Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αλλα επισης δε μπορει να αμφισβητησει κανεις το αχτι που βγαλατε οταν πηρατε κι εσεις triple crown..ειδικα που ηρθε 10 χρονια μετα απο εμας.

ποιο άχτι ? θα μας κουφάνεις?

επειδή έτυχε να πάρουμε στην ίδια χρονιά, τον 1ο τίτλο που είχαμε πάρει άλλες 3 φορές τα τελευταια 10 χρόνια, τον 2ο τίτλο που είχαμε πάρει 9 φορές στα τελευταία 10 χρόνια, και τον 3ο τίτλο που είχαμε πάρει 4 φορές στα τελευταία 10 χρόνια, κερδίζοντας στους 2 από τους 3 που βρήκα αντίπαλο τον οσφπ, τον οσφπ, εβγαλα αχτι? τι ήθελες να κάνω, να μην πανηγυρίσω?

Είδες κανένα να σχολιάζει "επιτέλους κάναμε το triple-crown, που τόσο ζήλευα", ή να σχολιάζουμε ότι κερδίσαμε παντού τον οσφπ???

άκου άχτι για τριπλ κραουν!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και το κόμπλεξ σου (κανείς άλλος δεν ποσταρε) δείχνεις που ποτέ εγώ η κανείς άλλος όταν νίκησε ο Ολυμπιακός κάποιαν άλλη ομάδα δεν πόσταρε στο τοπικ σου. Επιπλέον ρε φίλε καταλαβαίνεις ποια είναι η σύγκριση? Αν εσύ νίκησες μια φορά, εγώ 2 , αλλά εσύ πήγες 2 φορές στους τέσσερις που είναι καλύτερο από το 3 φορες στους 8 και 1 φορά στους 16... Βλέπεις ποιο είναι το επίπεδο σας?

Αυτοι πηγαν και μια φορα στον τελικο μην το ξεχναμε.

Οπως και να το κανουμε ο Παναθηναικος οσον αφορα την ευρωπη ειναι μεγαλυτερη ομαδα.

Και πριν 10 χρονια δεν υπηρχε καν συγκριση με τον Ολυμπιακο. Ηταν πολυ μεγαλυτερη ομαδα. Ομως τα τελευταια 10 χρονια οπου ο Ολυμπιακος πηγαινει ανελλιπως στους ομιλους και εχει κανει μεγαλες νικες/παιχνιδια, η διαφορα εχει μικρυνει καπως.

Εγώ φίλε μου για να δω ποια είναι καλύτερη ομάδα κοιτάω 2 πράγματα. Τις κούπες και τα μεταξύ μας παιχνίδια.

Δικαιωμα σου. Αλλα στην πραγματικοτητα αυτο που πρεπει να κοιτας ειναι τα παντα!

Και βαζοντας μεσα και την ευρωπη και τις 2ες θεσεις στο πρωταθλημα και τα κυπελλα και τους τελικους κυπελλων, κλπ, τοτε δεν μπορω να ξεχωρισω ποιος ειναι μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα(ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ).

Στην Ευρώπη εγώ έχω μια κούπα (ναι τη μάπα το βαλκανικό) αλλά εσύ δεν έχεις ΚΑΜΙΑ.

Βλακειες!

Δηλαδη αν κερδισω ενα τουρνουα ποδοσφαιρου στα τοπικα ερασιτεχνικα, εχω μια κουπα ενω η Αγγλια δεν εχει καμια στο ευρωπαικο πρωταθλημα, αρα ειμαι ανωτερος την ευρωπη απο Αγγλια?

Μα τι να λεμε τωρα? Συγκρινεις την συμμετοχη στα ημιτελικα του Παναθηναικου(με νικη μεσα στον Αγιαξ με 0-1) και φυσικα συγκρινεις την συμμετοχη στον τελικο πρωταθλητριων με μια κουπα σε βαλκανικο?:-(:-(:-(:-(

Δεν το λές καλά το παράδειγμα. Να σε βοηθήσω.

Είναι σαν να πηδάς τα τελευταία χρόνια τις άπλυτες πατσαβούρες του χωριού και να χαίρεσαι, και να έρχομαι εγω να σου λεω ότι πηδάω την Μόνικα Μπελούτσι. Έ, όσο νά'ναι τσουζει.

