Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά ουσιαστικά κριτικάρεις τα κεφάλια επειδή προέβαλαν ως υπαίτιους του ευρωπαϊκού κρέατος τον προπονητή. Δεκτό. Το θέμα βέβαια είναι ότι τουλάχιστον έτσι όπως το βλέπω εγώ και συ με το να χρησιμοποιείς εκφράσεις τύπου "τρίψτε τον στα μούτρα σας" εν μέρει παίζεις το παιχνίδι τους ρε συ. Οι μαλακίες έγιναν (όπως έγιναν και στην ομάδα μου για να μη νομίζεις ότι μιλάω όντας έξω απο τον χορό). Δε νομίζω ότι με το να εκφράζετε την αντίθεση σας στην συμπολίτευση της Θύρας λ& χρεώνοντας στον Σόλιντ καταφέρνετε τίποτα. Μονά ζυγά δικά τους...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μονάχα που δεν εκφράζω τη δεδομένη στιγμή τίποτα περισσότερο από την αγανάκτησή μου και μάλιστα κατά τρόπο που δε συνιστά και θέση που θα καθορίσει τα μελλοντικά πράγματα. Ούτε ανακοινώσεις βγάζω, ούτε 30.000 κόσμο επηρεάζω, ούτε στα διοικητικά πράγματα είμαι χωμένος μέχρι το λαιμό, ούτε με εισιτήρια παίζω, ούτε σε εκπομπές βγαίνω να λέω το μακρύ και το κοντό μου και να γίνομαι, ευτυχώς, περίγελος στο Μητσικώστα.

Τη δεδομένη μάλιστα στιγμή LL_NEO δε με νοιάζει καν αν καταφέρνω τίποτα. Ας μη σώσουν να πάρουν πρωτάθλημα, ας μη σώσουν να βγουν CL. Θα ζήσω κι εγώ, θα ζήσουν κι αυτοί. Την υποκρισία δεν αντέχω και την έλλειψη αυτοκριτικής. Αν θεωρούν πως η περίπτωση Σόλιντ ήταν άλλο ένα ψιλοφιάσκο (όπως σιγά σιγά αρχίζουν και παραδέχονται) της δοίκησης, τότε είναι συνυπεύθυνοι για τη στήριξη που του παρείχαν. Κι αυτά τα "παίχτες ξοφλημένοι, ο Θρύλος δεν πεθαίνει" τ' ακούω βερεσέ, από τη στιγμή που κανένας παίχτης δεν μπαίνει με νταηλίκι, αλλά κάποιος τον κράτησε και κάποιος τον χρησιμοποιεί. Κι αν αυτό συμβαίνει τότε μιλάμε για σκιάχτρα προπονητές που καλό είναι να πάνε στην ευχή της Παναγιάς.

Δημοσ.

Να πω καί εγώ την άποψή μου.Κάποιοι φίλοι μου Ολυμπιακοί είχαν ειρωνευτεί αγρίως τον Μπάκε κατά την πρόσληψή του καί δεν σκέφτηκαν ότι άλλη μιά από τα ίδια είναι καί ο μίστερ Σόλιντ.Απλά ο Σόλιντ είχε να δουλέψει με καλύτερης ποιότητα παίχτες καί έτσι δεν φαίνονταν αρκετά οί αδυναμίες τού προπονητή.Τώρα όμως πού βασικοί παίχτες έχουν 'καεί' καί δεν τραβάνε όπως Τζώρτζεβιτς,Ριβάλντο,Γεωργάτος,Ανατολάκης(Τι έπαθε ο δύσμοιρος στη φάση τού γκολ από τον Μερίνο!) ο Σόλιντ πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί γιά τη θέση του.Πιστεύω ότι στο ταπεραμέντο το Ελληνικό ταιριάζουν Λατίνοι προπονητές καί όχι Βόρειοι.Θα έλεγα βέβαια πρωτίστως γιά Έλληνες προπονητές αλλά πού να τούς βρείς τούς καλούς.

Δημοσ.

