harkouts Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Bασικα λαθος πλευρα εκ παραδρομης,τον Ντομι πηρατε για αριστερα.Τον Ζεβλακοφ τον πηρατε για δεξια.Αλλα επιμενω,για μπακ τον πηρατε Δεξί μπακ είναι ο Ζεβλάκοφ όντως και είναι απο τα μπακ που δεν περνάνε σέντρα.. τέτοια ακραία μπάκ έψαχνε ο Νορβηγός. Τώρα για το θέμα των πολλών ξένων να μου πεί κάποιος στις θέσεις που πονάει τόσα χρόνια η ομάδα (δηλαδή την τετράδα αμυντικών) ποιοί Ελληνες υπάρχουν που θα μπορούσαμε να πάρουμε για να κάνουμε το βήμα παραπάνω.
KaizerSoze Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Bασικα παντα θεωρουσα,ακομα και οταν επαιζε σε μας,τον Κυριακο ενα ντυμενο ξυλο.Αλλα επειδη μαλλον και ο 1 απο τους 2 που θα παρετε θαναι επισης ντυμενο ξυλο,θα μπορουσατε Κυριακο.Αλλα εκει παιζουν αλλα... Επισης Σειταριδης.Εχει 2 χρονια πτωτικη πορεια αλλα τις δυνατοτητες τις εχει.Τωρα εξαρταται απο τον προπονητη.Αν εχει αυτοπεποιθηση να παρει ενα μπακ του 8 που παιζει ομως 4 και να του βγαλει το 8 καλως.Αλλιως προτιμας ενα σταθερο του 6 και τελειωνεις. Επισης,με Κυριακο μπακ,ο Καψης θα μπορουσε να προσφερει.Εμπειρια και καταρτιση εχει,για την ηλικια και την θεση ειναι αρκετα ταχυς,οποτε...Δηλαδη αν βαλέις τον Καψη διπλα σε Σουρερ/Ανατολ ειναι ΛΟΓΙΚΟ να πατωσει και δεν μπορω να καταλαβω ποιος ηλιθιος ειχε αυτη την εμπνευση.Αν ομως τον βαλεις διπλα σε ενα σχετικα νεαρο,αθλητικο,δυνατο,καλο στα ψηλα αμυντικο τοτε μια χαρα μου φαινεται.Περνεις και τον Λαγο για αριστερο μπακ σε στυλ Σειταριδη(αν και ο Λαγος ψιλοΓεωργατιζει,οχι στην καραφλα,στο οτι ειναι απο τα "επιθετικα" μπακ) ΕΠισης περνεις Κατσουρανη που φετος μαλλον φευγει,κρατας Τουρε,περνεις Παπαδοπουλο που εχει ξενερωσει και εχεις Νικοπολιδη Σειταριδη-Καψη-Κυριακο-Λαγο Τουρε-Κατσουρανη-Τζορτζεβιτς Ριβαλντο-Κωνσταντινου-Παπαδοπουλο Αλλα ευτυχως μου φαινεται που μεσα στην μαλακια που δερνει εμας και το 44,εχετε και εσεισ καποια κολληματα αλλιως το πρωταθλημα θα τελειωνε πριν την 1η παρελαση
Kandinsky Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δεν είναι άφραγκος ο Κόκκαλης. Δόξα τω Θεώ λεφτά έχει, οπότε προτιμώ να τα σκάσει για να πάρει τον Λαγό. Όσο για τους νεαρούς τότε Έλληνες παίκτες που πήρε και έφτιαξε την ομάδα που έφτιαξε, τόσο ο Γιαννακόπουλος όσο και ο Τζόρτζεβιτς ήταν ελπιδοφόροι και πολλά υποσχόμενοι αλλά μεγάλοι παίκτες δεν είχαν προλάβει να γίνουν. Το ίδιο ισχύει και για άλλους. Δυστυχώς, έτσι που είναι δομημένος ο Ολυμπιακός δεν ευνοοείται η ανάπτυξη ακαδημιών ώστε να τροφοδοτούνται τα αντρικά τμήματα. Κακά τα ψέματα, αν είχα γιο και ήθελα να τον πάω σε κάποια ομάδα να μάθει μπάλα, δεν θα τον πήγαινα στο Ολυμπιακό. Για ποιό λόγο? Για να σκίζεται για χρόνια και να έρθει ένας Καστίγιος τσογλαναράς να του φάει τη θέση? Καλύτερα Σαμαράς και ξενιτιά. Σύμφωνα με δήλωση του Ριβάλντο για το θέμα των ξένων, παραθέτω το εξής :"Η γνώμη μου πάντως είναι ότι αν φέρεις κάποιον ξένο ποδοσφαιριστή, πρέπει