Σωστος! :lol::lol::lol::lol:

Αλλα μην ξεχνας οτι και η περιπτωση σου ειναι ιδιοτυπη: Εσυ πηδ@ξες 1-2 φορες την Μονικα, αλλα σε φτυνουν οι απλυτες πατσαβουρες του χωριου εδω και 11 χρονια.:lol:

Οποτε περασες καλα 1-2 φορες, περιστασιακα, αλλα 11 χρονια τωρα ειχες μεινει με το π@@λι στο χερι. Ενω ο αλλος μπορει να μην π@δ@ει την Μονικα αλλά μονο πατσαβουρες, αλλα τουλαχιστον τα τελευταια 11 χρονια π@δ@ει ανελλιπως.;)

Αρα μηπως ειναι καλυτερα με τις πατσαβουρες? Ειναι θεμα γουστου. 1 φορα με την Μονικα ή 11 χρονια με τις πατσαβουρες?

Μα δεν συγκρινα 2 ανομοια γεγονοτα. Αν παρει ο Ολυμπιακος πρωτος το CH.L και ο ΠΑΟ δευτερος (και μιλησουν οι μουγκοι), ειναι το ιδιο και το αυτο.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
εγω δε μιλησα γενικα για μπασκετ οπως πας να το γενικοποιησεις εσυ τωρα..μιλησα για κατι πολυ συγκεκριμενο που αναφερθηκε πριν, για το οποιο εαν ειχατε αχτι η οχι, φανηκε οταν το κατακτησατε.

Τι εννοεις, δε μιλησες για μπασκετ? Το τριπλ κραουν που ειχαμε αχτι οπως λες, σε ποιο αθλημα το κατακτησαμε?

Δηλαδη, πιστευεις οτι αν ο γαβρος δεν ειχε παρει τριπλ κραουν πριν απο 10 χρονια, περσι το δικο μας τριπλ κραουν ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ, θα το πανηγυριζαμε λιγοτερο?

Δημοσ.
ποιο άχτι ? θα μας κουφάνεις?

επειδή έτυχε να πάρουμε στην ίδια χρονιά, τον 1ο τίτλο που είχαμε πάρει άλλες 3 φορές τα τελευταια 10 χρόνια, τον 2ο τίτλο που είχαμε πάρει 9 φορές στα τελευταία 10 χρόνια, και τον 3ο τίτλο που είχαμε πάρει 4 φορές στα τελευταία 10 χρόνια, κερδίζοντας στους 2 από τους 3 που βρήκα αντίπαλο τον οσφπ, τον οσφπ, εβγαλα αχτι? τι ήθελες να κάνω, να μην πανηγυρίσω?

Είδες κανένα να σχολιάζει "επιτέλους κάναμε το triple-crown, που τόσο ζήλευα", ή να σχολιάζουμε ότι κερδίσαμε παντού τον οσφπ???

άκου άχτι για τριπλ κραουν!

ωραιοτατη η απαριθμηση σου...αλλα για πες μου ποτε ηταν η μια και μοναδικη φορα που τα κανατε ολα αυτα μαζι (παρα τα οσα χρονια περνατε τα υπολοιπα διασπαρτα και ξεχωριστα); μηπως 10 χρονια μετα απο εμας; και ναι...υπηρχαν τοτε δηλωσεις απο διαφορους που αποδεικνυαν το αχτι..οσοι δεν εχουν μνημη χρυσοψαρου το θυμουνται.

Δημοσ.
Μα το λεγανε και ίσχυε και ακομα ισχυει οτι ειμαστε η πρωτη ομαδα που το εκανε αυτο. Στα πλαισια της καζουρας (η οποια γινοτανε επειδη μας τη λεγατε για τα εκτος του ΠΑΟ) το λεγανε πολλοι. Ακομα και γω μπορει να το ειχα γραψει σε αυτα τα πλαισια αλλα παρολα αυτα προσωπικα το θεωρω ως ενα γενικο στατιστικο γεγονος και πιο ειδικα για τους Ολυμπιακους ένα σπασιμο γκινιας (ειχαν υπαρξει φορες που ειχαμε παιξει πολυ καλη μπαλα και ειχαμε φερει ισοπαλιες ειτε απο ατυχια, ειτε απο σφυριγματα...βλεπε Λα κορουνια, Μονακο) και ανικανοτητας (οταν χαναμε απο κατι καρδουλες και κατι μολντε)...

