blueviper Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 sniper_206...μην επαναλαμβανόμαστε. Η παρούσα ομάδα είναι ΚΑΙ έργο Σόλιντ. Ανεύθυνο θα τον βγάλουμε άξαφνα; Εκτός αν την έφτιαξα εγώ και δεν το πήρα χαμπάρι. Σε μια τέτοια περίπτωση θέλω να απολογηθώ απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού που μέσα σε 2 χρόνια παρουσίας στο CL δεν κατόρθωσα να κάνω τίποτα περισσότερο από ό,τι οι προηγούμενοι.
punky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ήταν τέτοιο ξαναζεσταμένο φαγητό,το μενού που σέρβιρε πάλι ο Κορυφαίος, που βαριέμαι και να πειράξω τους γάβρους φίλους μου αύριο. Καλά ρε σεις; Ο Κόκκαλης έχει πάθει εγκεφαλικό; Έχει σουτάρει προπονητές για ψύλλου πήδημα, και το μαλάκα το Νορβηγό τον έχει και τον καμαρώνει; Πιο χυδαία, αντιεπαγγελματική και άνανδρη μούρη δεν έχω ξαναδεί. - Μανούρα γίνεται στα αποδυτηρια και δεν επιβάλλεται; (σφαλιάρα Καστίγιο) - Φτύνει μια ολόκληρη ομάδα ο Τουρέ με τα έρχομαι-δεν έρχομαι, και δεν έχει τα αρχίδια να τον κρατήσει πάγκο αλλά βάζει και καλά τους άλλους να ψηφίσουν; - Μονίμως φταίνε οι ποδοσφαιριστές που δεν κάνουν όσα σπουδαία τους έχει μάθει; Σε κάθε κακό αποτέλεσμα, ΔΙΝΕΙ τους συνεργάτες του.
revil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 δεν κατόρθωσα να κάνω τίποτα περισσότερο από ό,τι οι προηγούμενοι. σε 5 αγωνες εντος εδρας εχουμε 4 ηττες και σκορ 6-13. Λίγο το εχεις αυτο? Αν δε κανουμε και λιγη πλακιτσα μεσα στα χαλια μας δε βγαζουμε ακρη δυστυχως edit : Μου εφερε ο θειος απο Αμερικη το καινουριο φμ. Ας παω να παιξω μπας και κερδισουμε κανα αγωνα στο τσουλου
blueviper Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Όσοι πλάκα θέλετε παιδιά. Εδώ κάνει πλάκα ο Σωκράτης, μεταξύ μας θα τα χαλάσουμε τώρα!
Panahs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Εκτός αν την έφτιαξα εγώ και δεν το πήρα χαμπάρι. Σε μια τέτοια περίπτωση θέλω να απολογηθώ απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού που μέσα σε 2 χρόνια παρουσίας στο CL δεν κατόρθωσα να κάνω τίποτα περισσότερο από ό,τι οι προηγούμενοι. Απλά respect! :mrgreen:
punky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Όσοι πλάκα θέλετε παιδιά. Ε, δεν μου κάνει καρδιά μωρέ. Είσαι που είσαι "θλιμένη οχιά" στο όνομα. Να είσαι και στη χάρη; Μόνο στον παιδικό μου φίλο έστειλα ένα μήνυμα αγάπης. Για να του θυμίσω να βγάλει το ευρωπαϊκό του κουστούμι. Μην το τσαλακώσει πάνω στον καναπέ.
cool_alex Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Απορώ.... Αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε μια τέτοια Ρόμα, πότε θα κερδίσουμε;;;; Οι μόνοι αξιόλογοι στο παιχνίδι: Ανατολάκης, Σέζαρ, Στολτίδης, Καστίγιο, Νικοπολίδης, Κωνσταντίνου. Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς, Καφές: έχουν προσφέρει πολλά αλλά τα έχουν φάει τα ψωμιά τους. Ευχαριστούμε κύριοι για ό,τι έχετε προσφέρει αλλά δε θα πάρουμε άλλο. Έτσι όπως είναι τα πράγματα με όλες ανεξαιρέτως τις ελληνικές ομάδες, καλύτερα να πέσουμε και πιο χαμηλά στην κατάταξη της UEFA, μπας και βάλουν επιτέλους μυαλό οι "μεγαλοπαράγοντες", φτιάξουν ομάδες και δούμε άσπρη μέρα. Για τη Ελλάδα, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος! Για την Ευρώπη όμως ο μονόφθαλμος δεν αρκεί. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει μια νίκη στην έδρα του (θέλουμε και εκτός, η ΑΕΚ έχει να κερδίσει στο CL εδώ και πολλά χρόνια κι ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει επειδή απέκλυσε τη Μέταλουργκ... Έλεος δηλαδή!