να είναι καλύτερος από τον Έλληνα. Όχι να φέρεις υποδεέστερους ξένους ή μέτριους. Όχι να γεμίσεις την ομάδα με πολλούς ξένους, που δεν θα κάνουν τη διαφορά. Από το να πάρεις τέτοιους, καλύτερα να έχεις εγχώριους. Πρέπει να φέρνεις παίκτες, που θα κάνουν τη διαφορά. Και στην Ισπανία που ήμουν και εκεί το ίδιο πρόβλημα υπήρχε. Οι εγχώριοι παίκτες μάλιστα είχαν επαναστατήσει" Το ίδιο επιχείρημα, για τους Έλληνες που είναι ακριβότεροι, το λέγαμε πριν μερικά χρόνια για το μπάσκετ και είδαμε που έφτασαν τα πράγματα. Ο ξένος δεν έρχεται για να μείνει ούτε να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό. Ο Ουαντου, ο Τζιτζιμιτζιχότζιριτς και ο οποιοσδήποτε άλλος, έρχεται γιατί το βλέπει σαν σκαλοπάτι. Καλό αυτό αν έχεις 3-4 τέτοιους σε όλη την σύνθεση της ομάδας, κακό όμως αν γίνουν παραπάνω γιατί κάθε χρόνο θα αλλάζει άρδην το ρόστερ. Με λίγα λόγια : Εμείς δεν είμαστε Γαλλία που έχει τις πρώην αποικίες της και μια αναλογία κοινωνική με ότι υφίσταται στο ποδόσφαιρο της. Ούτε Γερμανία, ούτε UK, ούτε Βέλγιο, Ολλανδία, κλπ. Καλώς ή κακώς, αυτοί είμαστε, αυτόν τον χαρακτήρα και την εθνική ταυτότητα έχουμε. Και την εθνική Βραζιλίας να πάρω και να της φορέσω ερυθρόλευκα, θα κερδίζω μεν αλλά θα είμαι Ολυμπιακός?
harkouts Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Συμφωνούμε ότι καλό θα ήταν να έχουμε περισσότερους Ελληνες αλλά ξαναλέω πως τουλάχιστον για άμυνα χρειάζονται οι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και οπως και να το κάνουμε πλην του Σειταρίδη στα καλά του δεν υπάρχουν. Τους δικούς μας τους είδαμε (Βενετίδης , Βάλλας , Κωστούλας , Μαυρογενίδης κλπ). Το θέμα είναι τι θα γίνει με τους ήδη υπάρχοντες Ελληνες δλδ Στολτίδης θα παίζει ή θα προτιμήσει Τουρέ (αν μείνει) και Νε? Νικοπολίδης? Θα πάρει ευκαιρίες ο Παππάς? Πάντως όταν ο Σολιντ είχε πεί οτι θέλω τους καλύτερους Έλληνες στην ομάδα μάλλον αναφερόταν στους Σειταρίδη , Παπαδόπουλο ,Σαλπιγγίδη, Κυριάκο αλλά δεν βλέπω να προχωράει κάποια απο αυτές τις περιπτώσεις (και μην μου πείτε για Παπαδόπουλο)
Kandinsky Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Το μεγάλο πρόβλημα έγκειται στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας ο οποίος εδώ και χρόνια παραμένει άναρχος με έμφαση στην ατομικότητα και όχι στην συλλογική άμυνα. Σίγουρα, ο Κωστούλας και ο Ανατολάκης δεν αποτελούν και το αφάν γκατέ των ευρωπαίων αμυντικών, αλλά είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον στη φετινή ευρωπαική μας παρουσια, ακόμα και τον Νέστα με τον Καναβάρο, πλαισιωμένους απο Μαλντίνι και Μπαρέζι να είχαμε, ο Γεωργάτος με τις "ομορφιές" του θα κατόρθωνε να τους κάνει να μοιάζουν τόσο μικρά παικτάκια που η μόνη μεταγραφή που θα μπορούσαν να πάρουν το καλοκαίρι θα ήταν ο Εργοτέλης... Ομαδικό αμυντικό παιχνίδι από Ολυμπιακό, ακόμα δεν έχουμε δει. Κάτι πήγαν να κάνουν το '99 και πέρυσι σε μερικά παιχνίδια αλλά η σαπίλα τους τράβηξε πάλι στο βούρκο...
