Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως γαύρος δηλώνω ανερυθρίαστα πως το γεγονός ότι τον Jordan "φύλαξε" ο Τόμιτς σε μια συγκυρία χρονική και για το θεαθήναι, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Εμένα τουλάχιστον...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είναι διαφορετικό να βάζεις τον καλύτερο παίχτη ever στην ιστορία ενός αθλήματος και εναν από τους 3 καλύτερους αθλητές σε όλα τα αθλήματα μαζί από το να βάζεις απλά πάρα πολύ καλούς παίχτες.

Να σου θυμίσω απλά ότι οπαδοί ομάδας στην οποία ποτέ δεν έπαιξε ο Jordan φτιάξαν ενα τεράστιο πανό με τα χρώματα της ομάδας τους και το όνομα του

Επίσης να σου θυμίσω οτι σε 2-3 ομάδες του nba έχουν αποκλείσει τον αριθμό 23.

Είναι κακό να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Νομίζω τουλαχιστον...

Δεκτό σαν άποψη... εγώ από την άλλη θεωρώ υποτιμητικό για μία ομάδα να θεωρεί σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της το ότι έπαιξε μία φορά κόντρα σε έναν -ομολογουμένως μεγάλο- παίκτη. Στο ΝΒΑ δηλαδή έπρεπε να του στήσουν αδριάντα;

Δημοσ.

Narayan τότε ο ολυμπιακός έπαιζε εναντίον των bulls σαν πρωταθλητής Ευρώπης.Επαιζε λοιπόν εναντίον της καλύτερης ομάδας του κόσμου.

Φαντάσου τώρα,η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης εναντίον της καλύτερης ομάδας του κόσμου.Αυτό είναι το σημαντικό οχι το οτι παίξαμε με το jordan.

Ο Air απλά έκανε μια πολύ καλή ομάδα,σχεδόν εξωγήινη.

Πος θεού δε διαπληκτίζομαι μαζί σου,σέβομαι τον παναθηναικό και τα 3 ευρωπαικά του αλλά απάντα μου ρε φιλαράκι.Αν η ομάδα σου έπαιζε εναντίον των Bulls τότε,δε θα γούσταρες τρελά?

Οσο για τον Αδριάντα που λες,συνεχίζεις να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Αλλο nba άλλο η μίζερη Ελλάδα μας.Μη ξεχάς ότι κάποτε στήσατε αδριάντα στο Ντινάκο το Radja και μετά σας ακολουθήσαμε και μεις

Δημοσ.
Narayan τότε ο ολυμπιακός έπαιζε εναντίον των bulls σαν πρωταθλητής Ευρώπης.Επαιζε λοιπόν εναντίον της καλύτερης ομάδας του κόσμου.

Φαντάσου τώρα' date='η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης εναντίον της καλύτερης ομάδας του κόσμου.Αυτό είναι το σημαντικό οχι το οτι παίξαμε με το jordan.

Πος θεού δε διαπληκτίζομαι μαζί σου,σέβομαι τον παναθηναικό και τα 3 ευρωπαικά του αλλά απάντα μου ρε φιλαράκι.Αν η ομάδα σου έπαιζε εναντίον των Bulls τότε,δε θα γούσταρες τρελά?

Αλλο nba άλλο η μίζερη Ελλάδα μας.Μη ξεχάς ότι κάποτε στήσατε αδριάντα στο Ντινάκο το Radja και μετά σας ακολουθήσαμε και μεις[/quote']

Ετσι ειναι οχι ο καλυτερος παιχτης μονο αλλα και η καλυτερη ΟΜΑΔΑ(της αμερικης = κοσμου στο basket) οπως εγραπσα κ ποιο πανω αλλα καποιοι δεν το προσεκσαν.....

Τωρα οποιος θελει το δεχεται οποιος παλι οχι...

Το θεμα ειναι το οτι καποιος το γυρισε στο basket,ποναει το UEFA Cup μου φενεται .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Όντως έχει αγώνες όλο αυτό τον καιρό (και σταματάνε την παρασκευή) αλλά επειδή δεν μας βολεύει, το γυρίσαμε στο μπάσκετ που τα play-off έχουν τελειώσει εδώ και εβδομάδες....ναι έτσι θα ναι ...

• Super Moderators
Δημοσ.
Βασικα ο Μαικλ ΕΧΕΙ αδριαντα,εξω απο το γηπεδο των Μπουλς

από κοντά πάντως δεν μου άρεσε...

Δημοσ.

Παντως απο οσα ονοματα "κουφα" και μη ακουγονται εγω εναν θα γουσταρα τρελλα, Παμπλο Αιμαρ, πιτσιρικας,παιχταρας σβουρα κανονικη που θα εδινε αλλη δυναμικη στο κεντρο. Πειτε μου γιατρε μου ζηταω πολλα ; :-p

Δημοσ.

Φαντάσου τώρα' date='η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης εναντίον της καλύτερης ομάδας του κόσμου.Αυτό είναι το σημαντικό οχι το οτι παίξαμε με το jordan.

Αλλο nba άλλο η μίζερη Ελλάδα μας.Μη ξεχάς ότι κάποτε στήσατε αδριάντα στο Ντινάκο το Radja και μετά σας ακολουθήσαμε και μεις[/quote']

Βασικά χε***κα και για το βάζελο (εγώ τουλάχιστον θα βλέπω Champions League του χρόνου :) ). Η γνώμη μου είναι πως αφού κατέβηκε ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής Ευρώπης έπρεπε να συμπεριφερθεί και σαν πρωταθλητής Ευρώπης και όχι σαν τη ψαροκώσταινα που της κάνουν τιμή οι Bulls να ασχοληθούν μαζί της.

Τεσπά, μία φωτογραφία έβαλαν στην τροπαιοθήκη που μπορεί να μην σημαίνει και πολλά πέραν ενός απλού αναμνηστικού, απλά διασκέδασα με τις ερμηνείες που δόθηκαν.

Δημοσ.

Τι μεταγραφες ρε παιδια??

Εσεις πηρατε κατι Ντομι,Ζεβλακοφ,Νε,Ουαντου,παικτες που περνω στο μανατζερ για να κατεβασω τα λεφτα που δινω για μισθους

Εμεις οχι μονο δεν πηραμε αλλα διωξαμε!Και σημερα αλλαξε το τροπαριο,τα "2 ονοματα" γινανε "1 ονομα+Παπαδοπουλος" και αυτο εγινε "αγνωστους παικτες που ομως θα προσφερουν ουσια" καθοτι ολοι ξερουμε οτι γιαυτο ειναι αγνωστοι,επειδη προσφερουν ουσια

Παθαινετε αυτο που παθαιναμε στο μπασκετ.Παιζετε μονοι σας και ο Προεδρας σου λεει "Και με Ντομι,νταμπλ θα παρω".Απλα εμεις στο μπασκετ εχουμε τον καψουρη τον Παυλαρα,ε και σου λεει καμια φορα "Μπας και χτυπησουμε το Ευρωπαικο"

Εσεις ΤΛ δεν παιζει να παρετε οποτε σου λεει ο Ροκο "Ειτε αποκλειστω στους 16 ειτε φαω 15 γκολ στους Ομιλους,τον Μαη εχει νταμπλ και θα το ξεχασουν"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...