Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καιζερ ο καθε παιχτης δε μετριετε με μια κακη εμφανηση.

Σαφεστατα ο Καστιγιο δεν ειναι ο παιχτης που θα παει στη Τσελσυ και θα φαει τη θεση καποιου 11δατου αλλα σιγουρα ειναι ο καλυτερος παιχτης του ολυμπιακου αυτη τη στιγμη μαζι(τι αστειο)με τους 2 που μας δωσατε εσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Xoxoxo...σκατόστομος είμαι. Πέτυχα την έκπομπη της 7 πριν λίγο και φαίνεται πως τα παληκάρια το αλλάζουν το τροπάριο σιγά σιγά: "και δε μοιάζει να είναι ο κύριος Σόλιντ ο προπονητής που θα κάνει τη διαφορά...και πιστεύαμε πως θα έφτιαχνε μια νεανική ομάδα...πως θα μπορούσε να επιβληθεί στους παίχτες και να κάνει στην άκρη τους δημοσιογράφους και μπλα μπλα μπλα".

Καλά ξυπνητούρια παιδιά, γιατί οι όποιες εντός νίκες μας παρακοίμησαν.

Δημοσ.

o πρωταθλητης το γραφει ωραια (οχι οτι οι αλλες εφημεριδες δεν το λενε ωραια επισης) ο Κος Ριβαλντο θελει αλλο προπονητη, ο Κος Σολιντ αδυνατει να καταλαβει, ο Κος Τζολε δεν ειναι πια εδω, και αν ο Κος Κοκκαλης δεν αρπαξει ενα γερο σκουποξυλο ο κατηφορος δεν θα εχει τελειωμο....και επεται και συνεχια,να κανουμε ενα δημοψηφισμα?

Βγαζει παρελαση ο Σολιντ???Για να μην ανοιγουμε καινουργιο topic.

Δημοσ.

Αρχίσαμε τις κωλοτούμπες. Εδώ και καιρό υποστήριζα ότι ο άνθρωπος μόνο και μόνο απ' τις βλακείες που αραδιάζει αποκλείεται να είναι σοβαρός επαγγελματίας και κάθε μέρα που περνάει η ρήση αυτή επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο.

Πάλι οι δημοσιογράφοι φταίνε? Και γιατί? Μήπως επειδή δίνουν στον Νορβηγό βήμα για να μιλάει? Μήπως παραποιούν τις δηλώσεις του, μήπως δεν είπε ο ίδιος όσα έχει πει?

Και ο Ριβάλντο? Τώρα έγινε κακός που μίλησε για το σύστημα ενώ μόλις πριν λίγες μέρες ήταν ο Θεός που δεν τον πήγαινε ο τρισκατάρατος και καλώς είχε βγει και είχε πει τότε "έτσι που παίζουμε δε βγαίνουμε ούτε 5οι"? Φταίει μήπως ο Ριβάλντο και ο Τζόλε που στην ηλικία που είναι τους βάζει ο άλλος να παίζουν 90λεπτο ακόμα και στα φιλικά? Ειδικά τον Τζόλε που έβγαλε και Μουντιάλ?

Και πού είναι ρε παιδιά αυτή η νέα φουρνιά ποδοσφαιριστών που μας μίλησε τις προάλλες ο κος Σόλιντ ότι έρχεται από πίσω? Ο Παππάς που δεν παίζει ποτέ? Ο Μπόρχα? Ποιοί είναι οι νέοι? Και πού είναι ο σχεδιασμός της 10ετίας που λέει ότι θέλει να κάνει? Με τον Τζόλε 90 λεπτά μέσα θα τον κάνει?

Ακατάλληλος. Και για να μην παρεξηγούμαστε, κανείς δε λέει να επιστρέψει ο προηγούμενος ο οποίος καλά κάθεται εκεί που κάθεται. ΑΛΛΑ να έρθει καλύτερος και απ' τον Μπάγεβιτς και απ' τον Σόλιντ, είτε Έλληνας είτε -κυρίως- ξένος. Και μα τω Θεώ υπάρχουν....

Δημοσ.

Kandinsky οπως φαινετε δε μπορει να ερθει καλυτερος.