Ε ωραια. Και εγω στα πλαισια της καζουρας οπως λες και εσυ, σου λεω οτι δεν σας αφησαμε να χαρειτε για πολυ και σας το χαλασαμε. Για να καταλαβεις, δεν υπερηφανευομαι, απλως διασκεδαζω γιατι αφαιρεσα ενα ακομα επιχειρημα απο την φαρετρα των γαβρων.

Εσυ εγραψες πιο πανω οτι ο ολυμπιακος ειναι ο πρωτος που το εκανε κατι που ισχυει. Αρα απο τη στιγμη που βαζεις την αριθμητικη μεταβλητη στη διατυπωση σου θα πορευτουμε μαζι της και επομενως εχουμε ως δεδομενο οτι ο ΠΑΟ το εκανε δευτερος. Αρα τι εσπασες? Πρωτος που το εκανα δεν παραμενω παλι?

Απο τη μερια μου πάντως που δεν το βλεπω ετσι, πραγματικα δεν με πειραξε καθόλου μα καθόλου το τι εκανε ο ΠΑΟ. Εγω ολυμπιακος ειμαι και θελω να χανεις απο μενα και καποιες φορες απο αντιπαλους οι οποιοι ομως θα σου προκαλεσουν ζημια που θα με ευνοησει (Ελληνικο πρωταθλημα). Κατα τα αλλα με αφηνει παγερα αδιαφορος ο ΠΑΟ, βλεπω πολυ σπανια παιχνιδια του (εχθες επαιζα 8χ8 την ωρα που επαιζε με την ιντερ) και δεν ξερω καν ποια ειναι η βασικη του εντεκαδα (βεβαια απ’οτι εχω καταλαβει ουτε εσεις ξερετε).

Κατι κανω λαθος και δεν μπορεις να καταλαβεις τι εννοω.

Εγω σου ειπα οτι η σειρα προτεραιοτητας μετραει στο Ευρωπαικο πρωταθλημα στο μπασκετ που πηραμε πρωτοι. Ειναι ιδιο να λες "ειμαι η πρωτη ελληνικη ομαδα που πηρε ευρωπαικο πρωταθλητριων στο μπασκετ" και ιδιο να λες "ειμαι η πρωτη ομαδα που εκανε 2 εκτος νικες στον ιδιο ομιλο"?

Στην πρωτη περιπτωση, το αποτελεσμα ειναι οριστικο, δηλ το πηρες, παει και τελειωσε, δεν αλλαζει, δεν παει πιο πανω. Ενω στη δευτερη, μπορει καποιος να σε ξεπερασει, οπως και εγινε. Ασε που και ο βαθμος σημαντικοτητας των 2 γεγονοτων δεν ειναι ιδιος.

Μα δεν συγκρινα 2 ανομοια γεγονοτα. Αν παρει ο Ολυμπιακος πρωτος το CH.L και ο ΠΑΟ δευτερος (και μιλησουν οι μουγκοι), ειναι το ιδιο και το αυτο. Θα πανηγυριστει και στις 2 περιπτωσεις το ιδιο.

Κατσε ρε κριτερ, τι δεν συνεκρινες ανομοια γεγονοτα. Εχω βασιμες υποψιες οτι στο πρωτο σου ποστ συνεκρινες το ευρωπαικο στο μπασκετ με τις 2 εκτος σας που ειχα αναφερει πριν. Οχι μεταξυ τους, αλλα σαν γεγονοτα-σημεια αναφορας.

Δημοσ.

Ήρθε πόσταρε ο άλλος που θα πιε κανα αψέντι πάλι και το κάνατε σα τη παροιμία για την π******* και την χαρά της πάλι.

Μη τσιμπάτε ρε στις βλακείες του καθένος.