Arxon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Απορώ.... Αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε μια τέτοια Ρόμα, πότε θα κερδίσουμε;;;;Οι μόνοι αξιόλογοι στο παιχνίδι: Ανατολάκης, Σέζαρ, Στολτίδης, Καστίγιο, Νικοπολίδης, Κωνσταντίνου. Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς, Καφές: έχουν προσφέρει πολλά αλλά τα έχουν φάει τα ψωμιά τους. Ευχαριστούμε κύριοι για ό,τι έχετε προσφέρει αλλά δε θα πάρουμε άλλο. Έτσι όπως είναι τα πράγματα με όλες ανεξαιρέτως τις ελληνικές ομάδες, καλύτερα να πέσουμε και πιο χαμηλά στην κατάταξη της UEFA, μπας και βάλουν επιτέλους μυαλό οι "μεγαλοπαράγοντες", φτιάξουν ομάδες και δούμε άσπρη μέρα. Για τη Ελλάδα, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος! Για την Ευρώπη όμως ο μονόφθαλμος δεν αρκεί. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει μια νίκη στην έδρα του (θέλουμε και εκτός, η ΑΕΚ έχει να κερδίσει στο CL εδώ και πολλά χρόνια κι ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει επειδή απέκλυσε τη Μέταλουργκ... Έλεος δηλαδή! δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου. Δυστυχώς δεν πρόκειται να γίνουν ριζικές αλλαγές αν δεν αρχίσουμε να χάνουμε το πρωτάθλημα. Με τα χάλια που εχει ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ αυτό είναι δύσκολο. Οσο θα βασιλεύουμε στην Ελλαδα δεν θα ενδιαφέρει τους παράγοντες η Ευρωπη ουσιαστικά.Εδω θα είμαστε που θα πανηγυριζουμε στο τέλος το πρωτάθλημα και μια απο τα ιδια. Ρουτινα
Arxon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Καλά ρε σεις; Ο Κόκκαλης έχει πάθει εγκεφαλικό; Έχει σουτάρει προπονητές για ψύλλου πήδημα, και το μαλάκα το Νορβηγό τον έχει και τον καμαρώνει; Πιο χυδαία, αντιεπαγγελματική και άνανδρη μούρη δεν έχω ξαναδεί. αν ηξερες την ρητρα που εβαλε οταν ηρθε σε περιπτωση που τον απολυσουν ουτε εσυ δεν θα τον εδιωχνες...γιατι νομιζεις οτι δεν τον διωχνει?Γιατι θα πονεσει η τσεπουλα του
The_player Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ακουστε και την δικη μου αποψη... 1.Καταρχην ο Ολυμπιακος ηταν πολυ αααααργοοος....μιλαμε μεχρι να αλλαξουνε πασες οι παικτες μεχρι να κατεβασουν την μπαλα ..μεχρι να πασαρουν...μεχρ μεχρι μεχρι...Το συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι το γρηγορο..Η Ρομα χθες αλλαζε με την μια μπαλιες... 2.Θυμηθειτε τον καλο Ολυμπιακο...τοτε που ειχε κανει την καλη πορεια...τι θυμαστε...? Εγω θυμαμαι τα μπακ να εχουν ολη την πλευρα...και να ειναι επιθεση αμυνα...πανω-κατω....οταν αυτο εγινε χθες...υπηρχαν κενα στην αμυνα.....γιατι τα μπακ ειναι αργα..και ειναι και μεγαλοι σε ηλικια... 3.Βαρομετρο ο Τζορτζεβιτς...Ετσι δεν λεγαμε τα προηγουμενα χρονια..? Ετσι ειναι ....