ποτε δεν ειμαι της αποψης πως για ολα φταει ο προπονητης και αλλαξτε συνεχεια προπονητες σαν τα πουκαμισα

οι ευθυνες ειναι πιο ψηλα νομιζω

το να διωξουμε τωρα τον Σολιντ δε θα βγαλει πουθενα

Δημοσ.

Εμένα δε θα με χάλαγε καθόλου να έρθει ένας άνθρωπος που δήλωσε ότι οι παίκτες κάνουν το σύστημα (Άντιτς).

Είναι νωρίς ακόμα αλλά πιστεύω ότι τα χειρότερα έπονται. Η ομάδα δεν παίζει μπάλα, δεν μπορει να αναπτυχθει και δεν μπορεί να κάνει ευκαιρίες. Τί διάολο, ακόμα και ένας υποτυπώδης τρόπος παιχνιδιού θα έπρεπε να έχει φανεί ως τώρα.

Δημοσ.

πιστευετε οτι αν ερθει οποιοσδηποτε προπονητης με το κεντρο αυτο που εχει η ομαδα προκειται να γινει κανενα θαυμα?

Δημοσ.

blueviper πήραμε πρωταθλήματα με άχρηστους προπονητές κυρ Γιάννης Μπιγκόν.Καταλαβαίνω τη θλίψη σου γιατί προαγόρασες διαρκείας του βάζελου και τελικά σε έστησε ο πρίγκηπας

Ρώτα τον Τάκη, τον Αλέκο και τον Άκη που κρατάνε τα μπόσικα στο πλευρό του Πρόεδρα κι ανεβοκατεβάζουν κόσμο και κοσμάκη.

Εχεις αποδείξεις;

Ελπίζω να καλύφθηκαν οι φιλοδοξίες σας και με το παραπάνω εδώ και 2 χρόνια.

με το πρίγκηπα έφαγες 3 από τη Μόλντε (ομαδάρα ) 5άρες απο Ρόζενμποργκ και Ρεάλ και προκρίθηκες από μια κόντρα του Γιαννακόπουλου.4 χρόνια πήγες μια φορά στους 8.Ωραία

Όπως έχουν φτάσει τα πράγματα καλό είναι να πετάνε τα διαρκείας στη μούρη του Κόκκαλη και του Τάκη...φτύσιμο κανονικό κι άντε γεια.

Αυτοί στηρίζουν οικονομικά την ομάδα.Εσυ πατάς γήπεδο η κάνεις εκδρομές να δεις τον Αστέρα

αλλά κάνατε τουμπεκί ψιλοκομμένο όταν τίποτα εξ αυτών δε συνέβη και τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε το μάρμαρο

Τι θες να κάνουμε να φύγει ο Κόκκαλης και να αναλάβεις εσύ;

Και η διοίκηση το έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, μόνο που είχε τρύπα και τελικώς κατέληξε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα...χειρωνακτική εργασία κι ολοκλήρωση κατ' επανάληψη

Η διοικηση πήρε στο Σόλιντ τις 5ες 6ες επιλογές που ζήτησε από κάθε θέση.Αν εσύ περιμένεις πως θα κερδίσεις Βαλένθια και Ρόμα με το επιθετικό δίδυμο της Εθνικής Κύπρου..

Πάντως αυτό που συμβαίνει μας σπάει τα νεύρα.Μια αντεπίθεση κάνουν όλοι και βάζουν ένα γκολ.Και στη τελική δεν είναι σύστημα αυτό βαθιές μπαλιές στον Κωνσταντίνου .Το κάνει η Τσέλσι αλλά αντί για Μάριτς έχει Λάμπαρντ και αντί για τον Στολτίδη έχει Μακελελέ(αυτός ξέρει κοντρόλ)

Τελικα ποσο κοστιζει ο Καστιγιο?(ή κοστολογειται ΜΟΝΟ μετα απο ματς που σκοραρει?)

Οσες νίκες έχουμε τα τελευταία δέκα χρόνια εναντίον σας τόσα εκ ευρώ

Δημοσ.