Δημοσ.
ωραιοτατη η απαριθμηση σου...αλλα για πες μου ποτε ηταν η μια και μοναδικη φορα που τα κανατε ολα αυτα μαζι (παρα τα οσα χρονια περνατε τα υπολοιπα διασπαρτα και ξεχωριστα); μηπως 10 χρονια μετα απο εμας; και ναι...υπηρχαν τοτε δηλωσεις απο διαφορους που αποδεικνυαν το αχτι..οσοι δεν εχουν μνημη χρυσοψαρου το θυμουνται.

σε παρακαλώ και σε προκαλώ να τις παραθέσεις λοιπόν......

Μια που δεν έχεις μνήμη χρυσόψαρου!!!

αλλιώς, μπορώ και εγώ να πω για το αχτι που βγάλατε όταν πήρατε ευρωπαικό μετά από εμάς, οταν κάνατε επιτέλους εκτός εδράς νίκη στο τσου λου, όταν μου έβαλες 4 στη μπάλα όπως σου είχα κάνει εγώ συνεχόμενα με μητσαρα, κ 1002 ακόμα μπούρδες....

να αρχίσω να αερολογώ???

εύκολο!

η πραγματικότητα όμως ήταν ότι το τριπλ κράουν δε μας ενδιεφερε ως ξεχωριστός τίτλος, αλλά μας ενδιέφερε για να πάρουμε, ένα ακόμα ευρωπαικό, ένα ακόμα κύπελλο εις βάρος του οσφπ, και ένα ακόμα πρωτάθλημα εις βάρος του οσφπ, που είχε βγάλει και γλώσσα....

Αυτά!

Δημοσ.

Κατσε ρε κριτερ, τι δεν συνεκρινες ανομοια γεγονοτα. Εχω βασιμες υποψιες οτι στο πρωτο σου ποστ συνεκρινες το ευρωπαικο στο μπασκετ με τις 2 εκτος σας που ειχα αναφερει πριν. Οχι μεταξυ τους, αλλα σαν γεγονοτα-σημεια αναφορας.

Δες λιγο το quote στο οποιο απαντησες για τον Βυντρα σε συγκριση με την κατακτηση του τσου λου απο τον ολυμπιακο. Θα δεις οτι εγω συγκρινω τα 2 ευρωπαικα και συ συγκρινεις το βυντρα με το τσου λου.

Και οχι, δεν συγκρινω φυσικα το ευρωπαικο στο μπασκετ με τα 2 διπλα στο ch.l σαν καταστασεις. Απλα προσωπικα για μενα τουλαχιστον ειτε το γεγονος ειναι πολυ σημαντικο (οπως η κατακτηση του ευρωπαικου) ειτε λιγοτερο σημαντικο όπως τα 2 διπλά στο ch.l) θα τα πανηγυρισω με τον ιδιο τροπο είτε ειμαι ο πρωτος που το κανει στην Ελλαδα ειτε ο δευτερος. Αυτο λεω. Και για να ειμαι ειλικρινης, οταν ειχατε παρει το πρωτο ευρωπαικο στο μπασκετ, μου περασε απο το μυαλο οτι το κανατε πρωτοι αλλα στο τελειως φλου. Αντιθετα οταν κανατε ο triple crown ή και χθες με την inter δεν πηγε καθολου στο μυαλο μου οστο τι μας ισοφαρισατε σε καποιο ρεκορ ή οχι. Το μονο που περασε απο το μυαλο μου χθες ειναι οτι δεν έχω κανει ποτε τετοια νικη στην ευρωπη αλλα οχι οτι ζηλεψα κιολας. Ημουν βεβαια και ατυχος (Με Λα κορουνια που τοτε ηταν ομαδα τελικού και με τη ρεαλ περισυ που αν παιζαμε με 11 πιστευω οτι θα ειχαμε κερδισει).

Δημοσ.

Κοίταξε, εγώ είμαι βέβαιος ότι ο Αλβέρτης το είχε άχτι.

Είναι δυνατόν να έχεις μόνος σου περισσότερους τίτλους από όλο τον Ολυμπιακό και αυτοί να έχουν triple crown;

Ε, διορθώθηκε και αυτό και ησύχασε.