blueviper Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Ναι η αλήθεια είναι πως το αφάν γκατέ δεν το αποτελούν...το να φάν' κι οι κότες πάντως μια χαρά το παίζουν.
privateer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Με τον πλέον επίσημο τρόπο ανακοινώθηκε η αναζήτηση του παρτενέρ του Αμπντεσλάμ Ουαντού από τον Ολυμπιακό. O Σωκράτης Κόκκαλης, ανακοίνωσε πως οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το δεύτερο κεντρικό αμυντικό, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε ονόματα. Χαμογέλασε όταν άκουσε το όνομα του Ζε Ρομπέρτο http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/Olympiacos/120585.html
Kandinsky Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Τα γέλια θα κοπούν αν γίνουν πραγματικότητα οι προτάσεις της έρευνας για το ποδοσφαιρο που αναφέρω στο "καφενείο". Να δω παικτες απ' τα φυτώρια και τί...
Cromb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Να δω παικτες απ' τα φυτώρια και τί... To άλλο με τον τοτό το ξέρεις;
Founes Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Κι όμως κάποια στιγμή, όσοι τουλάχιστον θέλουν να λαμβάνουν μέρος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα πρέπει να έχουν σταδιακά απο 2 έως 8 παίκτες που να προέρχονται απο τις ακαδημίες της ομάδας.
Kandinsky Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Kαι καλά θα κάνουν να το εφαρμόσουν αυτό. Οχι που πάμε φέτος να γίνουμε Άρσεναλ. Με λυπεί αφάνταστα το ότι αν θέλει, μπορει να βάλει ακόμα και 11 ξένους μεσα! Και όχι μόνον αυτό αλλά με βαση αυτόν τον σχεδιασμό, δεν μπορείς να φτιάξεις ομαδα με σοβαρό κορμό μια και ανά 2-3 χρόνια θα αλλάζει επειδή οι ξένοι θα πηγαινοέρχονται. Όσο πιο γρήγορα καταλάβουν την αξία των Ελλήνων, τόσο το καλύτερο.
sniper_206 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Συμφωνώ αλλά πες μου, ΠΟΙΑ αξία ΠΟΙΩΝ ελλήνων? Πέρα από τους γνωστούς Λαγό, Σαλπιγγίδη, Παπαδόπουλο και προσθετω εγώ και το Σαμαρά που έχει αναφέρει και ο Σόλιντ, ποίος άλλος πιστεύεις ότι μπορεί να σταθεί σε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην ΕΥΡΩΠΗ. Γιατί για Ελλάδα όλοι καλοί είναι. Βλέπεις δηλαδή εσύ κάποιον στην εθνική ή εκτός εθνικής που να αξίζει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα με το δαφνοστεφανωμένο και να είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες ξένους και έλληνες παίκτες της ομάδας? Η Άρσεναλ που λες είδες που έφτασε φέτος. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μην έχουμε έλληνες αν αυτοί δε ματώνουν τη φανέλα και δεν αποδίδουν τα μέγιστα όντας βολεμένοι και αραχτοί στα πλουσιοπάροχα και υπέρογκα για την αξία τους συμβόλαια. Βρες μου εσύ εξαιρουμενου των προαναφερθέντων και των υπάρχοντων 5 έλληνες που θα ήθελες να δεις στα ερυθρόλευκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.