Καλώστα τα παιδιά...κι αργήσατε! :)

blueviper πήραμε πρωταθλήματα με άχρηστους προπονητές κυρ Γιάννης Μπιγκόν.Καταλαβαίνω τη θλίψη σου γιατί προαγόρασες διαρκείας του βάζελου και τελικά σε έστησε ο πρίγκηπας

Αν αναζητάς επί ματαίω αγαπητικούς, τσίμπα έναν καθρέφτη. Κάνε και μια αυτοκριτική υγειώς σκεπτόμενε, για τα όσα είπες και δεν είπες ποτέ και ξαναέλα να τα πούμε.

Εχεις αποδείξεις;

30.000 κόσμος βρίσκεται κάτω από την φιλόξενη θαλπωρή της Θύρας 7...χρειάζεσαι αποδείξεις, για να καταλάβεις πως 1+1=2 και πως έχεις τη δύναμη να καθορίσεις τις εξελίξεις μέσα στην ομάδα, όταν μάλιστα διαθέτεις και μέλη στο δοικητικό συμβούλιο;

με το πρίγκηπα έφαγες 3 από τη Μόλντε (ομαδάρα ) 5άρες απο Ρόζενμποργκ και Ρεάλ και προκρίθηκες από μια κόντρα του Γιαννακόπουλου.4 χρόνια πήγες μια φορά στους 8.Ωραία

Βρε δε πα να κόψει και το λαιμό του κι ο Μπάγεβιτς! Είπαμε...για νοσταλγούς ψάξε αλλού. Σε λάθος άνθρωπο τα λες. Να το χαίρεσαι κι ο ίδιος το ευρωπαϊκό όραμα, μια και είσαι συνυπεύθυνος, από τη στιγμή που αποφάσισες να λαμβάνεις μέρος ενεργά στις αποφάσεις του συλλόγου, έμμεσα ή άμεσα. 2 χρόνια τώρα συνεχίζεται η καζούρα στην Ευρώπη και δεν πήγες πουθενά. Ωραία (υπέρβαση)!

Αυτοί στηρίζουν οικονομικά την ομάδα.Εσυ πατάς γήπεδο η κάνεις εκδρομές να δεις τον Αστέρα

Τα έχω γράψει και στο παρελθόν. Στηρίζουν οικονομικά την ομάδα και πολλοί εξ αυτών συνιστούν και καρκίνωμά της. Το έχουμε διαπιστώσει σε πλείστες όσες περιπτώσεις, που είτε είναι υπεύθυνοι για καφριλίκια γηπεδικά που οδηγούν σε τιμωρίες, είτε αποφασίζουν και διατάζουν για εσωτερικά ζητήματα της ομάδας με βάση το ιδιαίτερο συμφέρον τους. Στρατιές οπαδών δε γουστάρω.

Όσο για το τι κάνω και δεν κάνω, κόψε. Δε με ξέρεις κι από χθες.

Τι θες να κάνουμε να φύγει ο Κόκκαλης και να αναλάβεις εσύ;

Όχι...έχω καλύτερη λύση. Να αναλάβει η Θύρα 7 τα ηνία αποκλειστικά, με τον Τάκη πρόεδρο που γράφει και στο γυαλί για να προκαλούμε και την πανελλήνια θυμηδία και να γίνουμε συμπαθείς. Ο Σωκράτης μπορεί να παραμείνει για να σηκώνει τα Κύπελλα από το χέρι του Τζόλε, όταν θα φτάσει ο τελευταίος τα 52 του.

Η διοικηση πήρε στο Σόλιντ τις 5ες 6ες επιλογές που ζήτησε από κάθε θέση.Αν εσύ περιμένεις πως θα κερδίσεις Βαλένθια και Ρόμα με το επιθετικό δίδυμο της Εθνικής Κύπρου..