Όσο για τους υπόλοιπους, δεν είχαμε κανένα άχτι, απλά τα κυγηγάμε όλα. Και φέτος που ελπίζουμε σε triple crown, δεν είναι άχτι. Περισσότερο μας νοιάζει ότι κυνηγάμε Real, CSKA, Maccabi και Varese στα ευρωπαϊκά.

Edit: Critter, έλεγα να σου απαντήσω για το μπάσκετ, αλλά ειλικρινα βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια. Εδώ είμαστε και θα τα δούμε. Ελπίζω να είμαστε όλοι δηλαδή εδώ και να μην εξαφανιστείς και εσύ.

Δημοσ.
Δες λιγο το quote στο οποιο απαντησες για τον Βυντρα σε συγκριση με την κατακτηση του τσου λου απο τον ολυμπιακο. Θα δεις οτι εγω συγκρινω τα 2 ευρωπαικα και συ συγκρινεις το βυντρα με το τσου λου.

Και οχι, δεν συγκρινω φυσικα το ευρωπαικο στο μπασκετ με τα 2 διπλα στο ch.l σαν καταστασεις. Απλα προσωπικα για μενα τουλαχιστον ειτε το γεγονος ειναι πολυ σημαντικο (οπως η κατακτηση του ευρωπαικου) ειτε λιγοτερο σημαντικο όπως τα 2 διπλά στο ch.l) θα τα πανηγυρισω με τον ιδιο τροπο είτε ειμαι ο πρωτος που το κανει στην Ελλαδα ειτε ο δευτερος. Αυτο λεω. Και για να ειμαι ειλικρινης, οταν ειχατε παρει το πρωτο ευρωπαικο στο μπασκετ, μου περασε απο το μυαλο οτι το κανατε πρωτοι αλλα στο τελειως φλου. Αντιθετα οταν κανατε ο triple crown ή και χθες με την inter δεν πηγε καθολου στο μυαλο μου οστο τι μας ισοφαρισατε σε καποιο ρεκορ ή οχι. Το μονο που περασε απο το μυαλο μου χθες ειναι οτι δεν έχω κανει ποτε τετοια νικη στην ευρωπη αλλα οχι οτι ζηλεψα κιολας. Ημουν βεβαια και ατυχος (Με Λα κορουνια που τοτε ηταν ομαδα τελικού και με τη ρεαλ περισυ που αν παιζαμε με 11 πιστευω οτι θα ειχαμε κερδισει).

Κριτερ, το παραδειγμα με τον Λουκα ηταν απλως για να αντικρουσω το επιχειρημα σου περι " και τα 2 στατιστικα ειναι". Δεν εστεκε λογικα, σε διαφορετικη περιπτωση.

Τωρα, απο εκει και περα, προσωπικα δεν θεωρω κατορθωμα τα 2 διπλα εκτος σε ενα ομιλο που εκανα. Περισσοτερο γουσταρω που κερδισα ιντερ και ας μην σταυρωνα αλλο βαθμο πουθενα, αλλα σου ξαναλεω, διασκεδαζω κανοντας χαβαλε σε φιλους στον πραγματικο κοσμο αλλα και σε γαβρους εδω μεσα, καταρριπτοντας την καραμελα τους που πιπιλαγαν μεχρι χθες οποτε λεγαμε για ποδοσφαιρο στην Ευρωπη.

Δημοσ.
Αυτοι πηγαν και μια φορα στον τελικο μην το ξεχναμε.

Οπως και να το κανουμε ο Παναθηναικος οσον αφορα την ευρωπη ειναι μεγαλυτερη ομαδα.

Και πριν 10 χρονια δεν υπηρχε καν συγκριση με τον Ολυμπιακο. Ηταν πολυ μεγαλυτερη ομαδα. Ομως τα τελευταια 10 χρονια οπου ο Ολυμπιακος πηγαινει ανελλιπως στους ομιλους και εχει κανει μεγαλες νικες/παιχνιδια, η διαφορα εχει μικρυνει καπως.

Δικαιωμα σου. Αλλα στην πραγματικοτητα αυτο που πρεπει να κοιτας ειναι τα παντα!

