Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ζήκος??? Κατσουράνης??? Αυτοί υποτίθεται ότι είναι καλύτεροι από Τουρέ, Νε, Στολτίδη και Καφέ ρε Μήτσο? Και νεαροί?

Σειταρίδης ναι, o Κυριάκος να βασανιστεί από κανίβαλους :mrgreen: (καλός για το γαύρο δεν είναι, σίγουρα όμως καλύτερος από τον Κωστούλα), ο Σηφάκης θα δείξει σε 2-3 χρόνια τι ψάρια πιάνει

Δημοσ.

Μα αυτή ήταν η ερώτηση ,γιατί ο καφές και ο στολτίδης είναι καλύτεροι από Ζήκο - κατσουράνη ή Καραγκούνη?Η μήπως οι Οκκάς και Μπαμπαγκίντα είναι καλύτεροι από τον Αμανατίδη ...

Εγώ πάντως είμαι περίεργος τι θα κάνει ο Σόλιντ στο κέντρο με αμυντικό χαφ

Υπάρχει περίπτωση να δούμε Τουρε-Νε-Ρίμπο τριπλέτα στο κέντρο? (Αν μείνει ο Τουρέ ) Ο μόνος σοβαρός ανασταλτικά στο κέντρο είναι ο Στολτίδης και πίσω από αυτόν δεν έχεις αντίστοιχο (Ταραλίδης) οπότε είμαι περίεργος να δω πως θα παίξει στην ευρώπη στο κέντρο.Αν έπαιρνε τον Άντζα μπορεί να τον είχε μπαλαντέρ και να έπαιζε και αυτός αμυντικό χαφ αν πχ ήταν τιμωρημένος η τραυματίας ο Στολτίδης.Α βάλε και τον Άντζα μέσα στους Έλληνες που λέγαμε πριν -

Την βλέπω την δουλειά ο ολυμπιακός να γίνεται ομαδούλα στυλ Brugge και Βασιλείας στην ευρώπη .Δλδ θα παίζει καλή μπαλίτσα , ανοιχτά μεν αλλά πάλι θα βάζει 1-2 και θα τρώει 3-4 ,πάντως πιστεύω οτι με τον Σόλιντ είναι πιθανό να κάνει το διπλό επιτέλους αν και είναι και πιθανό να χάσει από την δύναμη του στην έδρα του (Ήδη είδαμε φέτος με την Ροζεμποργκ )

Δημοσ.
Ζήκος??? Κατσουράνης??? Αυτοί υποτίθεται ότι είναι καλύτεροι από Τουρέ, Νε, Στολτίδη και Καφέ ρε Μήτσο? Και νεαροί?
Kατσε ρε συ,γιατι ο Στολτιδης και ο Καφες ΠΟΣΟ νομιζεις ειναι??Ο Νε νομιζω ειναι 27.

Τεσπα,αποψεις αλλα αντικειμενικα,αποσους ειπες ο Ζηκος και ο Κατσουρανης κατ'εμε τρωνε την θεση ΚΑΙ του Στολτιδη ΚΑΙ του Καφε ΚΑΙ (πιθανως του Νε).Και αν θες και χαφ που να μαρκαρει ΚΑΙ του Τουρε.

Χωρις πλακα,αυριο ανακοινωνει ο Ολυμπιακος τον Κατσουρανη ή τον Ζηκο.Κραταει τον Τουρε.Απο τους 3 του κεντρου ο Ριβαλντο και ο Τουρε ειναι 2.Ειλικρινα ποιος λες θαναι ο 3ος?

o Κυριάκος να βασανιστεί από κανίβαλους :mrgreen: (καλός για το γαύρο δεν είναι, σίγουρα όμως καλύτερος από τον Κωστούλα),

Σορρυ αλλα πειδη αυτος ο Ουαντου αποτι μαθαινουμε μερα με την μερα δεν ειναι και κανενας τεχνιτης,δηλαδη θα σε χαλουσε στον ρολο του σκληρου της αμυνας?(καθε ομαδα εχει ενα,αν τον λενε και Τζον Τερρυ ακομα καλυτερα)

α,και ειχα ξεχασει

Καραγκουνης?

