Νε, Τουρε και Ριβάλντο αφού θα μπορούσαμε να έχουμε Μπάλακ, Κακα και Μακελελε

Τέλος στην επίθεση πήγαμε και πήραμε τον Μπορχα αντι για τον Τρεζεγκε!

Αυτός ο τσιγκούνης ο Κοκκαλης μας εχει αγανακτήσει!!!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nαι μονο που βασικα δεν σου ειπα να τους φερει ολους αλλα 2 ας πουμε...Πχ ο Καρλος παει μαλλον Φενερ.Να υποθεσω βαζεις την ομαδα σου κατω απο την Φενερ??

Δεν ειπα οτι ειναι τσιγκουνης,ειπα οτι βολευτηκε στην δικη μας ανυπαρξια.Εκτος αν οντως θεωρεις πως με Ζεβλακοφ-Ντομι χτυπας 4αδα ΤΛ ξερω γω...

Ω ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα

Δημοσ.
Nαι μονο που βασικα δεν σου ειπα να τους φερει ολους αλλα 2 ας πουμε...Πχ ο Καρλος παει μαλλον Φενερ.Να υποθεσω βαζεις την ομαδα σου κατω απο την Φενερ??

Εσυ την βαζεις?Γιατι δεν τον πηρατε εσεις?Α ναι εχετε λυσεις για την αμυνα εσεις...

Ο carlos εχει ακομα 2-3 το πολυ χρονια (οχι οτι με χαλαει ετσι...) ενω η ομαδα προσπαθει να ανανεωθει.Και στο κατω κατω σιγουρα θα συζητηθηκε αλλα θα υπηρχαν λογοι που δεν εγινε καμια κινηση(κ δεν νομιζω οικονομικοι).

Απλα μην ξεχνατε οτι μετα την ληξη του μουντιαλ θα τελειωσει και το "παζαρι",εχουμε δρομο ακομα!!!

Δημοσ.
Όντως έχει αγώνες όλο αυτό τον καιρό (και σταματάνε την παρασκευή) αλλά επειδή δεν μας βολεύει, το γυρίσαμε στο μπάσκετ που τα play-off έχουν τελειώσει εδώ και εβδομάδες....ναι έτσι θα ναι ...

Εσυ ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο μονο κατα την διαρκεια του πρωταθληματος?

Τι μεταγραφες ρε παιδια??

Εσεις πηρατε κατι Ντομι' date='Ζεβλακοφ,Νε,Ουαντου,παικτες που περνω στο μανατζερ για να κατεβασω τα λεφτα που δινω για μισθους

Εμεις οχι μονο δεν πηραμε αλλα διωξαμε!Και σημερα αλλαξε το τροπαριο,τα "2 ονοματα" γινανε "1 ονομα+Παπαδοπουλος" και αυτο εγινε "αγνωστους παικτες που ομως θα προσφερουν ουσια" καθοτι ολοι ξερουμε οτι γιαυτο ειναι αγνωστοι,επειδη προσφερουν ουσια

Παθαινετε αυτο που παθαιναμε στο μπασκετ.Παιζετε μονοι σας και ο Προεδρας σου λεει "Και με Ντομι,νταμπλ θα παρω".Απλα εμεις στο μπασκετ εχουμε τον καψουρη τον Παυλαρα,ε και σου λεει καμια φορα "Μπας και χτυπησουμε το Ευρωπαικο"

Εσεις ΤΛ δεν παιζει να παρετε οποτε σου λεει ο Ροκο "Ειτε αποκλειστω στους 16 ειτε φαω 15 γκολ στους Ομιλους,τον Μαη εχει νταμπλ και θα το ξεχασουν"[/quote']

Θα δικσει φιλε μου,τα ιδια λεγαμε για Toure αλλα δεν μας χαλασε καθολου φετος(οσο επαικσε τελοπαντων).Τωρα εμενα προσωπικα δεν με χαλανε οι μεταγραφες,αλλα δεν θα ηθελα να μιλησω πριν τους δω να παιζουν σε σοβαρα παιχνιδια.

Δημοσ.
Εσυ την βαζεις?Γιατι δεν τον πηρατε εσεις?Α ναι εχετε λυσεις για την αμυνα εσεις...
Πουσε Λαλακι να δεις τι ερχεται

ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ???:mrgreen:

Δεν σχολιαζω τα ασχολιαστα γιατι προφανωσ δεν εχεις μπει ΚΑΝ στον κοπο να διαωασεις τι λεω εδω και τοσο καιρο και στο τοπικ αυτο,και στησ ομαδας μου

Δημοσ.

Θα δικσει φιλε μου' date='τα ιδια λεγαμε για Toure αλλα δεν μας χαλασε καθολου φετος(οσο επαικσε τελοπαντων).Τωρα εμενα προσωπικα δεν με χαλανε οι μεταγραφες,αλλα δεν θα ηθελα να μιλησω πριν τους δω να παιζουν σε σοβαρα παιχνιδια.[/quote']

Sorry για το προηγουμενο ποστ,τελικα ΟΝΤΩΣ δεν εχεισ διαβασει αλλα ποστς οποτε περιμενω απλα το edit σου

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι από την σχέση Ολυμπιακού-Σχορτσιανίτη κερδισμένες βγήκαν και οι δύο πλευρές. Ήταν κάτι σαν έρωτας με την πρώτη ματιά όπως επιβεβαίωσαν και οι φίλαθλοι της ομάδας που έκαναν το τραγούδι το όνομα του νεαρού σέντερ.