δεν ειναι οτι αυτο συμβαινει τα τελευταια 2-3 χρονια...10 χρονια ολοι απο τον Τζολε τα περιμενουν...και το παιχνιδι της ομαδας παρολο που αλλαξαν προπονητες ,εκει στηριζεται...ομως....Φετος ο Τζολε εχει ακομα εναν χρονο στις πλατες του....εχει και ενα Μουντιαλ....εχει και συνεχομενα παιχνιδια...ελεος...πως να παιξει το παλικαρι....? 4.Ολοι τα ριχνουν στον Καφε....Το παιδι τυχαινει να το γνωριζω και προσωπικα...μπορει να ειναι ντεφορμε...αλλωστε παντρευτηκε και προσφατα....αλλα...απο ποτε ο Καφες αμυντικο χαφ? Για πειτε μας...? Μηπως επαιζε στη Βεροια απο οπου ξεκινησε..? Μηπως επαιζε στον Παοκ?...Ο Καφες ειναι το κλασσικο οκταρι...Περιπου στη θεση του Ριβαλντο...Εχει επιθετικες αρετες και οχι αμυντικες.... 5.Και παμε στους φιλαθλους και παλι....Που ειναι η εδρα που τρωει μεταλα...? Που ειναι ο φανατισμος που θα ξεσηκωσει τους παικτες..?.0-1 χανατε στο 75....δεν χανατε 0-3....και το γηπεδο ηταν παγος..... Ο Μπαγεβιτς σας εφταιγε τοτε μονο και τον διωξατε.(εννοω την Θυρα 7)...Ετσι ομως ειναι η Ζωη....Θα γυρισει ο τροχος...θα μαμησει και ο φτωχος... 6.Ο Σολιντ....Εχει και αυτος τις ευθυνες του....Για μενα περισσοτερο γιατι δεν τολμα να βαλει τις βεντετες στον παγκο...και επειδη φοβαται....να ακουει τον κοσμο να του κανει υποδειξεις....οπως χτες που φωναζε "Πατσατζογλου"... Αυτη η Ρομα ηταν για μια ευκολη βραδια νικης...χτες...Δεν μου εδειξε απολυτως τιποτα...εκτος απο νεανικη φρεσκαδα απολυτο πρεσιγκ...και πασες με την μια...Και αν δεν βαριοτανε ο Τοτι στο τελος να το χωσει το παστελακι...θα ειχαμε κορνεδες....και παλι στο Ρεντη.... Το εχω πει και θα συνεχισω να το λεω....Η Λυση για τις ελληνικες ομαδες..ειναι οι νεοι Ελληνες παικτες.....ενας κορμος απο 7-8 νεα παιδια που θα ψηνονται ....και σε 2-3 χρονια με τις εμπειριες που θα αποκτουν θα γινονται καλη...παστα...ποδοσφαιριστων..μαζι 3-4 ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ξενους..Το εκανε ο Ολυμπιακος στη Χρυση δεκαετια....γιατι δεν το κανει και τωρα...?
Kandinsky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Σόλιντ: «Πιστεύω ότι χάσαμε χωρίς να χρειάζεται να χάσουμε. Τί λες ρε βλάκα? Ήμασταν καλοί στην άμυνα δεν καταφέραμε όμως να δημιουργήσουμε κάτι καλό στην επίθεση. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά τώρα αν θέλουμε κάτι καλό πρέπει πάμε στο δεύτερο γύρο να κερδίσουμε την Ρόμα. Ποιά δουλειά ρε ζώο? Πότε θ' αποδώσει καρπούς η δουλειά σου ρε πανύβλακα? Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε. Για να κοντράρουμε τέτοιες ομάδες πρέπει να έχουμε 7 παίκτες που να είναι πάνω από το επίπεδο στο οποίο προπονώ . Αυτό δεν γίνεται. Ποιό είναι το επίπεδο που προπονείς ρε παπάρι? Βλέπω όμως πρόοδο στους μικρούς παίκτες και αυτό είναι πολύ καλό για το μέλλον του Ολυμπιακού» Ποιούς μικρούς παίκτες βρε πανυβλακοηλιθιόζωο? Πάμε παρακάτω, δηλώσεις Ριβάλδου. Ριβάλντο: Δεν παίξαμε τίποτα. Πρέπει να πούμε την αλήθεια στον κόσμο. Δεν παίξαμε καλά και χάσαμε. Ούτε με τη Σαχτάρ παίξαμε καλά, εκεί όμως σκοράραμε. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, η πρόκριση για την επόμενη φάση είναι δύσκολη. Είναι πολύ δύσκολη συνέχεια, έτσι όπως παίζουμε μάλλον κοιτάμε για το UEFA .Είμαι πολύ στενοχωρημένος, ίσως φταίει το σύστημα δεν ξέρω τι φταίει, εγώ προσπάθησα κάνω ότι μου είπε ο προπονητής. αλλά δεν άγγιξα τη μπάλα. Ολοι φταίμε από τον προπονητή μέχρι τους παίκτες. Πρέπει να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Παίζουμε με ένα σύστημα που δεν ταιριάζει στην ομάδα. Είμαι λυπημένος και με τον τρόπο που παίξαμε, αλλά και με τον εαυτό μου. Δεν ακούμπησα τη μπάλα. Ισως πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έχουμε έμπειρους παίκτες προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που λέει ο προπονητής ίσως πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δε με λες ρε Ρίμπο, πότε πήρες πρέφα ότι δεν πάμε καλά κι ότι το σύστημα δε φτουράει? Όταν έλεγες ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μεγάλες ομάδες όπως η Μπάρτσα ή όταν έλεγες ότι γίνεται επιστημονική προπόνηση? Α ρε Ρίμπο, έχεις κάνει κάτι δηλώσεις κι εσύ. Α, btw, ας μην ξεχνάμε ότι τα καντήλια που άκουγε ο προηγούμενος στηρίζονταν και στη δήλωση του Ρίμπου "έτσι που παίζουμε δεν πάμε πουθενά". Για να δούμε τώρα, τί έχουν να πουν τα φερέφωνα? Εν κατακλείδι ο Ολυμπιακος πήγε καλύτερα απ' τα προηγούμενα ματς αλλά εκεί έχουμε καταντήσει. Να χάνουμε 0-1 απ' το φάντασμα της Ρόμα και να λέμε οτι πήγαμε καλά. Κάνοντας 2-3 ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα και κυρίως στο 1ο ημίχρονο. Με μια Ρόμα που έπαιζε στην ουσία χωρίς επιθετικό! Βάζει μέσα τον Καφέ που είναι φανερά ντεφορμέ. Ριβάλντο και Τζόλε ανύπαρκτοι και εφόσον συμβαίνουν όλα αυτά μαζί γυρνάμε πάλι στα ίδια : Ξεκομμένη η επίθεση απ' τις υπόλοιπες γραμμές, ελάχιστες σωστές μπαλιές (μια και αν παρατηρήσει κάποιος τις περισσότερες φορές οι πάσες ήταν παρακινδυνευμένες κάτι που σημαίνει έλλειψη δουλειάς). Ο Σέζαρ πολύ καλός. Ο Γεωργάτος σε κάποιες φάσεις καλύτερος απ' ότι συνήθως, σε άλλες στα γνωστά του γελοία στάνταρντς, δλδ μαρκάρισμα με τα μάτια και χάσιμο του αντίπαλου (όπως φοβάμαι έγινε στο γκολ όπου παρακολουθούσε τη φάση λίγα μέτρα πιό πίσω. Πόσα να προλάβει κι ο Σέζαρ....). Ο φορμαρισμένος Πατσα εκτός, Οκκάς και Μάριτς εκτός για να παίξει ο ύπνος Τζόλε και ο Καφές. Ότι και να λέμε είναι λίγο. Σε 2 περιόδους ο βλάκας κατάφερε και κατέστρεψε τη μόνη δύναμη που είχαμε, την έδρα μας.