Δημοσ.
Χωρις πλακα,αυριο ανακοινωνει ο Ολυμπιακος τον Κατσουρανη ή τον Ζηκο.Κραταει τον Τουρε.Απο τους 3 του κεντρου ο Ριβαλντο και ο Τουρε ειναι 2.Ειλικρινα ποιος λες θαναι ο 3ος?

Το Ζήκο τον πάω αλλά δεν έκανε καλή χρονιά. Ο Κατσουράνης βρίσκεται σε πτώση και δε νομίζω να ρίσκαρε ο Σόλιντ να τον βάλει ως τρίτο στο κέντρο. Άρα ο τρίτος θα ήταν ή ο Νε ή ο Τζόλε αν βάλει άλλον στα αριστερά. Παρεπιπτόντως ο Νε ρε συ είναι μόλις 23 και αυτά τα κλείνει τον άλλο μήνα. 27 είναι ο Ντομί.

Σορρυ αλλα πειδη αυτος ο Ουαντου αποτι μαθαινουμε μερα με την μερα δεν ειναι και κανενας τεχνιτης,δηλαδη θα σε χαλουσε στον ρολο του σκληρου της αμυνας?(καθε ομαδα εχει ενα,αν τον λενε και Τζον Τερρυ ακομα καλυτερα)

Δεν έχω πει πουθενά ότι ο Ουαντού είναι καλός και τεχνίτης επειδή δεν τον ξέρω! Όταν τον δω για 2-3 μήνες θα έχω άποψη. Ο Κυριάκος παρά την άσχημη χρονιά που είχε δε θα με χάλαγε στο λιμάνι αν δεν είχε το παρελθόν που έχει και καταλαβαίνεις τι εννοώ. Θα σου άρεσε εσένα να πάρετε τον Ανατολάκη? :mrgreen:

α' date='και ειχα ξεχασει

Καραγκουνης?[/quote']

Ε όχι και τον τυπάρα!!! :P Δε μου γεμίζει το μάτι αυτός ο παίκτης, δεν κάνει για τον θρύλο και ούτε είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες. Καλύτερους ψάχνω να μου πείτε, όχι ίδιας ή χειρότερης κλάσης.

Φερέλπιδες σίγουρα υπάρχουν όπως ο Τοροσίδης, ο Σηφάκης και ο Λαγός αλλά για άμεσες λύσεις? Τι?

Δημοσ.

ε οχι και τον καραγκουνη τον κολοτουμπα ελεφαντακι

Ελληνες παικτες δεν υπαρχουν πλεον παιδια

Ειδατε και την εθνικη που επιασε πατο παλι

Δημοσ.
Συμφωνώ αλλά πες μου' date=' ΠΟΙΑ αξία ΠΟΙΩΝ ελλήνων?

Πέρα από τους γνωστούς Λαγό, Σαλπιγγίδη, Παπαδόπουλο και προσθετω εγώ και το Σαμαρά που έχει αναφέρει και ο Σόλιντ, ποίος άλλος πιστεύεις ότι μπορεί να σταθεί σε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην ΕΥΡΩΠΗ. Γιατί για Ελλάδα όλοι καλοί είναι. Βλέπεις δηλαδή εσύ κάποιον στην εθνική ή εκτός εθνικής που να αξίζει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα με το δαφνοστεφανωμένο και να είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες ξένους και έλληνες παίκτες της ομάδας?

Η Άρσεναλ που λες είδες που έφτασε φέτος. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μην έχουμε έλληνες αν αυτοί δε ματώνουν τη φανέλα και δεν αποδίδουν τα μέγιστα όντας βολεμένοι και αραχτοί στα πλουσιοπάροχα και υπέρογκα για την αξία τους συμβόλαια.

Βρες μου εσύ εξαιρουμενου των προαναφερθέντων και των υπάρχοντων 5 έλληνες που θα ήθελες να δεις στα ερυθρόλευκα...[/quote']

Δανείζομαι πολύ καλό ποστ φίλου και παραθέτω :

Δεξι μπακ Τοροσιδης, Φυτανιδης, αριστερο μπακ Καπετανος, κεντρικο μπακ Παπαζαχαριας, Κυργιακος/Παπαδοπουλος, χαφ Λαγος, Παππας, επιθεση Παπαδοπουλος.

