Cromb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Κανε πλάκα με ελληνικά γιατι τα πόστ σου θα διαγραφουν. Για το μάτς, απλά τα πράγματα. Καλύτερη ομάδα ο παο και κέρδισε. Ο ολυμπιακός πάντως βελτιώνεται. Για να δούμε του χρόνου...
Bougas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 αν δεν παρει δρομο ο λιουις και να ερθουν 3 παιχτες καλοι,βασικοι,ασπρη μερα δεν θα δουμε στο μπασκετ. ο κασλαουσκας πολυ καλος,οτι μπορουσε εκανε ο ανθρωπος.
blueviper Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δεν έχω παράπονο από τη φετινή ομάδα του Ολυμπιακού. Θα ήμουν, αν μη τι άλλο, ανόητος αν δεν αναγνώριζα πως έχουν γίνει μεγάλα βήματα προόδου και σωστές κινήσεις μετά την έλευση του Αγγελόπουλου και το χρήμα που έπεσε. Το ίδο ανόητος θα ήμουν αν κοντόφθλαμα κι από οπαδική τύφλωση δεν αποδεχόμουν πως ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ποιοτικότερες μονάδες, πιο δεμένη και πιο έμπειρη, οπότε είναι αναμενόμενο σε μια σειρά 5 αγώνων και με τη δύναμη της έδρας ακόμα και των καλύτερων παρασκηνιακών διασυνδέσεων, να φέρει το πολυπόθητο τίτλο. Για να μην παρεξηγηθώ για την τελευταία πρόταση, δεν εννοώ ούτε ότι ο ΠΑΟ βασίστηκε σε μεθόδευση, ούτε και κατακρίνω μια τέτοια τακτική που είναι κοινότατη σε οποιονδήποτε έχει τα ηνία μιας κατάστασης και φυσικά δεν επιθυμεί να τα αφήσει. Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα αθλήματα, ανεξαιρέτως χρωμάτων. Μπράβο στην ομάδα για τη θέληση...προχωράμε!
Kandinsky Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ας μην έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις (ακόμα). Για ομάδα που πέρυσι ήταν για φτύσιμο, και πάρα πολλά κατάφερε και δεν μπορείς να τους καταλογίσεις τίποτα παραπάνω εκτός απο απειρία. Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟ έδειξε την εμπειρία σε πολλές περιπτώσεις, ειδικα στην Ευρώπη που τον είχαν καταδικασμένο. Εμείς, εφόσον δεν κάναμε το σπάσιμο της έδρας στο πρωτο ματς, είχαμε την ψυχολογία κατά μας, ή μάλλον ο ΠΑΟ την είχε υπέρ του. Εκτός κι αν γίνει κανένα θαύμα στον 3ο αγώνα μια και δεν θα έχουν τιποτα να χάσουν, το πρωτάθλημα έκλεισε. Οι αυτοκρατορίες πάντως μένουν ώσπου να πέσουν. Καμμία ομάδα δεν κατάφερε να σπάσει αυτό τον κανόνα και να είναι σίγουροι οι πράσινοι φίλοι ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει και η πτώση. Το θέμα ειναι, η πτώση του καθένα μας να μην είναι καταστροφική και να αποτελέσει έναυσμα για αναγέννηση. Ίδωμεν....
revil Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 antreaslam σιγά μη με πρόσβαλες ρε φιλαράκι. Εγω πρώτος βγαίνω και λέω οτι ο παο είναι καλύτερος. Αυτό που με τσαντίζει όμως είναι ότι ψάχνετε ευκαιρία για να την πείτε στον άλλο.Εστω και αν αυτός ο άλλος έχει προσπαθήσει να βελτιωθει σε σχέση με πέρισυ. Και προς θεού μιλάω και για τους ολυμπιακούς.
Kandinsky Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 antreaslam σιγά μη με πρόσβαλες ρε φιλαράκι.Εγω πρώτος βγαίνω και λέω οτι ο παο είναι καλύτερος. Αυτό που με τσαντίζει όμως είναι ότι ψάχνετε ευκαιρία για να την πείτε στον άλλο.Εστω και αν αυτός ο άλλος έχει προσπαθήσει να βελτιωθει σε σχέση με πέρισυ. Και προς θεού μιλάω και για τους ολυμπιακούς.[/QUOTe] Τί ψάχνεις να βρεις τώρα... Η ύπαρξη του καθενός μας δεν χωράει πλέον την αντίθεση. Κάποτε, ολα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα την πλάκα και το καλαμπούρι, τώρα όλοι στην κακεντρέχεια, την υποβάθμιση και εξόντωση του αντίπαλου.
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 antreaslam σιγά μη με πρόσβαλες ρε φιλαράκι.Εγω πρώτος βγαίνω και λέω οτι ο παο είναι καλύτερος. Αυτό που με τσαντίζει όμως είναι ότι ψάχνετε ευκαιρία για να την πείτε στον άλλο.Εστω και αν αυτός ο άλλος έχει προσπαθήσει να βελτιωθει σε σχέση με πέρισυ. Και προς θεού μιλάω και για τους ολυμπιακούς. εννοουσα αν σε προσεβαλε η πλακα που εκανα. δεν θεωρω κακο να ψαξεις την ευκαιρια να μου την πεις,εστω κ επειδη με κερδισες στο παραθαλασσιο ταβλι επι αμμου! για μενα αυτο ειναι ο αθλητισμος. Το "πικαρισμα" του αντιπαλου! σε σχεση με φετος,του χρονου στο πολο θα ειμαι σιγουρα καλυτερος ως παναθηναικος,αλλα οταν ερθει η στιγμη να βρω τον ολυμπιακο μπροστα μου,παλι...μπρατσακια θα χρειαστουμε για να μην πνιγουμε! φυσικα κ θα δεχτω την πλακα! παντως...επειδη "ανεβασα το επιπεδο"... και παλι θερμα ευχαριστω !! ΥΓ:το προβλημα του οσφπ κατα τη γνωμη μου,δεν ειναι τοσο ο λιουις, αλλα το οτι με 4 ασσους, μολις κουραστει ο εντνι, καταρρεει ολη η ομαδα....