Η σεζόν του μέλιτος μόλις τελείωσε, όπως πολύ γρήγορα κατάλαβε ο σύλλογος, αφού ο θηριώδης παίκτης άνοιξε νέο δίαυλο επικοινωνίας με το ΝΒΑ. Οι Λ.Α. Κλίπερς που τον επέλεξαν στο ντραφτ, τον πρεσάρουν προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του για συμβόλαιο τριετούς διαρκείας προκειμένου να μην χάσουν τα δικαιώματά του. Ο προπονητής του ομάδας, Μάικ Ντανλίβι ,φέρεται να του έχει εξηγήσει ακόμα και τον ρόλο στην ομάδα του Λ.Α.

Οι "ερυθρόλευκοι" πίστευαν ότι δεν θα ετίθετο θέμα αποχώρησης του Σχορτσιανίτη στηριζόμενοι κυρίως στην εξαιρετική συνεργασία των δύο πλευρών. Επειδή όμως ο καθένας κοιτάει το καλύτερο για το μέλλον του, ετοιμάζονται για την ζωή χωρίς τον Σόφο.

Η λίστα με τους ψηλούς είναι περίπου γνωστή, αλλά αφορούσε την περίπτωση παραμονής του Ζίζιτς και του Σχορτσιανίτη, των δύο ψηλών που σήκωσαν φέτος όλο το βάρος. Αν τελικά δεν μείνει ο νεαρός τότε θα προστεθεί ένας ακόμα σέντερ από την κοινοτική αγορά προκειμένου να καλυφθεί το κενό του. Πέραν του όποιου σκεπτικισμού, τονίζεται ότι ο παίκτης έχει φερθεί απολύτως επαγγελματικά και σε καμία περίπτωση άφησε εκτεθειμένη την ομάδα. Αλλά και από την πλευρά του Σχορτσιανίτη γίνεται σαφές ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί προτεραιότητα, εκτός αν το συμβόλαιο των Κλίπερς είναι τόσο μεγάλο από εκείνα που δεν αρνείται κανείς.

Δημοσ.

Μαύρος και Βενετίδης "σάλπαραν" κι αυτοί μετά το Σούρερ γι'άλλες πολιτείες...

Προσωπικά τους ευχαριστώ για την προσφορά τους και τους εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια και στην ομάδα ακόμα καλύτερη γιατί ο Θρύλος είναι πάνω από κάθε παίκτη και προπονητή...

Άντε να δούμε αν θ απάρουμε κανένα αμυντικό τώρα ή θα παίζουμε με τον Γιώργη και του χρόνου στο Τσου Λου...

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι περυσι είχαμε το σουρερ που καλώς ή κακώς(Αργεντίνος γαρ)ήξερε λίγη μπαλίτσα.Αν δεν πάρουμε άλλον αμυντικό του χρόνου θα παίζουμε με Ουαντού και μπαρμπαγιώργο???Α ρε κλαμα με μαύρο δάκρυ.

Οσο για το Μαυρογενίδη,ρε παιδιά είμαι ο μόνος Ελληνας που πιστεύει ότι είναι πολύ καλύτερος από τον παντελώς άμπαλο Πάντο?

Δημοσ.

Σουρερ Μαυρογενιδης ηταν τελιωμενοι και καλως φυγανε δε θα το κανουμε γηροκομειο

Τοσα χρονια εχουμε αυτη την καταραμενη αμυνα

Επιτελους αλλαζει ριζικα

Εγω ειμαι πιο αισιοδοξος

Δημοσ.
δε θα το κανουμε γηροκομειο

και για να μη το κάνουμε γηροκομείο έφυγε ο μαυρος και έμεινε ο πάντος που είναι 6 μήνες μικρότερος?και πήραμε και το ζεβλάκοφ που είναι και αυτός στην ίδια ηλικία? :s

Δημοσ.

Λοοολ οντως

Ρεβιλ μαζι σου,εγω πιστευω οτι ο καλος Παντος και ο καλος Μαυρογενιδης ειναι διαφορα Ρομπερτο Καρλος-Τακη ΦΥσσα(μην αρχισετε,πλακα κανω)

Ο καλος Μαυρογενιδης ηταν αναμεσα στα 2-3 κορυφαια δεξια μπακ της Ελλαδας.Απλα πολυ τραυματισμος ρε παιδι μου(οπως ισχυει και για τον Πατσατζογλου,τον αλλο αμυντικο σας που μου αρεσε)

Ειστε και γκαντεμιδες ρε αδελφακι μου,2 αμυντικους ειχατε και σπαγαν τα ποδια τους και ο γιγαντας Ανατολ ακομα αντεχει

Δημοσ.
και ο γιγαντας Ανατολ ακομα αντεχει

Κάτι σα τις μπαταρίες ε?Οταν όλοι σταματάνε αυτός συνεχίζει.χαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...