Aims Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Αυριο η σπορτντει θα γραψει για ΜΕΓΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που ταπεινωσε το ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ μπεφτικα και ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΑΟΣ του θρηνου που εβαλε τα γυαλια στους πορτογαλους.. μπεεεεε
Krokodilos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 3-0!!!!:-) απιστευτο καφενειο η μπενφικα..κ ο λεβαδειακος την κερδιζε! :-(:-( Τελικα εσεις οι 2(Παναθηναικοι-Ολυμπιακοι) ειστε τελειως καμμενοι και χειροτεροι στην κοντρα απο Αριανους-ΠΑΟΚτσηδες. Τετοιο κομπλεξ, μη-λογικη, παραλογισμο, βλακεια, χαζομαρα και ολα τα στραβα, πρωτη φορα βλεπω. Τελικα τζαμπα εχασα χρονο να ποσταρω εδω μεσα στα 2 αυτα τοπικ. Βγαλτε τα ματια σας ελευθερα!
alexzzz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Αυριο η σπορτντει θα γραψει για ΜΕΓΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που ταπεινωσε το ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ μπεφτικα και ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΑΟΣ του θρηνου που εβαλε τα γυαλια στους πορτογαλους..μπεεεεε για ύπνο τι ώρα σε βάζουν εσένα;;;
sno0py Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Eιμαστε σωστα τα λες...Ο οπαδισμος πολτοποιει τα μυαλα
Aims Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 μεγαλη ομαδα η μπεφτικα.. τι τσαμπιονς λιγκ κ βλακειες.. ουεφα ρε!ειναι κ πεμπτη κ ειναι καλυτερη ημερα απο τεταρτη.. ετσι εγραψε ο Πρωταθλητης.. εξαλλου το ειπε κ ο Σαββας Θοδωριδης,για να το λεει αυτος,κατι παραπανω θα ξερει..
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 είσαι βλαμμένος, ή τον παίζεις τοσο πολύ πειστικά? ...είσαι μάντης ή απλά ταλέντο ;
sno0py Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 μεγαλη ομαδα η μπεφτικα..τι τσαμπιονς λιγκ κ βλακειες.. ουεφα ρε!ειναι κ πεμπτη κ ειναι καλυτερη ημερα απο τεταρτη.. ετσι εγραψε ο Πρωταθλητης.. εξαλλου το ειπε κ ο Σαββας Θοδωριδης,για να το λεει αυτος,κατι παραπανω θα ξερει.. Και εσυ παιδι μου να διαβαζεις Πρωταθλητη να βγαζεις συμπερασματα τι κακομοιρια ειναι αυτη πια με τους οπαδους το φελεκι μου ρε
Krokodilos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Παντως επειδη σε περιπτωση ισοβαθμιας το πρωτο που μετραει ειναι η συνολικη διαφορα των γκολ και μετα τα γκολ που πετυχε καθε ομαδα, καλο ειναι να εχετε οσο το δυνατον μεγαλυτερη διαφορα ή εστω οσο πιο πολλα γκολ γινεται. Δηλαδη το 4-2 ειναι καλυτερο δηλαδη συμφερει πιο πολυ απο το 3-1. Δηλαδη στο ουεφα καλυτερα να παιζεις επιθεση παρα αμυνα.
alexzzz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μαλακία... θα ποστάρει το αλλοπρόσαλλο πάλι
gnsX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Χωρίς να θέλω να μειώσω την διαφαινόμενη 5αρα ή 7αρα,αλλά είναι λίγο τσίρκο η Μπενφίκα ε;
sno0py Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Βασικα εχω την απορια εμεις εχουμε ξεκωλοθει ή αυτοι ειναι καρναβαλια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.