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 To προβλημα του Ολυμπιαλου ειναι οτι εχουν αναγαγει τον χοντρελα σε παικτη που περνει τα ματς μονος του.Ο τυπος κανει φαουλ σε καθε φαση,δεν μπορει να βαλει πανω απο 20 ποντους και αχρηστευονται και οι συμπαικτες του.Σοβαρα 5αρια δεν μπορει να μαρκαρει και ομαδες σαν και μας με μονο 5αρι τον Τομασεβιτς εχουν αναπτυξει συστηματα. Επιπλεον δεν εχει παικτες.Οταν εμεις παιζαμε με Σπανουλη-Διαμαντιδη-Χατζηβρετα-Λακοβιτς ο Καζλαουσκας εβαζε τον Κολιεβιτς.
Sinclair Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Παντως εβλεπα και σημερα η "Μεγαλυτέρα των Βαλκανιων.. :-P" ξεσαλωσε παλι σημερα κατα του Ολυμπιακου...Στους τιτλους πλεον εχει ξεπερασει και το Derby που εσχατως το βλεπω πιο σοβαρο τουλαχιστον στα πρωτοσελιδα. Μετα δεν ειναι τυχαιο οτι πουλανε 4000 φυλλα και ειναι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας...
revil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Το "πικαρισμα" του αντιπαλου! Φίλε μου δε συμφωνώ με αυτό αλλά δεν είναι εδω ο κατάλληλος τόπος για να το αναλύσω. Οσο για το πρόβλημα του ολυμπιακού στο μπάσκετ φύσικα και δεν υπάρχει. Ο ολυμπιακός μάγκες στο μπάσκετ έχει βάλει τα θεμέλια για μια πραγματικά καλή ομάδα.Το οτι δε καταφέραμε να περάσουμε στους 4 της Ευρώπης και το οτι χάσαμε από τη(Θεωρητικά)καλύτερη ομάδα της Ευρώπης το πρωτάθλημα δε μου λέει τίποτα. Εγω βλέπω οτι υπάρχει διάθεση να ξαναμπούν λεφτά με ενα ικανό άνθρωπο ο οποίος ακούει στο ονομα Γιόνας Καζλάουσκας.Θυμάστε τι είχαμε παλιά?? Ζούρο??Τόμιτς?? Και όσο για το lewis εντάξει τόσες μεταγραφές κάναμε,κάποιες δε βγήκαν. Δηλαδή αυτός φταίει για το οτι χάσαμε χτές? Ο Παναθηναικός έχει το κορμό της πρωταθλήτριας Ευρώπης που την έβλεπα και έτριβα τα μάτια μου,έχει ενα Λάκοβιτς που μου σπάει τα νεύρα αλλά είναι παιχταράς και έχει εναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης. Και για να τελειώνουμε,δίκαια πέρνει και φέτος το πρωτάθλημα. Αυτά.
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Παντως εβλεπα και σημερα η "Μεγαλυτέρα των Βαλκανιων.. :-P" ξεσαλωσε παλι σημερα κατα του Ολυμπιακου...Στους τιτλους πλεον εχει ξεπερασει και το Derby που εσχατως το βλεπω πιο σοβαρο τουλαχιστον στα πρωτοσελιδα. Μετα δεν ειναι τυχαιο οτι πουλανε 4000 φυλλα και ειναι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας... μην ασχοληστε και μην δινετε αξια στους ΗΛΙΘΙΟΥΣ (και στο λεει αυτο ενας ΟΠΑΔΟΣ του Παναθηναικου). το ντερμπυ εχει πλακα οταν ειναι να κανω καμια πλακα σε κανα φιλο γαβρο,αλλα οχι κ να δινω ενα ευρω για να διαβαζω τα δελτιου τυπου της παε γραμμενα απο τους δημοσιογραφους. οσο για την ηχω...καποτε την θεωρουσα ισαξια με το φως (καταπληκτικη εφημεριδα για καποιον που δεν διαβαζει σε αυτην τα περι ολυμπιακου κ παναθηναικου), ομως συμφωνω οτι καταξεφτιλιστει ως εφημεριδα... γιαυτο κ οι 2 μαζι,δεν πουλανε ουτε 25000 φυλλα σε ΟΛΗ την ελλαδα... (η τιμωρια που τους αξιζει)!
Narayan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Στην αντίπερα όχθη πάντως αρκετοί γουστάρουν να τους χαϊδεύουν τα αυτιά... δεν εξηγούνται αλλιώς οι πωλήσεις του "Πρωταθλητή" καθημερινά.
adi32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 εμεις δεν εχουμε προβλημα να παραδεχτουμε οτι ο παο εχει καλυτερη ομαδα στο μπασκετ και δικαια παιρνει το πρωταθλημα αλλοι ειχαν προβληματα και τα εριχναν σε παραγκες ......... αλλα τωρα πλεον νομιζω διορθωθηκαν κι αυτοι αφου σιχαθηκαν και οι ιδιοι την κατασταση που επικρατει στην ομαδα τους
Kandinsky Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Nα μην ξεχάσω να αναφέρω και τα αλητοτσογλαναροκαθήκια που έκαναν πάλι το θαύμα τους χθες....
privateer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 http://www.karaiskaki.gr/museum_gr.asp# Βιντεο από το μουσείο http://www.red-dna.com/content/view/156/36/lang,el/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.