antreaslam Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ένα δεν καταλαβαίνω: γιατί θεωρείτε από πολλούς το σύστημα της Ρόμα χωρίς επιθετικό, ελλατωματικό. Μ'αυτό το σύστημα πέρυσι η Ρόμα έσπασε το ρεκόρ συνεχόμενων νικών στο ιταλικό πρωτάθλημα (τότε μάλιστα θυμάμαι να σχολιάζουν ότι ίσως είναι το σύστημα του μέλλοντος και θα το υιοθετήσουν και άλλες ομάδες σύντομα). Το παιχνίδι δεν το είδα όλο (ε, αφού είχε Τσέλσι-Μπαρτσελόνα), αλλά η ευκαιρία που έχασε ο Καφές μου έσπασε τα νεύρα. Κλασική συμπεριφορά παίχτη ελληνικού πρωταθλήματος. Αντί να προσπαθήσει να βρει βηματισμό για σουτ, προσπαθεί να βρει βηματισμό για το πως θα πέσει κάτω να παρει το πέναλτυ. Ουφ... για τον καφέ θα συμφωνήσω, κανονικά εκεινή τη στιγμή έπρεπε να δεχθεί δριμύτατες παρατηρήσεις από τον πάγκο,και στην καλύτερη,να γίνει αλλαγή! (σχόλιο: 2η φορά που παρουσιάζεται πρόβλημα με fair play από παίχτη του οσφπ. αν σε κάποιο παιχνίδι,βρεθεί ο Χ ξενίδης-κολιτσιδάκης κλπ,κ χτυπήσει παίχτη του οσφπ στον αστράγαλο,δε νομίζω να αισθανθούν ιδιαίτερα υπερήφανοι οι υπόλοιποι παίχτες του οσφπ,έτσι?) Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ομάδα στον κόσμο,που να παίζει χωρίς επιθετικό. Μπορεί πρόσκαιρα να τα καταφέρει (αν και αμφιβάλω,καθώς αποδεικνύεται καθημερινά ότι ομάδα με καλούς περιφερειακούς επιθετικούς,αλλά χωρίς σεντερ φορ, δεν μπορεί να επιτεθεί σωστά),αλλά σε βάθος χρόνου είναι σίγουρα χαμένη! (ειλικρινά, μετά την καταστροφή του μουρινιο με το 4-3-3,που ακόμα κ ο ίδιος άλλαξε φέτος,νομίζω ότι ποδόσφαιρο χωρίς επιθετικούς, σημαίνει για μενα στροφή προς το αγαπητοτατο μπαντμιντον! Ο Σέζαρ πάντως φαινέται τρομερός παιχταράς. Δεν περίμενα να έρθει ένας τέτοιος παίχτης σε αυτήν την ΗΛΙΚΙΑ στην Ελλάδα. Καλα,ψυχραιμία. Είναι 27 ετων,έχει περάσει από 8 ομάδες μέσα σε 7 χρόνια(αυτό κάτι σημαίνει),και γενικά δεν είναι ο καναβαρο! Ένας απλά καλός παίχτης είναι (όπως και ο ουαντού,αρκει να μην τον εκθέτει ο προπονητής του βάζοντας τον να μαρκάρει γρήγορους και ευέλικτους ποδοσφαιριστές)! Επίσης,ο ζε ελίας,ο ζάχοβιτς,ο ίβαντσιτς,αλλά κ άλλα «λαχεία»πιο μικρά κ άγνωστα ονόματα (μίκλαντ,χένρικσεν,βαζέχα,σαβέβσκι) έχουν έρθει σε καλές ηλικίες και είναι-ήταν πολύ καλοί παίχτες! Γιαυτό δε χρειάζεται να τρελαινόμαστε! Τι λέτε ρε σεις; Εγώ άλλο παιχνίδι έβλεπα; Τι μαύρα χάλια και παπαριές καμαρωτές; Εγώ δεν τον είδα χάλια το γαύρο. Ίσα ίσα που έπαιξε καλύτερα από τη Ρόμα και άξιζε τουλάχιστον το Χ. 2 δοκάρια 2-3 καλά σουτ, καλή άμυνα αν εξαιρέσουμε το Γεωργάτο (ανατόλ-σέζαρ μια χαρά τους είδα) απλά η μαλακία ήταν ότι ψάχναμε συνέχεια το κεφάλι του Κωνσταντίνου και μετά το γκολ που φάγαμε πελαγώσαμε. Η Ρόμα έκανε μιάμιση ευκαιρία και έβαλε γκολ! Τι να πούμε! Πάλι ο νορβηγός σας φταίει δηλαδή; Όπως και να το κάνουμε η μεγάλη ομάδα φάνηκε σήμερα και αυτή ήταν η Ρόμα. Χωρίς να παίξει καλή μπάλα πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και έφυγε για τον β' γύρο. Εγώ προτιμώ να πάμε στο ουέφα. Εκεί τουλάχιστον έχουμε ελπίδες ενώ στο τσου.