εκει ειναι τα επιπεδα μας ρε παιδι μου.

Και οταν εφυγε ο Μπαγεβιτς ζητουσαμε "προπονητη εγνωσμενης αξιας"

Μη μου πει καποιος οτι ο Σολιντ ειναι τετοιος και οτι τον ηξερε κανεις πριν γιατι θα βαλω τα γελια.

Και να φυγει λοιπον παλι κανα παρομοιο θα παρουμε

Δημοσ.

ακριβως ετσι ειναι

ολα τα ναυαγια ερχονται στην Ελλαδα

τον λε γκεν τον παρακαλαγαμε 4 μηνες και δεν ερχοταν

πρωτα ονοματα δεν ερχονται μην κανουμε ονειρα

Στην Ελλαδα εχουμε μαθει να τα ριχνουμε ολα στον προπονητη που ειναι η ευκολη λυση

Βλεπετε τι γινεται και με τον Κωφιδη

Περισυ λεγαμε ολοι προπονηταρας μπραβο και φετος τον βγαλαμε ασχετο χωμα και για β εθνικη..........

Δημοσ.

revil όλα σχετικά είναι. Αν το πάρουμε με την απλή γλώσσα των αριθμών και του επιπέδου πρωταθλήματος στο οποίο έχουν δουλέψει, τόσο ο Φερέρ όσο και ο Μουνιόθ είναι καλύτεροι του Σόλιντ. Θα μου πεις ότι και Μαλεζάνι ήταν και απέτυχε αλλά το θέμα ΠΑΟ είναι μεγάλο και εκεί υπάρχουν άλλες αγκυλώσεις οι οποίες δεν είναι της παρούσης.

Απεδείχθη περίτρανα ότι το "δε βρίσκω καλό προπονητή μεσούσης της περιόδου" δεν ισχύει : ο ΠΑΟ βρήκε 2 σε διάστημα 1-2 βδομάδων εκ των οποίων έκλεισε τον έναν με συνοπτικές διαδικασίες.

Ακούστηκαν κάποιες φήμες ότι θα παραιτηθεί ο Κωφίδης απ' τον Ηρακλή. Αν και τον εκτιμώ δε νομίζω ότι θα τον εκτιμήσει κανείς αν έρθει, ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο. Απ' την άλλη αποκλείεται να πάει χειρότερα απ' τον Νορβηγο ο οποίος είναι ο προπονητής με τη μεγαλύτερη υποστήριξη τα τελευταία χρόνια, με την καλύτερη αντιμετώπιση απ' τα media και τους οπαδούς και που παρόλα αυτά κατάφερε η ομάδα να μην έχει κέντρο, να μην έχει κίνηση, να μην έχει τίποτα. Θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου με σεντρόνια από πίσω στο κεφάλι του σέντερ φορ γίνομαι κι εγώ πολύ εύκολα και με πολύ λιγότερα λεφτά.

Ένα απ' τα απλά παραδείγματα ακαταλληλότητας του : Έχει καταφέρει να έχει σε δαιμονιώδη φόρμα Καστίγιο και Κωνσταντίνου και παρόλα αυτά να μην ξέρει τί να τους κάνει....

Δημοσ.

δεν θελω να γινω υποστηρικτης του αλλα περισυ αλλα λεγαμε οταν πηρε περιπατο 5 ντερμπυ με τερματα 14-3

αλλα περισυ ηταν και ο τουρες μεσα και 5-6 ακομα παικτες ενα χρονο νεωτεροι

η ομαδα πασχει περισσοτερο απο παικτες παρα απο προπονητη

στο κεντρο πλην του ιερο δεν υπαρχει αλλος πλεον

δε νομιζω οτι υπαρχει ομαδα στον κοσμο που να παιζει με 1 στο κεντρο

Δημοσ.

Εγώ τα ίδια έλεγα και πέρυσι όπως σε όσους μίλαγα τον Αύγουστο συνιστούσα ψυχραιμία γιατί τα φιλικά δεν είναι ενδεικτικά του τί θα δεις στους κανονικούς αγώνες.