Ψψψψ...τέτοια ζημιά του έκαναν του Ευρωπαίου και δε βγήκε να διαμαρτυρηθεί, αλλά δήλωσε εν τέλει πως είναι ικανοποιημένος από το υλικό; Λες κι όλα τα προηγούμενα χρόνια, η διοίκηση έπαιρνε τις πρώτες και δεν έκανε του κεφαλιού της στις ντίβες, αγνοώντας τις επιθυμίες του προπονητή. Λες και το Λεγκέν δεν τον αποκτήσαμε, ακριβώς γιατί δεν θέλησε να μπλέξει με ένα λειψό μπάτζετ και με διοίκηση που οι φιλοδοξίες της είναι μονάχα στα χαρτιά, για να καταλήξουμε τελικά με τον οραματιστή ψιλικατζή που τον αγκαλιάσατε σαν το Σωτήρα, αν κι οι περγαμηνές του δεν ήταν ποτέ τέτοιες. Δεν ξέρω τι έργο θα αφήσει πίσω του ο Μουνιόθ, αλλά ως όνομα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τον Ευρωπαίο και μάλιστα κατέληξε σε ομάδα που δεν παίζει στο CL, αλλά στο UEFA. Ο δικός μας πως διάολο δεν μπορεί να βρει κανένα σοβαρό όνομα να έρθει; Αν έχει πάντως αφοδευμένο τον προπονητή η διοίκηση, τότε προφανώς τον θεωρεί σκιάχτρο κι η ίδια.

Ανακοινώσεις για τον πρώην βγάλαμε και τον στείλαμε στας εξοχάς (μάλλον μόνος του έφυγε, αλλά δε βαριέσαι). Καμιά ανακοίνωση για τα χάλια μας τα μαύρα και κυρίως για τις ευθύνες που μας βαραίνουν, δεν έχω δει ακόμα και δεν πρόκειται. Όλοι οι άλλοι φταίνε...η 7 ποτέ!

Πάντως αυτό που συμβαίνει μας σπάει τα νεύρα.Μια αντεπίθεση κάνουν όλοι και βάζουν ένα γκολ.Και στη τελική δεν είναι σύστημα αυτό βαθιές μπαλιές στον Κωνσταντίνου .Το κάνει η Τσέλσι αλλά αντί για Μάριτς έχει Λάμπαρντ και αντί για τον Στολτίδη έχει Μακελελέ(αυτός ξέρει κοντρόλ)

Ο κάθε προπονητής κρίνεται από τις επιλογές και τη διαχείριση του υλικού του. Ακόμα κι αν αυτές οι πρώτες δεν ήταν αποκλειστικά δικές του (κάτι που δεν ενστερνίζομαι), στον δεύτερο τομέα τα έχει κάνει σαν τα μούτρα του. Η ομάδα παραπαίει, η έδρα μας έχει γίνει μπάτε σκύλοι αλέστε στην Ευρώπη κι από αυτοματισμούς...κλάφτα Χαράλαμπε.

Τώρα βγήκε κι ο Ριβάλντο να τα σούρει. Λες να προτάξετε τις δηλώσεις του στην επόμενη ανακοίνωσή σας που θα μιλάει πάλι για ευρωπαϊκά οράματα, όπως κι η προηγούμενη;

Ζήσε εσύ με τις υπέρλαμπρες νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση έχει τον οργανωμένο που της αξίζει και τούμπαλιν. Έτσι χαίρονται κι εκεί ψηλά και χαμογελούν...από τις εντός νίκες, που νομοτελειακά, δεν θα τις έχεις πάντα.

Δημοσ.

Την ομάδα τη στηρίζει οικονομικά από πλευράς διοίκησης ο Κόκκαλης. Από πλευράς οπαδών τη στηρίζουν οικονομικά πολλοί περισσοτεροι από τους οργανωμένους που προφανώς εννοείς, τη στηρίζουν και όσοι τα σκάνε στα εισιτήρια (διαρκείας ή μη), φανέλες, μέλη, κλπ. Θα ήταν πολύ αδικο να υποστηριζουμε οτι οι μόνοι οπαδοι που στηρίζουν οικονομικά την εκάστοτε ομάδα ειναι οι οργανωμένοι, δε νομίζεις? Ειδικά μάλιστα όταν έχουν γινει και αυτοί στο παρελθον αφορμή για να χάσει χρήματα η ομαδα αλλά και οι υπόλοιποι οπαδοί με τα διαρκείας τους, λόγω επεισοδίων. Κι ακόμα πιό ειδικα, όταν ειδικά στον Ολυμπιακό παίζεται εδώ και χρόνια το έργο "όλοι μέλη" και βλέπεις απλό κοσμάκη να πληρώνει για να βοηθήσει την ομάδα και κανει και τα παιδιά του μέλη.