Και βαζοντας μεσα και την ευρωπη και τις 2ες θεσεις στο πρωταθλημα και τα κυπελλα και τους τελικους κυπελλων, κλπ, τοτε δεν μπορω να ξεχωρισω ποιος ειναι μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα(ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ).

Βλακειες!

Δηλαδη αν κερδισω ενα τουρνουα ποδοσφαιρου στα τοπικα ερασιτεχνικα, εχω μια κουπα ενω η Αγγλια δεν εχει καμια στο ευρωπαικο πρωταθλημα, αρα ειμαι ανωτερος την ευρωπη απο Αγγλια?

Μα τι να λεμε τωρα? Συγκρινεις την συμμετοχη στα ημιτελικα του Παναθηναικου(με νικη μεσα στον Αγιαξ με 0-1) και φυσικα συγκρινεις την συμμετοχη στον τελικο πρωταθλητριων με μια κουπα σε βαλκανικο?:-(:-(:-(:-(

:lol::lol::lol::lol::lol:

Σωστός ο καρντάσης. Πρώτον για μένα δεν μετράω το 73, το χω πει γιατί μην το ξαναλέμε. Για τις πορείες. Συμφωνείς πως η Ξάνθη τα τελευταία χρόνια έχει αξιόλογες πορείες? Η τουλάχιστον καλύτερη από την Καστοριά? Ομως που να πάρει δεν έχει κούπα. Η Καστοριά όμως έχει. Αρα ποιος είναι καλύτερη ομάδα? Η Καστοριά. Γιατί, δεν έχω καμιά μανία με τις κούπες αλλά ρε γμτ έτσι είναι ο αθλητισμός. Μετράει ο πρώτος, από γεννήσεως του, γι' αυτό και στην ολυμπιάδα μια χώρα με ένα χρυσό είναι πιο πάνω σε κατάταξη από χώρες με 15αριά χάλκινα. Μετράνε τον πρωταθλητή, τον πρώτο γι' αυτο υπάρχει και η διάκριση στα μετάλλια. Με τη λογική σου θα πρεπε στους 5-10 πρώτους(?) να σταματούσανε αλλά δεν το κάνουνε. Γιατί στο chl και στο ουέφα γράφουνε ποιος το πήρε κάθε χρόνο και δεν θυμάται κανείς ποιος ήταν στους 16, στους 8κλπ. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω ποιες 16 ομάδες είναι στο κύπελλο. Ξέρω μόνο ότι παίζω με ΟΦΗ.

Αλλά το πιο σημαντικό και που δείχνει ότι είσαι μικρή ομαδα είναι το σχόλιο σου για τις δεύτερες θέσεις. Δυστυχώς φίλε μου εκεί σας έχει φτάσει (τους αντιολυμπιακούς) ο Ολυμπιακός να πανηγυρίζετε που βγήκατε 2οι. Τραγικό ε?

Πάντως ρε πελάτες αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια σας έχει πάρει από κάτω. Δεν είναι και λίγο με λαμογιές να απέχεις 7 πρωταθλήματα από εμάς να πιστεύεις πως σε καμιά 10-15αριά θα μας ξεπεράσετε και καπάκι να παίρνουμε 11 (και ένα ο Δούρος) και να πάμε για νταμπλ σκορ. Γι' αυτό και τα καραγκιοζιλίκια στο μπασκετ, σας καταλαβαίνουμε απόλυτα.

καλά kwsn εσύ έχεις τον Αλβέρτη (1), οι πολίστες του Ολυμπιακού δηλαδή τι να πουν? Να σταματησουν να αθλούνται? Αλήθεια φέτος παίζετε Α1 ή όχι?

Δημοσ.

Καλά εσύ δεν είσαι που μιλάς μόνο για ποδόσφαιρο και δε θες να μιλάμε στο thread του Ολυμπιακού για μπάσκετ; Τώρα θυμήθηκες το πόλο;

Πόσο πιο νούμερο μπορείς να γίνεις;

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Ομνι, συνεχιζεις να μην απαντας.

Πως ειναι?

Να σε δειχνουν στο δρομο και να γελουν.

Να σταματουν να μιλουν, μολις τους πλησιασεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...