Αυτοι θα επρεπε την επομενη σεζον να ειναι στο ροστερ του Ολυμπιακου ακομη και για παγκο και εναλλακτικες λυσεις.

Μαζι με Καφε, Στολτιδη, Νικοπολιδη, Παντο, Ανατολακη, Κωνσταντινου, Οκκα, Γιαννου αντε και Τζολε θα εκαναν ενα γερο ελληνικο κορμο.

Το θεμα ειναι οτι αν επικρατησει η λογικη "Δεν υπαρχουν ελληνες παικτες 'η ειναι ακριβοι οι νεοι" τοτε δεν θα παρουμε ποτε ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ παικτες και το ΜΕΛΛΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΥΣΟΙΩΝΟ για το ελληνικο στοιχειο της ομαδας.

Nα προσθέσω επίσης την ερώτηση που έχω ξανακάνει : Τί θα κάνει η ομάδα σε λίγο καιρό που θα υπάρχουν αυστηρές ντιρεκτίβες απ' την UEFA? Θα βγει και θα πει "δε βρίσκω φτηνούς γηγενείς"?

Δημοσ.

Σε πτωση ο Κατσουρανης με μια ΑΠΛΑ ΚΑΛΗ χρονια??Δεν θα το ελεγα,απλα δεν ειχε την σουπερ περσυνη χρονια

Ελληνες παικτες μια χαρα υπαρχουν σε σχεση με αυτους που φερνουμε (παντα)!!

Διοτι πρεπει να κοιταμε και την συγκριση.Ασφαλως Ελληνας Ριβαλντο δεν υπαρχει και οσο και αν δεν τον παω τελευταια,ουτε Ελληνας Εκι.

Περα απο αυτο??

Ως Παναθηναικος εκει που ειχα Σειταριδη εχω Νιλσον.Εκει που πηρατε τον Ντομι δεν περνατε τον Λαγο?Γιατι να ψαχνουμε τον αντικαταστατη του Παπαδοπουλου στην πολωνια?

Αυτο που λεω ειναι οτι τοση ωρα εχουν πεσει στο τραπεζι καμια 10αρια ονοματα και εχετε πανω κατω συμφωνησει ολοι

Ναι,η Εθνικη επιασε πατο,περα απο τις επιλογες του Ρεχαγκελ που μουχει τον Χαριστεα και τον Ζηση τον Βρυζα μεσα,και γιατι δεν εχει φανει τιποτα τρελο απο πισω.Εντουτοις υπαρχουν καλοι απλα,αποκλειστικες απο την Ουκρανια του Σεφτσενκο.Εφερες Σεφτσενκο?Οχι.Τον Μπορχα εφερες!Εισαι χειροτερη Εθνικη απο την Αγγλια του Λαμπαρντ.Εφερες Λαμπαρντ?Οχι,τον Νε και τον Μπιτσκαν εφερες.

Το μποτομλαιν μου ειναι...Παιξε και με 11 ξενους αν ειναι ο Τσεχ,ο Τερρυ,ο Ετο και ο Μεσι.Ομως δεν μπορω να δεχτω οτι ο Αντριτς ειναι καλυτερος του Κατσουρανη ή οτι ο Τακης ο Φυσσας δεν τρωει ακομα και τωρα στα 33 του την θεση του Σεριτς

Δημοσ.

Ο Λαγός φίλε μου έπαιζε πριν 2-3 χρόνια αριστερό μπάκ πρόπερσι έπεζε αριστερό χάφ και ο Κωφφίδης τον έκανε ούτε λίγο ούτε πολύ δεκάρι.

Δημοσ.

Να προσθέσω και κατι που ισως ξεχνάτε...

για να πάρεις (αγοράσεις) κάποιον απο αυτούς...

Τοροσιδης, Φυτανιδης, αριστερο μπακ Καπετανος, κεντρικο μπακ Παπαζαχαριας, Κυργιακος/Παπαδοπουλος, χαφ Λαγος, Παππας, επιθεση Παπαδοπουλος.

πρέπει να δαπανίσεις μια περιουσία αφού οι ομάδες τους νομίζουν οτι είναι αντίστοιχα ονόματα των Μέσι, Μπελέτι κτλ!