Όσον αφορά τις επιλογές του Σόλιντ, επειδή το έχω ακούσει από αρκετό κόσμο αυτό το επιχειρημα περι 4ων, 5ων, 6ων κλπ επιλογών, θέλω να ρωτήσω τα εξής : Πώς είναι γνωστό σε τί θέση βρίσκονταν οι επιλογές που ήρθαν στην ομάδα? Κι απ' τη στιγμή που ο ίδιος ο προπονητής εχει κατά καιρούς δηλώσει ευχαριστημένος απ' τη στελέχωση της ομάδας και απο το εργασιακό κλίμα στον Ολυμπιακό, γιατι το αμφισβητούμε?

Κι αν υποθεσουμε ότι το αμφισβητούμε, ποιος φταίει που δεν ήρθαν οι παικτες που -τυχόν- ζήτησε ο προπονητής? Ο Λούβαρης? Ποιός ειναι στην ουσία η διοίκηση?

Δημοσ.

Έντελώς άχρηστο ποστ.

Και πιο πολύ απο όλους τη στηρίζουν εκείνοι που προσδίδουν στον Ολυμπιακό το market value που αναγκάζει τη ΝΕΤ να σκάσει 8 εκ € για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα τη Vodafone να πληρώνει τη φανέλα κοκ και που κάνουν τον Κόκκαλη να ελπίζει σε εκείνες τις ταμειακές ροές που θα ξεπληρώσουν την επένδυση του

Δημοσ.
Την ομάδα τη στηρίζει οικονομικά από πλευράς διοίκησης ο Κόκκαλης. Από πλευράς οπαδών τη στηρίζουν οικονομικά πολλοί περισσοτεροι από τους οργανωμένους που προφανώς εννοείς, τη στηρίζουν και όσοι τα σκάνε στα εισιτήρια (διαρκείας ή μη), φανέλες, μέλη, κλπ. Θα ήταν πολύ αδικο να υποστηριζουμε οτι οι μόνοι οπαδοι που στηρίζουν οικονομικά την εκάστοτε ομάδα ειναι οι οργανωμένοι, δε νομίζεις? Ειδικά μάλιστα όταν έχουν γινει και αυτοί στο παρελθον αφορμή για να χάσει χρήματα η ομαδα αλλά και οι υπόλοιποι οπαδοί με τα διαρκείας τους, λόγω επεισοδίων. Κι ακόμα πιό ειδικα, όταν ειδικά στον Ολυμπιακό παίζεται εδώ και χρόνια το έργο "όλοι μέλη" και βλέπεις απλό κοσμάκη να πληρώνει για να βοηθήσει την ομάδα και κανει και τα παιδιά του μέλη.

Όσον αφορά τις επιλογές του Σόλιντ, επειδή το έχω ακούσει από αρκετό κόσμο αυτό το επιχειρημα περι 4ων, 5ων, 6ων κλπ επιλογών, θέλω να ρωτήσω τα εξής : Πώς είναι γνωστό σε τί θέση βρίσκονταν οι επιλογές που ήρθαν στην ομάδα? Κι απ' τη στιγμή που ο ίδιος ο προπονητής εχει κατά καιρούς δηλώσει ευχαριστημένος απ' τη στελέχωση της ομάδας και απο το εργασιακό κλίμα στον Ολυμπιακό, γιατι το αμφισβητούμε?

Κι αν υποθεσουμε ότι το αμφισβητούμε, ποιος φταίει που δεν ήρθαν οι παικτες που -τυχόν- ζήτησε ο προπονητής? Ο Λούβαρης? Ποιός ειναι στην ουσία η διοίκηση?

Ετσι ειναι τα πραγματα , καλα τα λες φιλε.

Δημοσ.