λου και να περάσουμε στα νοκ-άουτ θα πάρουμε τον πούλο, οπότε... Μάλλον άλλο παιχνίδι έβλεπες,ναι! Ο ζεβλάκωφ είναι μια πιο έμπειρη έκδοση βύντρα,ο καφές είναι...δεν είναι,γιατί απλά δεν υπάρχει στο γήπεδο,ο ανατολάκης φροντίζει να επιβεβαιώνει κάθε φόρα ότι το να μη ζωντανεύει η μπάλα στα πόδια του είναι αδύνατο,ο στολτίδης έχει σκάσει από την υπερπροσπάθεια,ο τζόρτζεβιτς κ ο ριβάλντο δεν αντέχουν σε υψηλό ρυθμό, ο γεωργάτος . . . έχει πλάκα ,αλλά δεν έχει πια σχέση με ποδοσφαιριστή,ο πάγκος περιλαμβάνει τα μεγαθήρια ντομι κ μπορχα,κ μένουν να παλεύουν ο καστίγιο,ο κων/νου,ο πατσατζόγλου(αν επιστρέψει 100%), και οι 2 κεντρικοί αμυντικοί κάθε φορα. Ο δε νορβηγός, υιοθετώντας τις μπούρδες μαλεζάνι περί 5ετούς πλάνου,το διπλασίασε(το έκανε 10ετες),υιοθέτησε κ το σύστημα μαρκαριάν ,καθόμαστε πίσω,δεν ανοιγόμαστε,κ με γιόμες 50 μέτρων,ψάχνουμε τον ψηλό επιθετικό μας,που θα κατεβάσει τη μπάλα,κ θα την σπάσει τέλεια στον κοντό επιθετικό μας,που θα περάσει τρεις αμυντικούς και θα σκοράρει. . . Αν όλα αυτά εσένα σου άρεσαν,με αντίπαλο τα δεύτερα της ρόμα,εγώ πάω πάσο. (δεν λέω ότι ο ΠΑΟ είναι καλά σαν ομάδα έτσι? Απλά η συζήτηση τώρα γίνεται για τον οσφπ). Επίσης, η Ρόμα δεν είναι μεγάλη ομάδα,είναι απλά καλή ομάδα,που δε θα έβλεπε τσου λου περυσι(αλλά και γενικά),αν δεν έσκαγε το σκάνδαλο με τη διαιτησία (γιαυτό δεν ενισχύθηκε και το καλοκαίρι). Τέλος. . . ναι,φυσικά κ δεν ήταν καλή η ρόμα,αλλά μην ξεχνάς ότι και με το Χ μια χαρά ήταν η ρόμα,με τον ένα βαθμό κλείδωνε *(την ούτως ή άλλως κλειδωμένη) 2η θέση.
andrip Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 το θέμα είναι οτι ο ολυμπιακός παλιότερα τέτοιες ομάδες τις είχε για κολατσιό εντός εδρας! Ποια ρόμα; τι εκανα; χτες ουσιαστικά έπαιξε ο ολυμπιακός με αντίπαλο μόνο το όνομα της Ρόμα! Ποιοί παίχτες εχτές ήταν φόβητρα δηλαδή; Ο φατί; Ο οποίος έκανε κοντρολ κι η μπάλα έφευγε καμια 20αριά μέτρα; Ο τόττι που πέρασε και δεν ακούμπησε; Χτες μάπα η ρόμα μάπα κι ο ολυμπιακός... αντε... ενας ακόμα έμεινε! περιμέντε και θα γελάσουμε και με μας το βράδυ ασχετο: δεν είχε πολύ γέλιο ο εκφωνητής; αναφερόμενος στο σέζαρ--> καλλιτέχνης ο βραζιλιάνος πραγματικός... μάγος με τη μπάλλα... ρε μεγαλε κανε μας τη χάρη χαχα...
Arxon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ενα πρωτοσελιδο φοβερο.....ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!
The_player Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Καλα αυτη η Νετ ολους τους μ....κες εχει μαζεψει...οταν ακουω αυτον τον Βερνικο μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι....πηρε και τον Παπαδημητριου απο τον Αλφα...εχει και τον Κατσαρο...στα σχολια...classic Λεμονης - Γκωνιας...ΕΛΕΟΣ.... Μετα το ματς φιλαθλοι του Ολυμπιακου επιτεθηκαν στο πουλμαν της Ρομα...με αγριες διαθεσεις...και τραυματιστηκα 2 αστυνομικοι....την ωρα που εφευγαν...βγηκε ο Πανουτσι !!!!!! απο το λεωφορειο...και τους κυνηγησε!! Α ρε Μπανανια...που ειμαστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.