Δημοσ.

Ρε συ καντίνσκυ, ο Καπετάνος αριστερό μπακ? Από που κι ως που? Μέσος δεν είναι?

Ενώ Πάντο, Οκκά και ΑΝατολάκη είναι οι πρώτες σου λύσεις για Ευρώπη! Δε λέω, για να παίρνουμε τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα όλοι αυτοί καλοί είναι αλλά για το κάτι παραπάνω? Με τον Παππά και τον Παπαζαχαρία θα παίξεις απέναντι στη Μπάρτσα και τη Λυόν? Ας βάλουμε και το μετρητή μα μην κρατάμε σκορ... Εκεί θες εμπειρία, όχι μόνο ελληνική ψυχή. Υπάρχουν πολύ λίγοι άξιοι Έλληνες ικάνοι να σταθούν σε υψηλό επίπεδο... Δυστυχως.

Δημοσ.

ΝΙΚΟΠΟΛ η ΣΙΦΑΚΚΗΣ

LAGOS SCHILACHI OUANTOU PATSATSOGLOU (αν ειναι καλα)

STOLTIDHS ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ

DJOLE I.AMANATIDHS η ΣΑΛΠΙΝΓΚΗΔΗΣ

RIBO

kONSTANTINOU

Με παγκο

παπα Η μπορχα, καστιλιο, ανατολακη, ζεβλακοφ, γεοργατο, μαρκο νε η καφε, νικοπολιδη η σηφακη. Εχεισ ακομα τοροσιδη η αβρααμ (δεσ παρακατο), ταραλιδη, καψη και οποιον αλλον κσομεινει τελλοσ παντον.

ΔΙΟΧΝΕΙΣ

μπαμπακιντα (εχεις παπα/καστιλιο, τι καλυτερο εχει ο μπαμπαγκιντασ??), μπουλουτ (στο διαολο), κοστουλας, λεμενς, ντανι, σουρερ, βαλλας, μαυρογενιδη, βενετιδη, χοβνανισιαν (σιγα το ταλεντο που θα πεκσει καποτε βασικος, εδο δεν πεζει ο καστιλιο), τασο κυριακο.

ΠΟΥΛΑΣ

ΤΟΥΡΕ (τρελα φραγκα για αλλες μεταγραφες, ας πουμε ενα λογικο 10 - 12 εκατομυρια, ετσι και αλιος μας τα χει πρηκσει)

ΟΚΚΑ (Πιανεις 1.5 - 2.5 εκατομυρια απο αγγλια)

και αν μπορεις να πουλησεις και μπαμπαγκιντα και ντανι αντι να σπασεις τα συμβολαια. Ακομα και τον μαριτς μπορεις να πουλησεις κανα 500.000 - 700.000, πιανει και θεση κσενου σε μας.

Βγαζεις γυρο στα 10 -15 εκατομυρια

ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ

Κατσουρανη 3 - 3.5 εκατομυρια (η ζε ρομπερτο φρεε αλλα με μεγαλο συμβολαιο)

Ι. Αμανατιδη η Σαλπινγκηδη 5-6 εκατομυρια ο 1τος, 2 - 3 ο 2ρος.

Λαγο με 1.200 τον περνεις.

Τοροσιδη η αβρααμ παπαδοπουλο για μπακ απ στισ θεσεις δεκσι μπακ και σεντερ μπακ DR-DC h DRC αν προτιματε.

ΣΚΙΛΑΣΗ η κατι αναλογο για βασικο σεντερ μπακ. με 4-5 εκατομυρια

ΣΙΦΑΚΗ για μελλοντικο και ισος και αμεσο τερματοφυλακα με 1.000.000

Χρειαζεσαι τιποτα αλλο?? μηπος ειναι αδυνατα αυτα που γραφο?? Ειναι τρομερα δυνατη αυτη η ομαδα και διατηρει το ελληνικο στοιχειο. Ο τουρε και ο οκας αναπληρονται και με το καλυτερο, δυναμονεις την αμυνα και την επιθεση με τις μεταγραφεις που λεο και εισαι μαματοσ και ετοιμοσ για αλλα κολπα. ΑΛΛΑ που μυαλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...