Δεν έχει σημασία βέβαια ποιός απεδείχθη σωστός και ποιός λάθος, σημασία έχει να δουν κάποτε εκεί στη Διοίκηση τί συμβαίνει και να αρχίσουν να κάνουν σοβαρό σχεδιασμό. Ακόμα δλδ κι αν διώξουν αυτόν και φέρουν ακόμη και τον Μουρίνιο -που λέει ο λόγος- να ξέρουν γιατί τον έφεραν...

Δημοσ.
καιζερ ο καθε παιχτης δε μετριετε με μια κακη εμφανηση.

Ουτε με μια καλη

Αυτο λεω,το να βγαινεις μετα απο 3 γκολ στον Πανιωνιο και να λες "Αν ο Σαλπιγγιδης κανει 5εκ ποσα πρεπει να παρουμε για τον Καστιγιο" μολις την 2η αγωνιστικη τοτε κινδυνευεις να παραφουσκωσεις τα μυαλα ενος παιδιου που αν μη τι αλλο δειχνει επιρρεπης σε εξωαγωνιστικες κακες επιρροες

Δημοσ.

Δε φταίνε οι παίκτες. Έχουν καταλάβει τί γίνεται και τις ικανότητες του προπονητή τους, στην προκειμένη δλδ ισχύει ότι για ΠΑΟ. Ο παίκτης, όταν νιώσει ότι τον καθοδηγεί κάποιος με γνώσεις και ικανότητες νιώθει σιγουριά, πιστεύει πως θα επέλθει βελτίωση.

Στον Σόλιντ ποιός να πιστέψει και πώς? Όταν και οι ίδιοι παίκτες γνωρίζουν καλά ότι παιζουν χωρίς κέντρο πώς θα πιστέψουν οι ίδιοι πρώτοι απ' όλους στην ομάδα τους? Μήπως είναι τόσο άσχετοι που δεν ξέρουν τί γίνεται? Μήπως δεν έχουν καταλάβει ότι ο άνθρωπος αποδίδει σε αυτούς και μόνον τις ευθύνες? Μήπως άραγε δεν γελάνε αναμεταξύ τους όταν διαβάζουν τα "κερδίσαμε το σεβασμό της Ευρώπης", "πιστεύω ότι χάσαμε χωρίς να χρειάζεται να χάσουμε"?

Θα μου πεις "χρειάζεσαι σύστημα για να νικήσεις τον Ατρόμητο?" Στοιχειωδώς ναι. Αν παίζεις γιούρια συνεχώς με γιόμες και σεντρόνια Beretta για τις μπεκάτσες, φυσικά και χρειάζεσαι σύστημα με μια ομάδα που κλείνεται. Όταν δεν έχεις κίνηση ώστε να ανοίγουν τρύπες και να δημιουργείται χώρος, φυσικά και είναι πολύ πιθανό να τον πιεις πικρό ακόμα και με μικρές και αδύνατες ομάδες.

Δημοσ.

φτασαμε προς το τελος να εχουμε 4 επιθετικους μεσα στην περιοχη να καθονται ακινητοι με τα χερια στη μεση να περιμενουν τη μπαλλα απο σεντρα του Ανατολακη

Δημοσ.

Πάντως, επειδή ειπώθηκε αυτό, εγώ σαφώς και τον ήξερα τον Σόλιντ όταν τον πήρε ο Ολυμπιακός. Δεν τον ήξερα όταν πήγε να τον πάρει ο Παναθηναϊκός όμως. :mrgreen:

Δημοσ.
Πάντως, επειδή ειπώθηκε αυτό, εγώ σαφώς και τον ήξερα τον Σόλιντ όταν τον πήρε ο Ολυμπιακός. Δεν τον ήξερα όταν πήγε να τον πάρει ο Παναθηναϊκός όμως. :mrgreen:

Πάρε ένα πολύ ωραίο πρωτοσέλιδο της 8/2/05:

60_h.jpg

"Λάτρης της πειθαρχίας, φουλ επίθεση και χτίσιμο ομάδας".

Ειδικά το 3ο.......καλά μας την έπαιξε ο Τζίγγερ.:-D

Και μια και κάνουμε βλακ χιούμορ, να κι ένα δικό μας (τρόπος του λέγειν βέβαια)

967969961943962964943964955959di5.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...