Αυτό σε πείραξε; Οι πεντάρες και οι τριάρες έξω; Οι τεσσάρες του "προπονηταρά" (του κώλου) Σόλιντ μέσα στο Καραϊσκάκη δε σε πειράζουνε;

Ε ρε γέλια.

Δημοσ.

Με τι ασχολειστε τωρα?

Απλα ντροπη μας.

Και να σας πω κατι?

Ας το χασουμε το πρωταθλημα απο το βαζελο μπας και βαλουν εκει ψηλα μυαλο και δουμε ασπρη μερα.

καληνυχτα μας

Δημοσ.

Ότι και να λέμε, άνθρωπος που λέει μετά τα τόσα στραπάτσα φέτος (αφήνω κατά μερος τα περσινά) ότι "έχουμε κερδισει τον σεβασμό της Ευρώπης με τις εμφανίσεις μας" ειναι το λιγότερο για γέλια. Δυστυχώς όμως, αν κρίνω κι απ' τη σημερινη τραγική εμφάνιση που η ομάδα για άλλη μια φορά από ανάπτυξη ήταν μηδέν, απο ομαδική λειτουργία ήταν μηδέν, κι από ευκαιρίες σχεδόν μηδέν, δε θά'χουμε γέλια αλλά μεγάλα κλάματα.

Θεωρώ πως ο προεδρος θα πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες για αντικατάσταση του ακατάλληλου αυτού ανθρώπου το συντομότερο. Μένει να δούμε αν όντως θα είναι καλύτερο να φύγει άμεσα ή το καλοκαίρι. Το παράδειγμα του ΠΑΟ έδειξε πάντως ότι προπονητές υπάρχουν και ο Άντιτς που ανάφερα παραπάνω ειναι σαφώς ανώτερος του Σόλιντ όπως το ίδιο μεγαλύτερα ονόματα ειναι και οι Μουνιόθ, Φερέρ που τους κοροιδεύουμε λες κι εμείς έχουμε τον νέο Γκόρσκι.

Δυστυχώς για τον Νορβηγό, οι δικαιολογίες έχουν σωθεί. Οι παίκτες που πήρε είναι δικοί του, κι αν ακόμα υποθέσουμε οτι δεν του πηραν τις πρώτες επιλογές, είθισται ο προπονητής όταν θέτει μαζί με τη διοίκηση τους στόχους της ομάδας (ή του τους θέτουν) να σκέφτεται : "Mε ποιούς μπορώ να πετύχω τους στοχους μου? Με τους 1,2,3,4 παικτες για τη θέση του αμυντικού χαφ" (πχ). Αν η διοίκηση μου πάρει κάποιον 5, βεβαιως και θα μπορώ να διαμαρτύρομαι. Αν όμως μου πάρει εναν απ' τη λίστα, τότε είμαι υποχρεωμένος να δουλέψω και να πετύχω. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα με καθιστα αποτυχημένο.

Αν τώρα για να φτιάξει ο κος Σόλιντ ομάδα που να μπορεί να κερδίζει τον Ατρόμητο χρειάζεται τον Μεσσι, τον Ζαμπρότα και τον Καναβάρο, ε τότε καλά κρασιά. Το θέμα ομως όπως φαινεται απ' το παιχνίδι της ομάδας δεν ειναι τα πρόσωπα αλλά το σύστημα, ένα σύστημα που δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό και αυτούς τους παικτες και επιμένει να μην θέλει να το καταλάβει.

Btw, πρώτη νίκη του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα. Καλά πάμε......

Δημοσ.
Εμένα δε θα με χάλαγε καθόλου να έρθει ένας άνθρωπος που δήλωσε ότι οι παίκτες κάνουν το σύστημα (Άντιτς).

Ελπιζω να εχεις ψυλιαστει γιατι δεν ηρθε ο Αντιτς σε μας και γιατι αποκλειεται να ερθει και σε σας.Ο ιδιος λογος ειναι

Θα'χε πολυ πλακα να προσπαθουσες να τον πουλησες αυτη την βδομαδα με το ποσο που εικαζεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...